24/7 valvottu langaton hälytysjärjestelmä kotiin

arlo kamera + sovellus

Turvaa kotisi, mökkisi tai loma-asuntosi valvotulla murtohälytysjärjestelmällä. 
Vartijakäynnit sisältyvät hintaan.

pyydä tarjous

 

murtovaras kohteella


Ehkäise murtoja ja turvaa arvoesineesi

Verisuren murtojärjestelmä on suunniteltu turvaamaan sinulle tärkeimmän pysäyttämällä murtovarkaat ja tuomaan perheellesi mielenrauhaa. Voit olla huoletta, sillä ympärivuorokautinen hälytyskeskuksemme reagoi välittömästi poikkeustilanteisiin vuoden jokaisena päivänä ja huolehtii tarvittaessa oikean avun paikan päälle.

  • Hälytyskyltit, sireeni ja ulkovalvonta toimivat pelotteena
  • Tärinänilmaisin hälyttää havaitessaan murtoyrityksen.
  • Kamerat tallentavat videolle todisteaineistoa
  • Yötilan tai osasuojauksen käyttö tuo mielenrauhaa myös öisin
  • Hälytyskeskus ilmoittaa hätäkeskukselle, ja välittää tiedon poliisille, vartijalle ja yhteyshenkilölle.
  • Zerovision -näköestettä voidaan käyttää murtojen pysäyttämiseen

Arlo valvontakamera pihalla

Valvo kotisi pihaa

Kameravalvonnan avulla voit valvoa, mitä ulko-ovella tapahtuu, kun olet töissä, tai mitä puutarhassa tapahtuu, kun istut olohuoneessa. Voit myös säätää toiminta-alueiden asetuksia, herkkyyttä ja sitä, mistä haluat saada hälytyksen. Arlon videovalvontakamera on mahdollista asentaa myös sisätiloihin, jolloin voit esimerkiksi pyytää koiraa poistumaan sohvalta tai puhumaan lapsillesi kaksisuuntaisen puheyhteyden ansiosta.

Lue lisää valvontakamerasta


guardvision kamerailmaisin sisävalvontaan

Tarkkaile sisätiloja

Verisuren videokamerailmaisin toimii liiketunnistimena kodin ollessa tyhjillään ja lemmikkiasetusten ansiosta se on mahdollista asentaa myös eläintalouksiin. Verisure-sovelluksen kautta voit helposti katsoa ja kuunnella, mitä kotonasi tapahtuu. Jos sinulla on lapsia tai lemmikkejä yksin kotona, voit esimerkiksi varmistaa, että kaikki on kunnossa ja annettuja ohjeita noudatetaan.

Lue lisää videokamerailmaisimesta


hälytyskyltti toimii pelotteena

Hälytyskyltit

Varkaat välttävät koteja, joissa on Verisuren hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat.

Hyvin näkyvät hälytyskyltit ja ulkovalvonta toimivat tehokkaana pelotteena murtovarkaille.

Kun varkaat etsivät kiinnostavia kohteita joihin murtautua, he pyrkivät välttämään koteja, joissa on suuri mahdollisuus paljastua.

Ovi- ja ikkunavahti

Ikkuna- ja ovivahdit havaitsevat varkaat ennen kuin he pääsevät sisään

Kun murtovarkaat yrittävät päästä ovista tai ikkunoista sisään, tärinään reagoivat ovi- ja ikkunavahdit hälyttävät varkaiden ollessa vielä ulkona.

Hälytyksen aktivoituessa sireenin ääni tai puhekeskuksen kautta kuuluva hälytyskeskuspäivystäjä viestii murtovarkaille, että heidät on havaittu. Nämä ovat tehokkaita keinoja keskeyttämään murtovarkaan toiminta, sillä poliisi ja vartijat ovat jo matkalla. 

lue lisää ovi- ja ikkunavahdeista

tärinänilmaisin
ZeroVision näköeste häätää varkaan

Zero­Vision -näköeste

Sitä mitä ei näe, ei voi varastaa - ZeroVision luo näköesteen

Emme vain havaitse murtoa, voimme myös pysäyttää sen. Murtotilanteessa jokainen sekunti ratkaisee. ZeroVision – näköeste aktivoidaan varmennetussa hälytystilanteessa hälytyskeskuksemme toimesta. Se luo omaisuutesi suojaksi nollanäkyvyyden alle 60 sekunnissa ja ajaa varkaat tehokkaasti ulos tyhjin käsin.

