Laske hälytysjärjestelmäsi hinta!

Laske älykkään hälytys-järjestelmäsi hinta!

Tee nopea testimme

Haluatko, että soitamme sinulle?

Tervetuloa älykotiin!

Lue tällä sivulla, miten Verisuren älytuotteet toimivat ja helpottavat arkeasi!

 

  1. Kytke hälytys päälle ja pois Verisure-mobiilisovelluksen avulla.
  2. Mielenrauhaa arkeen push-ilmoituksilla, kun lapset saapuvat kotiin.
  3. Säästä sähkökuluissa kytkemällä valmiustilassa oleva kodinelektroniikka sammumaan kun hälytys on päällä.
  4. Ohjelmoi valaistus syttymään ja sammumaan niin, että koti näyttää aina asutulta.
  5. Säädä valot seuraamaan auringon nousu- ja laskuaikoja.
  6. Nopeat ja oikeat toimenpiteet hälytyksen sattuessa ainutlaatuisen puhekeskuksen ja kamerailmaisimen avulla.
  7. Päästä remonttimies tai siivoja sisään, vaikket olisi itse kotona älylukon avulla.


SmartPlug och Verisure App ger mer trygghet till ditt hem

Älypistorasia

- Ohjaa valaistusta ja kodinelektroniikkaa

Lisää turvallisuutta ja mukavuutta kotiisi!

Älypistorasioiden ja Verisure -mobiilisovelluksen avulla voit ohjata kotisi valaistusta ja lähes kaikkia sähkölaitteita. Ohjelmoi valaistus syttymään ja sammumaan niin, että kotisi näyttää asutulta poissaollessasi.

Verisure -sovellus

- Etäohjaa kotiasi puhelimella

Verisure -mobiilisovelluksella voit helposti ohjata ja valvoa kotiasi, missä tahansa oletkin.

Kytke hälytys päälle ja pois, tarkista hälytysjärjestelmäsi tila ja vastaanota ilmoituksia, kun lapset saapuvat kotiin tai kun kotona on sähkökatkos. Kehitämme jatkuvasti uusia älypalveluita, jotka tekevät arjestasi hieman helpompaa ja hauskempaa.


Fjärrstyr hemmet med mobilen
SmartPlug och Verisure App ger mer trygghet till ditt hem
Checkbox
  • Larmcentralen kan kommunicera med oinbjudna gäster

Ainutlaatuinen puhekeskus on nopein apu hätätilanteessa

Entistäkin nopeampi ja luotettavampi apu kaksisuuntaisella puheyhteydellä.


Nyt hälytysjärjestelmämme näkee, kuulee ja puhuu! Uusi puhekeskus mahdollistaa sen, että kuvavarmennuksen lisäksi hälytyskeskuspäivystäjämme voivat hätätilanteessa ottaa yhteyttä suoraan kotiisi ja puhua siellä olevien ihmisten kanssa. Näin hälytyksen syy voidaan varmentaa mahdollisimman nopeasti ja luotettavasti. 

Puhekeskuksen etuja:

✓ Entistä nopeampi ja luotettavampi tapa varmentaa hälytyksen syy ja mahdollisuus aloittaa oikeat toimenpiteet heti.

✓ Turvallisuuden parantuminen onnettomuustilanteissa ja äkillisissä sairatumisissa.

✓ Lisäturvaa lapsille ja heikkokuntoisille, joilla ei ole puhelinta tai sen käyttö on hankalaa.

✓ Hälytyskeskuksemme päivystäjä voi puhua kutsumattomien vieraiden kanssa ja ilmoittaa poliisin tai vartijan olevan matkalla.

Enklare och roligare vardag med SmartLock

Älylukko
- Turvallisempaa ja helpompaa arkea älykkäällä lukolla

Yhdellä lukolla kaikki edut!

Päästä remonttimies sisään tai vastaanota uusi jääkaappi, vaikka et olisikaan itse kotona.
Luo oma sisäänpääsykoodi talovahdillesi, kun olet lomalla. Tarkista, kuka on avannut ovesi, kun olet töissä. Kun liität Yale Doorman -lukkoon älylukkomoduulin, voit ohjata ja valvoa kotisi lukitusta puhelimestasi. Näin saat arjestasi hieman helpompaa ja hauskempaa.

Läs av luftfuktigheten med mobilen

Kosteusilmaisin

- Valvo kotisi ilmankosteutta

Saat tiedon kosteusarvojen tai lämpötilan ylittäessä tai alittaessa asettamasi raja-arvot.

