Suosittele Verisurea - jätä asiakasvinkki

Saatte molemmat etuja Verisuren tuotteista ja palveluista!

Haluatko säästää palvelumaksuissa ja auttaa ystäviäsikin suojaamaan kotinsa ja perheensä?

Verisuren asiakkaana varmaankin tiedät, että olet saanut paljon enemmän kuin tavallisen kotihälyttimen. Onko sinulla ystäviä, sukulaisia, naapureita tai kollegoita, jotka olisivat myös kiinnostuneita kuulemaan, kuinka he voisivat suojata kotinsa ja perheensä helposti ja vaivattomasti? Kerro ystävällesi Verisuresta ja lähetä hänen yhteystietonsa meille.

 

Jos yhteydenottomme häneen johtaa hälytysjärjestelmän asennukseen ja uuteen sopimukseen kanssamme, palkitsemme teidät molemmat:

 

• Sinä saat 50 € alennusta kuukausimaksuista eli 10 €/kk seuraavan 5 kuukauden ajan. Mitä enemmän vinkkejä jätät, sitä enemmän saat alennusta!
• Ystäväsi saa 50 € alennusta asennusmaksusta, joka vähennetään hänen ensimmäisestä laskustaan.

 

Voit lähettää  asiakasvinkkisi alla olevalla lomakkeella.

Kiitos, että suosittelit meitä!

Suosittele meitä!

Tervetuloa älykkääseen kotiin

00.43

Pikalinkit

Myynti: 010-217 9110

Asiakaspalvelu: 010-217 9000 asiakaspalvelu@verisure.fi

Usein kysyttyä

Verisure tarjoaa älykkäitä ratkaisuja koteihin. Laadukkaiden tuotteidemme ja ammattimaisen palveluyhteistyömme ansiosta voimme tarjota ainutlaatuisen valikoiman tuotteita ja palveluita, joilla teet kodistasi älykkään. Kodin turvapalveluidemme perustana on hälytyskeskuksemme ympärivuorokautinen  valvonta sekä järjestelmien ammattimainen asennus.

Yhä useammat kodin palveluista ovat verkkoyhteydellä varustettuja, jolloin niitä voidaan ohjata ja valvoa etänä, esimerkiksi älypuhelimen kautta. Toimivien tuotteiden ja muiden alojen ammattilaisten kanssa tekemämme yhteistyön ansiosta, voimme tarjota ainutlaatuisen tuote- ja palveluvalikoiman koteihin. Tarjoamme ratkaisuja kodin murtosuojaukseen, paloturvallisuuden parantamiseen sekä perheen turvallisuuden parantamiseen kotona ollessa, energianhallintaan, sisäilman laadun valvontaan sekä kosteusongelmien valvontaan ja ehkäisemiseen. Kehitämme jatkuvasti uusia älykkäitä palveluja, joiden avulla teet arjesta hieman helpompaa ja hauskempaa. 

Sosiaaliset mediat

Facebook

Lue blogiamme