Suomen suosituin kodin hälytysjärjestelmä

Kytke murtohälytinjärjestelmä päälle poistuessasi kotoa.

Suomen suosituin kodin hälytysjärjestelmä

Palvelemme Suomessa jo 70 000 asiakasta

Kytke murtohälytinjärjestelmä päälle poistuessasi kotoa.

Murtohälytinjärjestelmä kamerailmaisimella

Kamerailmaisin on enemmän kuin tavallinenvalvontakamera.

Murtohälytinjärjestelmä kamerailmaisimella

Kun hälytys tapahtuu, tiedämme sen aiheuttajan

Kamerailmaisin on enemmän kuin tavallinenvalvontakamera.

Oma hälytyskeskus

Palvelemme sinua ympäri vuorokauden

Murtohälytysjärjestelmä on valvottu, ja vartija tulee paikalle tarvittaessa.

Langaton murtohälytysjärjestelmä kotiin

Vartijakäynnit sisältyvät hintaan!

Verisure tarjoaa sinulle ammattimaisesti valvotun murtohälytysjärjestelmän, joka sisältää kamerailmaisimen, jonka avulla voimme varmistaa hälytyksen aiheuttajan. Kun kamerailmaisimen liiketunnistin havaitsee epämääräistä liikettä, se ottaa kuvasarjan ja lähettää ne hälytyskeskukseen. Tarvittaessa lähetämme paikalle vartijan tai välitämme tiedon hätäkeskukseen. Tiedonsiirto järjestelmän ja hälytyskeskuksen välillä toimii sekä GSM- että internetyhteyden avulla, kaksi erillistä tiedonsiirtokanavaa lisäävät turvallisuutta. Ovikoskettimen avulla voit rakentaa kotiisi kuorisuojan, jolloin voit pitää hälytinjärjestelmää päällä myös kotona ollessasi ja kytkeä vain osan järjestelmästä päälle.

Saat kotisi oviin ja ikkunoihin liimattavia hälytys- ja vartiointipalvelusta kertovia varoitustarroja, jotka todistetusti ennaltaehkäisevät murtoja. Hälytyskeskuspäivystäjämme valvovat jatkuvasti hälytysjärjestelmääsi ja reagoivat heti, jos jotakin tapahtuu. Hälytyksen sattuessa kamerailmaisimet ottavat kuvasarjan, joka välitetään hälytyskeskukseen. Kuvat auttavat hälytyskeskuspäivystäjää selvittämään hälytyksen syyn ja näin voidaan heti aloittaa oikeat toimenpiteet.

Hanki langaton hälytinjärjestelmä kotiin. Murtohälytin varmistaa, että kotisi pysyy suojattuna kun olet vaikka matkoilla.

 

Näin toimimme hälytystilanteissa ja ennaltaehkäisemme murtoja

Reagoimme hälytyksen sattuessa välittömästi.

Verisuren hälytystarrat ehkäisevät murtoja jo ennalta

Oviin, ikkunoihin ja postilaatikkoon kiinnitettävät Verisuren tarrat ja kyltit kertovat murtovarkaille, että koti tai yrityksen toimitila on Verisuren suojaama. Kun kiinnijoutumisriski on selvästi tavanomaista suurempi, halukkuus tällaiseen kohteeseen murtautumiseen vähenee merkittävästi.

Ainutlaatuiset tärinäilmaisimet havaitsevat murron jo ennen kuin se tapahtuu

Jos joku yrittää murtautua kotiisi, ovi- ja ikkunavahti tärinäilmaisimella tuntee murtamisyrityksestä aiheutuvan tärinän ja laukaisee hälytyksen jo ennen kuin tunkeutuja on päässyt sisälle asti.

Kameran liiketunnistin aktivoituu ja lähettää kuvat hälytyskeskukseen

Kun kamerailmaisimen liiketunnistin havaitsee liikettä, kamerailmaisin ottaa kolmen kuvan kuvasarjan ja lähettää kuvat hälytyskeskukseen.

Hälytyskeskuksemme reagoi välittömästi

Kun hälytys on lauennut ja kuvat ovat saapuneet hälytyskeskukseemme, todennamme hälytyksen syyn ja välitämme heti oikean avun paikalle.

Välitämme oikean avun paikalle

Ainutlaatuisen kaksisuuntaisen puhekeskuksen avulla hälytyskeskuspäivystäjämme voi hälytyksen sattuessa puhua suoraan hälytyspaikalla olevien kanssa ja kuunnella, mitä paikan päällä tapahtuu. Murtohälytyksen lauetessa voimme puhua suoraan kotiin tai liiketilaan murtautuneille kutsumattomille vieraille ja ilmoittaa poliisin ja vartijan olevan matkalla. Tämä lisää tunkeutujan painetta poistua paikalta ja vähentää aiheutunutta vahinkoa.

Selaa alaspäin

sekuntia

Ohjaa hälytysjärjestelmääsi älypuhelimella

Kytke hälytinjärjestelmä päälle ja pois. Vastaanota ilmoituksia, kun lapset tulevat kotiin. Tarkista hälytyksen tila ja lue kodin lämpötila. Verisure-sovelluksen avulla on helppoa ohjata ja valvoa kotiasi älypuhelimella, olitpa itse missä tahansa. GSM- ja internetyhteydellä toimiva langaton hälytysjärjestelmä tarjoaa mahdollisuuden ohjata ja valvoa kotisi vaikket itse olisi paikalla.

Tarjoamme myös tuotteita, joiden avulla voit ohjata kodin valaistusta tai valvoa ilmankosteutta perustuksissa tai ullakolla. Kehitämme jatkuvasti uusia älykkäitä palveluja, jotka tekevät arjestasi hieman helpompaa ja hauskempaa. Verisure-sovellus on ladattavissa iPhoneen App Storesta, Android-puhelimeen Google Playstä ja Windows Phone 8 -puhelimiin Windows Phone -kaupasta.

Verisure -mobiilisovellus

Näin Verisuren murtoturva toimii

00.53

Sosiaalinen media

Verisure

Verisure on Suomen ja Euroopan johtava kodinturva-alan yritys. Tarjoamme ammattimaisesti valvottuja, älykkäitä murto-, palo- ja vuotohälytysjärjestelmiä koteihin ja pienyrityksiin. Teknologisesti edistykselliset turvajärjestelmät liitettynä oman hälytyskeskuksemme ympärivuorokautiseen valvontaan ovat palvelumme perusta. Koska Verisuren järjestelmä näkee, kuulee, puhuu ja tuntee, olemme markkinoiden nopeiten reagoiva turvapalvelu. Palveluamme käyttää jo yli 300 000 suomalaista ja käsittelemme yli 25 000 hälytystä kuukaudessa. Panostamme laatuun ja palveluun, minkä ansiosta asiakkaamme kuuluvat alan tyytyväisimpiin. Olemme osa kansainvälistä Verisure Securitas Direct -ryhmää.

© 2020 Verisure Oy, All rights reserved