Verisuren videokamerailmaisin 
Enemmän kuin tyypillinen valvontakamera

guardvision videokamerailmaisin sisälle

Liiketunnistimen ja videokameran ansiosta Verisure voi nyt tarjota sinulle seuraavan sukupolven turvakameran. Kun kuvat ei riitä, käyttäjä voi nähdä suoran videon avulla, mikä hälytti.

pyydä tarjous

 

Guardvision - 

Kamerailmaisin Videolla

Edistyksellisellä GuardVision -videokamerailmaisimella Verisuren hälytyskeskus tunnistaa ja todentaa tulipalon tai asuntoon tunkeutumisen entistä varmemmin ja nopeammin saaden oikean avun paikalle nopeasti.

Laadukkaalla kameralla saat otettua paikan päältä reaaliaikaista livevideokuvaa. Näin olet aina ajan tasalla, kun näet mitä paikalla tapahtuu kätevästä Verisure-sovelluksesta, vaikka olisit itse muualla.

Lisäksi GuardVision -kamera mahdollistaa hälytyskeskukselle videokuvavarmennuksen hälytystilanteen sattuessa - varmemman tilanteen todentamisen johdosta, saamme heti välitettyä oikean avun paikalle, niin murto-, palo- kuin SOS-hälytystilanteissa.


 Voit saada ilmoituksia puhelimeesi, kun videovalvontakamera havaitsee liikettä.

 Näet video-livekuvaa paikalta suoraan matkapuhelimestasi.

 Voit tarkentaa - näet liikkuvienkin kohteiden värit ja yksityiskohdat selvästi.

 

 

 

 

 

 

Yksityisyys

Verisuren turvakamerajärjestelmä käyttää kamerailmaisinta ainoastaan todentaakseen hälytyksen syyn ja ohjatakseen asiaan kuuluvaa apua paikalle. Hälytyksen sattuessa Verisuren kamera ottaa kuvasarjan, jonka avulla Verisuren hälytyskeskuspäivystäjä voi tehdä oikeat toimenpiteet. Hälytyskeskus ei voi aktivoida kameraa hälytyskeskuksesta käsin, vaan kamera aktivoituu ainoastaan hälytyksessä.

Tietoturvallisuus

Kun kyseessä on valvottu turvakamerajärjestelmä, jonka tehtävänä on varmentaa murto- tai palohälytys, on kameran turvallisuusvaatimukset jo tuotteen suunnitteluvaiheessa asetettu paljon korkeammaksi kuin itsevalvottujen kameroiden. Esimerkiksi kaikki Verisure-järjestelmien ja hälytyskeskuksen välinen tiedonsiirto tapahtuu salatulla yhteydellä, joka käyttää turva-alalle vaadittuja salausstandardeja.

Tekniset tiedot

  • Virtalähde: Litium-paristo 3 V, käyttöikä 4-5 vuotta
  • Suurin sallittu suhteellinen kosteus: 85%
  • Mitat: 141x62x48 mm
  • Asennuskorkeus: 2,2 m
  • Paino: 180 g
  • Tiedonsiirto: Salattu radioyhteys, taajuus 868 – 869 MHz
  • Toimintalämpötila: 5 – +55 C

 

Kamerailmaisin on tärkeä osa Verisuren hälytysjärjestelmää

Verisuren kamerailmaisin on osa hälytyskeskukseen liitettyä turvajärjestelmää. Hälytyksen sattuessa kamera ottaa kuvasarjan ja lähettää sen Verisuren 24/7 palvelevaan hälytyskeskukseen. Kuvien avulla hälytyskeskuspäivystäjä pystyy varmentamaan hälytyksen syyn ja tarvittaessa välittämään tiedon suoraan hätäkeskukseen sekä lähettämään paikalle vartijan. Näin paikalle saadaan oikeanlainen apu mahdollisimman nopeasti.

Esimerkiksi tulipalotilanteessa kamerailmaisimen avulla saadaan näköhavainto, jonka avulla on mahdollista todentaa tulipalon alku jo savunmuodostusvaiheessa. Näin tieto voidaan välittää suoraan hätäkeskukseen palokunnan saamiseksi paikalle.

Kamerailmaisimen ominaisuudet

Kameran tärkein ominaisuus on todentaa hätätilanne niin selkeästi, että paikalle voidaan lähettää tilanteen vaatima apu. Verisuren uusiin hälytysjärjestelmiin kuuluu myös ainutlaatuinen puhekeskus, jonka kautta hälytyskeskuspäivystäjä saa suoran puheyhteyden kohteeseen. Esimerkiksi palo- tai muussa hätätilanteessa voidaan antaa välittömästi neuvoja paikan päälle. Kaksisuuntaisen puhekeskuksen avulla hälytyskeskuksemme voi myös murtotilanteessa kommunikoida taloon karkottaen varkaat.

Ennaltaehkäisevä vaikutus

Kameravalvonnasta on aina ilmoitettava näkyvästi esimerkiksi kyltein ja tarroin. Luotettava ja tunnettu hälytysjärjestelmä sekä siitä kertovat tarrat ja kyltit ehkäisevät murtoja jo ennalta, sillä murtovarkaat tietävät, että kiinnijäämisen riski on korkea.

PYYDÄ TARJOUS

Kamerailmaisin liiketunnistimella