Valvo kotiasi, missä tahansa itse oletkin.

Kytke hälytys puhelimestasi Verisure -sovelluksella.

Ohjaa kotiasi puhelimella

Verisure -sovelluksella voit ohjata ja valvoa kotiasi helposti puhelimella, missä tahansa oletkin.


Kytke hälytys päälle ja pois, tarkista hälytysjärjestelmäsi tila ja vastaanota ilmoituksia, kun lapset saapuvat kotiin tai kun kun kotona on sähkökatkos.


Lisäämme valikoimaamme jatkuvasti uusia älypalveluita, jotka tekevät arjestasi hieman helpompaa ja hauskempaa.


• Kytke hälytys päälle ja pois, missä ikinä oletkin

• Saat ilmoituksen palohälytyksestä

• Saat ilmoituksen, kun lapset saapuvat kotiin

• Ohjaa kotisi valaistusta  ja sähkölaitteita

• Valvo kotisi sisäilmaa ja lämpötilaa

Verisure -sovellus on saatavana iPhone, Android ja Windows -puhelimille.

App Store
Google play
App Store
Fjärrstyr hemmet med mobilen

Näin Verisuren mobiilisovellus toimii

1.13

Verisure -sovelluksen käyttö

Tarkista hälytinjärjestelmäsi tila

Onko hälytys päällä vai ei? Arki on usein kiireistä tiukkoine aikatauluineen ja satunnaisine unohduksineen. Verisure -sovelluksen avulla voit nopeasti tarkistaa kotisi hälytysjärjestelmän tilan puhelimestasi.

Kytke hälytys etänä

Verisure -sovelluksella voit ohjata hälytysjärjestelmääsi niin töistä, kaupasta kuin matkoiltakin. Ohjaa järjestelmää puhelimellasi myös kotona, esimerkiksi nukkumaan mennessäsi voit kytkeä kotisi osasuojauksen päälle yön ajaksi.

Ohjaa sähkölaitteita etänä

Älypistorasioilla voit ohjata kotisi valaisimia ja muita niihin kytkettyjä sähkölaitteita Verisure -sovelluksella. Säätämällä valaistusta säätämällä saat kotisi näyttämään asutulta tai voit kytkeä kahvinkeittimen pois päältä. Älypistorasiaa voi käyttää myös ajastimena.


Push-ilmoitukset puhelimeesi

Saat ilmoituksia suoraan puhelimeesi Verisure -sovelluksen kautta. Näin voit helposti seurata, kun hälytys kytketään päälle tai pois. Esimerkiksi, kun lapset tulevat koulusta kotiin. Saat ilmoituksen myös palohälytyksestä tai teknisestä ongelmasta.

Tarkista kodin lämpötila

Verisuren sireenissä on sisäänrakennettu lämpömittari. Verisure -sovelluksen avulla voit seurata kotisi lämpötilaa siellä, mihin sireeni on asennettu. Näin voit esimerkiksi tarkistaa, ettei kotisi lämpötila laske liian alas tai nouse liian korkealle ja kasvata sähkölaskua.

SMS-viesti

Jos hälytysjärjestelmäsi ei ole laajakaistassa (Ethernet), se toimii GSM-yhteydellä. Silloin järjestelmää hallinnoidaan tekstiviesteillä, joita voi lähettää myös useammille yhteyshenkilöille. Voit ostaa 50, 100 tai 200 viestin SMS-paketin Omilla Sivuilta.

Verisure App - nu kompatibel med Apple Watch

Verisuren sovellus nyt myös
Apple Watch -kelloosi

Ensimmäisenä alan yrityksenä Euroopassa lanseeraamme Apple Watch -kellolle oman sovelluksen.

Nyt kaikki tieto löytyy ranteestasi! Verisure-sovelluksen avulla Apple Watchin käyttäjät saavat nyt lähes kaikki Verisuren hälytysjärjestelmien ominaisuudet käyttöönsä. Sovelluksella voit ohjata ja seurata kodin hälytysjärjestelmää ja siihen liitettyjä älykodin palveluja kellostasi.


Saat Verisure-sovelluksen Apple Watchille käyttöösi iPhonestasi, kun luot puhelimestasi ja Apple Watchistasi laiteparin. Kokeile, kuinka kätevää!


Pikalinkit

Vaihde
010 217 9000
Asiakaspalvelu, arkisin 8-20
010 217 9195
Hälytyskeskus, 24/7
010 217 9100
Myynti
010 217 9110
asiakaspalvelu@verisure.fi

Usein kysyttyä

Verisure-asiakkaana saat käyttöösi Omat Sivut. Ne ovat yksityinen verkkosivustosi, ohjainpaneelisi, jossa muokkaat asetuksia, hallinnoit tietojasi ja saat tietoa järjestelmästäsi. Omilla Sivuilla voit tarkistaa onko järjestelmä päällä voi päältä ja voit myös etäkytkeä järjestelmän. Voit tarkastella järjestelmän tapahtumia, laskutustietoja, sekä muokata monia järjestelmän asetuksia ja järjestelmän käyttäjien tietoja.

Omilla Sivuilla saat tietoa tämän hetkisistä palveluistasi ja myös ajankohtaisista tarjouksista ja kampanjoista. Voit myös ostaa uusia tuotteita verkkokaupastamme ja lisätä ne järjestelmään Omien Sivujen avulla.

Omat Sivut on kaikkien asiakkaidemme käytettävissä, riippumatta siitä, onko asiakas tilannut täydet palvelut vai valvooko hän itse järjestelmäänsä. Toiminnot ovat molemmissa tapauksissa pääosin samat.

Yhä useammat kodin palveluista ovat verkkoyhteydellä varustettuja, jolloin niitä voidaan ohjata ja valvoa etäyhteydellä, esimerkiksi älypuhelimen kautta. Toimivien tuotteiden ja muiden alojen ammattilaisten kanssa tekemämme yhteistyön ansiosta, voimme tarjota ainutlaatuisen tuote- ja palveluvalikoiman koteihin. Tarjoamme ratkaisuja kodin murtosuojaukseen, paloturvallisuuden parantamiseen sekä perheen turvallisuuden parantamiseen kotona ollessa, energianhallintaan, sisäilman laadun valvontaan sekä kosteusongelmien valvontaan ja ehkäisemiseen. Kehitämme jatkuvasti uusia älykkäitä palveluja, joiden avulla teet arjesta hieman helpompaa ja hauskempaa.   

Sosiaaliset mediat

Facebook

Lue blogiamme