Kodin hälytysjärjestelmät omakoti- ja rivitaloille, sekä kerrostaloasuntoihin! 

Kodin hälytysjärjestelmä, joka näkee, kuulee, puhuu ja tuntee!
Verisure Home - kodin hälytysjärjestelmä

Verisure

Home

Kodin murtohälytys-järjestelmä kuvavarmennuksella ja SOS-hätäkutsulla.

Verisure Home Plus - kodin hälytysjärjestelmä

Verisure

Home Plus

Kodin murto- ja palohälytysjärjestelmä kuvavarmennuksella ja SOS-hätäkutsulla.

Verisure Home Premium - kodin hälytysjärjestelmä

Verisure Home Premium

Laaja kodin palo- ja murtohälytys-järjestelmä, kuvavarmennuksella vuotovahdilla, turvapainikkeella, sekä SOS -hätäkutsulla.

Verisure Home All-inclusive - kodin hälytysjärjestelmä

Verisure Home All-inclusive

Laaja kodin palo- ja murtohälytys-järjestelmä, kuvavarmennuksella vuotovahdilla, turvapainikkeella, SOS -hätäkutsulla, sekä kattavalla palvelutarjonnalla.

Verisure Apartment - kodin hälytysjärjestelmä

Verisure Apartment

Laaja kodin palo- ja murtohälytys-järjestelmä, kuvavarmennuksella ja vuotovahdilla, sovellettuna kerrostalo-asuntoihin.

Jätä yhteystiedot tai soita 010 217 9110

niin autamme valitsemaan sinulle sopivimman paketin. Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua turvajärjestelmän tilaamiseen. 

Kyllä, olen kiinnostunut

Maksuttomat vartijakäynnit tarvittaessa

Suomen suosituin turvapalvelu

Maksuttomat vartijakäynnit sisältyvät hintaan, myös vikahälytyksissä!

Verisure tarjoaa sinulle ammattimaisesti valvotun murtohälytysjärjestelmän, joka sisältää kamerailmaisimen, jonka avulla voimme varmistaa hälytyksen aiheuttajan. Saat kotisi oviin ja ikkunoihin myös liimattavia hälytys- ja vartiointipalvelusta kertovia tarroja, jotka todistetusti ennaltaehkäisevät murtoja. Hälytyskeskuspäivystäjämme valvovat jatkuvasti hälytysjärjestelmääsi ja reagoivat heti, jos jotakin tapahtuu. Tarvittaessa lähetämme paikalle vartijan tai välitämme tiedon hätäkeskukseen.

Hälytyksen sattuessa kamerailmaisimet ottavat kuvasarjan, joka välitetään hälytyskeskukseen. Kuvat auttavat hälytyskeskuspäivystäjää selvittämään hälytyksen syyn ja näin voidaan heti aloittaa oikeat toimenpiteet.


Tiedonsiirto järjestelmän ja hälytyskeskuksen välillä toimii sekä GSM- että internetyhteyden avulla, kaksi erillistä tiedonsiirtokanavaa lisäävät turvallisuutta. Ovivahdin avulla voit rakentaa kotiisi kuorisuojan, jolloin voit pitää järjestelmää päällä myös kotona ollessasi ja kytkeä vain osan järjestelmästä päälle. 

Olemme käytettävissäsi ympäri vuorokauden

Ammattimainen hälytysjärjestelmän asennus

Asennus ja huolto - olemme apunasi aina

Ammattilaiset huolehtivat järjestelmäsi asennuksesta. Tämä on palvelu, joka sisältyy kaikkiin palvelupaketteihimme. Sen avulla varmistamme, että koko hälytysketju toimii virheettömästi.  

Home Plus, Home Premium ja Home All-inclusive -pakettimme sisältävät myös palvelusopimuksen, jonka ansiosta saat etuja huoltotöistä sekä tietyistä tuotteista. Olet vain yhteydessä asiakaspalveluumme, jos järjestelmäsi vaatii huoltoa.

24/7 hälytyskeskuvalvonta - toimimme 30 sekunnissa

Oma hälytyskeskus - ympäri vuorokauden

Verisure/Securitas Directin hälytyskeskus valvoo asiakkaidemme järjestelmiä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. 

