24/7 valvottu langaton hälytysjärjestelmä kotiin

arlo kamera + sovellus

Turvaa kotisi, mökkisi tai loma-asuntosi valvotulla murtohälytysjärjestelmällä. 
Vartijakäynnit sisältyvät hintaan.

pyydä tarjous

 

Verisure

LANGATON MURTOHÄLYTYSJÄRJESTELMÄ KOTIIN

Vartijakäynnit sisältyvät hintaan!

Verisure tarjoaa sinulle ammattimaisesti valvotun murtohälytysjärjestelmän, joka sisältää kamerailmaisimen, jonka avulla voimme varmistaa hälytyksen aiheuttajan. Kun kamerailmaisimen liiketunnistin havaitsee epämääräistä liikettä, se ottaa kuvasarjan ja lähettää ne hälytyskeskukseen. Tarvittaessa lähetämme paikalle vartijan tai välitämme tiedon hätäkeskukseen. Tiedonsiirto järjestelmän ja hälytyskeskuksen välillä toimii sekä GSM- että internetyhteyden avulla, kaksi erillistä tiedonsiirtokanavaa lisäävät turvallisuutta. Ovikoskettimen avulla voit rakentaa kotiisi kuorisuojan, jolloin voit pitää hälytinjärjestelmää päällä myös kotona ollessasi ja kytkeä vain osan järjestelmästä päälle.

Saat kotisi oviin ja ikkunoihin liimattavia hälytys- ja vartiointipalvelusta kertovia varoitustarroja, jotka todistetusti ennaltaehkäisevät murtoja. Hälytyskeskuspäivystäjämme valvovat jatkuvasti hälytysjärjestelmääsi ja reagoivat heti, jos jotakin tapahtuu. Hälytyksen sattuessa kamerailmaisimet ottavat kuvasarjan, joka välitetään hälytyskeskukseen. Kuvat auttavat hälytyskeskuspäivystäjää selvittämään hälytyksen syyn ja näin voidaan heti aloittaa oikeat toimenpiteet.

Hanki langaton hälytinjärjestelmä kotiin. Murtohälytin varmistaa, että kotisi pysyy suojattuna kun olet vaikka matkoilla.

TUTUSTU HÄLYTYSJÄRJESTELMIIN

NÄIN TOIMIMME HÄLYTYSTILANTEISSA JA ENNALTAEHKÄISEMME MURTOJA

Reagoimme hälytyksen sattuessa välittömästi.

Verisure

Verisuren hälytystarrat ehkäisevät murtoja jo ennalta

Oviin, ikkunoihin ja postilaatikkoon kiinnitettävät Verisuren tarrat ja kyltit kertovat murtovarkaille, että koti tai yrityksen toimitila on Verisuren suojaama. Kun kiinnijoutumisriski on selvästi tavanomaista suurempi, halukkuus tällaiseen kohteeseen murtautumiseen vähenee merkittävästi.

Verisure

Ainutlaatuiset tärinäilmaisimet havaitsevat murron jo ennen kuin se tapahtuu

Jos joku yrittää murtautua kotiisi, ovi- ja ikkunavahti tärinäilmaisimella tuntee murtamisyrityksestä aiheutuvan tärinän ja laukaisee hälytyksen jo ennen kuin tunkeutuja on päässyt sisälle asti.

kamerailmaisin toiminnassa

Kameran liiketunnistin aktivoituu ja lähettää kuvat hälytyskeskukseen

Kun kamerailmaisimen liiketunnistin havaitsee liikettä, kamerailmaisin ottaa kolmen kuvan kuvasarjan ja lähettää kuvat hälytyskeskukseen.

Verisure

Hälytyskeskuksemme reagoi välittömästi

Kun hälytys on lauennut ja kuvat ovat saapuneet hälytyskeskukseemme, todennamme hälytyksen syyn ja välitämme heti oikean avun paikalle.

Verisure

Välitämme oikean avun paikalle

Ainutlaatuisen kaksisuuntaisen puhekeskuksen avulla hälytyskeskuspäivystäjämme voi hälytyksen sattuessa puhua suoraan hälytyspaikalla olevien kanssa ja kuunnella, mitä paikan päällä tapahtuu. Murtohälytyksen lauetessa voimme puhua suoraan kotiin tai liiketilaan murtautuneille kutsumattomille vieraille ja ilmoittaa poliisin ja vartijan olevan matkalla. Tämä lisää tunkeutujan painetta poistua paikalta ja vähentää aiheutunutta vahinkoa.

Verisure -mobiilisovellus

OHJAA HÄLYTYSJÄRJESTELMÄÄSI ÄLYPUHELIMELLA

Kytke hälytinjärjestelmä päälle ja pois. Vastaanota ilmoituksia, kun lapset tulevat kotiin. Tarkista hälytyksen tila ja lue kodin lämpötila. Verisure-sovelluksen avulla on helppoa ohjata ja valvoa kotiasi älypuhelimella, olitpa itse missä tahansa. GSM- ja internetyhteydellä toimiva langaton hälytysjärjestelmä tarjoaa mahdollisuuden ohjata ja valvoa kotisi vaikket itse olisi paikalla.

Tarjoamme myös tuotteita, joiden avulla voit ohjata kodin valaistusta tai valvoa ilmankosteutta perustuksissa tai ullakolla. Kehitämme jatkuvasti uusia älykkäitä palveluja, jotka tekevät arjestasi hieman helpompaa ja hauskempaa. Verisure-sovellus on ladattavissa iPhoneen App Storesta, Android-puhelimeen Google Playstä ja Windows Phone 8 -puhelimiin Windows Phone -kaupasta.

App Store Google Play 

Näin Verisuren murtosuoja toimii

00.54

Näin Verisuren murtosuoja toimii

00.54