Verisure Home Premium

Laaja kodin murto- ja palohälytysjärjestelmä SOS-hätäkutsulla ja vesi- ja vuotovahdilla. Hälytysjärjestelmään kuuluvat myös murto-, palo-, vuoto-, ja SOS-hälytysten ympärivuorokautinen hälytysvalvonta sekä vartijakäynnit tarvittaessa.

Verisure Home - Murto, Palo, SOS, Vesi, Puheyhteys, Sovellus
Verisure Home Premium -kodin hälytysjärjestelmä näkee, kuulee, puhuu ja tuntee!
 
 
 
Hälytysvalvonta 24/7 -palvelut sisältävät:

Suojattu hälytyskeskusyhteys 24/7
Hälytyskeskuksemme toimii 30 sekunnissa
Maksuttomat vartijakäynnit tarvittaessa
Ammattilaisen asennus ja huoltosopimus
Elinikäinen tuotetakuu 

OLEN KIINNOSTUNUT

 

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua turvajärjestelmän tilaamiseen.

 

Voit myös soittaa meille numeroon

010 217 9110

Hälytysjärjestelmä sisältää:

 Tuotteet:

 1. 1 Keskusyksikkö
 2. 3 Kamerailmaisinta
 3. 3 Ovi- ja ikkunavahtia
 4. 1 Käyttönäppäimistö
 5. 1 Vesi- ja vuotovahti
 6. 1 Puhekeskus
 7. 3 Palovaroitinta
 8. 1 Turvapainike
 9. 1 Älypistorasia
 10. 1 Avaimenperä
 11. Ovi- ja ikkunatarrat

 

Palvelut:

 1. Omat Sivut -palvelu
 2. Murtohälytysvalvonta 24/7
 3. Palohälytysvalvonta 24/7
 4. Vesi- ja vuotovalvonta 24/7
 5. Suojattu hälytyskeskusyhteys 24/7
 6. Elinikäinen tuotetakuu

 

Hälytysjärjestelmää on mahdollista laajentaa tarpeesi mukaan.

 

Verisure Home Premium lyhyesti:

Verisure Home Premium on laaja hälytysjärjestelmä, joka sisältää murto- ja palohälytysjärjestelmän kamerailmaisimilla, kuorisuojauksen, SOS -hätäkutsun, vesi- ja vuotovahdin sekä keskusyksikön välittämään tietoa hälytyskeskukseen. Lisäksi pakettiin kuuluu älypistorasia, jonka avulla voi etäohjata kodin valoja ja sähkölaitteita.

Järjestelmän kamerailmaisin mahdollistaa hälytyksen syyn varmentamisen. Kamerailmaisimen liiketunnistimen havaitessa liikettä tai palovaroittimen havaitessa savua kamerailmaisin ottaa kolmen kuvan kuvasarjan ja lähettää ne hälytyskeskukseen. Kuvien avulla hälytyskeskuksen päivystäjä voi nopeasti tehdä päätökset tarvittavista toimenpiteistä, esimerkiksi vartijan lähettämisestä paikalle tai tiedon välittämisestä hätäkeskukseen, jos kuvissa nähdään savua tai mahdollinen tunkeutuja.


Järjestelmän palovaroittimet ovat sarjaankytkettyjä, mikä tarkoittaa, että kun yksi palovaroitin havaitsee savua, se viestii siitä heti järjestelmän muille palovaroittimille. Kaikki palovaroittimet alkavat varoittaa palosta samanaikaisesti sekä puheviestillä että hälytysäänellä.


Ovivahdilla suojataan asunnon ulko-ovet tai mahdollisesti myös ikkunat, joista tunkeutuja voisi tulla sisään. Ovivahtiin voidaan asettaa ovikellotoiminto, jolloin järjestelmä antaa ovikelloa muistuttavan merkkiäänen aina, kun joku avaa oven.


