Sitä mitä ei näe, ei voi varastaa - ZeroVision luo näköesteen

Haluamme, että mahdolliset tunkeilijat lähtevät kodistasi tai yrityksestäsi tyhjin käsin. ZeroVision-näköeste on kehitetty erityisesti vähentämään arvoesineiden menetystä murtotapauksissa.

pyydä tarjous

 

Estä murrot ja turvaa arvoesineesi

Verisure

Murtovarkailla on käytössään useita keinoja saada käsiinsä muiden omaisuutta: he murtavat lukkoja, rikkovat ovia ja leikkaavat sähköjohtoja. Kaikkeen tähän tarvitaan kuitenkin yksi olennainen työkalu, jota ilman murtovarkaat eivät voi toimia – näkökyky.

Verisure tarjoaa asiakkailleen parasta mahdollista suojaa ja luo mahdollisimman paljon esteitä murtovarkaiden tielle. Siksi olemme kehittäneet uuden ZeroVision-näköesteen, joka pysäyttää murtovarkaan jo ennen kuin varas pääsee näkemään mitä aikoo varastaa. ZeroVision toimii lisäsuojauksena ja karkotteena, kun murtautuja on päässyt sisään. Etäohjauksella laukaistava laite päästää tilaan sankan savun, joka peittää kaiken näkyvyyden huoneesta. Näin ZeroVision keskeyttää murron ja karkottaa murtovarkaan.

 

ZeroVision-näköeste kyltti

Tehokkainta tunkeilijoiden karkotusta

Murtovaras ei varmasti halua murtautua kiinteistöön, josta varastaminen ei onnistu. Kiinteistösi julkisivussa oleva ZeroVision-näköestekyltti varoittaa, että hälytyksen lauettua tunkeilijaa on vastassa läpinäkymätön sankka savu, ja murto epäonnistuisi. Jo pelkästään tieto siitä, että ZeroVision-turvatekniikka suojaa kiinteistöä, toimii tehokkaana karkotteena ja tekee kiinteistöstäsi lähes näkymättömän murtovarkaille.

Kun asennat ZeroVision-näköesteen kotiisi tai yritykseesi, sinulla on turvajärjestelmä, joka on yhdistetty hälytyskeskuksemme valvontaan ympäri vuorokauden. Lisäksi sinulla on tehokas karkote, joka ennaltaehkäisee murtoyritykset.

Valitse murtovarkaan pysäyttävä ZeroVision-näköeste kotiisi tai yritykseesi!

 

 

 
Verisure

Ammattimainen aktivointi ja varmistus – ei vääriä hälytyksiä

Verisuren hälytysjärjestelmä tunnistaa tunkeutumisyrityksen ja lähettää hälytyksen sekä kuvamateriaalia hälytyskeskukseemme. Hälytyskeskuspäivystäjämme noudattavat tarkkaa turvallisuusohjeistusta ja varmistavat kuvista, onko kyseessä todellinen murto. Kun murto on todennettu, päivystäjä aktivoi ZeroVision-näköesteen ja samalla ottaa yhteyttä vartijaan ja poliisiin murtovarkauden estämiseksi.

ZeroVision-näköeste laukaistaan etäohjauksella ainoastaan, kun NSI-sertifioidun hälytyskeskuksemme ammattilaiset ovat vahvistaneet murron tapahtuneen. Tämä vähentää väärien hälytysten vaaraa. Lisäksi teemme aina ennen turvajärjestelmän asennusta turvakartoituksen, jossa arvioimme, millainen turvajärjestelmä kohteeseen ja asiakkaan tarpeisiin sopii.

 

ZeroVision-Näköeste

Suojele tärkeintä omaisuuttasi kehittyneimmän tekniikan avulla

ZeroVision-näköeste on osa Verisure-hälytysjärjestelmää. Se on helppo asentaa ilman johtoja tai erillisiä mittavia asennustöitä.

ZeroVision-näköesteen on oltava aina toimintavalmiudessa, jotta kiinteistösi olisi varmasti turvattu kaikkina aikoina. Verisure takaa tuotteen tehokkuuden tarjoamalla maksuttoman huollon, käytön jälkeisen täytön ja täyden teknisen tuen.

ZeroVision-näköesteelle on myönnetty alan korkeimmat sertifikaatit, ja siinä käytetään kehittyneintä mahdollista turvallisuustekniikkaa, joka on liitetty ympärivuorokautiseen hälytyskeskuksen valvontaan.

Tekniset tiedot:

Mitat: 102 x 102 x 147 mm (korkeus x leveys x pituus)

  • Paino: 830 g
  • Laukaisin: Ainoastaan hälytyskeskuksemme asiantuntija voi aktivoida.
  • Myrkyllisyys: Ei myrkyllinen ihmisille tai eläimille Verisuren ainutlaatuisen tekniikan ansiosta.
  • Takuu: Tuotteeseen sisältyy huoltotuki. Elinikäinen takuu.
  • Sertifikaatit: ZeroVision-näköeste on sertifioitu luokan 2 laite, ja sille on myönnetty alan korkeimpien standardien mukaiset sertifikaatit.

Verisuren takuu: Elinikäinen tuotetakuu sekä ilmainen huolto ja täyttö.

PYYDÄ TARJOUS

Soita heti 010 217 9110

Kuinka ZeroVision toimii?

Verisure
Murtovaras aktivoi tunnistimet, jotka lähettävät signaalin hälytyskeskukseemme.
Verisure
Turvallisuusasiantuntija vastaa hälytykseen ja varmistaa, että käynnissä on murtovarkauden yritys.
Verisure
Laukaisee ZeroVisionin välittömästi ja ilmoittaa asiasta hätäkeskukseen sekä vartijoille.
Verisure
Luodaan läpinäkymätön kenttä, joka heikentää murtovarkaan näkökykyä ja estää murtovarkauden.
Verisure
Poliisi ja/tai vartijapalvelu saapuu paikalle.