Tule työskentelemään kanssamme!

Myyjä, asentaja tai asiakaspalvelija? Me tarvitsemme sinua!

Laatu ja palvelu keskipisteessä

Siksi meillä on alan tyytyväisimmät asiakkaat

Suomen suosituin turvapalvelu

Verisure on osa kansainvälistä Securitas Direct -ryhmää. Joka kolmaskymmenes sekunti jossain päin maailmaa asennetaan uusi Verisure-järjestelmä. Olemme selkeä markkinajohtaja myös Suomessa. Laatuun ja palveluun panostuksemme ansiosta suomalaiset asiakkaat kuuluvat alan tyytyväisimpiin.


Yhteistyössä muiden alojen ammattilaisten kanssa ja kehittämällä jatkuvasti uusia älykkäitä tuotteita voimme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisen tuote- ja palveluvalikoiman, jonka avulla voidaan parantaa kodin turvallisuutta ja tehdä siitä älykoti. Ammattilaisten asentamat turvajärjestelmät liitettynä oman hälytyskeskuksemme ympärivuorokautiseen hälytysvalvontaan ovat palvelumme perusta.

Verisure toimi Suomessa nimellä Securitas Direct vuoteen 2012 saakka. Securitas Direct on perustettu Ruotsissa vuonna 1988 osaksi Securitas-yhtiötä. Suomessa toiminta alkoi vuonna 1994. Vuonna 2006 Securitas Directistä tuli itsenäinen yritys. Yrityksen painopiste on koko ajan ollut koteihin ja pienyrityksiin liittyvien turvatuotteiden ja -palvelujen kehittämisessä.


Verisure tuotteet ja palvelut on kehitetty kotitalouksien tarpeisiin. Yli 2,6 miljoonaa asiakasta ja 14 000 työntekijää ympäri maailman tekevät meistä alallamme Euroopan ykkösen, joka kasvaa voimakkaasti myös Etelä-Amerikassa.    

Tämä on Verisure

03.50

Oma tuotteiden ja palvelujen kehitystoiminta

Kaikki Verisure-tuotteet, palvelut sekä tukijärjestelmät kehitetään omassa Innovation Centerissämme. Tutkimus- ja kehitysryhmällämme on laajat tiedot tietoverkon, tietokantojen ja järjestelmäkehityksen alalta.


Innovation Center sijaitsee Ruotsissa, mutta se rakentuu kansainvälisestä työryhmästä asiantuntijoita, jotka työskentelevät toimistoissamme eri puolilla Eurooppaa.     

Verisure lukuina

ASIAKASTA
MAATA
TOIMINTAVUOTTA
TYÖNTEKIJÄÄ
UUSI ASIAKAS JOKA 30. SEKUNTI

Pikalinkit

Vaihde
010 217 9000
Asiakaspalvelu, arkisin 8-18
010 217 9195
Hälytyskeskus, 24/7
010 217 9100
Myynti
010 217 9110
asiakaspalvelu@verisure.fi

Usein kysyttyä

Verisure tarjoaa älykkäitä ratkaisuja koteihin. Laadukkaiden tuotteidemme ja ammattimaisen palveluyhteistyömme ansiosta voimme tarjota ainutlaatuisen valikoiman tuotteita ja palveluita, joilla teet kodistasi älykkään. Kodin turvapalveluidemme perustana on hälytyskeskuksemme ympärivuorokautinen  valvonta sekä järjestelmien ammattimainen asennus.

Yhä useammat kodin palveluista ovat verkkoyhteydellä varustettuja, jolloin niitä voidaan ohjata ja valvoa etäyhteydellä, esimerkiksi älypuhelimen kautta. Toimivien tuotteiden ja muiden alojen ammattilaisten kanssa tekemämme yhteistyön ansiosta, voimme tarjota ainutlaatuisen tuote- ja palveluvalikoiman koteihin. Tarjoamme ratkaisuja kodin murtosuojaukseen, paloturvallisuuden parantamiseen sekä perheen turvallisuuden parantamiseen kotona ollessa, energianhallintaan, sisäilman laadun valvontaan sekä kosteusongelmien valvontaan ja ehkäisemiseen. Kehitämme jatkuvasti uusia älykkäitä palveluja, joiden avulla teet arjesta hieman helpompaa ja hauskempaa.     

Sosiaaliset mediat

Facebook