Järjestelmä kytketään helposti päälle tai pois joko käyttönäppäimistöstä koodilla, avaimenperällä tai Verisure -mobiilisovelluksella.


SOS -painikkeet toimivat hätäkutsuna. SOS -painikkeiden painaminen välittää yhteydenottokutsun hälytyskeskukseen, josta soitetaan sovituille yhteyshenkilöille. Jos ketään yhteyshenkilöistä ei tavoiteta, lähetetään paikalle vartija.


Keskusyksikkö käyttää tiedon välittämiseen sekä GSM- että internetyhteyttä. Järjestelmän yhteyksien toimintaa testataan jatkuvasti turvallisuustoimenpiteenä. Jos järjestelmän yhteys ei toimi ja signaalit eivät saavuta meitä, ryhdymme tarpeellisiin toimenpiteisiin. Ohjelmistopäivitykset voit ladata Omien Sivujen kautta. Päivityksen aloitat painamalla keskusyksikön keskellä olevaa tähtipainiketta.


Verisure Home Premium -hälytinjärjestelmän avulla saat monia älykkäitä toimintoja kotiisi. Verisuren Omat Sivut -palvelun avulla etäohjaat ja valvot järjestelmääsi Verisuren Omat Sivut-sivuilta ja Verisure -mobiilisovelluksen avulla. Voit mm. etäkytkeä järjestelmän, tarkistaa onko järjestelmä päällä ja saada ilmoituksen aina, kun joku perheenjäsenistä kytkee järjestelmän päälle tai pois tai tarkastella kotisi sisälämpötilaa ja huoneilman suhteellista kosteutta. Älypistorasian avulla etäohjaat kotisi valoja ja sähkölaitteita ja säästät energiaa.


Järjestelmän asennuksen suorittaa aina ammattilainen, joka myös näyttää kuinka helppoa järjestelmän käyttö on. Lisäksi Verisure Home Premium -hälytysjärjestelmään kuuluu huoltosopimus, joka kattaa järjestelmäsi vikahuoltotyöt sekä akkujen ja paristojen vaihdosta aiheutuvat työkustannukset. Voit milloin tahansa lisätä järjestelmääsi uusia tuotteita tai palveluita. (Puhelin ei sisälly pakettiin.)


Ammattilaisen asennus ja huoltosopimus


Laajakaista ja GSM -yhteys hälytyskeskukseen

24/7 hälytyskeskusyhteys
Vartijakäynnit tarvittaessa
Murtohälytysten kuvavarmennus

Palohälytysten kuvavarmennus

Yhteydenottokutsu
Osasuojaus
Keskusyksikkö
Omat Sivut
Verisure mobiilisovellus
Kodin kattava hälytysjärjestelmä

Lisäämällä kattavan palvelupaketin saat paremman suojan lisäksi täyden mielenrauhan

Verisure Home All-inclusive -hälytysjärjestelmä tarjoaa palovaroitusjärjestelmän, murtohälyttimen sekä SOS -kutsun liitettynä hälytyskeskuksen ympärivuorokautiseen valvontaan sekä toimenpiteet hälytyksen sattuessa sisältäen myös vartijakäynnit tarvittaessa.Näiden lisäksi tarjoamme kattavimman palvelu- ja huoltopakettimme, jonka valitsemalla sinun ei tarvitse huolehtia, huolloista, pattereiden vaihdosta, remonteista tai muutoista.

Verisure -mobiilisovellus

Ohjaa hälytysjärjestelmää älypuhelimella

Kytke järjestelmä päälle ja pois. Vastaanota ilmoituksia, kun lapset tulevat kotiin. Tarkista hälytyksen tila ja lue kodin lämpötila. Verisure sovelluksen avulla on helppoa ohjata ja valvoa kotiasi älypuhelimella, olitpa itse missä tahansa.


