Ovivahti ja ikkunavahti tärinäilmaisimella

Ovivahti ja ikkunavahti tärinäilmaisimella

Havaitsee murron jo ennen kuin se tapahtuu

Ovivahti ja ikkunavahti tärinäilmaisimella

Oven murtosuojaus tärinäilmaisimella ehkäisee murtoja!

Verisure on kehittänyt uuden ovi- ja ikkunavahdin tärinäilmaisimella, jonka ansiosta havaitsemme asuntomurron jo ennen kuin se tapahtuu.

Ovi- ja ikkunavahti tärinäilmaisimella tuntee esimerkiksi ulko-oven murtamisyrityksestä aiheutuvan tärinän laukaisten hälytyksen. Tavallinen hälytysjärjestelmissä käytetty magneetti-ilmaisin laukaisee hälytyksen vasta, kun ovi tai ikkuna on jo hajotettu ja tunkeutuja päässyt sisään.

 

Näin langaton ovivahti toimii:

  • Tärinäilmaisin havaitsee murtoaikeen ennen kuin ovi on saatu avattua.
  • Hälytys laukeaa ennen kuin tunkeutuja on päässyt sisään.
  • Voimakas hälytysääni karkottaa tunkeutujan ja herättää asukkaat.
  • Verisuren hälytyskeskus saa ilmoituksen asuntomurtoyrityksesta varhaisessa vaiheessa ja hälytyskeskuspäivystäjä pystyy ryhtymään oikeisiin toimenpiteisiin nopeammin.

Uusi teknologia on lanseerattu jo Espanjassa, missä on pystytty havaitsemaan 17 prosenttia aikaisempaa enemmän murtoja jo ennen kuin murtautuja on päässyt sisään.

Ovivahti ja ikkunavahti huomaa murron jo ennen kuin se tapahtuu.

Laske tarjous

Näin Verisuren ovi- ja ikkunavahti tärinäilmaisimella toimii

00.40

Sosiaalinen media

Verisure

Verisure on Suomen ja Euroopan johtava kodinturva-alan yritys. Tarjoamme ammattimaisesti valvottuja, älykkäitä murto-, palo- ja vuotohälytysjärjestelmiä koteihin ja pienyrityksiin. Teknologisesti edistykselliset turvajärjestelmät liitettynä oman hälytyskeskuksemme ympärivuorokautiseen valvontaan ovat palvelumme perusta. Koska Verisuren järjestelmä näkee, kuulee, puhuu ja tuntee, olemme markkinoiden nopeiten reagoiva turvapalvelu. Palveluamme käyttää jo yli 300 000 suomalaista ja käsittelemme yli 25 000 hälytystä kuukaudessa. Panostamme laatuun ja palveluun, minkä ansiosta asiakkaamme kuuluvat alan tyytyväisimpiin. Olemme osa kansainvälistä Verisure Securitas Direct -ryhmää.

© 2020 Verisure Oy, All rights reserved