Palovaroittimet viestivät toisilleen!

Verisure palovaroitin on sarjaankytketty muihin palovaroittimiin

Palovaroittimet viestivät toisilleen!

Puhuva palovaroitin herättää nukkuvan perheen

Palohälytyksen sattuessa tiedämme syyn

Palohälytyksen sattuessa tiedämme syyn

Tulipalossa jokaisella sekunnilla on merkitystä

Kartoita sinulle sopiva turvaratkaisu palosuojauksella

Olet klikkauksen päässä

Täytä lomake ja klikkaa "Näytä minulle sopiva turvaratkaisu!" -painiketta ja näet arvion hälytysjärjestelmäsi kokoonpanosta sekä hinta-arvion asennus- ja liittymismaksusta.

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua hälytysjärjestelmän tilaamiseen.Näytä minulle sopiva turvaratkaisu!

Henkilötietorekisteri sisältää perustiedot kuten: nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen henkilötietolain sallimissa tilanteissa sekä asumismuodon. Verisure käyttää tietojasi palvelun tuottamiseen, asiakastutkimuksiin, uutiskirjeiden lähetyksiin sekä tilastointitarkoituksiin. Tietoja saatetaan käyttää myös siten että Verisure ja sen mahdolliset yhteistyökumppanit voivat niiden avulla muokata sisältöään, mainoksiaan ja tarjouksiaan sekä suorittaa suoramarkkinointia.
Rekisterinpitäjä voi luovuttaa tietoja yhteistyökumppaneilleen sekä viranomaistoimien tai lainsäädännön niin edellyttäessä. Tietoja ei luovuteta EU:n ulkopuolelle. Asiakastietojärjestelmien teknistä ylläpitoa voidaan tehdä etäyhteyksien avulla myös EU:n ulkopuolelta.
Voimassa olevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti sinulla on oikeus kerran kalenterivuodessa saada maksutta tieto siitä, mitä henkilötietoja sinusta käsitellään, riippumatta siitä miten ne on kerätty. Lain mukaan pyyntö on lähetettävä kirjallisesti ja henkilökohtaisesti allekirjoitettuna Verisure Oy:lle (Y-tunnus: 1773522-2) osoitteseen PL 80, 00240 Helsinki. Katso koko rekisteriseloste täältä.

JavaScript måste vara aktiverat för att använda denna sida!

Till Verisure

1. Oletko kiinnostunut kodin vai yrityskohteen suojaamisesta?

Seuraava
Sinun täytyy tehdä valinta

1A. Minkä tyyppiseen kotiin etsit paloturvaa?

Seuraava Takaisin
Sinun täytyy tehdä valinta

2A. Onko vapaa-ajan asuntosi peruslämpötila vähintään +5 astetta ympäri vuoden?

Seuraava Takaisin
Sinun täytyy tehdä valinta

2B. Kotini neliömäärä on?

Seuraava Takaisin
Sinun täytyy tehdä valinta

3. Missä kotisi sijaitsee?

Seuraava Takaisin
You have to input a value

4. Onko sinulla lapsia?

Seuraava Takaisin
You have to input a value

4A. Viettävätkö lapsesi aikaa yksin kotona?

Seuraava Takaisin
You have to input a value

4B. Jos kotona syttyisi tulipalo, tietävätkö lapsesi, miten heidän tulisi toimia?

Seuraava Takaisin
You have to input a value

5. Onko sinulla lemmikkejä, esimerkiksi koiria tai kissoja?

Seuraava Takaisin
You have to input a value

6. Kuinka monta tuntia päivässä kotisi on tyhjillään? (poislukien lemmikit)

Seuraava Takaisin

Kuka reagoi palohälytykseen, kun koti on tyhjillään? Perinteinen palovaroitin ei ota yhteyttä hälytyskeskukseen.

You have to input a value

7. Onko kotonasi vähintään yksi palovaroitin 60m² kohden jokaisessa kerroksessa?

Seuraava Takaisin
You have to input a value

8. Onko kotonasi palovaroitin jokaisessa makuuhuoneessa?

Seuraava Takaisin

Suositusten mukaan jokaisessa makuuhuoneessa olisi hyvä olla palovaroitin. Lisäksi tutkimusten mukaan pelkkä sireenin ääni herättää nukkuvan lapsen heikosti. Sireenin ääni yhdistettynä puheeseen herättää nukkuvan huomattavasti perinteistä palovaroitinta tehokkaammin. Verisuren palovaroittimet hälyttävät sekä hälytys- että puheäänellä.

You have to input a value

9. Tiedätkö, miten palovaroitin tulisi sijoittaa, jotta se havaitsee savun mahdollisimman nopeasti?

Seuraava Takaisin
You have to input a value

10. Testaatko palovaroittimet kerran kuussa?

Seuraava Takaisin
You have to input a value

11. Onko kodissasi sähkölaitteita kiinni virtapistokkeessa myös silloin, kun et ole kotona?

Seuraava Takaisin
You have to input a value

12. Oletko sinä tai perheeenjäsenesi joskus unohtanut lieden päälle?

Seuraava Takaisin
You have to input a value

Sarjaankytketyt palovaroittimet puhetoiminnolla pelastavat henkiä!

