Verisure Business Premium

Yrittäjän kattava murto- ja palohälytysjärjestelmä kamerailmaisimella, SOS-hätäkutsulla sekä Murtohälytysvalvonta 24/7 -palvelulla.

Verisure Home - Murto, SOS, Puheyhteys, Sovellus
Verisure Home -kodin hälytysjärjestelmä näkee, kuulee, puhuu ja tuntee!
Murtohälytysvalvonta 24/7 -palvelu sisältää:

Suojattu hälytyskeskusyhteys 24/7
Hälytyskeskuksemme toimii 30 sekunnissa
Maksuttomat vartijakäynnit tarvittaessa
Ammattilaisen asennus ja huoltosopimus
Elinikäinen tuotetakuu 

Verisure Business Premium -hälytysjärjestelmä sisältää:

Palvelut:

 1. Omat Sivut -palvelu
 2. Murtohälytysvalvonta 24/7
 3. Palohälytyvalvonta 24/7
 4. Suojattu hälytyskeskusyhteys 24/7
 5. Elinikäinen tuotetakuu

 

Tuotteet:

 1. Keskusyksikkö
 2. Käyttönäppäimistö
 3. Puhekeskus
 4. 2 x Kamerailmaisinta
 5. 3 x Ovi- ja ikkunavahtia
 6. 2 x Palovaroitinta
 7. Avaimenperä
 8. Ovi- ja ikkunatarrat

 

Hälytysjärjestelmää on mahdollista laajentaa tarpeesi mukaan.

 

Verisure Business Premium lyhyesti

Verisure Business Premium laaja tuote ja paveluvalikoima sisältää mm. murtohälytysjärjestelmän kameralla sekä SOS -hätäkutsun, palovaroitin järjestelmän sekä ainutlaatuisen puhekeskuksen.

Järjestelmän kamerailmaisin mahdollistaa hälytyksen aiheuttajan kuvavarmennuksen. Hälytyksen sattuessa järjestelmän kamerailmaisin ottaa kuvasarjan (3 kuvaa) ja lähettää ne hälytyskeskukseen. Kuvien avulla hälytyskeskuspäivystäjä pystyy nopeammin aloittamaan oikeat toimenpiteet, esimerkiksi lähettämään vartijan paikalle tai välittämään tiedon hätäkeskukseen.


Järjestelmä kytketään päälle helposti käyttönäppäimistöllä joko koodilla, avaimenperällä tai Verisure -sovelluksella. Ovivahdit valvovat kodin ulko-ovia ja niihin voidaan asettaa ovikellotoiminto, jolloin järjestelmä antaa äänimerkin aina, kun joku menee sisään tai ulos.


Käyttönäppäimistön SOS-painikkeet toimivat yhteydenottohälytyksenä hälytyskeskukseen, josta soitetaan sovituille yhteyshenkilöille heti, kun he vastaanottavat hälytyksen. Jos et vastaa, vartija lähetetään paikalle.


Verisure Business Premium sisältää useita älykkäitä toimintoja. Järjestelmän keskusyksikkö välittää tietoa hälytyskeskukseen sekä GSM- että internetyhteydellä.


Verisure Omat Sivut -palvelun avulla etäohjaat ja valvot järjestelmääsi Omien Sivujen ja Verisure -mobiilisovelluksen avulla. Voit mm. etäkytkeä järjestelmän, tarkistaa onko järjestelmä päällä ja saada tietoa hälytyksen tapahtumista.


Järjestelmän asentaa aina ammattilainen, joka myös näyttää, miten helppoa hälytysjärjestelmän käyttö on. Voit aina päivittää järjestelmää lisätoiminnoilla ja -palveluilla. (Puhelin ei sisälly mukaan pakettiin.)