Talosi hyvinvointi vaikuttaa myös sinun ja perheesi terveyteen. Liian korkea suhteellinen kosteus voi aiheuttaa kosteusongelmia ja hometta, kun taas alhainen ilmankosteus voi aiheuttaa silmien ja ihon kuivumista tai allergioita. Verisuren kosteusilmaisimilla voit havaita riskit ajoissa ja välttää vaurioita.

Vesi- ja vuotovahti

- Huomaa vesivuoto ajoissa

Verisuren vesi- ja vuotovahdin sekä Vesi- ja vuotovalvonta 24/7 -palvelun avulla sinun ei tarvitse huolehtia vesivahingoista.


Vesivahinko voi laajentua huomaamatta pitkänkin ajan. Jos vesivuotoa ei
havaita ajoissa, se voi aiheuttaa suurta vahinkoa kodissasi.

Verisure Vattendetektor

Moduuli ilmanlämpöpumppuun

- Älykkäämpi ilmalämpöpumppu

Valvo kotisi sisäilmaa, vaikka et olisi itse paikalla.


Voit käyttää Verisure -sovellusta Panasonicin ilmalämpöpumppujen kauko-ohjaimena. Sen avulla voit valvoa ja optimoida kotisi sisäilmaa silloinkin, kun et ole itse kotona. Kehitämme jatkuvasti sovellukseen uusia älykkäitä ominaisuuksia, joiden avulla parannat kotisi energiatehokkuutta.

Lue lisää ilmanlämpöpumppumoduuleista

Med Verisure blir Panasonics värmepump smartare

Tervetuloa älykkääseen kotiin

01.13

Näin teet kodistasi älykkään

Asennus ja huolto

Jokainen koti ja perhe on erilainen. Autamme antamalla neuvoja ja suunnittelemalla järjestelmän, joka soveltuu teidän tarpeisiinne.

Asennuksen suunnittelijana ja toteuttajana toimii ammattilainen, joka myös näyttää, miten helppoa hälytysjärjestelmän käyttöönotto ja päivittäinen käyttö on. Järjestelmä liitetään hälytyskeskuksemme ympärivuorokautiseen valvontaan. Vartijakäynnit tarvittaessa sisältyvät kaikkiin palvelupaketteihin. Asiakkaanamme olemisen on oltava helppoa ja miellyttävää. Siksi olemme aina käytettävissäsi.

Tee määritykset Omilla Sivuilla

Saadaksesi järjestelmäsi toimimaan mahdollisimman tehokkaasti sinun on asennuksen jälkeen aktivoitava Omat Sivut - henkilökohtainen ohjauspaneelisi verkossa.

Omilla Sivuilla määrität ja ohjaat useita järjestelmän toimintoja. Päivitä tietosi niin, että saamme aina sinuun yhteyttä, lisää uusia yhteyshenkilöitä tai lisää järjestelmääsi avaimenperiä ja muita tuotteita. Voit myös muuttaa hälytysjärjestelmän lemmieläinasetuksia ja tehdä loma-asetuksia, jolloin järjestelmä on optimoitu poissa ollessasi.

Etäohjaa mobiilisovelluksella

Lataa Verisure -sovellus ja valvot kotiasi älypuhelimellasi missä ikinä oletkin. Tarkista, että järjestelmä on päällä. Ohjaa kodin valaistusta. Tarkista lämpötila mökilläsi.

Lisäämme jatkuvasti uusia älykkäitä ominaisuuksia ja palveluita, joiden avulla teet elämästäsi hieman helpompaa ja mukavampaa. Verisure mobiilisovellus on ladattavissa iPhone-, Android- ja Windows -puhelimiin.

 

Ainutlaatuinen teknologia

Verisure on älykkäiden kodin turvajärjestelmien ja älykotiratkaisujen toimittaja. Meiltä saat järjestelmän, jonka päivittäminen ja laajentaminen on helppoa ja mahdollista tulevaisuudessakin. Järjestelmän laitteet sisältävät monia älykkäitä ominaisuuksia. Kun liität järjestelmään uusia tuotteita, lataat vain uuden ohjelmiston järjestelmäsi keskusyksikköön. Salattu yhteys hälytyskeskukseen sekä laajakaista että GSM -yhteydellä ja se, että vastaamme itse kaikkien tuotteidemme suunnittelusta ja kehityksestä, tekee järjestelmästä erittäin turvallisen ja luotettavan. Tutustu osaan tuotteistamme!

Keskusyksikkö

Keskusyksikkö on järjestelmäsi sydän ja aivot. Se toimii järjestelmän kaiken
yhteydenpidon napana järjestelmän ja hälytyskeskuksen välillä ja
liitetään verkkoon matkapuhelin (GSM)- ja laajakaistayhteydellä.