Hälytyskeskuspäivystäjämme ovat erikoistuneet tulkitsemaan ja toteamaan hälytyksen syyn, ja he osaavat nopeasti ratkaista kulloinkin tarvittavat toimenpiteet. Valvomme hälytyskeskuksessamme vain niiden asiakkaiden järjestelmiä, joille on asennettu meidän tarjoamiamme järjestelmiä. Toisin kuin monissa muissa hälytyskeskuksissa päivystäjämme ovat erikoistuneet juuri Verisure/Securitas Directin tuotteisiin ja teknologiaan ja voimme näin tarjota asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Maksuttomat vartijakäynnit tarvittaessa

Vartijakäynnit sisältyvät hintaan, myös vikahälytyksissä

Hälytyksen sattuessa hälytyskeskus aloittaa heti toimenpiteet hälytyksen syyn selvittämiseksi. Tarvittaessa lähetämme paikalle vartijan.

Vartijakäynnit sisältyvät palveluun eikä niistä veloiteta erikseen.
Ostamme vartiointipalvelut alan muilta toimijoilta ja useilla
paikkakunnilla teemme yhteistyötä Securitaksen kanssa. 

Näin Verisuren
murtosuoja toimii

00.47

Mitä asiakkaamme sanovat?  

Puhuvat palovaroittimet pelastivat henkiä

Olemme olleet Verisure-asiakkaita useamman vuoden. Järjestelmän tositestauksen jouduimme suorittamaan jouluaattona vuonna 2013 klo 4.40, jolloin saunarakennuksessamme syttyi tulipalo. Erillisessä rakennuksessa nukkui kaksi henkilöä, jotka heräsivät palohälyttimeen, kuten myös päärakennuksessa nukkuva muu perhe. Hälytykeskus otti meihin yhteyttä välittömästi ja soitti pyynnöstämme palokunnan paikalle. Aika nopeasti saapui myös vartija paikalle. Sauna vaurioitui, mutta ihmiset selvisivät. 

Jälkeenpäin ajateltuna tuntuu että tämäntyyppinen järjestelmä tulisi olla pakollinen jokaisessa taloudessa. Meillä oli saunamökissä toinenkin hälytin mutta siitä oli patteri loppu. Varmasti voidaan sanoa, että Verisure-järjestelmä pelasti tässä tapauksessa kaksi ihmishenkeä. Itse en ole ollut aikaisemmin vakuuttunut puhuvasta palohälyttimestä, mutta mökissä nukkujat kertoivat että unenpöpperössä rauhallinen ihmisääni helpotti reagoimaan oikein tilanteeseen. 


Pekka ja Ritva

Verisuren asiakkaana vuodesta 2012

Toimiva ja turvallinen

Verisuren tuotteet ja palvelut antavat mielenrauhaa ja turvaa, kun olemme kotona, mutta myös silloin kun olemme itse poissa. Hälytyksen sattuessa soitto hälytyskeskuksesta tulee ihan äärettömän nopeasti.

Mobiilisovelluksella on näppärä kytkeä hälytys päälle ja pois. Sovellus helpottaa myös arkea, kun sen avulla näkee milloin lapsi on tullut koulusta kotiin.

Helena

Verisuren asiakkaana vuodesta 2003

Mukavaa ja ystävällistä palvelua

Olen pari kertaa joutunut soittamaan Verisurelle, koska meidän hälytyslaitteessa ollut jokin pieni häiriö. Mistään en ole ikinä saanut niin mukavaa ja ystävällistä asiakaspalvelua kuin teiltä! Kiitän oikein todella lämpimästi! Aina on asia saatu hoidettua ja erittäin ystävällisesti. Monella firmalla olisi teiltä opittavaa! :) 

Kiitän oikein todella lämpimästi! Aina on asia saatu hoidettua ja erittäin ystävällisesti. Monella firmalla olisi teiltä opittavaa! :) 

Petri

Verisuren asiakkaana vuodesta 2010

Valitse oikea paloturva

Hälytyskeskus välittää tiedon palokunnalle tulipalon sattuessa.

Suomessa syttyy vuosittain yli 3000 asuntopaloa. Silti monissakaan kodeissa ei ole toimivaa palovaroitinta. On helppo kuvitella tulipalon tuhoisat seuraukset, jos sitä ei huomata ajoissa.


