Asiakasvinkki

Haluatko säästää palvelumaksuissa ja auttaa ystäviäsikin suojaamaan kotinsa ja perheensä?

Verisuren asiakkaana varmaankin tiedät, että olet saanut paljon enemmän kuin tavallisen hälytysjärjestelmän. Onko sinulla ystäviä, sukulaisia, naapureita tai kollegoita, jotka olisivat myös kiinnostuneita kuulemaan, kuinka he voisivat suojata kotinsa, yrityksensä ja perheensä helposti ja vaivattomasti? Kerro ystävällesi Verisuresta ja lähetä hänen yhteystietonsa meille.

Vinkistä, joka johtaa asiakkuuteen kanssamme saat 10€ alennusta kuukausimaksuista seuraavan 12 kuukauden ajalta. Edun arvo vähintään 120 €. Mitä enemmän asennukseen johtaneita vinkkejä jätät, sitä enemmän saat alennusta! Yhdestä vinkistä saat edun kerrallaan vuodeksi. Useammasta asennukseen johtaneesta vinkistä saat alennuksia monelle vuodelle.


• Sinä saat 120 € alennusta kuukausimaksuista eli 10 €/kk seuraavan 12 kuukauden ajan. Mitä enemmän vinkkejä jätät, sitä useammalle vuodelle saat alennuksia!

 

Kiitos, että suosittelit meitä!

Vinkkaa kaveria

Klikkaamalla painiketta hyväksyt Verisuren tietosuojakäytännön ja käyttöehdot

Sosiaalinen media

Verisure

Verisure on Suomen ja Euroopan johtava kodinturva-alan yritys. Tarjoamme ammattimaisesti valvottuja, älykkäitä murto-, palo- ja vuotohälytysjärjestelmiä koteihin ja pienyrityksiin. Teknologisesti edistykselliset turvajärjestelmät liitettynä oman hälytyskeskuksemme ympärivuorokautiseen valvontaan ovat palvelumme perusta. Koska Verisuren järjestelmä näkee, kuulee, puhuu ja tuntee, olemme markkinoiden nopeiten reagoiva turvapalvelu. Palveluamme käyttää jo yli 300 000 suomalaista ja käsittelemme yli 25 000 hälytystä kuukaudessa. Panostamme laatuun ja palveluun, minkä ansiosta asiakkaamme kuuluvat alan tyytyväisimpiin. Olemme osa kansainvälistä Verisure Securitas Direct -ryhmää.

© 2020 Verisure Oy, All rights reserved