Laske hälytysjärjestelmäsi hinta!

Laske hälytys- järjestelmäsi hinta

Saat vastauksen minuutissa!

Haluatko, että soitamme sinulle?

Tai soita itse 010 217 9110

Laske hälytysjärjestelmäsi hinta

Securitas Direct toimii Suomessa nimellä Verisure!

Verisure on osa kansainvälistä Securitas Direct -ryhmää ja toimi Suomessa nimellä Securitas Direct vuoteen 2012 saakka. Securitas Direct on perustettu Ruotsissa vuonna 1988 osaksi Securitas-yhtiötä ja Suomessa toiminta alkoi vuonna 1994. Tänään Verisure on Suomen suosituin hälytysjärjestelmä. Laatuun ja palveluun panostuksemme ansiosta asiakkaamme kuuluvat alan tyytyväisimpiin.

 

tai soita 010 217 9110

Suomen suosituin kodin hälytysjärjestelmä!

Verisure Home - kodin hälytysjärjestelmä

 

Ainoa kodin hälytysjärjestelmä,

joka näkee, kuulee, puhuu ja tuntee!

Oma hälytyskeskuvalvonta 24/7
Hälytyskeskuksemme toimii 30 sekunnissa
Maksuttomat vartijakäynnit tarvittaessa
Ammattilaisen asennus ja huoltosopimus
Elinikäinen tuotetakuu

 

Lue lisää Verisuren hälytysjärjestelmistä >>

Sinulle, joka et jätä turvallisuutta sattuman varaan.

1. Miksi tarvitsen kodin hälytysjärjestelmän?

Hälytysjärjestelmän hankkimisessa kotiin on kyse ennaltaehkäisystä ja sinulle kaikkein tärkeimmän suojaamisesta.

 • Suomessa murtaudutaan jonkun kotiin joka toinen tunti. (Lähde: Tilastokeskus 2016)
 • Kyse ei ole vain omaisuuden menettämisestä. Asuntomurto vaikuttaa kokonaisvaltaisesti turvallisuuden tunteeseen. Se voi järkyttää ihmistä jopa niin pahasti, että hän ei halua asua enää kodissaan.
 • Suomessa syttyy joka päivä noin 10 asuntopaloa. Vuonna 2016 tulipaloissa menehtyi 82 ihmistä. (Lähde: SPEK)
 • Yksikin palokuolema ja kodin menetys on liikaa.
 • Rahalla ei saa takaisin niitä asioita, joita oman kodin palossa menettää.
 • Vesivahinkoja sattuu Suomessa vuosittain jopa 60 tuhatta, joista korvattavia vuotovahinkoja on noin 36 000. (Lähde: Finanssialan keskusliitto)
 • Ennaltaehkäise tuhansia euroja maksavat ja arkea hankaloittavat remontit.

2. Miksi hälytysjärjestelmäni pitää olla valvottu?

Verisuren oma hälytyskeskus valvoo 24/7, vuoden jokaisena päivänä ja toimii

välittömästi hälytyksen sattuessa.

 • Teknologia ei ota itsessään murtovarasta kiinni tai sammuta tulipaloa – taustalle tarvitaan aina ammattilainen välittämään oikea apu paikalle.
 • Ammattimaisesti valvottu hälytyskeskus käsittelee hälytyksen välittömästi ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä ja välittää oikean avun paikalle, olipa kyse sitten poliisista, pelastuslaitoksesta tai vartijasta.
 • Verisuren hälytysjärjestelmä näkee, kuulee, puhuu ja tuntee. Tämän ansionsa vaara havaitaan jopa ennen kuin se tapahtuu ja apu saadaan nopeiten paikalle.
 • Kotisi on valvottu myös silloin, kun et ole kotona.

3. Miksi valitsen Verisuren hälytysjärjestelmän?

Verisurella on markkinoiden ainoa kodin hälytysjärjestelmä, joka näkee,

kuulee, puhuu ja tuntee.

 • Verisuren hälytysjärjestelmä on ainoa markkinoilla oleva kodinturvapalvelu, joka näkee, kuulee, puhuu ja tuntee. Tämä mahdollistaa nopeiten oikean avun paikan päälle hätätilanteessa.
 • Verisure havaitsee murtoyrityksen jo ennen kuin tunkeutuja pääsee sisään.
 • Hälytyksen lauetessa hälytyskeskuspäivystäjä näkee, mitä paikan päällä tapahtuu ja voi ottaa suoran kuulo- ja puheyhteyden tapahtumapaikalle.
 • Verisuren laitteilla on elinikäinen tuotetakuu.
 • Vartijakäynnit sisältyvät palveluun, eikä niistä veloiteta erikseen.
 • Oman tuotekehityksen, designin ja laitteiston ansiosta Verisurella on turvallisuusalan edistyksellisin teknologia ja palvelut.

