Laske tarjous nyt

Klikkaamalla painiketta hyväksyt Verisuren tietosuojakäytännön ja käyttöehdot

Laske Tarjous

VERISURE ON SUOMEN SUOSITUIN KODIN HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ!

Ainoa hälytysjärjestelmä, joka näkee, kuulee, puhuu ja tuntee! Tämän ansiosta saat hätätilanteessa oikean avun paikan päälle nopeimmin.

Oman tuotekehityksen, teknologian ja suomalaisen 24/7 päivystävän hälytyskeskuksen ansiosta Verisure tarjoaa turvallisuusalan edistyksellisimmän turvapalvelun.

Jätä soittopyyntö tai soita heti 010 217 9110

Jätä soittopyyntö

Klikkaamalla painiketta hyväksyt Verisuren tietosuojakäytännön ja käyttöehdot

Helppokäyttöinen käyttönäppäimistö

Käyttönäppäimistöllä kytket järjestelmäsi päälle ja pois käyttäen henkilökohtaista käyttökoodia tai avaimenperää. Käyttönäppäimistö toimii myös turvahälyttimenä. Kun painat näppäimistön SOS-painikkeita, saa hälytyskeskuksemme hälytyksen välittömästi. Voit myös asettaa käyttönäppäimistöön ovikellotoiminnon, jolloin kuulet ovikelloa muistuttavan äänen, kun ovi avataan.

Kamerailmaisimen avulla oikea apu paikalle nopeimmin

Laadukkaita värikuvia ottavan kamerailmaisimen avulla Verisuren hälytyskeskus tunnistaa ja todentaa tulipalon tai asuntoon tunkeutumisen saaden oikean avun paikalle nopeasti. Verisuren kamerailmaisin sisältää passiivisen infrapunatunnistimen (PIR), joten kamera ottaa laadukkaita kuvia myös pimeässä.

Verisuren palovaroittimet pelastavat ihmishenkiä

Tulipalossa jokainen sekunti on kallisarvoinen. Hälytyskeskuksen 24/7-valvontaan liitetyt palovaroittimet varmistavat, että palo havaitaan välittömästi ja pelastuslaitos saadaan paikalle nopeasti - myös silloin, kun olet poissa.

Verisuren palovaroittimet viestivät toisilleen, eli jos yksi hälyttimistä havaitsee savua, kaikki hälyttävät samaan aikaan sekä hälytysäänellä että puheella. Palovaroittimien puheääni yhdessä hälytysäänen kanssa on huomioarvoltaan parempi kuin pelkkä hälytysääni ja herättää nukkuvan saman tien.

Olemme käytettävissäsi ympäri vuorokauden

Asennus ja huolto - olemme apunasi aina

Ammattilaiset huolehtivat järjestelmäsi asennuksesta. Tämä on palvelu, joka sisältyy kaikkiin palvelupaketteihimme. Sen avulla varmistamme, että koko hälytysketju toimii virheettömästi.

Oma hälytyskeskus - ympäri vuorokauden

Verisure/Securitas Directin hälytyskeskus valvoo asiakkaidemme järjestelmiä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Vartijakäynnit sisältyvät hintaan, myös vikahälytyksissä

Hälytyksen sattuessa hälytyskeskus aloittaa heti toimenpiteet hälytyksen syyn selvittämiseksi. Tarvittaessa lähetämme paikalle vartijan.

Ohjaa kotisi valaistusta ja sähkölaitteita älypistorasioilla

Sammuta ja sytytä valaistus puhelimestasi tai ajasta valot, jotta kotisi näyttää asutulta poissa ollessasi. Voit myös kytkeä älypistorasiaan television, stereot tai muita valmiustilassa olevia laitteita. Sammuttamalla laitteet kokonaan normaalitalous voi säästää jopa 500 kWh vuodessa.

Älypistorasioiden ja Verisure-mobiilisovelluksen avulla voit ohjata valaistusta ja kotisi sähkölaitteita 2300 W tehoon asti.