Savu on terveydelle ja kiinteistölle vaaraton, mutta tehokas tapa karkottaa murtovarkaat. Hälytyskeskus välittää tiedon välittömästi myös viranomaisille ja tiedottaa yhteyshenkilöä.

lue lisää zerovisionista

Ilmaiset vartijakäynnit*

Vartijakäynnit sisältyvät hintaan, myös vikahälytyksissä

Hälytyksen sattuessa ympäri vuorokauden päivystävä hälytyskeskuksemme reagoi välittömästi ja aloittaa tarvittavat toimenpiteet hälytyksen syyn selvittämiseksi.

Päivystäjämme tekevät tilannearvion hyödyntäen reaaliaikaista video- ja ääniyhteyttä ja lähettävät tarvittaessa vartijan paikan päälle. Todennetussa murtotilanteessa päivystäjämme välittävät tiedon välittömästi myös hätäkeskukseen.

tee ilmainen turvakartoitus

vartija kohteella
Verisure sovellus ja murtohälytys

Verisure Sovellus

Murtohälytykset matkapuhelimeesi, missä ikinä oletkin

Verisure pitää sinut ajan tasalla, missä ikinä oletkin. Verisure-sovelluksen kautta saat välittömästi ilmoituksen puhelimeesi hälytyksen aktivoituessa. 

Sovelluksen kautta voit myös etäohjata järjestelmääsi, mikäli hälytys on aiheutunut vahingossa ja paikalla oleva ei saa hälytyksiä kytkettyä pois päältä. 

Lue lisää sovelluksesta

Näin Verisuren murtosuoja toimii

00.54

Näin Verisuren murtosuoja toimii

00.54

PreSense™-tekniikalla varustettu murtohälytysjärjestelmä
omaisuutesi turvaksi

Turvataksemme sinulle kaikkein tärkeimmän, Verisure on suunnitellut hälytysjärjestelmän, jossa teknologia ja ihmiset toimivat saumattomasti yhdessä. Tärinäilmaisimella toimivat ovi- ja ikkunavahdit, sekä liiketunnistimella varustetut valvontakamerat varmistavat, että riskitilanteet tunnistetaan nopeasti ja tarkasti. Saat tarvitsemasi avun silloin, kun sitä eniten tarvitset.

tehokkaasti suojattu koti

Varhainen varoitus tärinänilmaisimien avulla

Ovi- ja ikkunavahdit reagoivat murtoyritykseen ennen kuin varkaat pääsevät kotiisi. PreSense™-teknologia analysoi signaalit ja liikehavainnot reaaliajassa ja lähettää tiedot hälytyskeskukseemme.

hälytyskeskus verisure

Hälytyskeskuksen välitön reagointi

Hälytyskeskuksemme on valmiustilassa 24/7. Kun hälytyskeskuspäivystäjät saavat ilmoituksen murrosta, he voivat nähdä, puhua ja kuunnella todentaakseen tapahtuman. Jos varkaita havaitaan kohteessa, he ilmoittavat asiasta välittömästi viranomaisille.

hälytysjärjestelmä hälyttää virkavallan

Viranomaisten ammattimainen apu

     Todennetun murtotapauksen sattuessa Verisuren hälytyskeskus välittää tiedon välittömästi viranomaisille ja vartijalle, sekä huolehtii tarvittaessa myös esimerkiksi lasitusliikkeen paikalle palauttamaan kiinteistön turvallisuuden. Ilmaiset vartijakäynnit sisältyvät vain palvelun piiriin kuuluvissa tilanteissa. Esimerkiksi murtojen, palojen, terveydellisten hätätilojen tai ryöstöjen yhteydessä tapahtuvat vartijakäynnit kuuluvat palveluun. Päihtyneiden tai vastaavissa tilassa olevien henkilöiden poistaminen suojatulta kohteelta ei kuulu palvelun piiriin.