Zerovision -näköeste

Uutuus nyt Suomessa!

Klikkaamalla painiketta hyväksyt Verisuren tietosuojakäytännön ja käyttöehdot

ZeroVision-näköeste: Sitä mitä ei näe, sitä ei voi varastaa!

Murtovarkailla on käytössään useita keinoja saada käsiinsä muiden omaisuutta: he murtavat lukkoja, rikkovat ovia ja leikkaavat sähköjohtoja. Kaikkeen tähän tarvitaan kuitenkin yksi olennainen työkalu, jota ilman murtovarkaat eivät voi toimia – näkökyky.

Verisure tarjoaa asiakkailleen parasta mahdollista suojaa ja luo mahdollisimman paljon esteitä murtovarkaiden tielle. Siksi olemme kehittäneet uuden ZeroVision-näköesteen, joka pysäyttää murtovarkaan jo ennen kuin varas pääsee näkemään mitä aikoo varastaa. ZeroVision toimii lisäsuojauksena ja karkotteena, kun murtautuja on päässyt sisään. Etäohjauksella laukaistava laite päästää tilaan sankan savun, joka peittää kaiken näkyvyyden huoneesta. Näin ZeroVision keskeyttää murron ja karkottaa murtovarkaan.

Sankka savu estää murtautujaa toimimasta – kuinka ZeroVision-näköeste toimii?

Murron estämisessä aika on olennaista. ZeroVision-näköeste luo sekunneissa sankan savupeitteen tilaan. Savupeite estää murtovarkaita näkemästä ympärilleen ja pakottaa heidät poistumaan kiinteistöstä. ZeroVisionin avulla murto voidaan pysäyttää jo ennen, kuin vartija tai poliisi saapuvat paikalle.

Ennen näköesteen laukaisua hälytyskeskuspäivystäjämme todentaa käynnissä olevan murtotilanteen. Murtovarkaan tunkeutuessa sisään ovi- tai ikkunavahtimme tekevät hälytyksen. Hälytyskeskuspäivystäjä reagoi hälytykseen alle 30 sekunnissa ja selvittää hälytyksen syyn kameran kuvista. Todennettuaan murtoyrityksen päivystäjä laukaisee välittömästi etäohjauksella ZeroVision-näköesteen ja ilmoittaa tapahtuneesta asiakkaalle ja poliisille sekä kutsuu paikalle vartijan.

ZeroVision-näköeste kyltti

 

Tehokkainta tunkeilijoiden karkotusta

Murtovaras ei varmasti halua murtautua kiinteistöön, josta varastaminen ei onnistu. Kiinteistösi julkisivussa oleva ZeroVision-näköestekyltti varoittaa, että hälytyksen lauettua tunkeilijaa on vastassa läpinäkymätön sankka savu, ja murto epäonnistuisi. Jo pelkästään tieto siitä, että ZeroVision-turvatekniikka suojaa kiinteistöä, toimii tehokkaana karkotteena ja tekee kiinteistöstäsi lähes näkymättömän murtovarkaille.

Kun asennat ZeroVision-näköesteen kotiisi tai yritykseesi, sinulla on turvajärjestelmä, joka on yhdistetty hälytyskeskuksemme valvontaan ympäri vuorokauden. Lisäksi sinulla on tehokas karkote, joka ennaltaehkäisee murtoyritykset.

Valitse murtovarkaan pysäyttävä ZeroVision-näköeste kotiisi tai yritykseesi!

ZeroVision-näköeste kyltti

Ammattimainen aktivointi ja varmistus – ei vääriä hälytyksiä

Verisuren hälytysjärjestelmä tunnistaa tunkeutumisyrityksen ja lähettää hälytyksen sekä kuvamateriaalia hälytyskeskukseemme. Hälytyskeskuspäivystäjämme noudattavat tarkkaa turvallisuusohjeistusta ja varmistavat kuvista, onko kyseessä todellinen murto. Kun murto on todennettu, päivystäjä aktivoi ZeroVision-näköesteen ja samalla ottaa yhteyttä vartijaan ja poliisiin murtovarkauden estämiseksi.