Verisuren palovaroittimet viestivät keskenään ja ilmoittavat palon uhasta suoraan Verisuren 24/7 hälytyskeskukseen.

Tulipalon sattuessa jokainen sekunti on kallis, siksi savu täytyy havaita ajoissa. Verisuren palovaroittimet viestivät toisilleen, eli jos yksi hälytin havaitsee savua, kaikki hälyttävät samaan aikaan sekä hälytysäänellä että puheella. Puheääni yhdessä hälytysäänen kanssa on huomioarvoltaan parempi kuin pelkkä hälytysääni ja herättää nukkuvan saman tien.

Hälytyspäivystäjämme voi keskustella paikallaolijoiden kanssa ja antaa tarkempia ohjeita. Näin asukkaat voivat toimia ripeästi ja juuri oikealla tavalla vaaratilanteen uhatessa. Hälytyspäivystäjän ohjeilla myös lapset osaavat tehdä oikeita valintoja palon sattuessa poissa ollessasi. Kamerailmaisimen avulla päivystäjä voi varmistua siitä, että lapset ovat poistuneet palavasta rakennuksesta.

Älykäs palovaroitinjärjestelmä tekee ilmoituksen suoraan Verisuren 24/ hälytyskeskukseen

Luotettava ja langaton paloilmoitinjärjestelmä on yksi kodin turvallisuuden perustekijöistä. Tulipalossa jokainen sekunti on kallisarvoinen ja siksi kodin jokaiseen huoneeseen tulisi sijoittaa oma palohälytin.

Verisuren älykäs palovaroitinjärjestelmä on liitetty Verisure hälytyskeskuksen ympärivuorokautiseen valvontaan. Palovaroittimet ovat sarjaankytkettyjä, eli jokainen hälyttää samanaikaisesti, jos yksi niistä havaitsee savua. Hälytyskeskuksemme saa tilanteesta tarkan käsityksen kamerailmaisimen lähettämien kuvien ja puheyhteyden avulla. Kahden tai useamman palovaroittimen havaitessa savua hälytyskeskuksemme päivystäjät voivat välittää tiedon suoraan hätäkeskukseen.

Verisuren Hälytyskeskus toimii 24/7 jokaisena päivä.

Palohälytinjärjestelmä suojaa kotiasi myös poissa ollessasi

Langattomat palovaroittimet on liitetty kamerailmaisimiin, jotka palohälytyksen sattuessa ottavat kuvia ja lähettävät ne hälytyskeskukseemme. Tieto hälytyksestä menee välittömästi Verisuren hälytyskeskukseen, jossa hälytyskeskuspäivystäjä aloittaa toimenpiteet välittömästi. Jos yksi palovaroitin havaitsee savua, hälytyskeskuspäivystäjä todentaa tilanteen kamerailmaisimen kuvista ja tarvittaessa välittää tiedon hätäkeskukseen. Jos kaksi tai useampi palovaroitinta havaitsee savua samanaikaisesti, Verisuren hälytyskeskuspäivystäjä välittää tiedon suoraan hätäkeskukseen.

Palohälyttimen tärkeimpänä tehtävänä on varoittaa ja herättää sinut, jos olet nukkumassa. Mutta mitä tapahtuu, jos et ole kotona, kun hälytys tapahtuu?

Hälytyksen sattuessa Verisuren hälytyskeskuspäivystäjä soittaa aina asiakkaalle tai hänen valitsemalleen yhteyshenkilölle. Järjestelmä lähettää myös ilmoituksen tekstiviestillä matkapuhelimeen. Käyttäjä voi määritellä omassa käyttöliittymässään, millä tavoin ja kenelle hälytyksestä ilmoitetaan. Voit siis luottaa, että kotisi saa turvaa tulipalon varalta 24/7.

Sosiaalinen media

Verisure

Verisure on Suomen ja Euroopan johtava kodinturva-alan yritys. Tarjoamme ammattimaisesti valvottuja, älykkäitä murto-, palo- ja vuotohälytysjärjestelmiä koteihin ja pienyrityksiin. Teknologisesti edistykselliset turvajärjestelmät liitettynä oman hälytyskeskuksemme ympärivuorokautiseen valvontaan ovat palvelumme perusta. Koska Verisuren järjestelmä näkee, kuulee, puhuu ja tuntee, olemme markkinoiden nopeiten reagoiva turvapalvelu. Palveluamme käyttää jo yli 200 000 suomalaista ja käsittelemme yli 20 000 hälytystä kuukaudessa. Panostamme laatuun ja palveluun, minkä ansiosta asiakkaamme kuuluvat alan tyytyväisimpiin. Olemme osa kansainvälistä Verisure Securitas Direct -ryhmää.

Yhteystiedot:

Vaihde 010 217 9000
Asiakaspalvelu, arkisin 8-20 010 217 9195
Hälytyskeskus, 24/7 010 217 9100
Myynti 010 217 9110
asiakaspalvelu@verisure.fi

Uutiskirje

Vastaanota Verisuren uusimpia tiedotteita ja päivityksiä© 2018 Verisure Securitas Direct Oy, All rights reserved