Verisure työpaikat

Menesty kanssamme voimakkaasti kasvavalla turva-alalla.

Verisure Työpaikat

Verisuren avoimet työpaikat

Palkkaamme nyt Security Expert -kodinturva-asiantuntijoita useille paikkakunnille! Lue lisää ja katso myös muut avoimet työpaikkamme.

Työntekijämme kertovat

Security Expert

Tuomas Jääskeläinen

Parasta Security Expertinä työskentelemisessä on vaikutusmahdollisuus omaan ansiotasoon ja monipuolinen työnkuva. Kotien ja pk-yritysten turvallisuuden eteen on mukava tehdä töitä. Tunnen, että teen työtä, jolla on tarkoitus.

Verisurella työskentelyssä parasta ovat työkaverit, hyvä draivi ja tekemisen meininki.

Team Leader

Janina Alanko

Parasta Verisurella työskentelyssä on työkaverit! Kaikkia autetaan ja rennon porukan kanssa on mukava työskennellä. Työkavereiden ansiosta jaksaa rankkojenkin työpäivien läpi. Olen työssäni myös tulosvastuussa, mikä tuo sopivaa haastetta työhön.

Asiakaskohtaamiset ja uusien asiakkaiden hankinta ovat mielestäni myös mukavaa.
Team Leaderin roolissa pidän erityisesti itseni haastamisesta ja alaisteni onnistumisista. Kun yksi Security Expert onnistuu, koko tiimi onnistuu. Vastuuta on paljon, mutta työ tuo myös opettaa jatkuvasti uutta.

Telebooking

Operations Manager

Jenna Perunka

Kodin ja perheen turvallisuus on tärkeimpiä asioita maailmassa ja tuntuu hienolta työskennellä yrityksessä, joka parantaa suomalaisten turvallisuutta ja turvallisuuden tunnetta.

Työskentelemme hyvin intiimillä alueella. Joskus meille tulee puheluita, joissa asiakkaan äänestä voi aistia turvattomuuden tunteen. Kun pystyn auttamaan asiakasta ja huomaan, että hän on helpottunut, tiedän onnistuneeni.
Työssäni Verisurella on ehdottomasti parasta myös työkaverini. Puhallamme yhteen hiileen, ja minulle tulee todella hyvä mieli, kun näen tiimiläisteni onnistuvan. Jokaisena päivänä on tunne, että onpa mukava tulla töihin.

Monitoring Center

Dept. Manager

Jarkko Tilli

Kollegoiden ja tiimin yhteishenki on kaiken A ja O työssäni! Meillä on molemmissa sekä hälytyskeskuksessa että asiakaspalvelussa todella ammattitaitoiset työntekijät ja tällöin homma toimii ja työskentely on mielekästä ja hauskaa.

Järjestelmien kehittyessä tulee jatkuvasti tarvetta sopeutua erilaisiin tilanteisiin ja näiden asioiden analysointi sekä niihin liittyvien toimenpiteiden suunnitteleminen ja toteuttaminen yhdessä tiimien kanssa on yksi niistä monista asioista, joista pidän työssäni. Jokainen päivä on erilainen. Kun kuulee tiimin auttaneen pelastamaan ihmishenkiä tai auttaneen asiakasta muulla tavoin, tietää tekevänsä työtä, jolla on merkitystä. On motivoivaa olla mukana kehittyvässä ja kasvassa yrityksessä ja päästä oman ammattitaidon avulla vaikuttamaan turvallisuuteen.

Verisure Inspiration Day:

Millaista on olla töissä Verisurella?

Suomen verisurelaiset kokoontuivat viettämään yhteistä päivää urheilun ja leikkimielisen kisailun merkeissä. Tilaisuus tarjosi oivan mahdollisuuden kysyä työntekijöiltä, mikä Verisuresta tekee hyvän työpaikan. Katso videolta verisurelaisten mietteitä ympäri Suomen.

Katso videoilta millaista on työskennellä meillä

Verisure maailmalla

Verisure on osa kansainvälistä Securitas Direct -ryhmää. Joka kolmaskymmenes sekunti jossain päin maailmaa asennetaan uusi Verisure-järjestelmä. Olemme selkeä markkinajohtaja myös Suomessa.

Tällainen on Security Expertin työpäivä

Security Expertit kontaktoivat kasvotusten alueen perheitä, tekevät kotien turvakartoituksia ja auttavat perheitä valitsemaan heidän kotiinsa parhaiten sopivan kodinturvaratkaisun.

Millaista meillä on työskennellä asiakasneuvottelijana?

Asiakasneuvottelijamme varaavat kodinturvakartoituksia potentiaalisille asiakkaillemme. Tiimillemme on tärkeää, että puhalletaan yhteen hiileen ja tehdään töitä yhteisten tavoitteiden eteen. Tsemppaamme toinen toisiamme ja aika ajoin vietämme aikaa yhdessä myös vapaa-ajalla.

Verisuren hälytyskeskus valvoo asiakkaidemme järjestelmiä 24/7

Verisuren hälytysjärjestelmä on jatkuvasti yhdistettynä hälytyskeskukseemme, jossa työskentelee erikoiskoulutettua henkilöstöä ympäri vuorokauden. Tarvittaessa päivystäjä lähettää paikalle vartijan tai välitää tiedon hätäkeskukseen

Verisure - Älykäs kodin hälytysjärjestelmä

Verisuren hälytysjärjestelmä tekee kodistasi keskivertoa fiksumman. Etäohjaa järjestelmääsi, vastaanota viestejä, kun lapset saapuvat kotiin, etäohjaa valoja ja muita sähkölaitteita, kytke älykäs ovikellotoiminto.

Ovi- ja ikkunavahti tärinäilmaisimella havaitsee murron jo ennen kuin se tapahtuu

Verisurella on turvallisuusalan edistyksellisin teknologia ja palvelut. Meillä on oma tuotekehitys, design ja laitteisto.