Verisure työpaikat

Menesty kanssamme voimakkaasti kasvavalla turva-alalla

Verisure Työpaikat

Verisure työpaikat

Menesty kanssamme voimakkaasti kasvavalla turva-alalla

Millainen tyyppi sopii verisurelaiseksi?

Paras tapa viettää pakkaspäiviä on lähteä verisurelaisten kanssa biitsille lämpöön! Katso verisurelaisten näkemyksiä siitä, millainen tyyppi sopii joukkoon – ehkä juuri sellainen kuin sinä? Jos ura Verisurella kiinnostaa, katso avoimet paikat ja hae.

Katso videoilta millaista on työskennellä meillä

Uratarina: kesätyöntekijästä aluepäälliköksi

Verisurella uramahdollisuudet ovat monipuoliset. Seitsemän vuotta sitten Verisurelle kesäksi töihin tullut Topi Pärssinen kertoo, miten kesätyö muuttui aluepäällikön työksi ja miksi hän viihtyy Verisurella niin hyvin.

Tällainen on Security Expertin työpäivä

Security Expertit kontaktoivat kasvotusten alueen perheitä, tekevät kotien turvakartoituksia ja auttavat perheitä valitsemaan heidän kotiinsa parhaiten sopivan kodinturvaratkaisun.

Millaista meillä on työskennellä asiakasneuvottelijana?

Asiakasneuvottelijamme varaavat kodinturvakartoituksia potentiaalisille asiakkaillemme. Tiimillemme on tärkeää, että puhalletaan yhteen hiileen ja tehdään töitä yhteisten tavoitteiden eteen. Tsemppaamme toinen toisiamme ja aika ajoin vietämme aikaa yhdessä myös vapaa-ajalla.

Verisuren hälytyskeskus valvoo asiakkaidemme järjestelmiä 24/7

Verisuren hälytysjärjestelmä on jatkuvasti yhdistettynä hälytyskeskukseemme, jossa työskentelee erikoiskoulutettua henkilöstöä ympäri vuorokauden. Tarvittaessa päivystäjä lähettää paikalle vartijan tai välitää tiedon hätäkeskukseen

Verisure maailmalla

Verisure on osa kansainvälistä Securitas Direct -ryhmää. Joka kolmaskymmenes sekunti jossain päin maailmaa asennetaan uusi Verisure-järjestelmä. Olemme selkeä markkinajohtaja myös Suomessa.

Ovi- ja ikkunavahti tärinäilmaisimella havaitsee murron jo ennen kuin se tapahtuu

Verisurella on turvallisuusalan edistyksellisin teknologia ja palvelut. Meillä on oma tuotekehitys, design ja laitteisto.

Sosiaalinen media

Verisure

Verisure on Suomen ja Euroopan johtava kodinturva-alan yritys. Tarjoamme ammattimaisesti valvottuja, älykkäitä murto-, palo- ja vuotohälytysjärjestelmiä koteihin ja pienyrityksiin. Teknologisesti edistykselliset turvajärjestelmät liitettynä oman hälytyskeskuksemme ympärivuorokautiseen valvontaan ovat palvelumme perusta. Koska Verisuren järjestelmä näkee, kuulee, puhuu ja tuntee, olemme markkinoiden nopeiten reagoiva turvapalvelu. Palveluamme käyttää jo yli 300 000 suomalaista ja käsittelemme yli 25 000 hälytystä kuukaudessa. Panostamme laatuun ja palveluun, minkä ansiosta asiakkaamme kuuluvat alan tyytyväisimpiin. Olemme osa kansainvälistä Verisure Securitas Direct -ryhmää.

© 2020 Verisure Oy, All rights reserved