Verisure Home Plus

Kodin murto- ja palohälytysjärjestelmä SOS-hätäkutsulla sekä vesi- ja vuotovahdilla. Hälytysjärjestelmään kuuluvat myös murto-, palo-, vuoto-, ja SOS-hälytysten ympärivuorokautinen hälytysvalvonta sekä vartijakäynnit tarvittaessa.

Verisure Home - Murto, Palo, SOS, Vesi, Puheyhteys, Sovellus
Verisure Home Plus -kodin hälytysjärjestelmä näkee, kuulee, puhuu ja tuntee!
 
 
 
Hälytysvalvonta 24/7 -palvelut sisältävät:

Suojattu hälytyskeskusyhteys 24/7
Hälytyskeskuksemme toimii 30 sekunnissa
Maksuttomat vartijakäynnit tarvittaessa
Ammattilaisen asennus ja huoltosopimus
Elinikäinen tuotetakuu

OLEN KIINNOSTUNUT

 

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua turvajärjestelmän tilaamiseen.

 

Voit myös soittaa meille numeroon

010 217 9110

 

Verisure Home Plus

-hälytysjärjestelmä sisältää:

 Tuotteet:

 1. 1 Keskusyksikkö
 2. 2 Kamerailmaisinta
 3. 2 Ovi- ja ikkunavahtia
 4. 1 Käyttönäppäimistö
 5. 1 Vesi- ja vuotovahti
 6. 1 Puhekeskus
 7. 2 Palovaroitinta
 8. 1 Älypistorasia
 9. 1 Avaimenperä
 10. Ovi- ja ikkunatarrat

 

Palvelut:

 1. Omat Sivut -palvelu
 2. Murtohälytysvalvonta 24/7
 3. Palohälytysvalvonta 24/7
 4. Vesi- ja vuotovalvonta 24/7
 5. Suojattu hälytyskeskusyhteys 24/7
 6. Elinikäinen tuotetakuu

 

Hälytysjärjestelmää on mahdollista laajentaa tarpeesi mukaan.

 

Verisure Home Plus lyhyesti:

Verisure Home Plus -hälytysärjestelmän kamerailmaisin mahdollistaa hälytyksen aiheuttajan kuvavarmennuksen. Hälytyksen sattuessa ilmaisin ottaa sarjan kuvia ja lähettää kuvat hälytyskeskukseen. Hälytyskeskuspäivystäjä voi nopeasti aloittaa oikeat toimenpiteet, esimerkiksi välittää tiedon hätäkeskukseen tai lähettää paikalle vartijan.


Hälytysärjestelmän palovaroittimet on kytketty sarjaan. Tämä tarkoittaa, että jos yksi palovaroitin havaitsee savua, se raportoi siitä välittömästi järjestelmän muille palovaroittimille, jolloin ne kaikki alkavat hälyttää samanaikaisesti sekä puheella että perinteisellä hälytysäänellä.


Oviin asennettaviin ovivahteihin voidaan aktivoida ovikellotoiminto, jolloin ne antavat ovikellon ääntä muistuttavan äänimerkin aina kun joku tulee sisään tai lähtee ulos.

Järjestelmä kytketään helposti päälle käyttönäppäimistöltä joko koodilla, avaimenperällä tai Verisuren mobiilisovelluksella.


Käyttönäppäimistön SOS -painikkeet toimivat hätäkutsuna, joilla saat lähetettyä yhteydenottokutsun hälytyskeskukseen. Päivystäjä soittaa sovituille yhteyshenkilöille ja jos heitä ei tavoiteta, lähetetään paikalle vartija.


Hälytysärjestelmä sisältää monia älykkään kodin toimintoja ja käyttää tiedonsiirtoon sekä laajakaista että GSM -yhteyttä.


Verisuren Omat Sivut -palvelun avulla etäohjaat ja valvot järjestelmääsi Omien Sivujen ja Verisure -mobiilisovelluksen avulla. Voit mm. etäkytkeä järjestelmän, tarkistaa onko järjestelmä päällä ja saada ilmoituksen aina, kun joku perheenjäsenistä kytkee järjestelmän päälle tai pois tai tarkastella kotisi sisälämpötilaa ja huoneilman suhteellista kosteutta.


