Turvapainikkeen seinätelineen voi kiinnittää sängyn viereen.

Paina SOS-painikkeita, jos tarvitset apua

Tunne olosi turvalliseksi kotona - oli päivä tai yö

Turvapainikkeen seinäteline kiinnitetään helposti käytettävään paikkaan.

Turvallista ja kätevää koko perheelle


Turvapainike on helppo tapa käyttää hälytintä ja soittaa apua

Verisuren hälytyskeskus valvoo ympäri vuorokauden.

Toimimme 30 sekunnissa

Jos jotain tapahtuu


Verisuren käyttönäppäimistö ja turvapainike

Turvapainike tekee kodistasi turvallisen!

Verisuren turvapainikkeen ominaisuudet

Verisuren turvapainike on pieni, seinälle kiinnitettävä laite, joka tarjoaa monia toimintoja, joilla voit parantaa perheesi turvallisuutta. Turvapainikkeen avulla voit tehdä SOS-hälytyksen ja kytkeä hälytyksen päälle yöksi. Voit myös yhdistää kotisi ovikellon turvapainikkeeseen. Turvapainike on osa Verisuren ratkaisuja älykotiin.

 

Jos kotona tapahtuu onnettomuus, tulipalo, loukkaat itsesi tai joku murtautuu kotiisi, tarvitset apua nopeasti. Turvapainikkeen avulla tiedät saavasi tämän avun, eikä sinun tarvitse tuntea oloasi turvattomaksi.Turvapainike mahdollistaa nopean ja huomaamattoman hälytyksen uhkaavassakin tilanteissa. Verisuren turvapainikkeen avulla voit:

 

  • Aktivoida hälytysjärjestelmäsi SOS-toiminnon, jolla saat apua napinpainalluksella
  • Kytkeä kotisi osasuojauksen päälle tai pois
  • Asettaa ovikellon merkkiäänen ilmoittamaan, jos joku avaa suojatun oven

Näin SOS toimii

00.47

Verisuren hälytyskeskuksen operaattori.

Turvapainikkeen käyttö

Turvapainikkeen käyttö on helppoa, koska se koostuu kahdesta suuresta painikkeesta, sekä kaiuttimesta ja mikrofonista. Osasuojauksen päällekytkentä tapahtuu painamalla vasemmanpuoleista painiketta, kun taas osasuojauksen poiskytkentä tapahtuu painamalla oikeanpuoleista painiketta. Painamalla painikkeita samanaikaisesti ne toimivat SOS-painikkeina, jolloin aktivoit yhteydenottokutsun ja saat mahdollisuuden tallentaa viestin hälytyskeskukselle.


Turvapainikkeen sijoittaminen

 

Turvapainike on suositeltavaa sijoittaa esimerkiksi sängyn viereen tai makuuhuoneen ovenpieleen, jossa se on helposti käytettävissä. Turvapainike tulee asentaa kiinteästi, vaikka se onkin helppo irrottaa seinätelineestä. Jos turvapainike irrotetaan seinätelineestä, tapahtumalokille kirjautuu asiasta tieto ja valituille yhteyshenkilöille ilmoitetaan tästä.

 

Turvapainikkeen tekniset tiedot

 

Paristot: 2 kpl 3V CR-s / 3AZ

Taajuus: 868 - 869 MHz

Mitat: 95x95x27mm (LxKxS)

Paino: n. 170g

Toiminta lämpötila: 5 - +55 C astetta

Sallittu kosteus%: < 90%

Kotelointiluokka: IP54

Ilmainen neuvonta

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä ja autamme valitsemaan sinun kotiisi sopivan ratkaisun. Jos olet jo asiakkaamme, asiakaspalvelumme auttaa sinua numerossa 010 217 9000 tai asiakaspalvelu@verisure.fi

Kyllä, olen kiinnostunut

Turvapainike on osa Verisuren hälytysjärjestelmää

Verisuren turvapainike on osa hälytyskeskukseen liitettyä hälytysjärjestelmää. Kattava hälytysjärjestelmä parantaa sinun ja perheesi turvallisuutta kaikissa tilanteissa. Hälytysjärjestelmän täytyy olla kytkettävissä päälle, kun käyt nukkumaan ja sen tulee suojata tehokkaasti, kun olet poissa kotoa.