Tiedonsiirto sekä GSM- että internet -yhteydellä
24/7 hälytyskeskusvalvonta
Vartijakäynnit
 
Ammattilaisen asennus ja huoltosopimus

Murtohälytin kuvavarmennuksella
Yhteydenottohälytys
Omat Sivut
Verisure -mobiilisovellus

Olet aina yhteydessä yrityksesi hälytysjärjestelmään

Verisure Omat Sivut -palvelu

Verisure Omat Sivut -palvelu

Verisure Omat Sivut -palvelu on pilvipalvelu, joka mahdollistaa Verisure -järjestelmien etäohjauksen mobiilisovelluksella ja käyttäjän Omilta Sivuilta.
Verisure Omat Sivut -palvelu sisältyy kaikkiin hälytinpaketteihimme veloituksetta. Ainoa edellytys on, että järjestelmä on kytketty laajakaistaan. Jos järjestelmä käyttää vain GSM-yhteyttä tiedonsiirtoon tarvitset järjestelmän etäohjaukseen tekstiviestejä, joita
voit ostaa Omilta Sivuilta.


Verisure Omat Sivut -palvelu yhdistää tuotteemme ja ammattimaiset palvelumme taloosi, kotiisi ja perheeseesi. Sen avulla voit esimerkiksi etäohjata älypistorasioita, kytkeä järjestelmäsi päälle tai pois
ja voit milloin tahansa laajentaa järjestelmääsi uusilla tuotteilla ja palveluilla. Toisin sanoen Verisure Omat Sivut -palvelu tekee kodistasi älykkään.


Verisure Omat Sivut -palvelu

Omat Sivut

Saadaksesi järjestelmästäsi kaiken hyödyn irti sinun on aktivoitava Omat Sivut -henkilökohtainen ohjauspaneelisi verkossa. Siellä muokkaat järjestelmäsi asetuksia ja aktivoit siihen eri toimintoja.

Pääset myös päivittämään tietojasi, jotta varmasti tavoitamme sinut aina tarvittaessa, voit lisätä järjestelmään uusia käyttäjiä ja avaimenperiä tai muita tuotteita. Voit myös muokata lemmikkieläinasetuksia tai aktivoida järjestelmääsi loma-asetukset, jolloin järjestelmäsi on optimoitu antamaan parhaan suojan poissa ollessasi.

 

Verisure -mobiilisovellus

Verisure -mobiilisovellus

Verisure mobiilisovelluksen avulla etäohjaat ja valvot kotiasi älypuhelimellasi, missä ikinä oletkin.

Lisäämme jatkuvasti uusia älykkäitä ominaisuuksia ja palveluita, joiden avulla teet elämästäsi hieman helpompaa ja mukavampaa. Verisure mobiilisovellus on ladattavissa iPhone, Android sekä Windows 8 -laitteisiin.

Verisure Business Premium -yrityksen hälytysjärjestelmään sisältyvät tuotteet

Keskusyksikkö

1 Keskusyksikkö

Keskusyksikkö on järjestelmäsi sydän ja aivot. Se toimii kaiken kommunikoinnin keskipisteenä ja välittää viestit järjestelmän eri osien kesken sekä hälytyskeskukseen. Keskusyksikkö käyttää tiedon välittämiseen internetyhteyttä.

Järjestelmän yhteyksien toimintaa testataan jatkuvasti turvallisuustoimenpiteenä. Jos järjestelmän yhteys ei toimi ja signaalit eivät saavuta meitä, ryhdymme tarpeellisiin toimenpiteisiin. Ohjelmistopäivitykset voit ladata Omien Sivujen kautta. Päivityksen aloitat painamalla keskusyksikön keskellä olevaa tähtipainiketta.

Kamerailmaisin

2 Kamerailmaisinta

Kameran avulla hälytyskeskus pystyy todentamaan hälytyksen aiheuttajan ja aloittamaan nopeammin oikeat toimenpiteet.

