Suomen suosituin kotihälytin

Suomen suosituin kodin hälytysjärjestelmä

Palvelemme Suomessa jo 60 000 asiakasta

Murtohälytinjärjestelmä kamerailmaisimella

Kun hälytys tapahtuu, tiedämme sen aiheuttajan

Oma hälytyskeskus

Palvelemme sinua ympäri vuorokauden

Ilmainen neuvonta

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä ja autamme valitsemaan sinun kotiisi sopivan ratkaisun. Jos olet jo asiakkaamme, asiakaspalvelumme auttaa sinua numerossa 010 217 9000 tai asiakaspalvelu@verisure.fi

Kyllä, olen kiinnostunut

Vartijakäynnit tarvittaessa - Verisure

Langaton murtohälytysjärjestelmä kotiin

Vartijakäynnit sisältyvät hintaan!

Verisure tarjoaa sinulle ammattimaisesti valvotun murtohälytysjärjestelmän, joka sisältää kamerailmaisimen, jonka avulla voimme varmistaa hälytyksen aiheuttajan. Kun kamerailmaisimen liiketunnistin havaitsee epämääräistä liikettä, se ottaa kuvasarjan ja lähettää ne hälytyskeskukseen. Tarvittaessa lähetämme paikalle vartijan tai välitämme tiedon hätäkeskukseen. Tiedonsiirto järjestelmän ja hälytyskeskuksen välillä toimii sekä GSM- että internetyhteyden avulla, kaksi erillistä tiedonsiirtokanavaa lisäävät turvallisuutta. Ovikoskettimen avulla voit rakentaa kotiisi kuorisuojan, jolloin voit pitää hälytinjärjestelmää päällä myös kotona ollessasi ja kytkeä vain osan järjestelmästä päälle.

Saat kotisi oviin ja ikkunoihin liimattavia hälytys- ja vartiointipalvelusta kertovia varoitustarroja, jotka todistetusti ennaltaehkäisevät murtoja. Hälytyskeskuspäivystäjämme valvovat jatkuvasti hälytysjärjestelmääsi ja reagoivat heti, jos jotakin tapahtuu. Hälytyksen sattuessa kamerailmaisimet ottavat kuvasarjan, joka välitetään hälytyskeskukseen. Kuvat auttavat hälytyskeskuspäivystäjää selvittämään hälytyksen syyn ja näin voidaan heti aloittaa oikeat toimenpiteet.

 

Hanki langaton hälytinjärjestelmä kotiin. Murtohälytin varmistaa, että kotisi pysyy suojattuna kun olet vaikka matkoilla.

Tutustu hälytysjärjestelmiin

Näin Verisuren murtosuoja toimii

00.48

Verisure -mobiilisovellus

Ohjaa hälytysjärjestelmääsi älypuhelimella

Kytke hälytinjärjestelmä päälle ja pois. Vastaanota ilmoituksia, kun lapset tulevat kotiin. Tarkista hälytyksen tila ja lue kodin lämpötila. Verisure sovelluksen avulla on helppoa ohjata ja valvoa kotiasi älypuhelimella, olitpa itse missä tahansa. GSM- ja internet-yhteydellä toimiva langaton hälytysjärjestelmä tarjoaa mahdollisuuden ohjata ja valvoa kotisi vaikket itse olisi paikalla.

Tarjoamme myös tuotteita, joiden avulla voit ohjata kodin valaistusta tai valvoa ilmankosteutta perustuksissa tai ullakolla. Kehitämme jatkuvasti uusia älykkäitä palveluja, jotka tekevät arjestasi hieman helpompaa ja hauskempaa. Verisure sovellus on ladattavissa iPhoneen App Storesta, Android-puhelimeen Google Playstä ja Windows Phone 8 -puhelimiin Windows Phone -kaupasta.

Murtohälytysvalvonta 24/7-palvelu kuuluu kaikkiin hälytysjärjestelmiimme. Voit myös asettaa kuorisuojauksen yöksi, tällöin vain murtohälytysjärjestelmän ovi- ja ikkunavahdit ovat päällä.

Verisure Home -kodin hälytysjärjestelmä

Verisure

Home

Kodin murtohälytys-järjestelmä kuvavarmennuksella ja SOS-hätäkutsulla.

Verisure Home Plus -kodin hälytysjärjestelmä

Verisure

Home Plus

Kodin murto- ja palohälytysjärjestelm kuvavarmennuksella ja SOS-hätäkutsulla.

Verisure Home Premium -kodin hälytysjärjestelmä

Verisure Home Premium

Laaja kodin palo- ja murtohälytys-järjestelmä, kuvavarmennuksella vuotovahdilla, turvapainikkeella, sekä SOS -hätäkutsulla.

Verisure Home All-inclusive -kodin hälytysjärjestelmä

Verisure Home All-inclusive

Laaja kodin palo- ja murtohälytys-järjestelmä, kuvavarmennuksella vuotovahdilla, turvapainikkeella, SOS -hätäkutsulla, sekä kattavalla palvelutarjonnalla.

Verisure Apartment -kerrostalokodin hälytysjärjestelmä

Verisure Apartment

Kodin murto- ja palohälytys-järjestelmä SOS -hätäkutsulla ja kuvavarmennuksella, sovellettuna kerrostalo-asuntoihin.

