PAINA SOS-PAINIKKEITA, JOS TARVITSET APUA

Tunne olosi turvalliseksi kotona - oli päivä tai yö

 

TURVAPAINIKE TEKEE KODISTASI TURVALLISEN!

Verisuren turvapainikkeen ominaisuudet

Verisuren turvapainike on pieni, seinälle kiinnitettävä laite, joka tarjoaa monia toimintoja, joilla voit parantaa perheesi turvallisuutta. Turvapainikkeen avulla voit tehdä SOS-hälytyksen ja kytkeä hälytyksen päälle yöksi. Voit myös yhdistää kotisi ovikellon turvapainikkeeseen. Turvapainike on osa Verisuren ratkaisuja älykotiin.

Jos kotona tapahtuu onnettomuus, tulipalo, loukkaat itsesi tai joku murtautuu kotiisi, tarvitset apua nopeasti. Turvapainikkeen avulla tiedät saavasi tämän avun, eikä sinun tarvitse tuntea oloasi turvattomaksi.Turvapainike mahdollistaa nopean ja huomaamattoman hälytyksen uhkaavassakin tilanteissa. Verisuren turvapainikkeen avulla voit:

  • Aktivoida hälytysjärjestelmäsi SOS-toiminnon, jolla saat apua napinpainalluksella
  • Kytkeä kotisi osasuojauksen päälle tai pois
  • Asettaa ovikellon merkkiäänen ilmoittamaan, jos joku avaa suojatun oven
Verisuren käyttönäppäimistö ja turvapainike

Näin SOS toimii

00.47

Turvapainikkeen käyttö

Turvapainikkeen käyttö on helppoa, koska se koostuu kahdesta suuresta painikkeesta, sekä kaiuttimesta ja mikrofonista. Osasuojauksen päällekytkentä tapahtuu painamalla vasemmanpuoleista painiketta, kun taas osasuojauksen poiskytkentä tapahtuu painamalla oikeanpuoleista painiketta. Painamalla painikkeita samanaikaisesti ne toimivat SOS-painikkeina, jolloin aktivoit yhteydenottokutsun ja saat mahdollisuuden tallentaa viestin hälytyskeskukselle.

 

Turvapainikkeen sijoittaminen

Turvapainike on suositeltavaa sijoittaa esimerkiksi sängyn viereen tai makuuhuoneen ovenpieleen, jossa se on helposti käytettävissä. Turvapainike tulee asentaa kiinteästi, vaikka se onkin helppo irrottaa seinätelineestä. Jos turvapainike irrotetaan seinätelineestä, tapahtumalokille kirjautuu asiasta tieto ja valituille yhteyshenkilöille ilmoitetaan tästä.

 

Turvapainikkeen tekniset tiedot

Paristot: 2 kpl 3V CR-s / 3AZ

Taajuus: 868 - 869 MHz

Mitat: 95x95x27mm (LxKxS)

Paino: n. 170g

Toiminta lämpötila: 5 - +55 C astetta

Sallittu kosteus%: < 90%

Kotelointiluokka: IP54

Verisuren hälytyskeskuksen operaattori.

Jätä soittopyyntö tai soita heti 010 217 9110

Klikkaamalla painiketta hyväksyt Verisuren tietosuojakäytännön ja käyttöehdot

TURVAPAINIKE ON OSA VERISUREN HÄLYTYSJÄRJESTELMÄÄ

 

Verisuren turvapainike on osa hälytyskeskukseen liitettyä hälytysjärjestelmää. Kattava hälytysjärjestelmä parantaa sinun ja perheesi turvallisuutta kaikissa tilanteissa. Hälytysjärjestelmän täytyy olla kytkettävissä päälle, kun käyt nukkumaan ja sen tulee suojata tehokkaasti, kun olet poissa kotoa.

Verisuren turvapainike

Turvapainikkeen SOS-painikkeella yhteydenottohälytys

Voit aktivoida turvapainikkeeseen SOS-toiminnon, jonka avulla saat apua mahdollisimman nopeasti hätätilanteessa. SOS-toimintoa käytetään järjestelmän käyttönäppäimistön kautta. Hälytyskeskuksemme päivystäjä soittaa sinulle heti hälytyksen alkaessa. Jos kukaan ei vastaa, päivystäjä lähettää vartijan paikalle.

 

Turvapainikkeella osasuojauksen hallinta

Järjestelmän osasuojauksella tarkoitetaan, että vain osa hälytysjärjestelmästäsi on päällä. Turvapainikkeen avulla voit kytkeä kotisi osasuojauksen päälle tai pois yhdellä painalluksella. Osasuojaus kannattaa laittaa päälle esimerkiksi yöllä, kun koti ei ole tyhjänä. Voit itse valita, mitkä järjestelmän laitteista kuuluvat osasuojaukseen.

Lue lisää: Miten Verisuren osasuojaus toimii.

 

Turvapainikkeen ovikellotoiminto

Voit aktivoida turvapainikkeeseen ovikellotoiminnon, jonka avulla voit hallita ovikellosi äänenvoimakkuutta. Turvapainikkeessa on liukukytkin, jolla saat ovikellon äänen mykistettyä esimerkiksi yön ajaksi. Lisäksi voit asettaa ovikellon merkkiäänen ilmoittamaan, jos joku avaa suojatun oven.

PYYDÄ tarjous