Hälytyksen tapahtuessa kamerailmaisin aktivoituu ja ottaa kuvasarjan, jonka järjestelmä lähettää hälytyskeskukseen. Kuvien avulla päivystäjän voi valita oikeat toimenpiteet esimerkiksi lähettää paikalle vartijan tai välittää tiedon hätäkeskukseen, josta paikalle voidaan välittää oikeaa apua. Yksityisyytesi on turvassa, sillä kamerailmaisin voi ottaa kuvia vain hälytyksen sattuessa. Kameran herkkyyttä voidaan säätää niin, että pienet lemmikit voivat liikkua asunnossa järjestelmän ollessa päälle kytkettynä aiheuttamatta hälytystä.

Puhekeskus

1 Puhekeskus

Puhekeskus (sisäänrakennetulla) sireenillä toimii kuin puhelin hälytyskeskuksemme ja kotisi välillä.

Hälytyksen sattuessa hälytyskeskuksemme voi ottaa nopeasti puheyhteyden ja aloittaa oikeat toimenpiteet, esimerkiksi välittämällä tiedon hätäkeskukseen, jos joku on loukannut itsensä tai on vaarassa. Puhekeskuksen avulla voimme tarjota ainutlaatuista palvelua, kun hälytyskeskuspäivystäjämme voi myös karkottaa mahdollisen tunkeutujan. Yksityisyytesi on turvassa, sillä puhekeskus aktivoituu vain hälytyksen sattuessa. 

Käyttönäppäimistö

1 Käyttönäppäimistö

Käyttönäppäimistöllä kytket järjestelmäsi päälle ja pois käyttäen henkilökohtaista käyttökoodia tai avaimenperää.

Käyttönäppämistö toimii myös turvahälyttimenä. Jos painat näppäimistön SOS-painikkeita siitä välittyy tieto hälytyskeskukseemme. Voit myös asettaa käyttönäppäimistöön ovikellotoiminnon, jolloin se antaa ovikelloa muistuttavan äänimerkin, kun joku tulee ovesta sisään.

Palovaroitin

2 Palovaroitinta

Verisure palovaroittimet puhuvat toisilleen sekä sinulle.

Palovaroittimet ovat sarjaankytkettyjä, joten ne kaikki varoittivat samanaikaisesti sekä puheviestein että hälytysäänellä, jolloin kaikki asunnossa olevat saavat nopeasti tiedon mistä savunmuodostus on alkanut. Lisäksi saat palohälytyksestä ilmoituksen tekstiviestinä matkapuhelimeen. Palohälytysvalvonta 24/7 -palvelu sisältää palohälytysten ympärivuorokautisen valvonnan sekä toimenpiteet hälytyksen sattuessa. Palovaroittimet myös mittaavat huoneilman lämpötilaa ja suhteellista kosteutta.  

Ovivahti

3 Ovi- ja ikkunavahtia

Ovivahdin avulla suojaat ovet tai ikkunat, joista tunkeutuja voisi yrittää päästä sisään. Hälytys aiheutuu, kun ovi tai ikkuna, johon ovikosketin on asennettu, avataan järjestelmän ollessa päällekytkettynä.

Voit pitää järjestelmää päällekytkettynä myös kotona ollessasi esimerkiksi öisin, kytkemällä vain osan järjestelmästä päälle. Voit itse valita mitkä järjestelmän laitteista kuuluvat osasuojaukseen, valitsemalla siihen kaikkiin ulko-oviin asennetut ovikoskettimet, saat luotua kotiisi ns. kuorisuojauksen.

Avaimenperä

3 Avaimenperää

Avaimenperän avulla kaikkien perheenjäsenten on helppo kytkeä järjestelmä päälle ja pois. Pidät vain avaimenperää käyttönäppäimistön tähdenmuotoista lukijaa vasten.

Jokainen avaimneperä on yksilöllinen ja lisätään aina tietylle käyttäjälle. Näin tiedät aina kuka on tullut ja lähtenyt kotoa ja voit helposti poistaa kadonneen avaimenperän tai lisätä järjestelmään uusia avaimenperiä Omien Sivujen tai mobiilisovelluksen avulla.