Verisuren Kodinturvakartoitus

Selvitämme kotisi turvallisuustilanteen ja kartoitamme

murto-, palo-, ja vesivahinkoriskiin vaikuttavia tekijöitä.

Verisuren

Kodinturvakartoitus

Turvakartoituksessa Verisuren edustaja käy läpi seuraavia asioita:

  • Kartoitamme kotisi murtoriskiin vaikuttavia tekijöitä
  • Kartoitamme kotisi paloturvallisuuden
  • Kartoitamme vesivahinkoriskiä
  • Miten voimme ehkäistä kotimurtoja
  • Kuinka voimme parantaa kotinne paloturvallisuutta
  • Millä keinoilla voimme ennaltaehkäistä ja minimoida vesivahinkoja
  • Miten parantaa läheisten turvallisuutta
  • Kuinka helpottaa arkea älykkäillä ratkaisuilla.

Kenelle kodinturvakartoitus sopii?

Sinulle, joka pidät kodin turvallisuutta tärkeänä. Teemme kodinturvakartoituksia niin rivi- kerros- ja omakotitaloissa kuin mökeilläkin.

Turvakartoituksen jälkeen saat raportin ja suositukset, miten voit lisätä kotisi turvallisuutta. Käynti on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton Kodinturvakartoitus
Varaa maksuton Kodinturvakartoitus
Varaa maksuton Kodinturvakartoitus

Mitä Kodinturvakartoituksessa tapahtuu?

02:10

Ota yhteyttä

Soita meille numeroon 010 217 9110 tai lähetä sähköpostia myynti@verisure.fi niin autamme valitsemaan sinulle sopivan turvaratkaisun.

Usein kysyttyä

Miksi minun kannattaisi valita Verisure?

Olemme keskittyneet suojaamaan koteja ja perheitä jo 25 vuoden kokemuksella. Oma hälytyskeskus valvoo vain omien asiakkaidemme järjestelmiä. Olemme markkinoilla ainoa toimija, jonka järjestelmässä on hälytyksen syyn kuvavarmennus. Kuvien avulla voimme välittää tiedot tarvittaessa suoraan hätäkeskukseen ja saada paikalle nopeasti oikeaa apua. Verisure turvajärjestelmän avulla teet kodistasi älykodin. Turvajärjestelmä toimii alustana, johon voidaan lisätä monia muita tuotteita ja palveluita kuten ratkaisuja energiankulutuksen hallintaan, sisäilman valvontaan

Miten järjestelmän kamera toimii?

Kamera ottaa kolmen kuvan kuvasarjan murto- tai palohälytyksen sattuessa. Kamerailmaisimessa on liiketunnistin, joka aktivoituu jos sen valvomalla alueella liikutaan järjestelmän ollessa päällä. Lisäksi kamera voidaan kytkeä samassa tilassa olevaan palovaroittimeen tai sireeniin. Kuvasarja välittyy hälytyskeskukseemme. Jos päivystäjä voi kuvien avulla todentaa murron tai tulipalon tieto voidaan välittää suoraan hätäkeskukseen ja näin kohteeseen voidaan saa da nopeasti oikeaa apua paikalle. Hälytyskeskuksemme ei voi aktivoida kameraa vaan se aktivoituu ainoastaan hälytyksestä.

Voiko järjestelmää käyttää myös kotona ollessa?

Kyllä, voit kytkeä päälle vain osan järjestelmän ilmaisimista eli esimerkiksi kaikki järjestelmään kuuluvat ovikoskettimet, tätä kutsutaan myös kuorisuojaukseksi. Silloin voit itse liikkua asunnossa vapaasti, vaikka järjestelmä on päällekytkettynä. Tätä toimintoa käytetään usein esimerkiksi öisin.

Sosiaaliset mediat

Facebook
Twitter
Instagram
Youtube