Puhekeskuksella suora kuulo- ja puheyhteys hälytyskeskukseen!

Verisuren ainutlaatuinen puhekeskus mahdollistaa sen, että kuvavarmennuksen lisäksi hälytyskeskuspäivystäjämme voivat hätätilanteessa ottaa yhteyttä suoraan kotiisi ja puhua siellä olevien ihmisten kanssa. Näin hälytyksen syy voidaan varmentaa mahdollisimman nopeasti ja luotettavasti ja hälytyskeskuspäivystäjä voi antaa neuvoja apua tarvitseville. Yksityisyytesi on turvattu, sillä puhekeskus aktivoituu vain hälytystilanteessa.

Verisure havaitsee murron jo ennen kuin se tapahtuu

Ovi- ja ikkunavahti tärinäilmaisimella tuntee murtamisyrityksestä aiheutuvan tärinän laukaisten hälytyksen välittömästi. Tämän ansiosta kykenemme havaitsemaan murron ennen kuin se tapahtuu. Tavallinen hälytysjärjestelmissä käytetty magneetti-ilmaisin laukaisee hälytyksen vasta, kun ovi tai ikkuna on jo hajotettu ja tunkeutuja päässyt sisään.

Mitä asiakkaamme sanovat?

Huomaa vesivuoto ajoissa ja välty suurilta vahingoilta

Hälytyskeskuksen ympärivuorokautiseen valvontaan liitetyllä vesi-ja vuotovahdilla vesivuoto havaitaan ajoissa, mikä pienentää vesivahingon riskiä huomattavasti. Vesivahinkojen riskipaikkoja ovat esimerkiksi:

  • Astianpesukone
  • Jääkaappi
  • Tiskiallas
  • Lämminvesivaraaja

Ennaltaehkäise murtoja ja vahinkoja

Verisuren kyltit ja tarrat kertovat, että kotisi on suojattu kansainvälisesti tunnetulla ja ammattimaisesti valvotulla hälytysjärjestelmällä. Varkaiden halukkuus tällaiseen kohteeseen murtautumiseen vähenee merkittävästi. Verisuren kyltit ja tarrat on valmistettu korkealaatuisesta polykarbonaatista UV-suojalla, mikä takaa niiden kestävyyden ja näkyvyyden.

Jätä hyvästit monimutkaisten käyttökoodien opettelulle

Verisuren avaimenperän avulla kaikkien perheenjäsenten on helppo kytkeä järjestelmä päälle ja pois. Pidät vain avaimenperää käyttönäppäimistön tähdenmuotoista lukijaa vasten.

Jokainen avaimenperä on henkilökohtainen. Mobiilisovelluksen avulla tiedät aina, kuka on tullut ja lähtenyt kotoa. Voit myös helposti poistaa kadonneen avaimenperän tai lisätä järjestelmään uusia avaimenperiä.

Jätä soittopyyntö tai soita heti 010 217 9110

Jätä soittopyyntö

Klikkaamalla painiketta hyväksyt Verisuren tietosuojakäytännön ja käyttöehdot

Ohjaa ja valvo kotiasi tai yritystäsi missä tahansa oletkin.

Verisure-sovelluksella voit ohjata ja valvoa kotiasi tai yritystäsi helposti puhelimella, missä tahansa oletkin.

  • Tarkista hälytysjärjestelmäsi tila
  • Tiedä, milloin lapset saapuvat kotiin
  • Ohjaa kotisi valaistusta ja sähkölaitteita
  • Luo väliaikaisia käyttökoodeja
  • Valvo kotisi sisäilmaa ja lämpötilaa

Verisure-sovellus on saatavana iPhone-, Android- ja Windows-puhelimille.