Hanki sinäkin Suomen suosituin hälytysjärjestelmä

Tarjoamme ammattimaisesti valvotun murto- ja palohälytysjärjestelmän, joka sisältää kamerailmaisimen, jonka avulla voi varmistaa hälytyksen aiheuttajan. Hälytyskeskus-päivystäjät valvovat jatkuvasti hälytysjärjestelmää. Tarvittaessa lähetämme paikalle vartijan tai välitämme tiedon hätäkeskukseen. Olemme selkeä markkinajohtaja Suomessa. Laatuun ja palveluun panostuksemme ansiosta asiakkaat kuuluvat alan tyytyväisimpiin.

Verisure Home Plus -kodin hälytysjärjestelmä

Verisure Home Plus

Murto- ja palohälytysjärjestelmä SOS-hätäkutsulla
Verisure Home Premium -kodin hälytysjärjestelmä

Verisure Home Premium

Laaja palo- ja murtohälytysjärjestelmä SOS -hätäkutsulla ja vesi- ja vuotovahdilla.

Mitä asiakkaamme sanovat?  

Puhuvat palovaroittimet pelastivat henkiä

Olemme olleet Verisure-asiakkaita useamman vuoden. Järjestelmän tositestauksen jouduimme suorittamaan jouluaattona vuonna 2013 klo 4.40, jolloin saunarakennuksessamme syttyi tulipalo. Erillisessä rakennuksessa nukkui kaksi henkilöä, jotka heräsivät palohälyttimeen, kuten myös päärakennuksessa nukkuva muu perhe. Hälytykeskus otti meihin yhteyttä välittömästi ja soitti pyynnöstämme palokunnan paikalle. Aika nopeasti saapui myös vartija paikalle. Sauna vaurioitui, mutta ihmiset selvisivät. 

Jälkeenpäin ajateltuna tuntuu että tämäntyyppinen järjestelmä tulisi olla pakollinen jokaisessa taloudessa. Meillä oli saunamökissä toinenkin hälytin mutta siitä oli patteri loppu. Varmasti voidaan sanoa, että Verisure-järjestelmä pelasti tässä tapauksessa kaksi ihmishenkeä. Itse en ole ollut aikaisemmin vakuuttunut puhuvasta palohälyttimestä, mutta mökissä nukkujat kertoivat että unenpöpperössä rauhallinen ihmisääni helpotti reagoimaan oikein tilanteeseen. 


Pekka ja Ritva

Verisuren asiakkaana vuodesta 2012

Toimiva ja turvallinen

Verisuren tuotteet ja palvelut antavat mielenrauhaa ja turvaa, kun olemme kotona, mutta myös silloin kun olemme itse poissa. Hälytyksen sattuessa soitto hälytyskeskuksesta tulee ihan äärettömän nopeasti.

Mobiilisovelluksella on näppärä kytkeä hälytys päälle ja pois. Sovellus helpottaa myös arkea, kun sen avulla näkee milloin lapsi on tullut koulusta kotiin.

Helena

Verisuren asiakkaana vuodesta 2003

Mukavaa ja ystävällistä palvelua

Olen pari kertaa joutunut soittamaan Verisurelle, koska meidän hälytyslaitteessa ollut jokin pieni häiriö. Mistään en ole ikinä saanut niin mukavaa ja ystävällistä asiakaspalvelua kuin teiltä! Kiitän oikein todella lämpimästi! Aina on asia saatu hoidettua ja erittäin ystävällisesti. Monella firmalla olisi teiltä opittavaa! :)

Kiitän oikein todella lämpimästi! Aina on asia saatu hoidettua ja erittäin ystävällisesti. Monella firmalla olisi teiltä opittavaa! :) 

Petri

Verisuren asiakkaana vuodesta 2010

Valitse oikea paloturva

Hälytyskeskus välittää tiedon palokunnalle tulipalon sattuessa.

Suomessa syttyy vuosittain yli 3000 asuntopaloa. Silti monissakaan kodeissa ei ole toimivaa palovaroitinta. On helppo kuvitella tulipalon tuhoisat seuraukset, jos paloa ei huomata ajoissa.