Verisure tarjoaa kehittyneen palovaroitusjärjestelmän, joka on liitetty hälytyskeskuksen ympärivuorokautiseen valvontaan. Järjestelmän sarjaankytketyt palovaroittimet alkavat kaikki hälyttää samanaikaisesti, jos yksi niistä havaitsee savua.  Jos vähintään kaksi palovaroitinta havaitsee savua samanaikaisesti hälytyspäivystäjämme voivat välittää tiedon suoraan hätäkeskukseen. Palovaroittimet on myös liitetty kamerailmaisimiin niin,  että kamerat ottavat kuvia ja lähettävät ne hälytyskeskukseen palohälytyksen sattuessa. Hälytyksen syyn kuvavarmennus on päivystäjälle lisätyökalu, jotta hän voi nopeasti ryhtyä oikeisiin toimenpiteisiin.

Kehittynyt paloturva + palohälytysvalvonta 24/7
Verisure-mobiilisovellus

Ohjaa hälytysjärjestelmää älypuhelimella

Kytke järjestelmä päälle ja pois. Vastaanota ilmoituksia, kun lapset tulevat kotiin. Tarkista hälytyksen tila ja lue kodin lämpötila. Verisure sovelluksen avulla on helppoa ohjata ja valvoa kotiasi älypuhelimella, olitpa itse missä tahansa.


Tarjoamme myös tuotteita, joiden avulla voit ohjata kodin valaistusta tai valvoa ilmankosteutta perustuksissa tai ullakolla. Kehitämme jatkuvasti uusia älykkäitä palveluja, jotka tekevät arjestasi hieman helpompaa ja hauskempaa. Verisure sovellus on ladattavissa iPhoneen App Storesta, Android-puhelimeen Google Playstä ja Windows Phone 8
-puhelimiin Windows Phone -kaupasta.

Älykkäät palvelut kotiisi

Kuvittele turvajärjestelmä, joka osaa sammuttaa kahvinkeittimen tai kertoa sinulle, milloin lapset tulevat koulusta kotiin, vaikka et itse olisikaan kotona.

Verisure on paljon enemmän kuin tavallinen kotihälytin – se tekee kodistasi älykodin. Kytke hälytysjärjestelmä päälle ja pois päältä älypuhelimella. Ohjaa lukitusta, valaistusta tai muuta elektroniikkaa mobiilisovelluksella. Vastaanota ilmoituksia älypuhelimeesi, kun lapset tulevat kotiin. Tarkista kotisi sisälämpötila tai  suhteellinen ilmankosteus ja vastaanota tekstiviesti palohälytyksistä.


Nykyaikaisen langattoman tekniikan sekä Verisure-mobiilisovelluksen ja Omien Sivujen, oman verkossa toimivan ohjauspaneelisi avulla, olet aina yhteydessä kotiisi - olitpa itse missä tahansa.  

Älykäs kodinhälytysjärjestelmä

Turvallisia tuotteita ainutlaatuisella teknologialla

Verisure on älykkäiden kodin turvajärjestelmien ja älykotiratkaisujen toimittaja. Meiltä saat järjestelmän, jonka päivittäminen ja laajentaminen on helppoa ja mahdollista tulevaisuudessakin. Järjestelmän laitteet sisältävät monia älykkäitä ominaisuuksia. Kun liität järjestelmään uusia tuotteita, lataat vain uuden ohjelmiston järjestelmäsi keskusyksikköön. Salattu yhteys hälytyskeskukseen sekä laajakaista että GSM -yhteydellä ja se, että vastaamme itse kaikkien tuotteidemme suunnittelusta ja kehityksestä, tekee järjestelmästä erittäin turvallisen ja luotettavan. Tutustu osaan tuotteistamme!

Keskusyksikkö

Keskusyksikkö

Keskusyksikkö on järjestelmäsi sydän ja aivot. Se toimii järjestelmän kaiken
yhteydenpidon napana järjestelmän ja hälytyskeskuksen välillä ja
liitetään verkkoon matkapuhelin (GSM)- ja laajakaistayhteydellä.

Kahdella yhteystavalla varmistetaan, että järjestelmä on yhdistyneenä hälytyskeskukseen, vaikka verkkoyhteys ei toimisi tai jos matkapuhelinverkko ei tilapäisesti olisi käytettävissä.   

Palovaroitin

Palovaroitin

Verisure palovaroittimet puhuvat toisilleen sekä sinulle.
Palovaroittimet ovat sarjaankytkettyjä, joten ne kaikki varoittivat samanaikaisesti sekä puheviestein että hälytysäänellä, jolloin kaikki asunnossa olevat saavat nopeasti tiedon mistä savunmuodostus on alkanut. Lisäksi saat palohälytyksestä ilmoituksen tekstiviestinä matkapuhelimeen.

