Ovivahti ja ikkunavahti havaitsevat avaamisyrityksestä syntyvän tärinän.
Ovivahti ja ikkunavahti havaitsevat avaamisyrityksestä syntyvän tärinän.

Uutuus! Ovivahti ja ikkunavahti

 

t

ärinäilmaisimella

Havaitsee murron jo ennen kuin se tapahtuu

Ovivahti ja ikkunavahti havaitsevat avaamisyrityksestä syntyvän tärinän.

Oven murtosuojaus tärinäilmaisimella ehkäisee murtoja!

Verisure on kehittänyt uuden ovi- ja ikkunavahdin tärinäilmaisimella, jonka ansiosta havaitsemme asuntomurron jo ennen kuin se tapahtuu.

 

Ovi- ja ikkunavahti tärinäilmaisimella tuntee esimerkiksi ulko-oven murtamisyrityksestä aiheutuvan tärinän laukaisten hälytyksen. Tavallinen hälytysjärjestelmissä käytetty magneetti-ilmaisin laukaisee hälytyksen vasta, kun ovi tai ikkuna on jo hajotettu ja tunkeutuja päässyt sisään.

 Näin langaton ovivahti toimii:

  • Tärinäilmaisin havaitsee murtoaikeen ennen kuin ovi on saatu avattua.
  • Hälytys laukeaa ennen kuin tunkeutuja on päässyt sisään.
  • Voimakas hälytysääni karkottaa tunkeutujan ja herättää asukkaat.
  • Verisuren hälytyskeskus saa ilmoituksen asuntomurtoyrityksesta varhaisessa vaiheessa ja hälytyskeskuspäivystäjä pystyy ryhtymään oikeisiin toimenpiteisiin nopeammin.

 

Uusi teknologia on lanseerattu jo Espanjassa, missä on pystytty havaitsemaan 17 prosenttia aikaisempaa enemmän murtoja jo ennen kuin murtautuja on päässyt sisään.

Näin Verisuren ovi- ja ikkunavahti tärinäilmaisimella toimii

0.40


Jätä yhteystiedot tai soita 010 217 9110

niin autamme valitsemaan sinulle sopivimman järjestelmän. Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua kodin hälytysjärjestelmän tilaamiseen.

Kyllä, olen kiinnostunut

Hanki sinäkin Suomen suosituin hälytysjärjestelmä

Tarjoamme ammattimaisesti valvotun murto- ja palohälytysjärjestelmän, joka sisältää kamerailmaisimen, jonka avulla voi varmistaa hälytyksen aiheuttajan. Hälytyskeskus-päivystäjät valvovat jatkuvasti hälytysjärjestelmää. Tarvittaessa lähetämme paikalle vartijan tai välitämme tiedon hätäkeskukseen. Olemme selkeä markkinajohtaja Suomessa. Laatuun ja palveluun panostuksemme ansiosta asiakkaat kuuluvat alan tyytyväisimpiin.

Verisure Home Plus -kodin hälytysjärjestelmä

Verisure Home Plus

Murto- ja palohälytysjärjestelmä SOS-hätäkutsulla
Verisure Home Premium -kodin hälytysjärjestelmä

Verisure Home Premium

Laaja palo- ja murtohälytysjärjestelmä SOS -hätäkutsulla ja vesi- ja vuotovahdilla.

Pikalinkit

Vaihde
010 217 9000
Asiakaspalvelu, arkisin 8-20
010 217 9195
Hälytyskeskus, 24/7
010 217 9100
Myynti
010 217 9110
asiakaspalvelu@verisure.fi

Usein kysyttyä

Yhä useammat kodin palveluista ovat verkkoyhteydellä varustettuja, jolloin niitä voidaan ohjata ja valvoa etäyhteydellä, esimerkiksi älypuhelimen kautta. Toimivien tuotteiden ja muiden alojen ammattilaisten kanssa tekemämme yhteistyön ansiosta, voimme tarjota ainutlaatuisen tuote- ja palveluvalikoiman koteihin. Tarjoamme ratkaisuja kodin murtosuojaukseen, paloturvallisuuden parantamiseen sekä perheen turvallisuuden parantamiseen kotona ollessa, energianhallintaan, sisäilman laadun valvontaan sekä kosteusongelmien valvontaan ja ehkäisemiseen. Kehitämme jatkuvasti uusia älykkäitä palveluja, joiden avulla teet arjesta hieman helpompaa ja hauskempaa. 

Älypistorasia kytkeytyy Verisure-järjestelmääsi Keskusyksikön välityksellä ja yhteydenpito tapahtuu langattomalla tekniikalla. Asetukset ja ohjaus tapahtuu Omien Sivujen tai Verisure sovelluksen kautta. Useimmat  teholtaan enintään 2300 W sähkölaitteet voidaan liittää SmartPlugiin. 

Älypistorasialla ohjaat ja ajastat valoja ja muita sähkölaitteita. Voit esimerkiksi sulkea valmiustilassa olevia laitteita, olitpa sitten missä tahansa. Verisure palovaroittimessa on sisäänrakennettu lämpömittari, jonka lämpötilan luet Verisure mobiilisovelluksessa. Useilla palovaroittimilla voi nähdä, miten lämpötila vaihtelee eri huoneissa. Myös Verisure-sireenissä on sisäänrakennettu lämpömittari lämpötilan valvontaan.

Sosiaaliset mediat

Facebook