Verisure tarjoaa kehittyneen palovaroitusjärjestelmän, joka on liitetty hälytyskeskuksen ympärivuorokautiseen valvontaan. Järjestelmän sarjaankytketyt palovaroittimet alkavat kaikki hälyttää samanaikaisesti, jos yksi niistä havaitsee savua.  Jos vähintään kaksi palovaroitinta havaitsee savua samanaikaisesti, hälytyspäivystäjämme voivat välittää tiedon suoraan hätäkeskukseen. Palovaroittimet on myös liitetty kamerailmaisimiin niin,  että kamerat ottavat kuvia ja lähettävät ne hälytyskeskukseen palohälytyksen sattuessa. Hälytyksen syyn kuvavarmennus on päivystäjälle lisätyökalu, jotta hän voi nopeasti ryhtyä oikeisiin toimenpiteisiin.

tai soita 010 217 9110

Olemme käytettävissäsi jatkuvasti

Asennus ja huolto

Ammattilaiset huolehtivat järjestelmäsi asennuksesta. Tämä on palvelu, joka sisältyy kaikkiin palvelupaketteihimme. Sen avulla varmistamme, että koko hälytysketju toimii virheettömästi.  

Home Plus, Home Premium ja Home All-inclusive -hälytysjärjestelmämme sisältävät myös palvelusopimuksen, jonka ansiosta saat etuja huoltotöistä sekä tietyistä tuotteista. Olet vain yhteydessä asiakaspalveluumme, jos järjestelmäsi vaatii huoltoa.

Oma hälytyskeskus

Verisuren hälytyskeskus valvoo asiakkaidemme järjestelmiä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. 

Hälytyskeskuspäivystäjämme ovat erikoistuneet tulkitsemaan ja toteamaan hälytyksen syyn, ja he osaavat nopeasti ratkaista kulloinkin tarvittavat toimenpiteet. Valvomme hälytyskeskuksessamme vain niiden asiakkaiden järjestelmiä, joille on asennettu meidän tarjoamiamme järjestelmiä. Toisin kuin monissa muissa hälytyskeskuksissa päivystäjämme ovat erikoistuneet juuri Verisure tuotteisiin ja teknologiaan ja voimme näin tarjota asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Vartijakäynnit sisältyvät hintaan

Hälytyksen sattuessa hälytyskeskus aloittaa heti toimenpiteet hälytyksen syyn selvittämiseksi. Tarvittaessa lähetämme paikalle vartijan.

Vartijakäynnit sisältyvät palveluun eikä niistä veloiteta erikseen.
Ostamme vartiointipalvelut alan muilta toimijoilta ja useilla
paikkakunnilla teemme yhteistyötä Securitaksen kanssa. 

Ohjaa hälytysjärjestelmää älypuhelimella

Kytke järjestelmä päälle ja pois. Vastaanota ilmoituksia, kun lapset tulevat kotiin. Tarkista hälytyksen tila ja lue kodin lämpötila. Verisure sovelluksen avulla on helppoa ohjata ja valvoa kotiasi älypuhelimella, olitpa itse missä tahansa.

Tarjoamme myös tuotteita, joiden avulla voit ohjata kodin valaistusta tai valvoa ilmankosteutta perustuksissa tai ullakolla. Kehitämme jatkuvasti uusia älykkäitä palveluja, jotka tekevät arjestasi hieman helpompaa ja hauskempaa. Verisure -sovellus on ladattavissa iPhoneen App Storesta, Android-puhelimeen Google Playstä ja Windows Phone 8
-puhelimiin Windows Phone -kaupasta.

Muokkaa asetuksia Omilla Sivuilla

Saadaksesi järjestelmäsi toimimaan mahdollisimman tehokkaasti sinun on asennuksen jälkeen aktivoitava Omat Sivut, joka on henkilökohtainen ohjauspaneelisi verkossa. Omilla Sivuilla määrität ja ohjaat useita järjestelmän toimintoja. Päivitä tietosi niin, että saamme aina sinuun yhteyttä, lisää uusia yhteyshenkilöitä tai lisää järjestelmääsi avaimenperiä ja muita tuotteita. Voit myös muuttaa hälytysjärjestelmän lemmieläinasetuksia ja tehdä loma-asetuksia, jolloin järjestelmä on optimoitu poissa ollessasi.