Tarjoamme myös tuotteita, joiden avulla voit ohjata kodin valaistusta tai valvoa ilmankosteutta perustuksissa tai ullakolla. Kehitämme jatkuvasti uusia älykkäitä palveluja, jotka tekevät arjestasi hieman helpompaa ja hauskempaa. Verisure sovellus on ladattavissa iPhoneen App Storesta, Android-puhelimeen Google Playstä ja Windows Phone 8
-puhelimiin Windows Phone -kaupasta.

Muokkaa asetuksia

Omilla Sivuilla

Saadaksesi järjestelmäsi toimimaan mahdollisimman tehokkaasti sinun on asennuksen jälkeen aktivoitava Omat Sivut -henkilökohtainen ohjauspaneelisi verkossa. Omilla Sivuilla määrität ja ohjaat useita järjestelmän toimintoja. Päivitä tietosi niin, että saamme aina sinuun yhteyttä, lisää uusia yhteyshenkilöitä tai lisää järjestelmääsi avaimenperiä ja muita tuotteita. Voit myös muuttaa hälytysjärjestelmän lemmikkieläinasetuksia ja tehdä loma-asetuksia, jolloin järjestelmä on optimoitu poissa ollessasi.

tai soita 010 217 9110

  • Ma - To 9:00 - 21:00, Pe 9:00 - 18:00, La 10:00 - 18:00
Verisure Omat Sivut -palvelu

Verisure Home Premium - kodin hälytysjärjestelmään

sisältyvät tuotteet

Keskusyksikkö

Keskusyksikkö

Keskusyksikkö on järjestelmäsi sydän ja aivot. Se toimii kaiken kommunikoinnin keskipisteenä ja välittää viestit
järjestelmän eri osien kesken sekä hälytyskeskukseen. Keskusyksikkö käyttää tiedonvälitykseen sekä GSM- että internetyhteyttä.

Järjestelmän yhteyksien toimintaa testataan jatkuvasti turvallisuustoimenpiteenä. Jos järjestelmän yhteys ei toimi ja signaalit eivät saavuta meitä, ryhdymme tarpeellisiin toimenpiteisiin. Ohjelmistopäivitykset voit ladata Omien Sivujen kautta. Päivityksen aloitat painamalla keskusyksikön keskellä olevaa tähtipainiketta.

Langaton palovaroitin.

3 Palovaroitinta

Verisure palovaroittimet puhuvat toisilleen sekä sinulle.

Palovaroittimet ovat sarjaankytkettyjä, joten ne kaikki varoittivat samanaikaisesti sekä puheviestein että hälytysäänellä, jolloin kaikki asunnossa olevat saavat nopeasti tiedon mistä savunmuodostus on alkanut. Lisäksi saat palohälytyksestä ilmoituksen tekstiviestinä matkapuhelimeen. Palohälytysvalvonta 24/7 -palvelu sisältää palohälytysten ympärivuorokautisen valvonnan sekä toimenpiteet hälytyksen sattuessa. Palovaroittimet myös mittaavat huoneilman lämpötilaa ja suhteellista kosteutta.  

Kamerailmaisin

3 Kamerailmaisinta

Kameran avulla hälytyskeskus pystyy todentamaan hälytyksen aiheuttajan ja aloittamaan nopeammin oikeat toimenpiteet.

Murto- tai palohälytyksen tapahtuessa kamerailmaisin aktivoituu ja ottaa kuvasarjan, jonka järjestelmä lähettää hälytyskeskukseen. Kuvien avulla päivystäjän voi valita oikeat toimenpiteet esimerkiksi lähettää paikalle vartijan tai välittää tiedon hätäkeskukseen, josta paikalle voidaan välittää oikeaa apua. Yksityisyytesi on turvassa, sillä kamerailmaisin voi ottaa kuvia vain hälytyksen sattuessa. Kameran herkkyyttä voidaan säätää niin, että pienet lemmikit voivat liikkua asunnossa järjestelmän ollessa päälle kytkettynä aiheuttamatta hälytystä

Puhekeskus

Puhekeskus

Puhekeskus (sisäänrakennetulla) sireenillä toimii kuin puhelin hälytyskeskuksemme ja kotisi välillä.

