2018-07-12

Onko kodin visuaalisuus sinulle tärkeää? Verisuren tyylikäs hälytysjärjestelmä sopii sisustukseen

Pelkäätkö, että hälytysjärjestelmä pilaa tarkkaan mietityn kodin sisustuksen? Ei hätää! Verisuren langattomat laitteet ovat tyylikkään huomaamattomia ja sulautuvat kotiin mutkattomasti. Arjessa et huomaa järjestelmää muuten kuin käytön helppoutena. Samalla voit kuitenkin aina luottaa siihen, että hätätilanteessa kotisi on suojattu.

Verisuren hälytysjärjestelmän suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota laitteiden ulkonäköön: järjestelmän laitteet ovat sekä muotokieleltään että väritykseltään neutraaleja. Laitteet on suunniteltu siten, että ne näyttävät tyylikkäiltä eikä niiden ulkoasu häiritse vaativaakaan sisustajaa. Verisuren järjestelmä on täysin langaton, joten sisustukseen ei tule järjestelmän myötä minkäänlaisia häiritseviä piuhoja.

Katso ennen ja jälkeen -kuvat Verisuren kamerailmaisimesta ja puhekeskuksesta kotiin asennettuina!

Huomaamattomat tärinäilmaisimet havaitsevat murtoyrityksen

Verisuren tärinäilmaisimet ovat kooltaan pieniä ja siten hyvin huomaamattomia. Ne asennetaan ovien ja ikkunoiden yhteyteen. Kun hälytysjärjestelmä on päällä, tärinäilmaisimet reagoivat, jos ovi tai ikkuna aukaistaan tai niihin kohdistuu tärinää. Näin tärinäilmaisimet havaitsevat murtoyrityksen jo ennen kuin varkaat ovat päässeet sisään asti.

Tavallisessa arkielämässä tärinäilmaisimia ei huomaa, sillä ne sopivat pienen kokonsa ja yksinkertaisen muotoilunsa ansiosta mihin tahansa oveen tai ikkunaan.

 

Sisustukseen sulautuvat kamerailmaisin, puhekeskus ja sireeni reagoivat hätätilanteessa

Verisuren kamerailmaisin, puhekeskus ja sireeni sulautuvat sisustukseen sekä kokonsa että neutraalin muotoilunsa ansiosta. Ne asennetaan yleensä lähelle katonrajaa, mihin katse ei muutenkaan tavallisesti hakeudu – ja vaikka hakeutuisi, laitteiden ulkoasu ei häiritse. Normaalissa arjessa laitteet eivät ilmoita itsestään, joten ne ovat huomaamattomia. Hädän hetkellä ne tarjoavat korvaamatonta apua, sillä todellisessa hätätilanteessa jokainen sekunti on tärkeä.

Kamerailmaisimen avulla Verisuren hätäkeskuspäivystäjä todentaa hätätilanteen ja hän voi myös keskustella paikalla olevien kanssa puhekeskuksen avulla. Hätäkeskuspäivystäjä välittää heti tarvittavan avun paikalle. Sireeni laukeaa murto- ja palohälytystilanteissa ja sen ääni herättää huomion ja karkottaa tehokkaasti tunkeilijat.

 

Verisuren palovaroitin on älykäs ja hälyttää sekä puheella että hälytysäänellä

Palovaroitin on jokaisen kodin lakisääteinen turvavaruste. Palovaroittimia on kuitenkin eri näköisiä ja toiminnoiltaan vaihtelevia. Verisuren palovaroitin on kooltaan pieni ja toiminnoiltaan edistyksellinen. Verisuren palovaroittimet ovat sarjaankytkettyjä: kun yksi varoitin havaitsee savua, kaikki varoittimet ilmoittavat palosta. Verisuren palovaroitin ilmoittaa palosta sekä hälytysäänellä että puheäänellä. Yhdistelmän on todettu olevan tehokkaampi kuin pelkän hälytysäänen.

 

Muotokieleltään eleetön vesi- ja vuotovahti havaitsee vuodon jo ensimmäisestä pisarasta

Verisuren vesi- ja vuotovahti on järjestelmän laitteista kenties kaikkein huomaamattomin jo siitä syystä, että se asennetaan usein piiloon esimerkiksi allaskaapin alle, mutta myös itse laite on pienikokoinen ja muotoilultaan yksinkertainen. Toiminnoltaan vesi- ja vuotovahti on erittäin hyödyllinen: se havaitsee alkavan vesivuodon jo ensimmäisestä pisarasta, minkä ansiosta voidaan välttyä kosteusvaurioilta ja suurilta remonteilta.

 

Älypistorasiat helpottavat arkea

Verisuren älypistorasioiden avulla voit luoda erilaisia ajastuksia helpottamaan arkea. Voit esimerkiksi asettaa valot syttymään ja sammumaan ollessasi poissa kotoa ja luoda näin vaikutelman, että kodin väki olisi paikalla tai ajastaa sisustusvalot syttymään auringon laskiessa. Älypistorasiat ovat koko Verisuren järjestelmän tapaan langattomia, joten niiden ulkonäkö ei pilaa huolella mietittyä sisustusta.

 

Verisure on mukana Habitare-messuilla 12.–16.9.2018 Helsingin Messukeskuksessa! Tule tapaamaan meitä osastolle 7B128!

Lue lisää Verisuren murtoturvasta, tutustu Verisuren paloturvaan ja lue, miten Verisuren vesi- ja vuotovahti toimii! Tutustu myös Verisuren mobiilisovellukseen, jonka avulla teet arjesta sujuvampaa.

Haluatko tietää, miten suojata kotisi murtovarkailta, parantaa kodin paloturvallisuutta ja ehkäistä kosteusvahinkoja?

 

  

Kategoriat: Verisure Tuotteet


Verisure tarjoaa kodinturvaa. Hälytyskeskuksemme valvoo kotiasi murroilta, paloilta ja vesivahingoilta ympäri vuorokauden. Kaikkiin hälytysjärjestelmiimme kuuluu ympärivuorokautinen hälytyskeskusvalvonta. Hälytyksen sattuessa toimimme välittömästi ja varmistamme oikeat toimenpiteet kameroiden kuvien sekä ainutlaatuisen puhekeskuksen ääniyhteyden avulla.

 

Tämä on Verisure Suomen virallinen blogi.