Ratkaisuja älykkääseen kotiin

Pikalinkit

Vaihde
010 217 9000
Asiakaspalvelu, arkisin 8-20
010 217 9195
Hälytyskeskus, 24/7
010 217 9100
Myynti
010 217 9110
asiakaspalvelu@verisure.fi

Usein kysyttyä

Hälytyksen tapahtuessa kamerailmaisin aktivoituu ja ottaa sarjan kuvia ja lähettää ne hälytyskeskukseen. Kuvien avulla hälytyskeskuspäivystäjä voi nopeasti aloittaa oikeat toimenpiteet esimerkiksi lähettää paikalle vartijan tai välittää tiedon hätäkeskukseen, josta voidaan lähettää paikalle oikeaa apua. Kamerailmaisin voi ottaa kuvia vain hälytyksen tapahtuessa, mikä suojaa yksityisyyttäsi asunnossa.

Kyllä, voit kytkeä järjestelmän osasuojaukseen. Tällöin kytketään päälle vain ne ilmaisimet, jotka on määritelty kuuluvaksi osasuojaukseen yleensä se tarkoittaa ulko-oviin asennettuja ovikoskettimia. Jos sinulla on kamerailmaisin tilassa, jossa ei myöskään liikuta esimerkiksi yöllä voit liittää myös sen osasuojaukseen. Kun järjestelmä on osasuojauksessa (ns. kuorisuojauksessa) voit pitää järjestelmää päälle kytkettynä ja silti liikkua asunnossa vapaasti.  Osasuojaus kytketään päälle käyttönäppäimistöltä, Verisure sovelluksella tai Omilta Sivuilta. 

Hälytyksen sattuessa järjestelmän Keskusyksikkö välittää hälytyksen hälytyskeskukseemme. Hälytyskeskus soittaa sovituille yhteyshenkilöille, jotka voivat perua hälytyksen antamalla peruutustunnuksen. Jos murtohälytys aiheutui kamerailmaisimen liiketunnistimen aktivoitumisesta, kamera ottaa kuvasarjan, joka välittyy hälytyskeskukseen. Kuvat auttavat hälytyskeskusta selvittämään hälytyksen syyn ja he voivat aloittaa heti oikeat toimenpiteet. Tarvittaessa paikalle lähetetään vartija varmistamaan kotisi turvallisuus tai tieto välitetään eteenpäin hätäkeskukseen. 

Vartija tarkistaa kohteen ulkopuolelta onko siellä tapahtunut murto. Vartija tarkistaa ovet ja ikkunat ja peittää mahdollisesti vahingoittuneet kohteet sekä kutsuu paikalle tarvittaessa poliisin tai esimerkiksi lukko/lasinkorjausliikkeen estämään lisävahinkoja. Vartija tekee aina raportin käynnistään.

Se tarkoittaa, että hälytysjärjestelmän laitteiden yhteydenpito Keskusyksikön kanssa tapahtuu radioyhteydellä. Järjestelmän asennus ei vaadi lainkaan kaapeleiden asennusta, ainoastaan Keskusyksikkö kytketään sähköverkkoon sekä laajakaistaan. Tämän vuoksi kaikki järjestelmän osat voidaan sijoittaa siististi ja huomaamattomasti. Yhdistäminen hälytyskeskukseen tapahtuu sisäänrakennetulla GSM-moduulilla tai laajakaistayhteydellä.   

Verisure-järjestelmän käyttönäppäimistössä on myös yhteydenottohälytys. Painamalla käyttönäppäimistön kahta SOS-painiketta hälytys menee suoraan hälytyskeskuksen päivystäjälle, joka soittaa hälytyksen tekijälle. Ja lähettää paikalle tarvittaessa vartijan.

Kuorisuojauksella tarkoitetaan, että voit kytkeä päälle vain osan järjestelmästäsi. Tavallisin ratkaisu on, että osasuojaukseen sisällytetään kaikki kotisi ulko-oviin asennetut ovikoskettimet. Näin voit itse olla kotona ja kytkeä järjestelmäsi osasuojaukseen, jolloin ympärillesi syntyy "hälytyskuori". Monen mielestä tämä antaa turvallisuutta, ennen kaikkea yöaikaan, jos on yksin kotona tai asuu hieman syrjäisellä paikalla.

Kyllä, järjestelmän kamerailmaisinten herkkyys voidaan säätää sellaiseksi, että alle 35 kg:n painoiset kotieläimet voivat liikkua talossa aiheuttamatta hälytystä. On myös mahdollista säätää sireenin hälytysäänen voimakkuutta alhaisemmaksi, ettei se vahingoita eläimen kuuloa.

Järjestelmän kaikki osat on suojattu ilkivallalta, joten hälytyskeskus saa hälytyksen, jos asiakas poistaa itse osia hälytysjärjestelmästä. Jos joudut poistamaan jonkin osan, on siksi tärkeää soittaa asiakaspalveluumme ja ilmoittaa meille asiasta sekä saada asiaa koskevia ohjeita. Varaudu jättämään koodisi päivystäjälle, joka puolestaan tekee huoltopyynnön paikalliselle yhteistyökumppanillemme, joka tulee kiinnittämään osan takaisin paikoilleen. Tätä tarvitaan varmistamaan hälytysjärjestelmän toiminta. Tästä huoltokäynnistä paikallinen yhteistyökumppanimme veloittaa kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. 

Sosiaaliset mediat

Facebook