Verisuren kamerailmaisin - enemmän kuin tyypillinen valvontakamera

Tietoturvallisuus

Järjestelmän tiedonsiirto tapahtuu salatulla yhteydellä

Laske hälytysjärjestelmäsi hinta!

Tee nopea testimme ja saat vastauksen minuutissa!

Jos olet jo asiakkaamme, asiakaspalvelumme auttaa sinua numerossa 010 217 9000 tai sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@verisure.fi

Kamerailmaisin kotiin tai mökille

Verisuren kamerailmaisin tarjoaa enemmän kuin tyypillinen valvontakamerajärjestelmä

Verisuren kamerailmaisin on liiketunnistin, joka on varustettu kameralla. Verisuren kamerailmaisimen etuja verrattuna tyypilliseen valvontakamerajärjestelmään ovat:

 

 • Verisuren kamerailmaisin ottaa kuvasarjan vain, jos se havaitsee liikettä tai siihen linkitettty palovaroitin saa savuhavainnon.
 • Verisuren kamerailmaisin ei ole yhteydessä langattomaan verkkoon, vaan tiedonsiirto toimii salatulla radioyhteydellä järjestelmän keskusyksikköön.
 • Verisuren kamerailmaisimen hälytyksiin reagoi aina Verisuren hälytyskeskus.
 • Liiketunnistimen ansiosta Verisuren kamerailmaisin reagoi myös täysin pimeässä.

Tekniset tiedot


 • Virtalähde: Litium-paristo 3 V, käyttöikä 5 vuotta
 • Toimintalämpötila: 5 – +55 C
 • Suurin sallittu suhteellinen kosteus: 85%
 • Tiedonsiirto: Salattu radioyhteys, taajuus 868 – 869 MHz
 • Mitat: 138,6x73,6x71 mm
 • Paino: 300 g
 • Asennuskorkeus: 2,2-2,4 m


Tutustu hälytysjärjestelmiin >>

 

Yksityisyys


Verisuren turvakamerajärjestelmä käyttää kamerailmaisinta ainoastaan todentaakseen hälytyksen syyn ja ohjatakseen asiaan kuuluvaa apua paikalle. Hälytyksen sattuessa Verisuren kamera ottaa kuvasarjan, jonka avulla Verisuren hälytyskeskuspäivystäjä voi tehdä oikeat toimenpiteet. Hälytyskeskus ei voi aktivoida kameraa hälytyskeskuksesta käsin, vaan kamera aktivoituu ainoastaan hälytyksessä.


Tietoturvallisuus


Kun kyseessä on valvottu turvakamerajärjestelmä, jonka tehtävänä on varmentaa murto- tai palohälytys, on kameran turvallisuusvaatimukset jo tuotteen suunnitteluvaiheessa asetettu paljon korkeammaksi kuin itsevalvottujen kameroiden. Esimerkiksi kaikki Verisure-järjestelmien ja hälytyskeskuksen välinen tiedonsiirto tapahtuu salatulla yhteydellä, joka käyttää turva-alalle vaadittuja salausstandardeja.

Tervetuloa älykkääseen kotiin

01.03

Kamerailmaisin on osa hälytysjärjestelmää

Verisuren kamerailmaisin on osa hälytyskeskukseen liitettyä turvakamerajärjestelmää. Hälytyksen sattuessa kamera ottaa kuvasarjan ja lähettää sen Verisuren 24/7 palvelevaan hälytyskeskukseen. Kuvien avulla hälytyskeskuspäivystäjä pystyy varmentamaan hälytyksen syyn ja tarvittaessa välittämään tiedon suoraan hätäkeskukseen sekä lähettämään paikalle vartijan. Näin paikalle saadaan oikeanlainen apu mahdollisimman nopeasti.

 

Esimerkiksi tulipalotilanteessa, kamerailmaisimen avulla saadaan näköhavainto jonka avulla on mahdollista todentaa tulipalon alku jo savunmuodostusvaiheessa. Näin tieto voidaan välittää suoraan hätäkeskuskeen palokunnan saamiseksi paikalle.

