Me Verisurella olemme varautuneet koronavirukseen

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Jatkamme liiketoimintaamme normaalisti tästä poikkeustilanteesta huolimatta. Noudatamme hallituksen ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) antamia ajankohtaisia ohjeita, ja seuraamme muuttuvaa tilannetta jatkuvasti.

Olemme ryhtyneet toimenpiteisiin varmistaaksemme 24/7 hälytyskeskuksemme toimintavarmuuden myös tilanteen muuttuessa Suomessa. Hälytyskeskuksemme toimii nyt useasta eri toimipaikasta käsin. Hälytystilanteiden hoitaminen ja reagointinopeus hälytyksiin on ennallaan. Olemme tehneet myös ylimääräisiä varotoimenpiteitä myyntikentällä, käytämme tarvittaessa käsineitä ja hengityssuojia vieraillessamme asiakkaidemme luona ja kiinnitämme erityistä huomiota käsihygieniaan kaikissa mahdollisissa tilanteissa, näin toimimalla suojaamme sekä asiakkaitamme että työntekijöitämme.

Jatkamme asiakkaidemme palvelemista sekä verkkosivujemme että puhelimien välityksellä ja noudatamme aina viranomaisten antamia suosituksia. Voitte pyytää tarjousta sivuillamme tai soittaa numeroon 010 217 9110 ja autamme teitä löytämään juuri teille sen oikean hälytysjärjestelmän.
Missiomme suojella Suomalaisia koteja ja pienyrityksiä on tällä hetkellä tärkeämpi kuin koskaan ennen!