Hallitse kotiasi sovelluksen avulla

Verisuren älykoti

Helppo ja huoleton arki Verisuren älykodilla! Verisure-sovellus on monipuolisin tapa hallinnoida kotiasi. Verisuren mobiilisovelluksen avulla olet aina ajan tasalla siitä, mitä kodissasi ja yrityksessäsi tapahtuu. Seuraa tapahtumia reaaliajassa tilatietojen, lämpötiladatan ja livekuvan avulla, sekä etäohjaa ja automatisoi lukitusta, sähkölaitteita ja valistusta.

pyydä tarjous

 

Mitä tarkoittaa älykoti?

Älykodilla tarkoitetaan kotia, joka on varustettu laitteilla, joita voidaan ohjata puhelimella tai muulla verkkolaitteella. Tämä antaa kodin asukkaille mahdollisuuden valvoa ja ohjata kodin toimintoja missä tahansa he ovatkin.

automatisoitu arki

Automatisoitu arki

Ohjaa ovien lukituksia, valoja, lämmitystä, ilmankosteutta ja kameroita  helposti sovelluksella. Luo kertakäyttöisiä koodeja vieralilijoille ja automatisoi rutiinisi hälytysjärjestelmän kanssa. 

kodin täysi hallinta sovelluksella

Täysi hallinta 

Muistitko laittaa hälytyksen päälle tai sulkea ikkunan? Sovelluksella voit kytkeä hälytyksen pois ja päälle ja saada push-ilmoituksen, jos ikkuna tai ovi on ollut auki yli 10 minuuttia. Älylukkomoduulin avulla voit myös avata ja sulkea oven sovelluksen kautta.

Automatisoi kotisi

ilmankosteus ja lämpötilaseuranta

Lämpötilan ja ilmankosteuden seuranta

Saat kattavan yleiskuvan kaikkien huoneiden lämpötilasta, ilmankosteudesta ja ilmoituksen, jos lämpötila, tai suhteellinen ilmankosteus nousee liian alhaiseksi tai korkeaksi.

Valvo kotisi pihaa 

Kameravalvonnan avulla voit valvoa, mitä ulko-ovellasi tapahtuu, kun olet töissä. Tai voit tarkkkailla, mitä puutarhassasi tapahtuu, kun istut olohuoneessa. Voit myös säätää toiminta-alueiden asetuksia, herkkyyttä ja sitä, mistä haluat saada hälytyksen.

Lue lisää valvontakamerasta

 

Tarkkaile sisätiloja

Jos sinulla on lapsia, jotka tulevat koulusta kotiin tai lemmikkejä yksin kotona, voit tarkistaa helposti, että kaikki on kunnossa. Verisuren videokamerailmaisimessa on sekä mikrofoni, että kaiutin - joten voit esimerkiksi käskeä koiraa siirtymään sohvalta.

Lue lisää videokamerailmaisimesta

 

Älykkäät ratkaisut

Sovelluksella voit ohjata kaikkia laitteita erikseen tai päättää, että niiden on toimittava yhdessä toistensa kanssa.

Verisure Sovellus

Monitoroi oveasi

Sovelluksen avulla näet, kuka on ovellasi ja voit puhua vieraillesi, vaikka et olisikaan kotona. Jos haluat avata lukituksen oven ulkopuolella seisovalle henkilölle, voit tehdä sen myös suoraan sovelluksesta.

verisure sovelluksen rutiinit

Älykkäät rutiinit

Onko perheellä tapana mennä nukkumaan ja nousta ylös suunnilleen samaan aikaan joka päivä? Ota käyttöön rutiini, jolla varmistetaan, että kuorisuoja on päällä, kun menet nukkumaan, ja sammuu, kun heräät. Rutiinit voidaan asettaa eri tavoin kullekin viikonpäivälle.

TEE KODISTASI ÄLYKOTI


Lemmikkien turvana

Lemmikit vai murtovarkaat?

Liiketunnistimemme on kehitetty erityisesti niin, että ne pystyvät erottamaan toisistaan lemmikkieläimet, robotti-imurit ja murtovarkaat. Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, että kotona oleva lemmikki laukaisee hälytyksen.

 

Tervetuloa älykotiin

Lue ja katso vinkkimme, miten Verisuren älytuotteet toimivat, mitä toimintoja ne sisältävät, ja miten ne helpottavat arkeasi.