Kamerailmaisimen ominaisuudet


Kameran tärkein ominaisuus on todentaa hätätilanne niin selkeästi, että paikalle voidaan lähettää tilanteen vaatima apu. Verisuren uusiin hälytysjärjestelmiin kuuluu myös ainutlaatuinen puhekeskus, jonka kautta hälytyskeskuspäivystäjä saa suoran puheyhteyden kohteeseen. Esimerkiksi palo- tai muussa hätätilanteessa voidaan antaa välittömästi neuvoja paikan päälle.

Ennaltaehkäisevä vaikutus


Kameravalvonnasta on aina ilmoitettava näkyvästi esimerkiksi kyltein ja tarroin. Luotettava ja tunnettu hälytysjärjestelmä sekä siitä kertovat tarrat ja kyltit ehkäisevät murtoja jo ennalta, sillä murtovarkaat tietävät, että kiinnijäämisen riski on korkea.


Olemme käytettävissäsi jatkuvasti

Asennus ja huolto

Ammattilaiset huolehtivat järjestelmäsi asennuksesta. Tämä on palvelu, joka sisältyy kaikkiin palvelupaketteihimme. Sen avulla varmistamme, että koko hälytysketju toimii virheettömästi.  

Home Plus -paketti sisältää myös palvelusopimuksen, jonka ansiosta saat etuja huoltotöistä sekä tietyistä tuotteista. Olet vain yhteydessä asiakaspalveluumme, jos järjestelmäsi vaatii huoltoa.

Oma hälytyskeskus

Verisuren hälytyskeskus valvoo asiakkaidemme järjestelmiä ympärivuorokauden vuoden jokaisena päivänä. 

Hälytyskeskuspäivystäjämme ovat erikoistuneet tulkitsemaan ja toteamaan hälytyksen syyn, ja he osaavat nopeasti ratkaista kulloinkin tarvittavat toimenpiteet. Valvomme hälytyskeskuksessamme vain niiden asiakkaiden järjestelmiä, joille on asennettu meidän tarjoamiamme järjestelmiä. Toisin kuin monissa muissa hälytyskeskuksissa päivystäjämme ovat erikoistuneet juuri Verisure tuotteisiin ja teknologiaan ja voimme näin tarjota asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Vartijakäynnit sisältyvät hintaan

Hälytyksen sattuessa hälytyskeskus aloittaa heti toimenpiteet hälytyksen syyn selvittämiseksi. Tarvittaessa lähetämme paikalle vartijan.

Vartijakäynnit sisältyvät palveluun eikä niistä veloiteta erikseen.
Ostamme vartiointipalvelut alan muilta toimijoilta ja useilla
paikkakunnilla teemme yhteistyötä Securitaksen kanssa. 

Pikalinkit

Ota yhteyttä

Vaihde
010 217 9000
Asiakaspalvelu, arkisin 8-20
010 217 9195
Hälytyskeskus, 24/7
010 217 9100
Myynti
010 217 9110
asiakaspalvelu@verisure.fi

Usein kysyttyä

Hälytyksen tapahtuessa kamerailmaisin aktivoituu ja ottaa sarjan kuvia ja lähettää ne hälytyskeskukseen. Kuvien avulla hälytyskeskuspäivystäjä voi nopeasti aloittaa oikeat toimenpiteet esimerkiksi lähettää paikalle vartijan tai välittää tiedon hätäkeskukseen, josta voidaan lähettää paikalle oikeaa apua. Kamerailmaisin voi ottaa kuvia vain hälytyksen tapahtuessa, mikä suojaa yksityisyyttäsi asunnossa.Hälytyksen syyn kuvavarmennus on päivystäjälle lisätyökalu, jotta hän voisi nopeasti ryhtyä oikeisiin toimenpiteisiin.

Kyllä, voit kytkeä järjestelmän osasuojaukseen. Tällöin kytketään päälle vain ne ilmaisimet, jotka on määritelty kuuluvaksi osasuojaukseen yleensä se tarkoittaa ulko-oviin asennettuja ovikoskettimia. Jos sinulla on kamerailmaisin tilassa, jossa ei myöskään liikuta esimerkiksi yöllä voit liittää myös sen osasuojaukseen. Kun järjestelmä on osasuojauksessa (ns. kuorisuojauksessa) voit pitää järjestelmää päälle kytkettynä ja silti liikkua asunnossa vapaasti. Osasuojaus kytketään päälle käyttönäppäimistöltä, Verisure sovelluksella tai Omilta Sivuilta.

