TIETOA MEISTÄ

Tutustu Verisureen yrityksenä

 

SUOMEN SUOSITUIN TURVAPALVELU

Verisure

Verisure on Suomen ja Euroopan johtava kodinturva-alan yritys. Tarjoamme ammattimaisesti valvottuja, älykkäitä murto-, palo- ja vuotohälytysjärjestelmiä kotitalouksille ja pienyrityksille.

Teknologisesti edistykselliset turvajärjestelmät liitettynä oman hälytyskeskuksemme ympärivuorokautiseen valvontaan ovat palvelumme perusta, jonka avulla parannamme kotien ja yritysten turvallisuutta.

Palveluamme käyttää jo yli 300 000 suomalaista ja käsittelemme yli 25 000 hälytystä kuukaudessa. Verisuren hälytysjärjestelmän älykkäät ominaisuudet ja mobiilisovellus tekevät arjesta helpompaa ja mukavampaa niin perheille kuin yrityksille.

 

YHÄ PAREMPAA TURVALLISUUTTA – VERISUREN HISTORIAN TEKNOLOGISIA MERKKIPAALUJA

Verisure

Käsittelemme 25 000 hälytystä kuukausittain – alan tyytyväisimmät asiakkaat

Panostamme laatuun ja palveluun, minkä ansiosta asiakkaamme kuuluvat alan tyytyväisimpiin. Mittaamme NPS-luvulla (Net Promoter Score) asiakkaidemme halukkuutta suositella palvelujamme ystävilleen ja tuttavilleen. NPS-lukumme on 69,1 eli erinomainen.

Voit tutustua asiakkaidemme kokemuksista kertoviin artikkeleihin ja videoihin verkkosivujemme Kokemuksia-osiossa.

 

VERISURE ON EUROOPASSA ALANSA YKKÖNEN

Verisure

Verisure on osa kansainvälistä Securitas Direct -ryhmää, joka palvelee noin 3,6 miljoonaa asiakasta ja työllistää noin 15 000 henkilöä 16 maassa Euroopassa ja Etelä-Amerikassa. Olemme Suomessa alan selkeä markkinajohtaja ja Euroopassa alamme ykkönen. Kasvamme voimakkaasti myös Etelä-Amerikassa. Joka kolmaskymmenes sekunti uusi asiakas saa Verisure-hälytysjärjestelmän jossain päin maailmaa.

Olemme suojanneet suomalaisia koteja ja yrityksiä yli 20 vuotta

Suomessa Verisuren toiminta alkoi vuonna 1994, jolloin toimimme Suomessa nimellä Securitas Direct. Securitas Direct on perustettu Ruotsissa vuonna 1988 osaksi Securitas-yhtiötä. Vuonna 2006 Securitas Directistä tuli itsenäinen yritys, ja vuodesta 2012 alkaen meidät on tunnettu Verisurena.

Painopisteemme on koko ajan ollut koteihin ja pienyrityksiin liittyvien turvatuotteiden ja -palvelujen kehittämisessä.

KANSAINVÄLINEN VERISURE SECURITAS DIRECT LUKUINA

MILJOONAA ASIAKASTA

MAATA

TOIMINTAVUOTTA

TYÖNTEKIJÄÄ

UUSI ASIAKAS JOKA 30. SEKUNTI

VERISUREN JOHTO JA ASIANTUNTIJAT

Etsitkö tietoa kotien ja pienyritysten turvallisuudesta tai asiantuntijaa kertomaan turvallisuustrendeistä?

Tutustu myös Verisuren uutishuoneeseen ja Verisuren blogiin.

Joona Vepsäläinen

Joona Vepsäläinen

Managing Director

Maiju Nikkinen

Marketing Portfolio Director

Patrik Järnefelt

Patrik Järnefelt

Marketing Acquisition Director

Heidi Laahanen

Heidi Laahanen

Head of Human Resources

Joonas Honkanen

Joonas Honkanen

Head of Finance

VERISUREN HENKILÖSTÖ

Verisurelaisia on Suomessa noin 330, ja henkilöstömäärämme on tasaisessa kasvussa. Meillä työskentelee muun muassa myyjiä, asiakaspalvelijoita, hälytyskeskuspäivystäjiä, asiakasneuvottelijoita sekä taloushallinnon, markkinoinnin ja teknisen tuen ammattilaisia. Pääkonttorimme on Helsingissä, mutta meillä on toimipisteitä ympäri Suomea.

Liity Verisuren tiimiin!

Haluatko työskennellä joustavassa yrityksessä, jossa pääset kehittymään ja jossa on hyvät etenemismahdollisuudet? Kiinnostaako työ, jolla on merkitystä? Liity Verisuren tiimiin ja menesty kanssamme voimakkaasti kasvavalla turvallisuusalalla! Lue, mitä työntekijämme sanovat Verisuresta ja tutustu avoimiin työpaikkoihimme Verisuren urasivuilla. Jos avoinna ei ole juuri nyt sinulle sopivaa paikkaa, voit jättää avoimen hakemuksen ja verkostoitua kanssamme.

COMPLIANCE OHJELMAMME

 

Olemme ylpeitä suojatessamme. Turvaamalla joka päivä kaikkein tärkeimmän, muutamme elämiä pysyvästi.

Olemme jo saavuttaneet yli 4 miljoonan asiakkaan luottamuksen 16 maassa maailmanlaajuisesti, peilaamalla DNA -arvomme ”With Trust and Responsibility” -periaatteeseen. Compliance ohjelmamme asettaa standardit, joita noudatamme, vastataksemme nouseviin odotuksiin meitä kohtaan. Se antaa meille ohjeistusta kanssakäymisiin kollegoiden, asiakkaiden, kumppaniemme, kilpailijoidemme sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Konsernin Speak Up – käytäntö sallii kaikkien sidosryhmien, sisältäen työntekijät, osallistua tavoitteeseemme suojata kaikkein tärkeimmän, nostamalla esiin epäilyksen vakavasta Konsernin toimintaperiaatteiden, muiden käytäntöjen tai standardien tai lakien rikkomuksesta.

Konsernin toimintaperiaatteet löydät täältä

Tehdäksesi ilmoituksen mene