Verisuren oma hälytyskeskus valvoo kotisi turvallisuutta 24/7

hälytyskeskus valvoo 24/

Verisuren hälytyskeskus valvoo asiakkaiden järjestelmiä 24/7. Hälytysjärjestelmät ovat yhdistettynä Verisuren hälytyskeskukseen, jossa erikoiskoulutettu henkilökuntamme on aina valmiudessa.

pyydä tarjous

 

 Verisuren hälytyskeskukselle on myönnetty laatusertifikaatti, joka vahvistaa Verisuren hälytyskeskuksen toiminnan olevan ISO 9001:2015 -standardin mukainen.

Jätä soittopyyntö tai soita heti 010 217 9110

Klikkaamalla painiketta hyväksyt Verisuren tietosuojakäytännön ja käyttöehdot

Palovaroittimet ovat aina toiminnassa.

Yksityisyytesi on turvattu

Verisure käyttää kamerailmaisinta ainoastaan todentaakseen hälytyksen syyn ja ohjatakseen asiaan kuuluvaa apua paikalle. Hälytyksen sattuessa Verisuren kamera ottaa kuvasarjan, jonka avulla Verisuren hälytyskeskuspäivystäjä voi tehdä oikeat toimenpiteet.

Hälytyskeskuspäivystäjä ei voi aktivoida kameraa hälytyskeskuksesta käsin, vaan kamera aktivoituu ainoastaan hälytyksessä.

LUE LISÄÄ KAMERAILMAISIMESTA

 

Palovaroittimet ovat aina toiminnassa.

Hälytyskeskuspäivystäjä reagoi 30 sekunnissa

Hälytyskeskuspäivystäjämme käsittelevät kuukausittain noin 20 000 hälytystä.

Hälytyksen sattuessa hälytyskeskuspäivystäjä selvittää kamerailmaisimien kuvien sekä puhekeskuksen ääniyhteyden avulla hälytyksen todellisen syyn ja välittää oikean avun paikalle.

 

Nopea ja luotettava apu kaksisuuntaisella puheyhteydellä

Uusi puhekeskus mahdollistaa sen, että kuvavarmennuksen lisäksi hälytyskeskuspäivystäjämme voivat hätätilanteessa ottaa yhteyttä suoraan kotiisi ja puhua siellä olevien ihmisten kanssa. Näin hälytyksen syy voidaan varmentaa mahdollisimman nopeasti ja luotettavasti.

Hälytyksen sattuessa pystymme heti mitoittamaan tarvittavat toimenpiteet oikein: välitetäänkö paikalle vartijan lisäksi poliisi tai pelastuslaitos?

LUE LISÄÄ PUHEKESKUKSESTA.

Palovaroittimet ovat aina toiminnassa.

 

 

Palovaroittimet ovat aina toiminnassa

Verisuren älykäs palohälytysjärjestelmä on liitetty hälytyskeskuksen ympärivuorokautiseen valvontaan. Palovaroittimet ovat aina toiminnassa riippumatta siitä, onko murtohälytysjärjestelmä kytkettynä päälle vai pois. Palovaroittimet alkavat kaikki hälyttää samanaikaisesti, jos yksi niistä havaitsee savua. Hälytyskeskuksemme saa tilanteesta tarkan käsityksen kamerailmaisimen lähettämien kuvien ja puheyhteyden avulla.

LUE LISÄÄ ÄLYPALOVAROITTIMESTA.

Palovaroittimet ovat aina toiminnassa.
Palovaroittimet ovat aina toiminnassa.

Maksuttomat vartijakäynnit hälytyksen sattuessa

Hälytyksen sattuessa hälytyskeskus aloittaa heti toimenpiteet hälytyksen syyn selvittämiseksi. Välitämme tiedon paikalle tarvittavasta avusta, olipa kyse sitten poliisista tai pelastuslaitoksesta ja lähetämme paikalle myös vartijan. Vartijakäynnit sisältyvät palveluun, eikä niistä veloiteta erikseen.

Jätä soittopyyntö tai soita heti 010 217 9110

Klikkaamalla painiketta hyväksyt Verisuren tietosuojakäytännön ja käyttöehdot

Hälytysjärjestelmä alentaa usein vakuutusmaksuja

Tiesitkö, että jos kotonasi on murtohälytin, voit saada kotivakuutuksestasi alennusta? Useimmat vakuutusyhtiöt myöntävät lisäalennusta kotivakuutuksestasi, kun valtuutettu hälytyskeskus ottaa kodin hälytysjärjestelmän hälytykset vastaan. Tarkista omalta vakuutusyhtiöltäsi ehdot.

 

Palovaroittimet ovat aina toiminnassa.