Hälytysjärjestelmän asennuksen suorittaa aina ammattilainen, joka myös näyttää kuinka helppoa järjestelmän käyttö on. Voit milloin tahansa lisätä järjestelmääsi uusi tuotteita tai palveluita. (Puhelin ei sisälly pakettiin.)

 
Ammattilaisen asennus ja huoltosopimus

 

Laajakaista ja GSM -yhteys hälytyskeskukseen

24/7 hälytyskeskusvalvonta

Vartijakäynnit tarvittaessa
Murtohälytysjärjestelmä kuvavarmennuksella
Palovaroitusjärjestelmä kuvavarmennuksella
Yhteydenottohälytys
Omat Sivut
Verisure mobiilisovellus
Älypistorasia

Lisää kattavampi paketti sekä ratkaisu kodin energiankulutuksen hallintaan

Verisure Home Premium -hälytysjärjestelmän avulla laajennat pakettiin kuuluvien tuotteiden määrää edullisesti. Järjestelmään kuuluvat murtohälytin, palovaroittimet liitettynä kamerailmaisimeen hälytyksen syyn todentamista varten, yhteydenottohälytys, kuorisuojaus, hälytyskeskuksen ympärivuorokautinen valvonta, vartijakäynnit tarvittaessa sekä kattava palvelusopimus. Pakettiin kuuluu myös turvapainike, jonka avulla voit kytkeä hälyttimen päälle mistä tahansa kotoasi, sekä älypistorasia, jonka avulla voit ohjata kotisi valaistusta ja melkein mitä tahansa sähkölaitetta Verisure -mobiilisovelluksella

Lue lisää Verisure Home Premium -hälytysjärjestelmästä

Verisure -mobiilisovellus

Ohjaa hälytysjärjestelmää älypuhelimella

Kytke järjestelmä päälle ja pois. Vastaanota ilmoituksia, kun lapset tulevat kotiin. Tarkista hälytyksen tila ja lue kodin lämpötila. Verisure sovelluksen avulla on helppoa ohjata ja valvoa kotiasi älypuhelimella, olitpa itse missä tahansa.


Tarjoamme myös tuotteita, joiden avulla voit ohjata kodin valaistusta tai valvoa ilmankosteutta perustuksissa tai ullakolla. Kehitämme jatkuvasti uusia älykkäitä palveluja, jotka tekevät arjestasi hieman helpompaa ja hauskempaa. Verisure sovellus on ladattavissa iPhoneen App Storesta, Android-puhelimeen Google Playstä ja Windows Phone 8
-puhelimiin Windows Phone -kaupasta.

Muokkaa asetuksia

Omilla Sivuilla

Saadaksesi järjestelmäsi toimimaan mahdollisimman tehokkaasti sinun on asennuksen jälkeen aktivoitava Omat Sivut - henkilökohtainen ohjauspaneelisi verkossa. Omilla Sivuilla määrität ja ohjaat useita järjestelmän toimintoja. Päivitä tietosi niin, että saamme aina sinuun yhteyttä, lisää uusia yhteyshenkilöitä tai lisää järjestelmääsi avaimenperiä ja muita tuotteita. Voit myös muuttaa hälytysjärjestelmän lemmikkieläinasetuksia ja tehdä loma-asetuksia, jolloin järjestelmä on optimoitu poissa ollessasi.

tai soita 010 217 9110

 • Ma - To 9:00 - 21:00, Pe 9:00 - 18:00, La 10:00 - 18:00
Verisure Omat Sivut -palvelu

Verisure Home Plus - kodin hälytysjärjestelmään sisältyvät tuotteet

Keskusyksikkö

Keskusyksikkö

Keskusyksikkö on järjestelmäsi sydän ja aivot. Se toimii kaiken kommunikoinnin keskipisteenä ja välittää viestit järjestelmän eri osien kesken sekä hälytyskeskukseen. Keskusyksikkö käyttää tiedonvälitykseen sekä GSM- että internetyhteyttä.

Kahden erillisen viestintäyhteyden ansiosta yhteys hälytyskeskukseen säilyy, vaikka toisessa yhteydessä olisi väliaikaisesti katkoksia esimerkiksi katkos nettiyhteydessä tai ongelmia GSM -verkossa.

Palovaroitin

2 Palovaroitinta

Verisure palovaroittimet puhuvat toisilleen sekä sinulle.

