Verisure Business

Yrittäjän murtohälytysjärjestelmä kamerailmaisimella, sekä Murtohälytysvalvonta 24/7 -palvelulla.

Verisure Home - Murto, SOS, Puheyhteys, Sovellus
Verisure Home -kodin hälytysjärjestelmä näkee, kuulee, puhuu ja tuntee!
Murtohälytysvalvonta 24/7 -palvelu sisältää:

Suojattu hälytyskeskusyhteys 24/7
Hälytyskeskuksemme toimii 30 sekunnissa
Maksuttomat vartijakäynnit tarvittaessa
Ammattilaisen asennus ja huoltosopimus
Elinikäinen tuotetakuu 

OLEN KIINNOSTUNUT

 

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua turvajärjestelmän tilaamiseen.

 

Voit myös soittaa meille numeroon

010 217 9110

 


Verisure Business -hälytysjärjestelmä sisältää:

Tuotteet:
 • 1 Keskusyksikkö
 • 1 Kamerailmaisin
 • 1 Ovi- ja ikkunavahti
 • 1 Käyttönäppäimistö
 • 1 Puhekeskus
 • 1 Avaimenperä
 • Ovi- ja ikkunatarrat
 
Palvelut:
 • Omat Sivut -palvelu
 • Murtohälytysvalvonta 24/7
 • Suojattu hälytyskeskusyhteys 24/7
 • Elinikäinen tuotetakuu

 

Järjestelmää on mahdollista laajentaa tarpeesi mukaan.

 

 

Verisure Business lyhyesti

Verisure Business on yrityksen hälytysjärjestelmä, joka sisältää murtohälytysjärjestelmän kameralla sekä SOS -hätäkutsun.

Järjestelmän kamerailmaisin mahdollistaa hälytyksen aiheuttajan kuvavarmennuksen. Hälytyksen sattuessa järjestelmän kamerailmaisin ottaa kuvasarjan (3 kuvaa) ja lähettää ne hälytyskeskukseen. Kuvien avulla hälytyskeskuspäivystäjä pystyy nopeammin aloittamaan oikeat toimenpiteet, esimerkiksi lähettämään vartijan paikalle  tai välittämään  tiedon hätäkeskukseen.


Järjestelmä kytketään päälle helposti käyttönäppäimistöllä joko koodilla, avaimenperällä tai Verisure -sovelluksella. Ovivahdit valvovat kodin ulko-ovia ja niihin voidaan asettaa ovikellotoiminto, jolloin järjestelmä antaa äänimerkin aina, kun joku menee sisään tai ulos.


Käyttönäppäimistön SOS-painikkeet toimivat yhteydenottohälytyksenä hälytyskeskukseen, josta soitetaan sovituille yhteyshenkilöille heti, kun he vastaanottavat hälytyksen. Jos et vastaa, vartija lähetetään paikalle.


Verisure Business sisältää useita älykkäitä toimintoja. Järjestelmän keskusyksikkö välittää tietoa hälytyskeskukseen sekä GSM- että internetyhteydellä.


Verisure Omat Sivut -palvelun avulla etäohjaat ja valvot järjestelmääsi Omien Sivujen ja Verisure -mobiilisovelluksen avulla. Voit mm. etäkytkeä järjestelmän, tarkistaa onko järjestelmä päällä ja saada tietoa hälytyksen tapahtumista.


Järjestelmän asentaa aina ammattilainen, joka myös näyttää, miten helppoa hälytysjärjestelmän käyttö on. Voit aina päivittää järjestelmää lisätoiminnoilla ja -palveluilla. (Puhelin ei sisälly mukaan pakettiin.)


Tiedonsiirto sekä GSM- että internet -yhteydellä
24/7 hälytyskeskusvalvonta
Vartijakäynnit
 
Ammattilaisen asennus ja huoltosopimus

Murtohälytin kuvavarmennuksella
Yhteydenottohälytys
Omat Sivut
Verisure -mobiilisovellus
Palovaroitin

Lisäämällä palovaroitusjärjestelmän saat paremman suojan

Verisure Business Plus tarjoaa palovaroitusjärjestelmän, murtohälyttimen sekä SOS -kutsun liitettynä hälytyskeskuksen ympärivuorokautiseen valvontaan sekä toimenpiteet hälytyksen sattuessa, sisältäen myös vartijakäynnit tarvittaessa.

