Puhekeskuksen välityksellä saat yhteyden hälytyskeskukseen.
Puhekeskuksen välityksellä saat yhteyden hälytyskeskukseen.


 P

uhekeskuksella suora

 

kuulo- ja puheyhteys hälytyskekukseen!

kuulo- ja puheyhteys hälytyskekukseen!

Hälytysjärjestelmän puhekeskus voi kuunnella avunpyyntösi ja antaa ohjeita.

Ainutlaatuinen puhekeskus on nopein apu hätätilanteessa!

Entistäkin nopeampi ja luotettavampi apu kaksisuuntaisella puheyhteydellä.

Nyt hälytysjärjestelmämme näkee, kuulee ja puhuu! Uusi puhekeskus mahdollistaa sen, että kuvavarmennuksen lisäksi hälytyskeskuspäivystäjämme voivat hätätilanteessa ottaa yhteyttä suoraan kotiisi ja puhua siellä olevien ihmisten kanssa. Näin hälytyksen syy voidaan varmentaa mahdollisimman nopeasti ja luotettavasti. Yksityisyytesi on turvassa, sillä puhekeskus aktivoituu vain hälytyksen sattuessa.

 

Puhekeskuksen etuja:
  1. Entistä nopeampi ja luotettavampi tapa varmentaa hälytyksen syy ja mahdollisuus aloittaa oikeat toimenpiteet heti.
  2. Turvallisuuden parantuminen onnettomuustilanteissa ja äkillisissä sairastumisissa.
  3. Lisäturvaa lapsille ja heikkokuntoisille, joilla ei ole puhelinta tai sen käyttö on hankalaa.
  4. Hälytyskeskuksemme päivystäjä voi puhua kutsumattomien vieraiden kanssa ja ilmoittaa poliisin tai vartijan olevan matkalla.

Näin Verisuren puhekeskus toimii

0.40

Jätä yhteystiedot tai soita 010 217 9110

niin autamme valitsemaan sinulle sopivimman järjestelmän. Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua kodin hälytysjärjestelmän tilaamiseen. 

Kyllä, olen kiinnostunut

Hanki sinäkin Suomen suosituin hälytysjärjestelmä

Tarjoamme ammattimaisesti valvotun murto- ja palohälytysjärjestelmän, joka sisältää kamerailmaisimen, jonka avulla voi varmistaa hälytyksen aiheuttajan. Hälytyskeskus-päivystäjät valvovat jatkuvasti hälytysjärjestelmää. Tarvittaessa lähetämme paikalle vartijan tai välitämme tiedon hätäkeskukseen. Olemme selkeä markkinajohtaja Suomessa. Laatuun ja palveluun panostuksemme ansiosta asiakkaat kuuluvat alan tyytyväisimpiin.

Verisure Home Plus -kodin hälytysjärjestelmä

Verisure Home Plus

Murto- ja palohälytysjärjestelmä SOS-hätäkutsulla
Verisure Home Premium -kodin hälytysjärjestelmä

Verisure Home Premium

Laaja palo- ja murtohälytysjärjestelmä SOS -hätäkutsulla ja vesi- ja vuotovahdilla.

Ratkaisuja älykkääsen kotiin

Solutions for the smart home
Solutions for the smart home

Pikalinkit

Vaihde
010 217 9000
Asiakaspalvelu, arkisin 8-20
010 217 9195
Hälytyskeskus, 24/7
010 217 9100
Myynti
010 217 9110
asiakaspalvelu@verisure.fi

Usein kysyttyä

Yhä useammat kodin palveluista ovat verkkoyhteydellä varustettuja, jolloin niitä voidaan ohjata ja valvoa etäyhteydellä, esimerkiksi älypuhelimen kautta. Toimivien tuotteiden ja muiden alojen ammattilaisten kanssa tekemämme yhteistyön ansiosta, voimme tarjota ainutlaatuisen tuote- ja palveluvalikoiman koteihin. Tarjoamme ratkaisuja kodin murtosuojaukseen, paloturvallisuuden parantamiseen sekä perheen turvallisuuden parantamiseen kotona ollessa, energianhallintaan, sisäilman laadun valvontaan sekä kosteusongelmien valvontaan ja ehkäisemiseen. Kehitämme jatkuvasti uusia älykkäitä palveluja, joiden avulla teet arjesta hieman helpompaa ja hauskempaa. 

Älypistorasia kytkeytyy Verisure-järjestelmääsi Keskusyksikön välityksellä ja yhteydenpito tapahtuu langattomalla tekniikalla. Asetukset ja ohjaus tapahtuu Omien Sivujen tai Verisure sovelluksen kautta. Useimmat  teholtaan enintään 2300 W sähkölaitteet voidaan liittää SmartPlugiin. 

Älypistorasialla ohjaat ja ajastat valoja ja muita sähkölaitteita. Voit esimerkiksi sulkea valmiustilassa olevia laitteita, olitpa sitten missä tahansa. Verisure palovaroittimessa on sisäänrakennettu lämpömittari, jonka lämpötilan luet Verisure mobiilisovelluksessa. Useilla palovaroittimilla voi nähdä, miten lämpötila vaihtelee eri huoneissa. Myös Verisure-sireenissä on sisäänrakennettu lämpömittari lämpötilan valvontaan.

Sosiaaliset mediat

Facebook

Lue blogiamme