Korkeatasoista turvaa

Monipuoliset ratkaisut 
Taloyhtiön turvaksi

24/7 valvottu turvapalvelumme on nyt räätälöitävissä myös taloyhtiön tarpeisin. Tarjoamme huolettomimman vaihtoehdon uuden pelastuslain mukaiseen paloturvaan sekä ratkaisut vuotovahinkojen, murtojen ja hätätilanteiden varalle.

PYYDÄ TARJOUS

Korkeatasoista turvaa

Videokameravalvontaa
sisä- ja ulkokäyttöön

Arlo Pro 4 –videovalvontakameraa voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona, ja sen avulla voit seurata kotisi tapahtumia ympäri vuorokauden sekä saada live-videokuvaa suoraan matkapuhelimeesi. 

 Pyydä tarjousSuomen suosituin turvapalvelu 
turvaa nyt myös taloyhtiöt


Verisuren palvelu perustuu aina helppouteen ja huolettomuuteen. Hälytyskeskuksemme valvoo 24/7 ja on valmiina välittämään avun paikalle, oli kyseessä tulipalo, vesivahinko, murto tai asukkaan hätätilanne. Meidän tehtävänämme on pitää huolta, että asukkaat ovat turvassa ja järjestelmä on aina toimintakunnossa – siksi palvelumme toteutetaan ammattilaisemme asentamana ja se sisältää järjestelmän huollon ja ylläpidon. Olemme tuoneet hälytyskeskus­valvotun turvapalvelun jokaisen saataville, eikä taloyhtiön turvallisuus jää enää budjetista kiinni.

 

 

Suomen suosituin turvapalvelu 
turvaa nyt myös taloyhtiöt


Verisuren palvelu perustuu aina helppouteen ja huolettomuuteen. Hälytyskeskuksemme valvoo 24/7 ja on valmiina välittämään avun paikalle, oli kyseessä tulipalo, vesivahoinko, murto tai asukkaan hätätilanne. Meidän tehtävänämme on pitää huolta, että asukkaat ovat turvassa ja järjestelmä on aina toiminta kunnossa – siksi palvelumme toteutetaan ammattilaisemme asentamana ja se sisältää järjestelmän huollon ja ylläpidon. Olemme tuoneet hälytyskeskusvalvotun turvapalvelun jokaisen tavoitettaviin, eikä taloyhtiön turvallisuus jää enää budjetista kiinni.

Paloturvaratkaisut taloyhtiölle

Pelastuslain muutos siirtää vastuun palovaroittimista asukkaalta taloyhtiölle vuonna 2024.

Palovaroittimet vaativat säännöllistä huoltoa ja ylläpitoa ja ne on vaihdettava vähintään 10 vuoden välein. Palotilanteessa ainoa asukkaan herättävä palovaroitin on asianmukaisesti kattoon kiinnitetty, pölytön ja toimivilla paristoilla varustettu varoitin. Verisure tarjoaa huolettoman ratkaisun koko paloyhtiön paloturvallisuuteen.

pyydä tarjous

Paloturvaratkaisut taloyhtiölle

Pelastuslain muutos siirtää vastuun palovaroittimista asukkaalta taloyhtiölle vuonna 2024.

Palovaroittimet vaativat säännöllistä huoltoa ja ylläpitoa ja ne on vaihdettava vähintään 10 vuoden välein. Palotilanteessa ainoa asukkaan herättävä palovaroitin on asianmukaisesti kattoon kiinnitetty, pölytön ja toimivilla paristoilla varustettu varoitin. Verisure tarjoaa huolettoman ratkaisun koko paloyhtiön paloturvallisuureen.

pyydä tarjousPYYDÄ TARJOUS NYT

TALOYHTIÖN HUOLETTOMIN PALOTURVARATKAISU

Verisure

Verisuren ammattilainen asentaa

Taloyhtiön jokaiseen asuntoon asennetaan sarjaankytketyt, puhuvat,  10v akulla toimivat palovaroittimet jokaista alkavaa 60m2 kohden. Sopimus tehdään taloyhtiön ja Verisuren välille.

Verisure

Verisure huoltaa ja ylläpitää

Seuraamme palohälyttimien toimintakuntoa, paikallaan oloa ja akun varaustasoa 24/7. Huollamme palovaroittimet välittömästi tarpeen vaatiessa ja vaihdamme ne uusiin vähintään kymmenen vuoden välein. Taloyhtiö voi seurata palovaroittimien toimintakuntoa sekä hälytyshistoriaa Verisuren Omilta Sivuilta.

Verisure

Verisure valvoo ja hälyttää avun paikalle

Verisuren hälytyskeskus valvoo palovaroittimia 24/7 ja palovaroittimien hälyttäessä olemme välittömästi yhteydessä asukkaaseen ja  taloyhtiön edustajaan. Todellisessa tilanteessa  välitämme tiedon palokunnalle.


Suomen suosituin turvapalvelu

nyt koko taloyhtiön turvaksi 


_________________


Varaudu vesivahinkojen
varalta


Vesivahingot ovat taloyhtiön yleisimpiä vahinkoja. Oli kyseessä lainehtiva kylpyhuone tai vuotava putki tiskiallaskaapissa, Verisuren hälytyskeskuksen valvontaan liitetyllä vesi- ja vuotovahdilla vesivuoto havaitaan ajoissa.Apu mukanasi
 kotona ja
kodin ulkopuolella


Verisuren henkilöturvapalvelu kulkee mukanasi Suomen rajojen sisäpuolella. Järjestelmämme SOS-painikkeilla saat suoran yhteyden hälytyskeskukseemme ja tarvittavan avun paikalle. Verisure Guardian kulkee mukanasi älypuhelimessasi myös kodin ulkopuolella ja paikantaa avuntarvitsijan sijainnin. Lähetämme paikalle apua ja olemme yhteydessä perheenjäseniin. Täydellistä turvaa lapsille ja vanhuksille.Suojaudu murroilta


Koti on paikka, jossa jokaisen oikeus on tuntea olevansa turvassa. Suomessa sattuu 95 murtoa päivittäin ja tehtävänämme on ennaltaehkäistä ja keskeyttää murtotilanne ajoissa, olit itse kotona tai et. Verisuren video- ja äänivarmistettu hälytysjärjestelmä huomaa murtoyrityksen jo ennen kuin varas on sisällä, ja hälytyskeskuksemme toimii välittömästi ja välittää oikean avun paikalle. Maksuttomat vartijakäynnit sisältyvät palveluun.Älykkäät ominaisuudet
 
huolettomampaan arkeen


Kiinnostaako sinua seurata onko kotona kaikki hyvin? Järjestelmämme älykkäiden ominaisuuksien avulla voit seurata ja saada ilmoituksia siitä, kuka tuli kotiin, mikä on kodin lämpötila ja ilmankosteus, onko ovi varmasti kiinni. Lisäksi voit katsoa mitä kotona tapahtuu ja etäohjata sähkölaitteita ja lukitusta.