Oletko muuttamassa?

Me muutamme hälytysjärjestelmäsi!

Kerro meille uusi osoitteesi, niin me asennamme uuteen kotiisi hälytysjärjestelmän.

Muuton yhteydessä on paljon asioita hoidettavana ja muistettavana. Hälytysjärjestelmästäsi sinun ei tarvitse huolehtia. Me tarjoamme asiakkaillemme muuttoetuna uuteen kotiin vastaavan järjestelmän huomattavilla eduilla. (Koskee asiakkaita, joiden järjestelmä on liitetty hälytyskeskuspalveluihin ja edellyttää, että voimme tarjota palvelun kohteeseen, johon asiakas muuttaa.)

 

Puheluiden hinnat:

- kiinteän verkon lankaliittymistä ja matkapuhelimesta soitettaessa

8,35 snt/puh + 16,69 snt/min

Huom. asiakaspalvelun sekä hälytyskeskuksen puhelut nauhoitetaan asiakaspalvelun laadun kehittämistä ja palvelutapahtuman varmentamista varten.

Olen muuttamassa, ottakaa minuun yhteyttä

 

Verisure Oy

Käyntiosoite
Palkkatilanportti 1, 7 krs.
Postiosoite
PL 80, 00241 Helsinki

Y-tunnus
1773522-2

Sosiaalinen media

Verisure

Verisure on Suomen ja Euroopan johtava kodinturva-alan yritys. Tarjoamme ammattimaisesti valvottuja, älykkäitä murto-, palo- ja vuotohälytysjärjestelmiä koteihin ja pienyrityksiin. Teknologisesti edistykselliset turvajärjestelmät liitettynä oman hälytyskeskuksemme ympärivuorokautiseen valvontaan ovat palvelumme perusta. Koska Verisuren järjestelmä näkee, kuulee, puhuu ja tuntee, olemme markkinoiden nopeiten reagoiva turvapalvelu. Palveluamme käyttää jo yli 200 000 suomalaista ja käsittelemme yli 20 000 hälytystä kuukaudessa. Panostamme laatuun ja palveluun, minkä ansiosta asiakkaamme kuuluvat alan tyytyväisimpiin. Olemme osa kansainvälistä Verisure Securitas Direct -ryhmää.

© 2018 Verisure Oy, All rights reserved