tai soita 010 217 9110

Turvallinen ja ainutlaatuinen teknologia

Verisure on älykkäiden kodin turvajärjestelmien ja älykotiratkaisujen toimittaja. Meiltä saat järjestelmän, jonka päivittäminen ja laajentaminen on helppoa sekä mahdollista tulevaisuudessakin. Järjestelmän laitteet sisältävät monia älykkäitä ominaisuuksia. Kun liität järjestelmään uusia tuotteita, lataat vain uuden ohjelmiston järjestelmäsi keskusyksikköön. Salattu yhteys hälytyskeskukseen sekä laajakaista että GSM -yhteydellä ja se, että vastaamme itse kaikkien tuotteidemme suunnittelusta ja kehityksestä, tekee järjestelmästä erittäin turvallisen ja luotettavan. Tutustu osaan tuotteistamme!

Keskusyksikkö

Keskusyksikkö on järjestelmäsi sydän ja aivot. Se toimii kaiken kommunikoinnin keskipisteenä ja välittää viestit
järjestelmän eri osien kesken sekä hälytyskeskukseen. Keskusyksikkö käyttää tiedonvälitykseen sekä GSM- että internetyhteyttä.

Järjestelmän yhteyksien toimintaa testataan jatkuvasti turvallisuustoimenpiteenä. Jos järjestelmän yhteys ei toimi ja signaalit eivät saavuta meitä, ryhdymme tarpeellisiin toimenpiteisiin. Ohjelmistopäivitykset voit ladata Omien Sivujen kautta. Päivityksen aloitat painamalla keskusyksikön keskellä olevaa tähtipainiketta.

Palovaroitin

Verisure palovaroittimet puhuvat toisilleen sekä sinulle.

Palovaroittimet ovat sarjaankytkettyjä, joten ne kaikki varoittivat samanaikaisesti sekä puheviestein että hälytysäänellä, jolloin kaikki asunnossa olevat saavat nopeasti tiedon mistä savunmuodostus on alkanut. Lisäksi saat palohälytyksestä ilmoituksen tekstiviestinä matkapuhelimeen. Palohälytysvalvonta 24/7 -palvelu sisältää palohälytysten ympärivuorokautisen valvonnan sekä toimenpiteet hälytyksen sattuessa. Palovaroittimet myös mittaavat huoneilman lämpötilaa ja suhteellista kosteutta.

Kamerailmaisin

Kameran avulla hälytyskeskus pystyy todentamaan hälytyksen aiheuttajan ja aloittamaan nopeammin oikeat toimenpiteet.

Murto- tai palohälytyksen tapahtuessa kamerailmaisin aktivoituu ja ottaa kuvasarjan, jonka järjestelmä lähettää hälytyskeskukseen. Kuvien avulla päivystäjän voi valita oikeat toimenpiteet esimerkiksi lähettää paikalle vartijan tai välittää tiedon hätäkeskukseen, josta paikalle voidaan välittää oikeaa apua. Yksityisyytesi on turvassa, sillä kamerailmaisin voi ottaa kuvia vain hälytyksen sattuessa. Kameran herkkyyttä voidaan säätää niin, että pienet lemmikit voivat liikkua asunnossa järjestelmän ollessa päälle kytkettynä aiheuttamatta hälytystä

Puhekeskus

Puhekeskus (sisäänrakennetulla) sireenillä toimii kuin puhelin hälytyskeskuksemme ja kotisi välillä.

Hälytyksen sattuessa hälytyskeskuksemme voi ottaa nopeasti puheyhteyden ja aloittaa oikeat toimenpiteet, esimerkiksi välittämällä tiedon hätäkeskukseen, jos joku on loukannut itsensä tai on vaarassa. Puhekeskuksen avulla voimme tarjota ainutlaatuista palvelua, kun hälytyskeskuspäivystäjämme voi myös karkottaa mahdollisen tunkeutujan.

Käyttönäppäimistö

Käyttönäppäimistöllä kytket järjestelmäsi päälle ja pois käyttäen henkilökohtaista käyttökoodia tai avaimenperää.

Käyttönäppämistö toimii myös turvahälyttimenä. Jos painat näppäimistön SOS-painikkeita, välittyy siitä tieto hälytyskeskukseemme. Voit myös asettaa käyttönäppäimistöön ovikellotoiminnon, jolloin se antaa ovikelloa muistuttavan äänimerkin, kun joku tulee ovesta sisään.

