Suomen suosituin kotihälytin

 

Turvaa kotisi Suomen suosituimmalla hälytysjärjestelmällä

Vain Omakotiliiton jäsenille!

Omakotiliitto on aloittanut yhteistyön Suomen johtavan kotien turvallisuuteen keskittyvän yrityksen, Verisuren kanssa.

 

Etuna tarjoamme Omakotiliiton jäsenelle

✓ Ilmaisen kodinturvakartoituksen

✓ Verisure paketteitteihin alennusta 100 €

 

Alennus koskee vain uusia tilauksia Omakotiliiton jäsenille. Alennusta ei voi yhdistää muihin kampanjoihin tai tarjouksiin. Soita ja lunasta etusi numerosta 010 217 9110 tai jätä yhteydenottopyyntö oheisesta linkistä.

TAHDON ILMAISEN TURVAKARTOITUKSEN

Paranna kotisi turvallisuutta kodinturvakartoituksella

Nyt voit varata maksuttoman kodinturvakartoituksen Verisuren Security Expert, kodinturva-asiantuntijoiden avulla. Asiantuntija kartoittaa kotisi turvallisuuden eri näkökohdista, sisältäen sekä murto- että tulipalovaaran, ja suosittelee yksinkertaisia toimenpiteitä, miten voit parantaa kotisi turvallisuutta.


Verisure tarjoaa ammattimaisesti valvotun murto- ja palohälytysjärjestelmän, joka sisältää kamerailmaisimen, jonka avulla voi varmistaa hälytyksen aiheuttajan. Verisuren omat hälytyskeskus-päivystäjät valvovat jatkuvasti hälytysjärjestelmää. Tarvittaessa lähetämme paikalle vartijan tai välitämme tiedon hätäkeskukseen.

Verisure on selkeä markkinajohtaja Suomessa. Panostamme laatuun ja palveluun, minkä ansiosta asiakkaamme kuuluvat alan tyytyväisimpiin.

Usein kysyttyä

Ota yhteyttä myyntiimme 010 217 9110 tai lähetä yhteydenottopyyntö sivuiltamme, niin autamme sinua valitsemaan juuri sinun kotiisi sopivan ratkaisun.

Verisure tarjoaa kehittyneen palovaroitusjärjestelmän, joka on varustettu sarjaankytketyillä palovaroittimilla. Palovaroittimet varoittavat hälytyksen sattuessa puheviestillä sekä tavallisella hälytysäänellä. Lisäksi palohälytyksestä lähtee tekstiviesti-ilmoitus asiakkaan matkapuhelimeen. Liittämällä palovaroittimet järjestelmän kamerailmaisimeen, palohälytyksen sattuessa kamera ottaa kuvasarjan ja välittää kuvat hälytyskeskukseen. Hälytyksen syyn kuvavarmennuksen avulla hälytyskeskus voi välittää tiedon palosta suoraan hätäkeskukseen, josta paikalle voidaan lähettää palokunta.

Hälytyksen tapahtuessa kamerailmaisin aktivoituu ja kuvat lähetetään hälytyskeskukseen. Kuvien avulla päivystäjä voi nopeasti aloittaa oikeat toimenpiteet, lähettää paikalle vartijan tai välittää tiedon hätäkeskukseen, josta voidaan lähettää paikalle oikeaa apua. Kamerailmaisin ottaa kuvia vain hälytyksen sattuessa eikä sitä voi aktivoida hälytyskeskuksesta, joten se ei loukkaa yksityisyyttäsi.

Hälytyskeskuksemme päivystää ympärivuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Hälytyskeskuksemme on sertifioitu laatustandardin ISO 9001:2008 mukaisesti ja sillä on Finanssialan Keskusliiton hyväksyntä. Hälytyskeskuksemme on erikoistunut valvomaan koteihin asennettuja järjestelmiä ja valvomme vain kohteita, joihin on asennettu omia järjestelmiämme. Päivystäjämme ja muu henkilöstömme ovat erikoistuneet omiin tuotteisiimme ja palveluihimme, joten he osaavat auttaa asiakkaitamme kaikissa järjestelmiin tai palveluihin liittyvissä asioissa. Saat aina yhteyden hälytyskeskukseemme soittamalla numeroon 010 217 9100.

Sosiaaliset mediat

Facebook