Kahdella yhteystavalla varmistetaan, että järjestelmä on yhdistyneenä hälytyskeskukseen, vaikka verkkoyhteys ei toimisi tai jos matkapuhelinverkko ei tilapäisesti olisi käytettävissä.   

Palovaroitin

Verisure palovaroittimet puhuvat toisilleen sekä sinulle.
Palovaroittimet ovat sarjaankytkettyjä, joten ne kaikki varoittivat samanaikaisesti sekä puheviestein että hälytysäänellä, jolloin kaikki asunnossa olevat saavat nopeasti tiedon mistä savunmuodostus on alkanut. Lisäksi saat palohälytyksestä ilmoituksen tekstiviestinä matkapuhelimeen.

Palohälytysvalvonta 24/7 -palvelu sisältää palohälytysten ympärivuorokautisen valvonnan sekä toimenpiteet hälytyksen sattuessa. Palovaroittimet myös mittaavat huoneilman lämpötilaa ja suhteellista kosteutta.

Älypistorasia

Älypistorasian avulla voit ohjata kotisi valaistusta ja melkein mitä tahansa sähkölaitteista Verisure -mobiilisovelluksella, missä ikinä oletkin.

Kun älypistorasia on liitetty osaksi hälytysjärjestelmää, voit asettaa sen kytkeytymään pois, kun kytket järjestelmäsi kokosuojaukseen tai kytkeytymään päälle kun tulet kotiin ja kytket järjestelmän pois päältä. Voit myös asettaa sen kytkemään valon päälle hälytyksen sattuessa. Älypistorasian avulla lisäät turvallisuutta ja teet arjestasi hieman helpompaa.

Avaimenperä

Avaimenperän avulla kaikkien perheenjäsenten on helppo kytkeä järjestelmä päälle ja pois. Pidät vain avaimenperää käyttönäppäimistön tähdenmuotoista lukijaa vasten.

Jokainen avaimenperä on yksilöllinen ja lisätään aina tietylle käyttäjälle. Näin tiedät aina kuka on tullut ja lähtenyt kotoa ja voit helposti poistaa kadonneen avaimenperän tai lisätä järjestelmään uusia avaimenperiä Omien Sivujen tai mobiilisovelluksen avulla.

Pikalinkit

Vaihde
010 217 9000
Asiakaspalvelu, arkisin 8-20
010 217 9195
Hälytyskeskus, 24/7
010 217 9100
Myynti
010 217 9110
asiakaspalvelu@verisure.fi

Usein kysyttyä

Verisure-asiakkaana saat käyttöösi Omat Sivut. Ne ovat yksityinen verkkosivustosi, ohjainpaneelisi, jossa muokkaat asetuksia, hallinnoit tietojasi ja saat tietoa järjestelmästäsi. Omilla Sivuilla voit tarkistaa onko järjestelmä päällä voi päältä ja voit myös etäkytkeä järjestelmän. Voit tarkastella järjestelmän tapahtumia, laskutustietoja, sekä muokata monia järjestelmän asetuksia ja järjestelmän käyttäjien tietoja.

Omilla Sivuilla saat tietoa tämän hetkisistä palveluistasi ja myös ajankohtaisista tarjouksista ja kampanjoista. Voit myös ostaa uusia tuotteita verkkokaupastamme ja lisätä ne järjestelmään Omien Sivujen avulla.

Omat Sivut on kaikkien asiakkaidemme käytettävissä, riippumatta siitä, onko asiakas tilannut täydet palvelut vai valvooko hän itse järjestelmäänsä. Toiminnot ovat molemmissa tapauksissa pääosin samat.

Yhä useammat kodin palveluista ovat verkkoyhteydellä varustettuja, jolloin niitä voidaan ohjata ja valvoa etäyhteydellä, esimerkiksi älypuhelimen kautta. Toimivien tuotteiden ja muiden alojen ammattilaisten kanssa tekemämme yhteistyön ansiosta, voimme tarjota ainutlaatuisen tuote- ja palveluvalikoiman koteihin. Tarjoamme ratkaisuja kodin murtosuojaukseen, paloturvallisuuden parantamiseen sekä perheen turvallisuuden parantamiseen kotona ollessa, energianhallintaan, sisäilman laadun valvontaan sekä kosteusongelmien valvontaan ja ehkäisemiseen. Kehitämme jatkuvasti uusia älykkäitä palveluja, joiden avulla teet arjesta hieman helpompaa ja hauskempaa.   

Sosiaaliset mediat

Facebook