Hälytyksen sattuessa hälytyskeskuksemme voi ottaa nopeasti puheyhteyden ja aloittaa oikeat toimenpiteet, esimerkiksi välittämällä tiedon hätäkeskukseen, jos joku on loukannut itsensä tai on vaarassa. Puhekeskuksen avulla voimme tarjota ainutlaatuista palvelua, kun hälytyskeskuspäivystäjämme voi myös karkottaa mahdollisen tunkeutujan. Yksityisyytesi on turvassa, sillä puhekeskus aktivoituu vain hälytyksen sattuessa. 

Käyttönäppäimistö

Käyttönäppäimistö

Käyttönäppäimistöllä kytket järjestelmäsi päälle ja pois käyttäen henkilökohtaista käyttökoodia tai avaimenperää.

Käyttönäppämistö toimii myös turvahälyttimenä. Jos painat näppäimistön SOS-painikkeita, välittyy siitä tieto hälytyskeskukseemme. Voit myös asettaa käyttönäppäimistöön ovikellotoiminnon, jolloin se antaa ovikelloa muistuttavan äänimerkin, kun joku tulee ovesta sisään.

Vesi-ja vuotovahti

Vesi- ja vuotovahti

Vesi- ja vuotovahdin avulla huomaat vesivuodot ajoissa ja vältyt suurilta huolilta. Hälytyskeskuksemme valvoo kotisi vesi- ja vuotovahteja ympäri vuorokauden ja päivystäjämme soittaa sinulle heti, jos jotain tapahtuu.

Saat vuotohälytyksestä myös ilmoituksen puhelimeesi. Kun saat varoituksen ajoissa, voit vähentää tai vältää suuret korjausremontit kokonaan. Verisuren vuotovahti on Finanssialan Keskusliiton sertifioima tuote.

Avaimenperä

Avaimenperä

Avaimenperän avulla kaikkien perheenjäsenten on helppo kytkeä järjestelmä päälle ja pois. Pidät vain avaimenperää käyttönäppäimistön tähdenmuotoista lukijaa vasten.

Jokainen avaimenperä on yksilöllinen ja lisätään aina tietylle käyttäjälle. Näin tiedät aina kuka on tullut ja lähtenyt kotoa ja voit helposti poistaa kadonneen avaimenperän tai lisätä järjestelmään uusia avaimenperiä Omien Sivujen tai mobiilisovelluksen avulla.  

Älypistorasia

Älypistorasia

Älypistorasian avulla voit ohjata kotisi valaistusta ja melkein mitä tahansa sähkölaitetta Verisure mobiilisovelluksella, missä ikinä oletkin.

Kun älypistorasia on liitetty osaksi hälytysjärjestelmää, voit asettaa sen kytkeytymään pois, kun kytket järjestelmäsi kokosuojaukseen tai kytkeytymään päälle kun tulet kotiin ja kytket järjestelmän pois päältä. Voit myös asettaa sen kytkemään valon päälle hälytyksen sattuessa. Älypistorasian avulla lisäät turvallisuutta ja teet arjestasi hieman helpompaa.

Ovivahti

3 Ovivahtia

Ovivahdin avulla suojaat ovet tai ikkunat, joista tunkeutuja voisi yrittää päästä sisään. Hälytys aiheutuu, kun ovi tai ikkuna, johon ovivahti on asennettu, avataan järjestelmän ollessa päälle kytkettynä.

Voit pitää järjestelmää päällekytkettynä myös kotona ollessasi esimerkiksi öisin, kytkemällä vain osan järjestelmästä päälle. Voit itse valita mitkä järjestelmän laitteista kuuluvat osasuojaukseen, valitsemalla siihen kaikkiin ulko-oviin asennetut ovikoskettimet, saat luotua kotiisi ns. kuorisuojauksen.  