Olet aina yhteydessä yritysesi hälytysjärjestelmään

Verisure Omat Sivut -palvelu

Verisure Omat Sivut -palvelu

Verisure Omat Sivut -palvelu on pilvipalvelu, joka mahdollistaa Verisure -järjestelmien etäohjauksen mobiilisovelluksella ja käyttäjän Omilta Sivuilta.
Verisure Omat Sivut -palvelu sisältyy kaikkiin hälytinpaketteihimme veloituksetta. Ainoa edellytys on, että järjestelmä on kytketty laajakaistaan. Jos järjestelmä käyttää vain GSM-yhteyttä tiedonsiirtoon tarvitset järjestelmän etäohjaukseen tekstiviestejä, joita
voit ostaa Omilta Sivuilta.


Verisure Omat Sivut -palvelu yhdistää tuotteemme ja ammattimaiset palvelumme taloosi, kotiisi ja perheeseesi. Sen avulla voit esimerkiksi etäohjata älypistorasioita, kytkeä järjestelmäsi päälle tai pois
ja voit milloin tahansa laajentaa järjestelmääsi uusilla tuotteilla ja palveluilla. Toisin sanoen Verisure Omat Sivut -palvelu tekee kodistasi älykkään.


Verisure Omat Sivut -palvelu

Omat Sivut

Saadaksesi järjestelmästäsi kaiken hyödyn irti sinun on aktivoitava Omat Sivut -henkilökohtainen ohjauspaneelisi verkossa. Siellä muokkaat järjestelmäsi asetuksia ja aktivoit siihen eri toimintoja.

Pääset myös päivittämään tietojasi, jotta varmasti tavoitamme sinut aina tarvittaessa, voit lisätä järjestelmään uusia käyttäjiä ja avaimenperiä tai muita tuotteita. Voit myös muokata lemmikkieläinasetuksia tai aktivoida järjestelmääsi loma-asetukset, jolloin järjestelmäsi on optimoitu antamaan parhaan suojan poissa ollessasi.

 

Verisure -mobiilisovellus

Verisure -mobiilisovellus

Verisure mobiilisovelluksen avulla etäohjaat ja valvot kotiasi älypuhelimellasi, missä ikinä oletkin.

Lisäämme jatkuvasti uusia älykkäitä ominaisuuksia ja palveluita, joiden avulla teet elämästäsi hieman helpompaa ja mukavampaa. Verisure mobiilisovellus on ladattavissa iPhone, Android sekä Windows 8 -laitteisiin.

Maksutonta neuvontaa

Täytä yhteydenottolomake niin olemme sinuun yhteydessä ja autamme valitsemaan tarpeisiisi oikean ratkaisun.

Kyllä, olen kiinnostunut

Verisure Business -yrityksen hälytysjärjestelmään sisältyvät tuotteet

Keskusyksikkö

Keskusyksikkö

Keskusyksikkö on järjestelmäsi sydän ja aivot. Se toimii kaiken kommunikoinnin keskipisteenä ja välittää viestit järjestelmän eri osien kesken sekä hälytyskeskukseen. Keskusyksikkö käyttää tiedon välittämiseen internetyhteyttä.

Järjestelmän yhteyksien toimintaa testataan jatkuvasti turvallisuustoimenpiteenä. Jos järjestelmän yhteys ei toimi ja signaalit eivät saavuta meitä, ryhdymme tarpeellisiin toimenpiteisiin. Ohjelmistopäivitykset voit ladata Omien Sivujen kautta. Päivityksen aloitat painamalla keskusyksikön keskellä olevaa tähtipainiketta.

Kamerailmaisin

Kamerailmaisin

Kameran avulla hälytyskeskus pystyy todentamaan hälytyksen aiheuttajan ja aloittamaan nopeammin oikeat toimenpiteet.

Hälytyksen tapahtuessa kamerailmaisin aktivoituu ja ottaa kuvasarjan, jonka järjestelmä lähettää hälytyskeskukseen. Kuvien avulla päivystäjän voi valita oikeat toimenpiteet esimerkiksi lähettää paikalle vartijan tai välittää tiedon hätäkeskukseen, josta paikalle voidaan välittää oikeaa apua. Yksityisyytesi on turvassa, sillä kamerailmaisin voi ottaa kuvia vain hälytyksen sattuessa. Kameran herkkyyttä voidaan säätää niin, että pienet lemmikit voivat liikkua asunnossa järjestelmän ollessa päälle kytkettynä aiheuttamatta hälytystä.