  • Säästä sähkökuluissa automatisoimalla valmiustilassa oleva kodinelektroniikka sammumaan, kun hälytys on päällä.
  • Ohjelmoi valaistus syttymään ja sammumaan niin, että kotisi näyttää aina asutulta.
  • Säädä valot seuraamaan auringon nousu- ja laskuaikoja.
  • Tarkasta kuka ovesi takana on video-ovikellon tai ulkokameran avulla
  • Seuraa sovelluksella kotisi lämpötilaa ja ilmakosteutta. Voit määrittää lämpötilan ja ilmankosteuden ylä- ja alarajat, sekä esimerkiksi kytkeä lisäpatterin päälle automaattisesti lämpötilavaroituksen yhteydessä

 

Tee kodistasi älykoti

 

 

Älykoti parantaa turvallisuuttasi

Älykoti tarjoaa sinulle muitakin etuja kuin helpotetun arjen. Turvatoimintojen ja automaation ansiosta sinä ja perheesi voitte tuntea olonne turvallisemmaksi sekä kodin sisä- että ulkopuolella.

hätäpalvelut sisälle etä-ohjauksella

Etäohjaa oven lukitusta älylukon avulla ja päästä viranomaiset sisään

Tilanteessa, jossa viranomaiset tarvitsevat pääsyn kotiisi, mutta kukaan ei ole paikalla avaamassa ovea, voit avata oven etänä tai se voidaan tehdä suoraan hälytyskeskuksestamme.

Tämä toiminto voi olla korvaamaton siksi, että viranomaisten ei tarvitse murtaa ovea auki ja siksi, että se säästää arvokasta aikaa tilanteissa joissa tarvitaan välitöntä apua.

Verisure suojaa hätätilanteessa

Hanki yleiskuva hätätilanteessa

Jos kotiisi on asennettu älypistorasioita, voit sovelluksen avulla automatisoida valot syttymään, jos palohälytys laukeaa yöllä.

Kun valot ovat päällä, on paljon helpompi saada yleiskuva ja hallita tilanteita, jotka tapahtuvat, kun on muuten pimeää. Hyvin valaistu koti voi olla elintärkeä myös tilanteessa, jossa kodin evakuointi on tarpeen.

tee ilmainen turvakartoitus

 

 

Älä kulje enää ikinä yksin | Verisure Guardian

Verisure Guardian laajentaa turvallisuuden kodin ulkopuolelle. 

Guardian on henkilökohtainen SOS-painike, joka on liitetty Verisuren suomalaiseen hälytyskeskukseen. Sen avulla voit välittää välittömän tai viivästetyn SOS-hälytyksen suoraan hälytyskeskukseen hätätilanteessa matkapuhelimesi kautta.

Verisure Guardian mahdollistaa helpon avunpyynnön hälytyskeskuksestamme mistä tahansa Suomen rajojen sisällä mobiililaitteella.

Lue lisää Verisure Guardianista

Verisure Guardian henkilösuoja

Palkittu hälytysjärjestelmä

Verisuren hälytysjärjestelmä ja älykotiratkaisut voittavat jatkuvasti uusia palkintoja, sekä antavat sinulle lisäturvaa ja helpompaa arkea asumiseen ja työskentelyyn. Turvallisuutesi, helppokäyttöisyys, laadukkaat tuotteet ja design ovat avaintekijöitä, kun kehitämme uusia innovatiivisia turvallisuusratkaisuja. Huomioi myös tuotteidemme elinikäinen tuotetakuu.

 

Vakavaraisuutta 30 vuoden kokemuksella

Verisure on toiminut Suomessa jo 30 vuoden ajan ja on taloudellisesti vahva ja vakavarainen. Voit siis luottaa siihen, että olemme turvanasi jatkossakin.

Verisuren vakavaraisuus on tunnustettu Kauppalehden Kestomenestyjät 2011-2023-sertifikaatilla. Menestysluokitus edellyttää, että yritys on taloudellisen suorituskykynsä perusteella koko maan ja oman toimialansa parhaimmistoa.

 

Palkittua designia ja helppokäyttöisyyttä

Verisuren muotoilu ja järjestelmän helppokäyttöisyys on tunnustettu useilla arvostetuilla palkinnoilla.

Hälytysjärjestelmämme on voittanut iF DESIGN AWARD -palkinnon tunnustuksena kätevästä käytettävyydestä ja tyylikkäästä designista.

GuardVision™-videokamerailmaisimemme on voittanut reddot-palkinnon edistyksellisestä teknologiasta ja sulavasta muotoilusta.