Verisure Verisure

Sinun ei tarvitse huolehtia kaikesta

Me huolehdimme yrityksesi turvallisuudesta

Sinun ei tarvitse huolehtia kaikesta

 

Me huolehdimme yrityksesi turvallisuudesta

Turvaa yrityksesi Suomen suosituimmalla hälytysjärjestelmällä

Nyt etu Suomen Yrittäjien jäsenille!

✓ Maksuton yrityksen turvakartoitus

✓ Voit suojata myös kotisi ja perheesi Suomen Yrittäjien jäsenetuhintaan.

✓ 100 € alennus Verisuren hälytysjärjestelmän asennus- ja liittymismaksusta.

Etu on voimassa toistaiseksi ja vain uusiin tilauksiin Suomen Yrittäjien jäsenille. Etua ei voi yhdistää muihin kampanjoihin tai tarjouksiin.

Soita ja varaa maksuton turvakartoitus numerosta

010 217 9110 tai jätä yhteydenottopyyntö täyttämällä alla olevat tiedot.

Varaa yrityksen Turvakartoitus

Klikkaamalla painiketta hyväksyt Verisuren tietosuojakäytännön ja käyttöehdot

Suomen suosituin valvottu hälytysjärjestelmä tarjoaa turvaa ja ennustettavuutta yrityksesi toimintaan.

Vahinkojen ennaltaehkäisy takaa yritystoiminnan jatkuvuuden. Nopea reagointi minimoi vahingot ja lyhentää aikaa jonka yrityksen toiminta on keskeytyksissä

Palveluamme käyttää jo yli 200 000 suomalaista ja hälytyskeskuksemme Helsingin Pasilassa käsittelee yli 20 000 hälytystä kuukaudessa. Erinomainen laatu ja palvelu ovat meille kunnia-asioita, minkä ansiosta asiakkaamme kuuluvat alan tyytyväisimpiin.

 

Verisuren palvelu mahdollistaa ennustettavat kustannukset
  • Veloitukseton yrityksen turvakartoitus
  • Kiinteä liittymis- ja asennusmaksu
  • Kiinteä kuukausiveloitus
  • Ei piilokuluja - Vartijakäynnit kuuluvat hintaan eikä virhehälytyksistä ei peritä veloitusta
  • Veloituksettomat huoltotyöt sekä elinikäinen toimintatakuu.
  • Säästöt vahinkovakuutuksessa: Suuri osa vakuutusyhtiöistä antaa merkittäviä etuja asiakkaille, jotka käyttävät ammattimaisesti valvottuja turvajärjestelmiä
  • Langaton järjestelmä asennetaan ilman sähkövetoja ja suuria remontteja

Murtoturva

Verisuren ainutlaatuisilla ovi- ja ikkunavahdeilla havaitsemme murron jo ennen kuin varas pääsee sisään. Hälytyksen lauetessa hälytyskeskuspäivystäjä voi kamerailmaisimen avulla nähdä, mitä paikan päällä tapahtuu ja voi ottaa puhekeskuksen avulla suoran kuulo- ja puheyhteyden tapahtumapaikalle.

Paloturva

Verisuren palovaroittimet on liitetty hälytyskeskuksen 24/7 valvontaan, jolloin apu saadaan nopeasti paikalle, vaikka yrityksessäsi ei olisi ketään paikalla. Palovaroittimet ovat sarjaankytketyt ja varoittavat myös toisessa tilassa olevasta palohälytyksestä. Palovaroitin varoittaa sekä perinteisellä hälytysäänellä että puheäänellä.

Henkilöturva

Verisuren Hiljaisen Hätäkutsupainikkeen avulla saat tehtyä huomaamattoman hälytyksen Verisuren hälytyskeskukseen, kun sinä tai henkilökuntasi tarvitsee apua hätätilanteessa.

Vesi- ja vuototurva

Vesi- ja vuotovahdin avulla havaitsemme alkavat vesivuodot ajoissa, mikä pienentää huomattavasti mahdollisia vesivahingoista aiheutuvia haittoja ja kustannuksia. Hälytyskeskus ilmoittaa heti, jos vuoto on havaittavissa.

Varma ja helppokäyttöinen Verisure-hälytysjärjestelmä

Verisuren hälytysjärjestelmä on helppokäyttöinen. Järjestelmän asennuksen tekee aina ammattilainen, joka myös opastaa järjestelmän käyttämiseen. Asennuspalvelu sisältyy kaikkiin palvelupaketteihimme. Näin varmistamme, että koko hälytysketju toimii virheettömästi. Verisuren järjestelmän käyttö on nopeaa ja helppoa esim. mobiilisovelluksen avulla. Sovelluksella voit muun muassa etäohjata ja ajastaa järjestelmääsi sekä siihen liitettyjä sähkölaitteita. Voit nähdä, milloin järjestelmä on kytketty päälle ja pois päältä sekä seurata tilojen kosteus- ja lämpötila-arvoja.

Verisure-mobiilisovellus

Verisuren järjestelmän käyttö on nopeaa ja helppoa mobiilisovelluksen avulla. Sovelluksella voit muun muassa etäohjata ja ajastaa järjestelmääsi sekä siihen liitettyjä sähkölaitteita. Voit nähdä, milloin järjestelmä on kytketty päälle ja pois päältä sekä seurata tilojen kosteus- ja lämpötila-arvoja.