Palohälytysvalvonta 24/7 -palvelu sisältää palohälytysten ympärivuorokautisen valvonnan sekä toimenpiteet hälytyksen sattuessa. Palovaroittimet myös mittaavat huoneilman lämpötilaa ja suhteellista kosteutta.

Älypistorasia

Älypistorasia

Älypistorasian avulla voit ohjata kotisi valaistusta ja melkein mitä tahansa sähkölaitteista Verisure -mobiilisovelluksella, missä ikinä oletkin.

Kun älypistorasia on liitetty osaksi hälytysjärjestelmää, voit asettaa sen kytkeytymään pois, kun kytket järjestelmäsi kokosuojaukseen tai kytkeytymään päälle kun tulet kotiin ja kytket järjestelmän pois päältä. Voit myös asettaa sen kytkemään valon päälle hälytyksen sattuessa. Älypistorasian avulla lisäät turvallisuutta ja teet arjestasi hieman helpompaa.

Avaimenperä

Avaimenperä

Avaimenperän avulla kaikkien perheenjäsenten on helppo kytkeä järjestelmä päälle ja pois. Pidät vain avaimenperää käyttönäppäimistön tähdenmuotoista lukijaa vasten.

Jokainen avaimenperä on yksilöllinen ja lisätään aina tietylle käyttäjälle. Näin tiedät aina kuka on tullut ja lähtenyt kotoa ja voit helposti poistaa kadonneen avaimenperän tai lisätä järjestelmään uusia avaimenperiä Omien Sivujen tai mobiilisovelluksen avulla.

Yleiskatsaus

Vaihde

010 217 9000
Asiakaspalvelu, arkisin 8-20

010 217 9195
Hälytyskeskus, 24/7

010 217 9100
Myynti

010 217 9110
asiakaspalvelu@verisure.fi

Usein kysyttyä

Ota yhteyttä soittamalla numeroon 0102179110 tai lähetä yhteydenottopyyntö, niin autamme sinua valitsemaan juuri sinun kotiisi sopivan ratkaisun.

Verisure tarjoaa kehittyneen palovaroitusjärjestelmän, joka on varustettu sarjaankytketyillä palovaroittimilla. Ne varoittavat palosta sekä puheäänellä että hälytyssireenillä. Palovaroittimen havaitessa savua, tieto hälytyksestä menee välittömästi hälytyskeskukseemme ja lisäksi saat tekstiviestin hälytyksestä matkapuhelimeesi. Jos kaksi palovaroitinta havaitsee savua samanaikaisesti, hälytyspäivystäjämme ryhtyy välittömiin toimenpiteisiin, vaikka kukaan ei olisi kotona. Palovaroittimet voidaan myös kytkeä yhteen kamerailmaisintemme kanssa. Ne ottavat kuvasarjan palohälytyksen sattuessa ja lähettävät kuvat hälytyskeskukseen. Hälytyksen syyn kuvavarmennus on päivystäjälle lisätyökalu, jotta hän voisi nopeasti ryhtyä oikeisiin toimenpiteisiin.

Hälytyksen tapahtuessa kamerailmaisin aktivoituu ja kuvat lähetetään hälytyskeskukseen. Kuvien avulla päivystäjä voi nopeasti aloittaa oikeat toimenpiteet, lähettää paikalle vartijan tai välittää tiedon
hätäkeskukseen, josta voidaan lähettää paikalle oikeaa apua. Kamerailmaisin ottaa kuvia vain hälytyksen sattuessa eikä sitä voi aktivoida hälytyskeskuksesta, joten se ei loukkaa yksityisyyttäsi.

Hälytyskeskuksemme päivystää ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Hälytyskeskuksemme on sertifioitu laatustandardin ISO 9001:2008 mukaisesti ja sillä on Finanssialan Keskusliiton hyväksyntä. Hälytyskeskuksemme on erikoistunut valvomaan koteihin asennettuja järjestelmiä ja valvomme vain kohteita, joihin on asennettu omia järjestelmiämme. Päivystäjämme ja muu henkilöstömme ovat
erikoistuneet omiin tuotteisiimme ja palveluihimme, joten he osaavat auttaa asiakkaitamme kaikissa järjestelmiin tai palveluihin liittyvissä asioissa. Saat aina yhteyden hälytyskeskukseemme soittamalla numeroon
010 217 9100.

Sosiaaliset mediat

Facebook