Hälytyksen sattuessa järjestelmän Keskusyksikkö välittää hälytyksen hälytyskeskukseemme. Hälytyskeskus soittaa sovituille yhteyshenkilöille, jotka voivat perua hälytyksen antamalla peruutustunnuksen. Jos murtohälytys aiheutui kamerailmaisimen liiketunnistimen aktivoitumisesta, kamera ottaa kuvasarjan, joka välittyy hälytyskeskukseen. Kuvat auttavat hälytyskeskusta selvittämään hälytyksen syyn ja he voivat aloittaa heti oikeat toimenpiteet. Tarvittaessa paikalle lähetetään vartija varmistamaan kotisi turvallisuus tai tieto välitetään eteenpäin hätäkeskukseen.

Vartija tarkistaa kohteen ulkopuolelta onko siellä tapahtunut murto. Vartija tarkistaa ovet ja ikkunat ja peittää mahdollisesti vahingoittuneet kohteet sekä kutsuu paikalle tarvittaessa poliisin tai esimerkiksi lukko/lasinkorjausliikkeen estämään lisävahinkoja. Vartija tekee aina raportin käynnistään.

Se tarkoittaa, että hälytysjärjestelmän laitteiden yhteydenpito Keskusyksikön kanssa tapahtuu radioyhteydellä. Järjestelmän asennus ei vaadi lainkaan kaapeleiden asennusta, ainoastaan Keskusyksikkö kytketään sähköverkkoon sekä laajakaistaan. Tämän vuoksi kaikki järjestelmän osat voidaan sijoittaa siististi ja huomaamattomasti. Yhdistäminen hälytyskeskukseen tapahtuu sisäänrakennetulla GSM-moduulilla tai laajakaistayhteydellä.

Verisure-järjestelmän käyttönäppäimistössä on myös yhteydenottohälytys. Painamalla käyttönäppäimistön kahta SOS-painiketta hälytys menee suoraan hälytyskeskuksen päivystäjälle, joka soittaa hälytyksen tekijälle. Ja lähettää paikalle tarvittaessa vartijan.

Kuorisuojauksella tarkoitetaan, että voit kytkeä päälle vain osan järjestelmästäsi. Tavallisin ratkaisu on, että osasuojaukseen sisällytetään kaikki kotisi ulko-oviin asennetut ovikoskettimet. Näin voit itse olla kotona ja kytkeä järjestelmäsi osasuojaukseen, jolloin ympärillesi syntyy "hälytyskuori". Monen mielestä tämä antaa turvallisuutta, ennen kaikkea yöaikaan, jos on yksin kotona tai asuu hieman syrjäisellä paikalla.

Kyllä, järjestelmän kamerailmaisinten herkkyys voidaan säätää sellaiseksi, että alle 35 kg:n painoiset kotieläimet voivat liikkua talossa aiheuttamatta hälytystä. On myös mahdollista säätää sireenin hälytysäänen voimakkuutta alhaisemmaksi, ettei se vahingoita eläimen kuuloa.

Järjestelmän kaikki osat on suojattu ilkivallalta, joten hälytyskeskus saa hälytyksen, jos asiakas poistaa itse osia hälytysjärjestelmästä. Jos joudut poistamaan jonkin osan, on siksi tärkeää soittaa asiakaspalveluumme ja ilmoittaa meille asiasta sekä saada asiaa koskevia ohjeita. Varaudu jättämään koodisi päivystäjälle, joka puolestaan tekee huoltopyynnön paikalliselle yhteistyökumppanillemme, joka tulee kiinnittämään osan takaisin paikoilleen. Tätä tarvitaan varmistamaan hälytysjärjestelmän toiminta. Tästä huoltokäynnistä paikallinen yhteistyökumppanimme veloittaa kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Sosiaaliset mediat