 

Jos sinulla on jo Verisuren hälytysjärjestelmä kotonasi, voit hankkia turvapainikkeen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme 010 217 9000.

Verisuren turvapainike

Turvapainikkeen SOS-painikkeella yhteydenottohälytys

Voit aktivoida turvapainikkeeseen SOS-toiminnon, jonka avulla saat apua mahdollisimman nopeasti hätätilanteessa. SOS-toimintoa käytetään järjestelmän käyttönäppäimistön kautta. Hälytyskeskuksemme päivystäjä soittaa sinulle heti hälytyksen alkaessa. Jos kukaan ei vastaa, päivystäjä lähettää vartijan paikalle.

Turvapainikkeella osasuojauksen hallinta

 

Järjestelmän osasuojauksella tarkoitetaan, että vain osa hälytysjärjestelmästäsi on päällä. Turvapainikkeen avulla voit kytkeä kotisi osasuojauksen päälle tai pois yhdellä painalluksella. Osasuojaus kannattaa laittaa päälle esimerkiksi yöllä, kun koti ei ole tyhjänä. Voit itse valita, mitkä järjestelmän laitteista kuuluvat osasuojaukseen.

 

Lue lisää: Miten Verisuren osasuojaus toimii.

 

Turvapainikkeen ovikellotoiminto

 

Voit aktivoida turvapainikkeeseen ovikellotoiminnon, jonka avulla voit hallita ovikellosi äänenvoimakkuutta. Turvapainikkeessa on liukukytkin, jolla saat ovikellon äänen mykistettyä esimerkiksi yön ajaksi. Lisäksi voit asettaa ovikellon merkkiäänen ilmoittamaan, jos joku avaa suojatun oven.

 

Pikalinkit

Vaihde
010 217 9000
Asiakaspalvelu, arkisin 8-20
010 217 9195
Hälytyskeskus, 24/7
010 217 9100
Myynti
010 217 9110
asiakaspalvelu@verisure.fi

Usein kysyttyä

Yhä useammat kodin palveluista ovat verkkoyhteydellä varustettuja, jolloin niitä voidaan ohjata ja valvoa etäyhteydellä, esimerkiksi älypuhelimen kautta. Toimivien tuotteiden ja muiden alojen ammattilaisten kanssa tekemämme yhteistyön ansiosta, voimme tarjota ainutlaatuisen tuote- ja palveluvalikoiman koteihin. Tarjoamme ratkaisuja kodin murtosuojaukseen, paloturvallisuuden parantamiseen sekä perheen turvallisuuden parantamiseen kotona ollessa, energianhallintaan, sisäilman laadun valvontaan sekä kosteusongelmien valvontaan ja ehkäisemiseen. Kehitämme jatkuvasti uusia älykkäitä palveluja, joiden avulla teet arjesta hieman helpompaa ja hauskempaa. 

Älypistorasia kytkeytyy Verisure-järjestelmääsi Keskusyksikön välityksellä ja yhteydenpito tapahtuu langattomalla tekniikalla. Asetukset ja ohjaus tapahtuu Omien Sivujen tai Verisure sovelluksen kautta. Useimmat  teholtaan enintään 2300 W sähkölaitteet voidaan liittää SmartPlugiin. 

Älypistorasioilla ohjaat ja ajastat valoja ja muita sähkölaitteita. Voit esimerkiksi sulkea valmiustilassa olevia laitteita, olitpa sitten missä tahansa. Verisure palovaroittimessa on sisäänrakennettu lämpömittari, jonka lämpötilan luet Verisure mobiilisovelluksessa. Useilla palovaroittimilla voi nähdä, miten lämpötila vaihtelee eri huoneissa. Myös Verisure-sireenissä on sisäänrakennettu lämpömittari lämpötilan valvontaan.

Sosiaaliset mediat

Facebook