Turvallisempaa ja helpompaa arkea älylukon avulla

Yhdellä lukolla kaikki edut! Päästä remonttimies sisään tai vastaanota verkko-ostoksia, vaikka et itse olisi kotona. Luo oma sisäänpääsykoodi talovahdillesi, kun olet lomalla. Tarkista, kuka on avannut ovesi, kun olet töissä. Kun liität Yale Doorman -lukkoon Verisuren älylukkomoduulin, voit ohjata ja valvoa kotisi lukitusta puhelimestasi.

Turvapainike antaa lisäturvaa sinulle ja perheenjäsenillesi

Verisuren turvapainike on pieni, seinälle kiinnitettävä laite, jonka avulla voit parantaa perheesi turvallisuutta. Turvapainikkeen avulla voit tehdä SOS-hälytyksen tai kytkeä hälytyksen päälle yöksi. Turvapainikkeen ovikellotoiminnon ansiosta kuulet aina, jos kodin ovi avataan.

Verisure Oy - Kasvaja 2018

Kasvaja 2018

Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatin saaneen yrityksen liikevaihto on kolmen vuoden aikana kasvanut keskimäärin vuositasolla yli 10 prosenttiyksikköä päätoimialaluokkansa keskitasoa nopeammin.

Verisure Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku

Menestyjät 2018

Menestyjäluokituksen tuottaa Kauppalehti Tietopalveluiden
analyysiyksikkö Balance Consulting.

Näin erilaiset hälytysjärjestelmät eroavat toisistaan

Klikkaa tästä!

Verisure Muu hälytyskeskuksen valvontaan liitetty järjestelmä Itsevalvottava hälytysjärjestelmä
Miten hälytysjärjestelmä ennaltaehkäisee vahinkoja ja murtoja?
Tunnistettavat tarrat sisäänkäyntien vieressä
Ammattimainen asennus, jossa huomioitu kodin riskitekijät
Ovi- ja ikkunavahti tärinäilmaisimella
Oma tuotekehitys, joka takaa edistyksellisimmät laitteet
Miten saat apua hätätilanteessa?
24/7 päivystävä hälytyskeskus
SOS-painike, jolla esim. lapsi saa aina yhteyden hälytyskeskukseen
Sarjaankytketty palovaroitin, joka ilmoittaa myös puheäänellä
Maksuttomat vartijakäynnit
Hälytyskeskus saa suoran puhe- ja kuuloyhteyden kotiin hätätilanteessa
Miten järjestelmä helpottaa arkea?
Hälytysjärjestelmässä mahdollisuus sähkölaitteiden ajastukseen ja etäohjaukseen
Tietoturva ja yksityisyyden suoja turvattu
Mahdollisuus nähdä sovelluksesta, kuka lapsista on lähtenyt kotoa tai tullut kotiin
Mahdollisuus kytkeä järjestelmä päälle, vaikka kotona olisi lemmikkejä
Elinikäinen tuotetakuu

Sisältyy palveluunSisältyy palveluun

Riippuu palveluntarjoajastaSisältyvyys riippuu palveluntarjoajasta

Ei sisälly palveluunEi sisälly palveluun

Sosiaalinen media

Verisure

Verisure on Suomen ja Euroopan johtava kodinturva-alan yritys. Tarjoamme ammattimaisesti valvottuja, älykkäitä murto-, palo- ja vuotohälytysjärjestelmiä koteihin ja pienyrityksiin. Teknologisesti edistykselliset turvajärjestelmät liitettynä oman hälytyskeskuksemme ympärivuorokautiseen valvontaan ovat palvelumme perusta. Koska Verisuren järjestelmä näkee, kuulee, puhuu ja tuntee, olemme markkinoiden nopeiten reagoiva turvapalvelu. Palveluamme käyttää jo yli 300 000 suomalaista ja käsittelemme yli 25 000 hälytystä kuukaudessa. Panostamme laatuun ja palveluun, minkä ansiosta asiakkaamme kuuluvat alan tyytyväisimpiin. Olemme osa kansainvälistä Verisure Securitas Direct -ryhmää.

© 2020 Verisure Oy, All rights reserved