Puhekeskus

Puhekeskus

Puhekeskus (sisäänrakennetulla) sireenillä toimii kuin puhelin hälytyskeskuksemme ja kotisi välillä.

Hälytyksen sattuessa hälytyskeskuksemme voi ottaa nopeasti puheyhteyden ja aloittaa oikeat toimenpiteet, esimerkiksi välittämällä tiedon hätäkeskukseen, jos joku on loukannut itsensä tai on vaarassa. Puhekeskuksen avulla voimme tarjota ainutlaatuista palvelua, kun hälytyskeskuspäivystäjämme voi myös karkottaa mahdollisen tunkeutujan. Yksityisyytesi on turvassa, sillä puhekeskus aktivoituu vain hälytyksen sattuessa. 

Käyttönäppäimistö

Käyttönäppäimistö

Käyttönäppäimistöllä kytket järjestelmäsi päälle ja pois käyttäen henkilökohtaista käyttökoodia tai avaimenperää.

Käyttönäppämistö toimii myös turvahälyttimenä. Jos painat näppäimistön SOS-painikkeita siitä välittyy tieto hälytyskeskukseemme. Voit myös asettaa käyttönäppäimistöön ovikellotoiminnon, jolloin se antaa ovikelloa muistuttavan äänimerkin, kun joku tulee ovesta sisään.

Ovivahti

Ovi- ja ikkunavahti

Ovivahdin avulla suojaat ovet tai ikkunat, joista tunkeutuja voisi yrittää päästä sisään. Hälytys aiheutuu, kun ovi tai ikkuna, johon ovikosketin on asennettu, avataan järjestelmän ollessa päällekytkettynä.

Voit pitää järjestelmää päällekytkettynä myös kotona ollessasi esimerkiksi öisin, kytkemällä vain osan järjestelmästä päälle. Voit itse valita mitkä järjestelmän laitteista kuuluvat osasuojaukseen, valitsemalla siihen kaikkiin ulko-oviin asennetut ovikoskettimet, saat luotua kotiisi ns. kuorisuojauksen.

Avaimenperä

Avaimenperä

Avaimenperän avulla kaikkien perheenjäsenten on helppo kytkeä järjestelmä päälle ja pois. Pidät vain avaimenperää käyttönäppäimistön tähdenmuotoista lukijaa vasten.

Jokainen avaimneperä on yksilöllinen ja lisätään aina tietylle käyttäjälle. Näin tiedät aina kuka on tullut ja lähtenyt kotoa ja voit helposti poistaa kadonneen avaimenperän tai lisätä järjestelmään uusia avaimenperiä Omien Sivujen tai mobiilisovelluksen avulla.

Pikalinkit

Vaihde

010 217 9000
Asiakaspalvelu, arkisin 8-20

010 217 9195
Hälytyskeskus, 24/7

010 217 9100
Myynti

010 217 9110
asiakaspalvelu@verisure.fi

Usein kysyttyä

Ota meihin yhteyttä soittamalla 0102179110 tai lähetä yhteydenottopyyntö, niin autamme sinua valitsemaan juuri sinun kotiisi sopivan ratkaisun.

Hälytyksen tapahtuessa kamerailmaisin aktivoituu ja kuvat lähetetään hälytyskeskukseen. Kuvien avulla päivystäjä voi nopeasti aloittaa oikeat toimenpiteet, lähettää paikalle vartijan tai välittää tiedon
hätäkeskukseen, josta voidaan lähettää paikalle oikeaa apua. Kamerailmaisin ottaa kuvia vain hälytyksen sattuessa eikä sitä voi aktivoida hälytyskeskuksesta, joten se ei loukkaa yksityisyyttäsi.

Hälytyskeskuksemme päivystää ympärivuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Hälytyskeskuksemme on sertifioitu laatustandardin ISO9001:2008 mukaisesti ja sillä on Finanssialan keskusliiton yväksyntä. Hälytyskeskuksemme on erikoistunut valvomaan koteihin asennettuja järjestelmiä ja valvomme vain kohteita, joihin on asennettu omia järjestelmiämme. Päivystäjämme ja muu henkilöstömme ovat
erikoistuneet omiin tuotteisiimme ja palveluihimme, joten he osaavat auttaa asiakkaitamme kaikissa järjestelmiin tai palveluihin liittyvissä
asioissa. Saat aina yhteyden hälytyskeskukseemme soittamalla numeroon 010 217 9100.

Sosiaaliset mediat

Facebook