Valvo kotiasi,

missä tahansa itse oletkin.

Valvo kotiasi, missä tahansa itse oletkin.

Ohjaa kotiasi puhelimella

Verisure-sovelluksella voit ohjata ja valvoa kotiasi helposti puhelimella, missä tahansa oletkin.

Kytke hälytys päälle ja pois, tarkista hälytysjärjestelmäsi tila ja vastaanota ilmoituksia, kun lapset saapuvat kotiin tai kun kotona on sähkökatkos.

Lisäämme valikoimaamme jatkuvasti uusia älypalveluita, jotka tekevät arjestasi hieman helpompaa ja hauskempaa.

 

• Kytke hälytys päälle ja pois, missä ikinä oletkin
• Saat ilmoituksen palohälytyksestä
• Saat ilmoituksen, kun lapset saapuvat kotiin
• Ohjaa kotisi valaistusta ja sähkölaitteita
• Valvo kotisi sisäilmaa ja lämpötilaa

Verisure-sovellus on saatavana iPhone-, Android- ja Windows-puhelimille.

App Store
Google play
App Store

Verisure -sovelluksen käyttö

Tarkista hälytinjärjestelmäsi tila

Onko hälytys päällä vai ei? Arki on usein kiireistä tiukkoine aikatauluineen ja satunnaisine unohduksineen. Verisure-sovelluksen avulla voit nopeasti tarkistaa kotisi hälytysjärjestelmän tilan puhelimestasi.

Push-ilmoitukset puhelimeesi

Saat ilmoituksia suoraan puhelimeesi Verisure-sovelluksen kautta. Näin voit helposti seurata, kun hälytys kytketään päälle tai pois. Esimerkiksi, kun lapset tulevat koulusta kotiin. Saat ilmoituksen myös palohälytyksestä tai teknisestä ongelmasta.

Kytke hälytys etänä

Verisure-sovelluksella voit ohjata hälytysjärjestelmääsi niin töistä, kaupasta kuin matkoiltakin. Ohjaa järjestelmää puhelimellasi myös kotona, esimerkiksi nukkumaan mennessäsi voit kytkeä kotisi osasuojauksen päälle yön ajaksi.

Tarkista kodin lämpötila

Verisuren sireenissä on sisäänrakennettu lämpömittari. Verisure-sovelluksen avulla voit seurata kotisi lämpötilaa siellä, mihin sireeni on asennettu. Näin voit esimerkiksi tarkistaa, ettei kotisi lämpötila laske liian alas tai nouse liian korkealle ja kasvata sähkölaskua.

Ohjaa sähkölaitteita etänä

Älypistorasioilla voit ohjata kotisi valaisimia ja muita niihin kytkettyjä sähkölaitteita Verisure-sovelluksella. Säätämällä valaistusta säätämällä saat kotisi näyttämään asutulta tai voit kytkeä kahvinkeittimen pois päältä. Älypistorasiaa voi käyttää myös ajastimena.

SMS-viesti

Jos hälytysjärjestelmäsi ei ole laajakaistassa (Ethernet), se toimii GSM-yhteydellä. Silloin järjestelmää hallinnoidaan tekstiviesteillä, joita voi lähettää myös useammille yhteyshenkilöille. Voit ostaa 50, 100 tai 200 viestin SMS-paketin Omilla Sivuilta.

Mobiilisovellus kertoo, miten kotisi lukituksen väliaikaisia koodeja käytetään.

Asetukset turvallisempaan ja helpompaan arkeen 

Verisurella saat muutakin kuin todella hyvän hälytysjärjestelmän. Voit tehdä monia fiksuja asetuksia ja luoda ajastuksia sekä koko järjestelmään että yksittäisiin laitteisiin.

Väliaikaiset koodit ja avaimenperät

Väliaikaisia koodeja ja avaimenperiä hallinnoidaan Verisure-mobiilisovelluksesta tai Omilta Sivuilta. Ne toimivat ainoastaan rajoitetulla aikavälillä. Esimerkkejä:

  • Toistuva säännöllinen käyttö, esimerkiksi maanantaisin klo 10 - 15
  • Tiettynä ajanjaksona esimerkiksi 23.1. - 10.2.
  • Tiettynä päivänä ja tiettynä kellonaikana, esimerkiksi 5.9. klo 9 - 16

Aktivoidaksesi väliaikaisen käyttökoodin tai avaimenperän, mene käyttäjän kohdalla kohtaan Koodit ja tunnisteet

Sosiaalinen media

Verisure

Verisure on Suomen ja Euroopan johtava kodinturva-alan yritys. Tarjoamme ammattimaisesti valvottuja, älykkäitä murto-, palo- ja vuotohälytysjärjestelmiä koteihin ja pienyrityksiin. Teknologisesti edistykselliset turvajärjestelmät liitettynä oman hälytyskeskuksemme ympärivuorokautiseen valvontaan ovat palvelumme perusta. Koska Verisuren järjestelmä näkee, kuulee, puhuu ja tuntee, olemme markkinoiden nopeiten reagoiva turvapalvelu. Palveluamme käyttää jo yli 300 000 suomalaista ja käsittelemme yli 25 000 hälytystä kuukaudessa. Panostamme laatuun ja palveluun, minkä ansiosta asiakkaamme kuuluvat alan tyytyväisimpiin. Olemme osa kansainvälistä Verisure Securitas Direct -ryhmää.

© 2020 Verisure Oy, All rights reserved