Ovivahti

Ovivahdin avulla suojaat ovet tai ikkunat, joista tunkeutuja voisi yrittää päästä sisään. Hälytys aiheutuu, kun ovi tai ikkuna, johon ovikosketin on asennettu, avataan järjestelmän ollessa päällekytkettynä.

Voit pitää järjestelmää päällekytkettynä myös kotona ollessasi esimerkiksi öisin, kytkemällä vain osan järjestelmästä päälle. Voit itse valita mitkä järjestelmän laitteista kuuluvat osasuojaukseen, valitsemalla siihen kaikkiin ulko-oviin asennetut ovivahdit, saat luotua kotiisi ns. kuorisuojauksen.

Avaimenperä

Avaimenperän avulla kaikkien perheenjäsenten on helppo kytkeä järjestelmä päälle ja pois. Pidät vain avaimenperää käyttönäppäimistön tähdenmuotoista lukijaa vasten.

Jokainen avaimenperä on yksilöllinen ja lisätään aina tietylle käyttäjälle. Näin tiedät aina kuka on tullut ja lähtenyt kotoa ja voit helposti poistaa kadonneen avaimenperän tai lisätä järjestelmään uusia avaimenperiä Omien Sivujen tai mobiilisovelluksen avulla.

Älypistorasia

Älypistorasian avulla voit ohjata kotisi valaistusta ja melkein mitä tahansa sähkölaitetta Verisure mobiilisovelluksella, missä ikinä oletkin.

Kun älypistorasia on liitetty osaksi hälytysjärjestelmää, voit asettaa sen kytkeytymään pois, kun kytket järjestelmäsi kokosuojaukseen tai kytkeytymään päälle kun tulet kotiin ja kytket järjestelmän pois päältä. Voit myös asettaa sen kytkemään valon päälle hälytyksen sattuessa. Älypistorasian avulla lisäät turvallisuutta ja teet arjestasi hieman helpompaa.

tai soita 010 217 9110

Usein kysyttyä

Ota yhteyttä myyntiimme 010 217 9110 tai lähetä yhteydenottopyyntö sivuiltamme, niin autamme sinua valitsemaan juuri sinun kotiisi sopivan ratkaisun.

Verisure tarjoaa kehittyneen palovaroitusjärjestelmän, joka on varustettu sarjaankytketyillä palovaroittimilla. Palovaroittimet varoittavat hälytyksen sattuessa puheviestillä sekä tavallisella hälytysäänellä. Lisäksi palohälytyksestä lähtee tekstiviesti-ilmoitus asiakkaan matkapuhelimeen. Liittämällä palovaroittimet järjestelmän kamerailmaisimeen, palohälytyksen sattuessa kamera ottaa kuvasarjan ja välittää kuvat hälytyskeskukseen. Hälytyksen syyn kuvavarmennuksen avulla hälytyskeskus voi välittää tiedon palosta suoraan hätäkeskukseen, josta paikalle voidaan lähettää palokunta.

Hälytyksen tapahtuessa kamerailmaisin aktivoituu ja kuvat lähetetään hälytyskeskukseen. Kuvien avulla päivystäjä voi nopeasti aloittaa oikeat toimenpiteet, lähettää paikalle vartijan tai välittää tiedon hätäkeskukseen, josta voidaan lähettää paikalle oikeaa apua. Kamerailmaisin ottaa kuvia vain hälytyksen sattuessa eikä sitä voi aktivoida hälytyskeskuksesta, joten se ei loukkaa yksityisyyttäsi.

Hälytyskeskuksemme päivystää ympärivuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Hälytyskeskuksemme on sertifioitu laatustandardin ISO 9001:2008 mukaisesti ja sillä on Finanssialan Keskusliiton hyväksyntä. Hälytyskeskuksemme on erikoistunut valvomaan koteihin asennettuja järjestelmiä ja valvomme vain kohteita, joihin on asennettu omia järjestelmiämme. Päivystäjämme ja muu henkilöstömme ovat erikoistuneet omiin tuotteisiimme ja palveluihimme, joten he osaavat auttaa asiakkaitamme kaikissa järjestelmiin tai palveluihin liittyvissä asioissa. Saat aina yhteyden hälytyskeskukseemme soittamalla numeroon 010 217 9100.

Sosiaaliset mediat

Facebook

Lue blogiamme

Katso tv-mainoksemme Youtubesta

Katso mainos

Murto

Katso mainos

Palo


Katso tv-mainos

Hyvää yötä

Katso TV-mainos

Pupujuhlat