Ohjaa älypistorasiaa mobiilisovelluksella.

Katkaise sähkövirta puhelimellasi

Säästät jopa 500 kWh vuodessa kun suljet laitteet valmiustilasta.

Älypistorasian avulla voit hallita kodin valaistusta.

Ohjaa valaistusta älypuhelimellasi

Sytytä, sammuta ja ajasta kotisi valaistus.

Älypistorasiaa ohjataan mobiilisovelluksella.

Ohjaa kotisi valaistusta ja sähkölaitteita älypistorasioilla!

Lisää turvallisuutta ja mukavuutta kotiisi!

Älypistorasioiden avulla voit ohjata valaistusta ja kotisi sähkölaitteita 2300 W tehoon saakka Verisure-mobiilisovelluksella.


Sammuta ja sytytä valaistus puhelimesta. Ohjelmoi valaistus siten, että kotisi näyttää asutulta poissaollessasi. Jos älypistorasia on kytketty hälytysjärjestelmään, voit sytyttää ja sammuttaa valaistuksen kytkemällä hälytyksen päälle tai pois. Voit myös saada valaistuksen syttymään, kun hälytys laukeaa. 


Miksipä et kytkisi älypistorasiaan televisiota, stereoita tai muita valmiustilassa olevia laitteita? Sammuttamalla laitteet kokonaan normaalitalous voi säästää jopa 500 kWh vuodessa. Tutustu myös muihin tapoihin tehdä kodista oikea älykoti.

Ohjaa kotisi valaistusta ja sähkölaitteita
älypistorasioilla!

01.03

Så funkar SmartPlug

Osta Verisuren älypistorasia

Täydennä jo olemassa olevaa Verisure-hälytysjärjestelmääsi äypistorasioilla.

 

Tai jos sinulla ei vielä ole Verisure-hälytysjärjestelmää, hanki älypistorasia-paketti, jolla voit ohjata valaisimia ja muita sähkölaitteita sekä valvoa kotisi energiankulutusta.

Älypistorasia

Sinulle, jolla jo on Verisure-hälytysjärjestelmä
Verisure SmartPlug etäohjaa kotisi valaistusta ja sähkölaitteita

Osta suoraan verkkokaupastamme älypistorasia, jolla etäohjaat valaistusta ja sähkölaitteita. Määrittelet älypistorasian asetukset helposti Omien Sivujen kautta ja se yhdistyy automaattisesti järjestelmäsi keskusyksikköön, joka huolehtii kaikesta tiedonsiirrosta. Hintaan ei lisätä kuukausiveloitusta.

Valvo kotisi lämpötilaa Verisure-sovelluksella


Tiesitkö, että voit säästää jopa viisi prosenttia lämmityskustannuksistasi laskemalla sisälämpötilaa yhdellä asteella? Useimmissa tuotteissa, kuten puhekeskuksessa ja palovaroittimissa, on sisäänrakennettu lämpömittari. Voit seurata kotisi energiankulutusta etälukemalla kodin tai kesämökin lämpötilan Verisure-sovelluksella.

Pikalinkit

Vaihde
010 217 9000
Asiakaspalvelu, arkisin 8-18
010 217 9195
Hälytyskeskus, 24/7
010 217 9100
Myynti
010 217 9110
asiakaspalvelu@verisure.fi

Usein kysyttyä

Yhä useammat kodin palveluista ovat verkkoyhteydellä varustettuja, jolloin niitä voidaan ohjata ja valvoa etäyhteydellä, esimerkiksi älypuhelimen kautta. Toimivien tuotteiden ja muiden alojen ammattilaisten kanssa tekemämme yhteistyön ansiosta, voimme tarjota ainutlaatuisen tuote- ja palveluvalikoiman koteihin. Tarjoamme ratkaisuja kodin murtosuojaukseen, paloturvallisuuden parantamiseen sekä perheen turvallisuuden parantamiseen kotona ollessa, energianhallintaan, sisäilman laadun valvontaan sekä kosteusongelmien valvontaan ja ehkäisemiseen. Kehitämme jatkuvasti uusia älykkäitä palveluja, joiden avulla teet arjesta hieman helpompaa ja hauskempaa. 

Älypistorasia kytkeytyy Verisure-järjestelmääsi Keskusyksikön välityksellä ja yhteydenpito tapahtuu langattomalla tekniikalla. Asetukset ja ohjaus tapahtuu Omien Sivujen tai Verisure sovelluksen kautta. Useimmat  teholtaan enintään 2300 W sähkölaitteet voidaan liittää SmartPlugiin. 

Älypistorasialla ohjaat ja ajastat valoja ja muita sähkölaitteita. Voit esimerkiksi sulkea valmiustilassa olevia laitteita, olitpa sitten missä tahansa. Verisure palovaroittimessa on sisäänrakennettu lämpömittari, jonka lämpötilan luet Verisure mobiilisovelluksessa. Useilla palovaroittimilla voi nähdä, miten lämpötila vaihtelee eri huoneissa. Myös Verisure-sireenissä on sisäänrakennettu lämpömittari lämpötilan valvontaan.

Sosiaaliset mediat

Facebook

Lue blogiamme