ARLO - Langaton video-ovikello ulko-ovellasi

Arlo ovikellokamera ja sovellus

Matkapuhelimeesi yhdistetään automaattisesti videopuhelu ovisummerin soidessa. Näet ja kuulet kuka on ovella ja voit puhua hänen kanssaan. Voit myös aktivoida valmiiksi nauhoitetun ääniviestin, jos et ole tavattavissa. 

pyydä tarjous

 

 

 

 

 

 

Täysi etuoven hallinta videokameralla ja sovelluksella

Arlon langattoman ovisilmäkameran ja sovelluksen avulla voit nähdä kuka on ovellasi missä tahansa oletkin. Oven ulkopuolelle asennettava langaton ovikello helpottaa arkeasi ja se on yhdistetty hälytysjärjestelmääsi lisäturvan tuottamiseksi.

 

 

 • Näe ja puhu vierailijoille, missä ikinä oletkin
 • Saat välittömästi ilmoituksen havaitusta liikkeestä
 • Käytä ladattavaa akkua tai lataa latausjohdolla
 • Saat nopeaa apua Verisuren hälytyskeskuksesta
 • Yhdistä Amazon Alexaan tai Google Assistantiin
 

 

 

 

 

Arlon langaton ovikello liitettynä hälytysjärjestelmään

Kun Arlo video-ovikello on yhdistetty hälytysjärjestelmään, saat taatusti nopean avun hälytystilanteessa. 

Arlo ovikellopainike asennetaan ammattilaisen toimesta ja liitetään hälytysjärjestelmään optimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. 

Hälytystilanteessa hälytyskeskus pystyy ovikellon videokameran avulla näkemään mitä paikan päällä tapahtuu ja auttamaan sinua nopeasti. Tarpeen vaatiessa päivystäjämme voivat lähettää paikalle vartijan tai ilmoittaa tapahtuneesta hätäkeskukseen. 

Turvallisuutesi on meille tärkeää ja suojaamme käyttäjätietojasi: sinä hallitset ja Verisurella on pääsy vain hälytystapahtumaan liittyviin kuviin ja videoihin. Aina salattu, aina suojattu. 

 

 

 

 

 

 

 

Ovikello integroitu hälytysjärjestelmään.

Kun Arlo video-ovikello on kytketty hälytysjärjestelmään, saat taatusti nopean avun hälytystilanteessa. 

Ovikello asennetaan ammattimaisesti ja liitetään hälytysjärjestelmään optimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. 

Hälytystilanteessa hälytyskeskus pääsee katsomaan mitä tapahtuu ovikellon videokameran avulla ja auttaa sinua nopeasti esimerkiksi lähettämällä paikalle vartijan, ilmoittamalla poliisille tai hätäkeskukseen. 

Sinä hallitset. Verisurella on pääsy vain hälytystapahtumaan liittyviin videoihin ja kuviin. Turvallisuutesi on asiantuntemuksemme ja me suojaamme käyttäjätietojasi. Aina salattu, aina suojattu. 

 

 

 

 

Sähköinen ovikello - näet etänä kuka ovellasi on

Olitpa sitten kotona tai poissa, näet suoraan matkapuhelimestasi, kuka on ovella.

Ovipuhelin - älykkäät ääniviestit, kun et ole tavoitettavissa.

Kun joku painaa ovikellon painiketta etkä ole kotona, saat heti ilmoituksen matkapuhelimeesi. Jos et pysty avaamaan ovea, voit vastata valmiiksi tallentamallasi ääniviestillä ja pyytää vierailijoita jättämään viestin sinulle. Voit myös avata videopuhelun, jolloin voit nähdä vierailijasi keskustella suoraan heidän kanssaan. 

 

 

Ovikamera - lisäturvaa etuovessa olevalla digitaalisella ovisilmällä.

Arlo video-ovikello ei ole mikään perinteinen ovikello: se antaa sinulle digitaalisen ovisilmän, jonka avulla voit tarkistaa kuka on ovellasi ennen kuin avaat sen. Kameran sisäänrakennettu liiketunnistin havaitsee, kun jotain tapahtuu tai kun joku soittaa ja saat ilmoituksen matkapuhelimeesi. Sireeniä voidaan käyttää myös luvattomien henkilöiden karkottamiseen. Tämä tuo lisäturvaa kaikille perheenjäsenille. 

 

Langaton ovikello kameralla - kiinnitys magneeteilla.
 

Arlon avulla saat langattoman ovikellon ilman ylimääräisiä johtoja ja kaapeleita. Video-ovikello yhdistetään osaksi Verisuren hälytysjärjestelmää, jotta päivystäjämme voivat hälytystilanteessa seurata tapahtumia video-ovikellon kameralla. 

Tämä langaton ovikello liitetään WiFi-verkkoon ja sitä voidaan käyttää ladattavien akkujen kanssa. Verisuren asentajat säätävät kameran kulmaa ja näkökenttää sekä varmistavat, että voimassa olevia valvontasääntöjä noudatetaan. Ovikellon ääni on käyttäjän säädettävissä ja vaihdettavissa

Arlo liitetään hälytysjärjestelmään etuoven lisäturvaa varten. Jos luvaton henkilö yrittää päästä kotiisi, hälytysjärjestelmään kuuluvat ovikoskettimet aktivoituvat ja hälytyssignaali lähetetään hälytyskeskukseemme.

Älykäs ovikello liiketunnistimella - Puhu vierailijoillesi sovelluksen kautta.

Vanha ovikello ei pystynyt ilmoittamaan sinulle vierailijoista, mutta nyt on toisin: Arlon sovellus ilmoittaa sinulle push-ilmoituksella, kun sinulla on vieraita ja kameran kautta voit nähdä heidät ja puhua heidän kanssaan. 

Liiketunnistimen 180 asteen laajakulman ja HDR-videolaadun ansiosta saat ilmoituksen, kun jotain tapahtuu ja näet koko sisäänkäyntialueesi selkeinä kuvina. 

Yhdistä Arlo-ovikellokamera Yale Doormanin digitaaliseen ovilukkoon ja päästä vierailijat sisään kauko-ohjaamalla lukkoasi, jos et ole vielä saapunut kotiin. Joustava ja turvallinen ratkaisu esimerkiksi pakettitoimitusten vastaanottamiseen.

 

TEKNISET TIEDOT

Yhteys

 • Wi-Fi

  Laajakaista

  2,4 GHz

Akku

Ladattava akku (8-24 VAC)

Akun kesto: 3-6kk

Videon laatu

High Dynamic Range (HDR)

1536 x 1536 sensor

12 x digitalinen zoomi

Näkökenttä

Laajakulma: 180°

Yö näkö/pimeä näkö: jopa 6metriä

 

Käyttölämpötila

Min. käyttölämpötila: -20°C

Max. käyttölämpötila: 45°C

 

Älykoti

Ääniavustaja: Google assistant ja Amazon Alexa

 

Mitat, paino & väri

 • Mitat: 13 x 4,5 x 2,5 cm (H x B x D)

  Paino: 113g

  Väri: Valkoinen, mutta edessä mustaa

Ääni

Mikrofoni

Kaiutin

Sireeni

Toiminnot

Liiketunnistin

Ääniviestit