Turvapainike, jolla voi tehdä SOS-hälytyksen tai kytkeä hälytysjärjestelmän päälle.

1 Turvapainike

Turvapainikkeen avulla voit tehdä SOS-hälytyksen ja kytkeä hälytyksen päälle yöksi. Voit myös yhdistää kotisi ovikellon turvapainikkeeseen.

Kaikissa kodin hälytysjärjestelmissämme on SOS-toiminto, jota käytetään järjestelmän käyttönäppäimistön kautta. Näin tiedät saavasi apua nopeasti, jos jotain tapahtuu, eikä sinun ei tarvitse tuntea oloasi turvattomaksi. Hälytyskeskuksemme päivystäjä soittaa sinulle heti hälytyksen alkaessa. Jos kukaan ei vastaa, hän lähettää paikalle vartijan.

Jätä yhteystiedot tai soita 010 217 9110

niin autamme valitsemaan sinulle sopivimman paketin. Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua turvajärjestelmän tilaamiseen.

 • Aukioloajat: Ma - To 9:00 - 21:00, Pe 9:00 - 18:00, La 10:00 - 18:00

Kyllä, olen kiinnostunut

Pikalinkit

Vaihde
010 217 9000
Asiakaspalvelu, arkisin 8-20
010 217 9195
Hälytyskeskus, 24/7
010 217 9100
Myynti
010 217 9110
asiakaspalvelu@verisure.fi

Usein kysyttyä

Ota yhteyttä myyntiimme 010 217 9110 tai lähetä yhteydenottopyyntö sivuiltamme, niin autamme sinua valitsemaan juuri sinun kotiisi sopivan ratkaisun.

Verisure tarjoaa kehittyneen palovaroitusjärjestelmän, joka on varustettu sarjaankytketyillä palovaroittimilla. Palovaroittimet varoittavat hälytyksen sattuessa puheviestillä sekä tavallisella hälytysäänellä. Lisäksi palohälytyksestä lähtee tekstiviesti-ilmoitus asiakkaan matkapuhelimeen. Liittämällä palovaroittimet järjestelmän kamerailmaisimeen, palohälytyksen sattuessa kamera ottaa kuvasarjan ja välittää kuvat hälytyskeskukseen. Hälytyksen syyn kuvavarmennuksen avulla hälytyskeskus voi välittää tiedon palosta suoraan hätäkeskukseen, josta paikalle voidaan lähettää palokunta.

Hälytyksen tapahtuessa kamerailmaisin aktivoituu ja kuvat lähetetään hälytyskeskukseen. Kuvien avulla päivystäjä voi nopeasti aloittaa oikeat toimenpiteet, lähettää paikalle vartijan tai välittää tiedon hätäkeskukseen, josta voidaan lähettää paikalle oikeaa apua. Kamerailmaisin ottaa kuvia vain hälytyksen sattuessa eikä sitä voi aktivoida hälytyskeskuksesta, joten se ei loukkaa yksityisyyttäsi.

Hälytyskeskuksemme päivystää ympärivuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Hälytyskeskuksemme on sertifioitu laatustandardin ISO 9001:2008 mukaisesti ja sillä on Finanssialan Keskusliiton hyväksyntä. Hälytyskeskuksemme on erikoistunut valvomaan koteihin asennettuja järjestelmiä ja valvomme vain kohteita, joihin on asennettu omia järjestelmiämme. Päivystäjämme ja muu henkilöstömme ovat erikoistuneet omiin tuotteisiimme ja palveluihimme, joten he osaavat auttaa asiakkaitamme kaikissa järjestelmiin tai palveluihin liittyvissä asioissa. Saat aina yhteyden hälytyskeskukseemme soittamalla numeroon 010 217 9100.

Sosiaaliset mediat

Facebook