Palovaroittimet ovat sarjaankytkettyjä, joten ne kaikki varoittivat samanaikaisesti sekä puheviestein että hälytysäänellä, jolloin kaikki asunnossa olevat saavat nopeasti tiedon mistä savunmuodostus on alkanut. Lisäksi saat palohälytyksestä ilmoituksen tekstiviestinä matkapuhelimeen. Palohälytysvalvonta 24/7 -palvelu sisältää palohälytysten ympärivuorokautisen valvonnan sekä toimenpiteet hälytyksen sattuessa. Palovaroittimet myös mittaavat huoneilman lämpötilaa ja suhteellista kosteutta.

Kamerailmaisin

2 Kamerailmaisinta

Kameran avulla hälytyskeskus pystyy todentamaan hälytyksen aiheuttajan ja aloittamaan nopeammin oikeat toimenpiteet.

Murto- tai palohälytyksen tapahtuessa kamerailmaisin aktivoituu ja ottaa kuvasarjan, jonka järjestelmä lähettää hälytyskeskukseen. Kuvien avulla päivystäjän voi valita oikeat toimenpiteet esimerkiksi lähettää paikalle vartijan tai välittää tiedon hätäkeskukseen, josta paikalle voidaan välittää oikeaa apua. Yksityisyytesi on turvassa, sillä kamerailmaisin voi ottaa kuvia vain hälytyksen sattuessa. Kameran herkkyyttä voidaan säätää niin, että pienet lemmikit voivat liikkua asunnossa järjestelmän ollessa päälle kytkettynä aiheuttamatta hälytystä.

Puhekeskus

Puhekeskus

Puhekeskus (sisäänrakennetulla) sireenillä toimii kuin puhelin hälytyskeskuksemme ja kotisi välillä.

Hälytyksen sattuessa hälytyskeskuksemme voi ottaa nopeasti puheyhteyden ja aloittaa oikeat toimenpiteet, esimerkiksi välittämällä tiedon hätäkeskukseen, jos joku on loukannut itsensä tai on vaarassa. Puhekeskuksen avulla voimme tarjota ainutlaatuista palvelua, kun hälytyskeskuspäivystäjämme voi myös karkottaa mahdollisen tunkeutujan. Yksityisyytesi on turvassa, sillä puhekeskus aktivoituu vain hälytyksen sattuessa. 

Käyttönäppäimistö

Käyttönäppäimistö

Käyttönäppäimistöllä kytket järjestelmäsi päälle ja pois käyttäen henkilökohtaista käyttökoodia tai avaimenperää.

Käyttönäppämistö toimii myös turvahälyttimenä. Jos painat näppäimistön SOS-painikkeita siitä välittyy tieto hälytyskeskukseemme. Voit myös asettaa käyttönäppäimistöön ovikellotoiminnon, jolloin se antaa ovikelloa muistuttavan äänimerkin, kun joku tulee ovesta sisään.

Ovivahti

2 Ovivahtia

Ovivahdin avulla suojaat ovet tai ikkunat, joista tunkeutuja voisi yrittää päästä sisään. Hälytys aiheutuu, kun ovi tai ikkuna, johon ovikosketin on asennettu, avataan järjestelmän ollessa päällekytkettynä.

Voit pitää järjestelmää päällekytkettynä myös kotona ollessasi esimerkiksi öisin, kytkemällä vain osan järjestelmästä päälle. Voit itse valita mitkä järjestelmän laitteista kuuluvat osasuojaukseen, valitsemalla siihen kaikkiin ulko-oviin asennetut ovikoskettimet, saat luotua kotiisi ns. kuorisuojauksen.

 

Avaimenperä

1 Avaimenperä

Avaimenperän avulla kaikkien perheenjäsenten on helppo kytkeä järjestelmä päälle ja pois. Pidät vain avaimenperää käyttönäppäimistön tähdenmuotoista lukijaa vasten.

Älypistorasia

Älypistorasia

Älypistorasian avulla voit ohjata kotisi valaistusta ja melkein mitä tahansa sähkölaitetta Verisure mobiilisovelluksella, missä ikinä oletkin.