ZeroVision-näköeste laukaistaan etäohjauksella ainoastaan, kun NSI-sertifioidun hälytyskeskuksemme ammattilaiset ovat vahvistaneet murron tapahtuneen. Tämä vähentää väärien hälytysten vaaraa. Lisäksi teemme aina ennen turvajärjestelmän asennusta turvakartoituksen, jossa arvioimme, millainen turvajärjestelmä kohteeseen ja asiakkaan tarpeisiin sopii.

Suojele tärkeintä omaisuuttasi kehittyneimmän tekniikan avulla

ZeroVision-näköeste on osa Verisure-hälytysjärjestelmää. Se on helppo asentaa ilman johtoja tai erillisiä mittavia asennustöitä.

ZeroVision-näköesteen on oltava aina toimintavalmiudessa, jotta kiinteistösi olisi varmasti turvattu kaikkina aikoina. Verisure takaa tuotteen tehokkuuden tarjoamalla maksuttoman huollon, käytön jälkeisen täytön ja täyden teknisen tuen.

ZeroVision-näköesteelle on myönnetty alan korkeimmat sertifikaatit, ja siinä käytetään kehittyneintä mahdollista turvallisuustekniikkaa, joka on liitetty ympärivuorokautiseen hälytyskeskuksen valvontaan.

 

Tekniset tiedot:

Mitat: 102 x 102 x 147 mm (korkeus x leveys x pituus)

  • Paino: 830 g
  • Laukaisin: Ainoastaan hälytyskeskuksemme asiantuntija voi aktivoida.
  • Myrkyllisyys: Ei myrkyllinen ihmisille tai eläimille Verisuren ainutlaatuisen tekniikan ansiosta.
  • Takuu: Tuotteeseen sisältyy huoltotuki. Elinikäinen takuu.
  • Sertifikaatit: ZeroVision-näköeste on sertifioitu luokan 2 laite, ja sille on myönnetty alan korkeimpien standardien mukaiset sertifikaatit.

Verisuren takuu: Elinikäinen tuotetakuu sekä ilmainen huolto ja täyttö.

Kuinka ZeroVision toimii?

Alarma con Humo Antirrobo - protocolo

Murtovaras aktivoi tunnistimet, jotka lähettävät signaalin hälytyskeskukseemme.

Turvallisuusasiantuntija vastaa hälytykseen ja varmistaa, että käynnissä on murtovarkauden yritys.

Laukaisee ZeroVisionin välittömästi ja ilmoittaa asiasta poliisille sekä vartijoille.

Luodaan läpinäkymätön kenttä, joka heikentää murtovarkaan näkökykyä ja estää murtovarkauden.

Poliisi ja/tai vartijapalvelu saapuu paikalle.

Sosiaalinen media

Verisure

Verisure on Suomen ja Euroopan johtava kodinturva-alan yritys. Tarjoamme ammattimaisesti valvottuja, älykkäitä murto-, palo- ja vuotohälytysjärjestelmiä koteihin ja pienyrityksiin. Teknologisesti edistykselliset turvajärjestelmät liitettynä oman hälytyskeskuksemme ympärivuorokautiseen valvontaan ovat palvelumme perusta. Koska Verisuren järjestelmä näkee, kuulee, puhuu ja tuntee, olemme markkinoiden nopeiten reagoiva turvapalvelu. Palveluamme käyttää jo yli 300 000 suomalaista ja käsittelemme yli 25 000 hälytystä kuukaudessa. Panostamme laatuun ja palveluun, minkä ansiosta asiakkaamme kuuluvat alan tyytyväisimpiin. Olemme osa kansainvälistä Verisure Securitas Direct -ryhmää.

© 2020 Verisure Oy, All rights reserved