Puhekeskuksella suora

kuulo- ja puheyhteys hälytyskeskukseen!

Verisuren puhekeskus

Puhekeskuksella suora kuulo- ja puheyhteys

hälytyskeskukseen!

Verisuren puhekeskus

Ainutlaatuinen puhekeskus on nopein apu hätätilanteessa!

Entistäkin nopeampi ja luotettavampi apu kaksisuuntaisella puheyhteydellä.

Nyt hälytysjärjestelmämme näkee, kuulee ja puhuu! Uusi puhekeskus mahdollistaa sen, että kuvavarmennuksen lisäksi hälytyskeskuspäivystäjämme voivat hätätilanteessa ottaa yhteyttä suoraan kotiisi ja puhua siellä olevien ihmisten kanssa. Näin hälytyksen syy voidaan varmentaa mahdollisimman nopeasti ja luotettavasti. Yksityisyytesi on turvassa, sillä puhekeskus aktivoituu vain hälytyksen sattuessa.

 

Puhekeskuksen etuja:
  • Entistä nopeampi ja luotettavampi tapa varmentaa hälytyksen syy ja mahdollisuus aloittaa oikeat toimenpiteet heti.
  • Turvallisuuden parantuminen onnettomuustilanteissa ja äkillisissä sairastumisissa.
  • Lisäturvaa lapsille ja heikkokuntoisille, joilla ei ole puhelinta tai sen käyttö on hankalaa.
  • Hälytyskeskuksemme päivystäjä voi puhua kutsumattomien vieraiden kanssa ja ilmoittaa poliisin tai vartijan olevan matkalla.
Verisuren puhekeskus

Laske Tarjous

Näin Verisuren puhekeskus toimii

00.40

Sosiaalinen media

Verisure

Verisure on Suomen ja Euroopan johtava kodinturva-alan yritys. Tarjoamme ammattimaisesti valvottuja, älykkäitä murto-, palo- ja vuotohälytysjärjestelmiä koteihin ja pienyrityksiin. Teknologisesti edistykselliset turvajärjestelmät liitettynä oman hälytyskeskuksemme ympärivuorokautiseen valvontaan ovat palvelumme perusta. Koska Verisuren järjestelmä näkee, kuulee, puhuu ja tuntee, olemme markkinoiden nopeiten reagoiva turvapalvelu. Palveluamme käyttää jo yli 300 000 suomalaista ja käsittelemme yli 25 000 hälytystä kuukaudessa. Panostamme laatuun ja palveluun, minkä ansiosta asiakkaamme kuuluvat alan tyytyväisimpiin. Olemme osa kansainvälistä Verisure Securitas Direct -ryhmää.

© 2020 Verisure Oy, All rights reserved