Kun älypistorasia on liitetty osaksi hälytysjärjestelmää, voit asettaa sen kytkeytymään pois, kun kytket järjestelmäsi kokosuojaukseen tai kytkeytymään päälle kun tulet kotiin ja kytket järjestelmän pois päältä. Voit myös asettaa sen kytkemään valon päälle hälytyksen sattuessa. Älypistorasian avulla lisäät turvallisuutta ja teet arjestasi hieman helpompaa.

Vesi- ja vuotovahti

Vesi- ja vuotovahti

Vesi- ja vuotovahdin avulla huomaat vesivuodot ajoissa ja vältyt suurilta huolilta. Hälytyskeskuksemme valvoo kotisi vesi- ja vuotovahteja ympäri vuorokauden ja päivystäjämme soittaa sinulle heti, jos jotain tapahtuu.

Saat vuotohälytyksestä myös ilmoituksen puhelimeesi. Kun saat varoituksen ajoissa, voit vähentää tai vältää suuret korjausremontit kokonaan. Verisuren vuotovahti on Finanssialan Keskusliiton sertifioima tuote.

Jätä yhteystiedot tai soita 010 217 9110

niin autamme valitsemaan sinulle sopivimman paketin. Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua turvajärjestelmän tilaamiseen.

 • Aukioloajat: Ma - To 9:00 - 21:00, Pe 9:00 - 18:00, La 10:00 - 18:00 

Kyllä, olen kiinnostunut

Ratkaisuja älykkääseen kotiin

Verisure älykotiratkaisut

Yleiskatsaus

Vaihde
010 217 9000
Asiakaspalvelu, arkisin 8-20
010 217 9195
Hälytyskeskus, 24/7
010 217 9100
Myynti
010 217 9110
asiakaspalvelu@verisure.fi

Usein kysyttyä

Ota yhteyttä soittamalla numeroon 0102179110 tai lähetä yhteydenottopyyntö, niin autamme sinua valitsemaan juuri sinun kotiisi sopivan ratkaisun.

Verisure tarjoaa kehittyneen palovaroitusjärjestelmän, joka on varustettu sarjaankytketyillä palovaroittimilla. Ne varoittavat palosta sekä puheäänellä että hälytyssireenillä. Palovaroittimen havaitessa savua, tieto hälytyksestä menee välittömästi hälytyskeskukseemme ja lisäksi saat tekstiviestin hälytyksestä matkapuhelimeesi. Jos kaksi palovaroitinta havaitsee savua samanaikaisesti, hälytyspäivystäjämme ryhtyy välittömiin toimenpiteisiin, vaikka kukaan ei olisi kotona. Palovaroittimet voidaan myös kytkeä yhteen kamerailmaisintemme kanssa. Ne ottavat kuvasarjan palohälytyksen sattuessa ja lähettävät kuvat hälytyskeskukseen. Hälytyksen syyn kuvavarmennus on päivystäjälle lisätyökalu, jotta hän voisi nopeasti ryhtyä oikeisiin toimenpiteisiin.

Hälytyksen tapahtuessa kamerailmaisin aktivoituu ja kuvat lähetetään hälytyskeskukseen. Kuvien avulla päivystäjä voi nopeasti aloittaa oikeat toimenpiteet, lähettää paikalle vartijan tai välittää tiedon
hätäkeskukseen, josta voidaan lähettää paikalle oikeaa apua. Kamerailmaisin ottaa kuvia vain hälytyksen sattuessa eikä sitä voi aktivoida hälytyskeskuksesta, joten se ei loukkaa yksityisyyttäsi.

Hälytyskeskuksemme päivystää ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Hälytyskeskuksemme on sertifioitu laatustandardin ISO 9001:2008 mukaisesti ja sillä on Finanssialan Keskusliiton hyväksyntä. Hälytyskeskuksemme on erikoistunut valvomaan koteihin asennettuja järjestelmiä ja valvomme vain kohteita, joihin on asennettu omia järjestelmiämme. Päivystäjämme ja muu henkilöstömme ovat
erikoistuneet omiin tuotteisiimme ja palveluihimme, joten he osaavat auttaa asiakkaitamme kaikissa järjestelmiin tai palveluihin liittyvissä asioissa. Saat aina yhteyden hälytyskeskukseemme soittamalla numeroon
010 217 9100.

Sosiaaliset mediat

Facebook