Tietoa meistä

Tutustu Verisureen yrityksenä

Tietoa meistä

Tutustu Verisureen yrityksenä

Tule meille töihin!

Katso avoimet työpaikat ja liity Verisuren tiimiin

Tule meille töihin!

Katso avoimet työpaikat ja liity Verisuren tiimiin

Uutiset ja tiedotteet

Lue ajankohtaisia uutisia turvallisuusalalta ja Verisuresta

Uutiset ja tiedotteet

Lue ajankohtaisia uutisia turvallisuusalalta ja Verisuresta

Suomen suosituin turvapalvelu

Verisure on Suomen ja Euroopan johtava kodinturva-alan yritys. Tarjoamme ammattimaisesti valvottuja, älykkäitä murto-, palo- ja vuotohälytysjärjestelmiä kotitalouksille ja pienyrityksille.

Teknologisesti edistykselliset turvajärjestelmät liitettynä oman hälytyskeskuksemme ympärivuorokautiseen valvontaan ovat palvelumme perusta, jonka avulla parannamme kotien ja yritysten turvallisuutta.

Palveluamme käyttää jo yli 300 000 suomalaista ja käsittelemme yli 25 000 hälytystä kuukaudessa. Verisuren hälytysjärjestelmän älykkäät ominaisuudet ja mobiilisovellus tekevät arjesta helpompaa ja mukavampaa niin perheille kuin yrityksille.

Yhä parempaa turvallisuutta – Verisuren historian teknologisia merkkipaaluja

Käsittelemme 25 000 hälytystä kuukausittain – alan tyytyväisimmät asiakkaat

Käsittelemme 25 000 hälytystä kuukausittain – alan tyytyväisimmät asiakkaat

Panostamme laatuun ja palveluun, minkä ansiosta asiakkaamme kuuluvat alan tyytyväisimpiin. Mittaamme NPS-luvulla (Net Promoter Score) asiakkaidemme halukkuutta suositella palvelujamme ystävilleen ja tuttavilleen. NPS-lukumme on 69,1 eli erinomainen.

Voit tutustua asiakkaidemme kokemuksista kertoviin artikkeleihin ja videoihin verkkosivujemme Kokemuksia-osiossa.

Verisure on Euroopassa alansa ykkönen

Verisure on osa kansainvälistä Securitas Direct -ryhmää, joka palvelee noin 3 miljoonaa asiakasta ja työllistää noin 15 000 henkilöä 15 maassa Euroopassa ja Etelä-Amerikassa. Olemme Suomessa alan selkeä markkinajohtaja ja Euroopassa alamme ykkönen. Kasvamme voimakkaasti myös Etelä-Amerikassa. Joka kolmaskymmenes sekunti uusi asiakas saa Verisure-hälytysjärjestelmän jossain päin maailmaa.

 

Olemme suojanneet suomalaisia koteja ja yrityksiä yli 20 vuotta

Suomessa Verisuren toiminta alkoi vuonna 1994, jolloin toimimme Suomessa nimellä Securitas Direct. Securitas Direct on perustettu Ruotsissa vuonna 1988 osaksi Securitas-yhtiötä. Vuonna 2006 Securitas Directistä tuli itsenäinen yritys, ja vuodesta 2012 alkaen meidät on tunnettu Verisurena.

Painopisteemme on koko ajan ollut koteihin ja pienyrityksiin liittyvien turvatuotteiden ja -palvelujen kehittämisessä.

Kansainvälinen Verisure Securitas Direct lukuina

MILJOONAA ASIAKASTA
MAATA
TOIMINTAVUOTTA
TYÖNTEKIJÄÄ
UUSI ASIAKAS JOKA 30. SEKUNTI

Verisuren johto ja asiantuntijat

 

Etsitkö tietoa kotien ja pienyritysten turvallisuudesta tai asiantuntijaa kertomaan turvallisuustrendeistä?

Tutustu myös Verisuren uutishuoneeseen ja Verisuren blogiin.

Verisurelaisten sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@verisure.fi.

Alex Gräsbeck - Managing Director

Alexander Gräsbeck

Toimitusjohtaja
Nina Pyyhtiä - Managing Director (Interim)

Nina Pyyhtiä

Varatoimitusjohtaja, talousjohtaja
Noora Jalkanen - HR manager

Noora Jalkanen

Henkilöstöjohtaja
Kimmo Valkeapää - Operations Manager

Kimmo Valkeapää

Tuotantojohtaja
Kimmo Valkeapää - Operations Manager

Joona Vepsäläinen

Strategy & Sales Structure Creation Director

Ota meihin yhteyttä mediaa koskevissa kysymyksissä

Etsitkö tilastotietoja, asiantuntijalausuntoja tai lisätietoja kodin turvapalveluista tai älykotiratkaisuista? Viestinnän yhteyshenkilömme vastaa mielellään tuotteisiimme, palveluihimme sekä toimintaamme koskeviin kysymyksiin ja vastaanottaa haastattelupyyntöjä.

 

Mediayhteydenottoihin vastaa kumppanimme viestintätoimisto Tekir:

Viestintäkonsultti Reetta Lahtinen

+358 40 054 8764

reetta@tekir.fi

Verisuren henkilöstö

Verisurelaisia on Suomessa noin 330, ja henkilöstömäärämme on tasaisessa kasvussa. Meillä työskentelee muun muassa myyjiä, asiakaspalvelijoita, hälytyskeskuspäivystäjiä, asiakasneuvottelijoita sekä taloushallinnon, markkinoinnin ja teknisen tuen ammattilaisia. Pääkonttorimme on Helsingissä, mutta meillä on toimipisteitä ympäri Suomea.

 

Liity Verisuren tiimiin!

Haluatko työskennellä joustavassa yrityksessä, jossa pääset kehittymään ja jossa on hyvät etenemismahdollisuudet? Kiinnostaako työ, jolla on merkitystä? Liity Verisuren tiimiin ja menesty kanssamme voimakkaasti kasvavalla turvallisuusalalla! Lue, mitä työntekijämme sanovat Verisuresta ja tutustu avoimiin työpaikkoihimme Verisuren urasivuilla. Jos avoinna ei ole juuri nyt sinulle sopivaa paikkaa, voit jättää avoimen hakemuksen ja verkostoitua kanssamme.

Sosiaalinen media

Verisure

Verisure on Suomen ja Euroopan johtava kodinturva-alan yritys. Tarjoamme ammattimaisesti valvottuja, älykkäitä murto-, palo- ja vuotohälytysjärjestelmiä koteihin ja pienyrityksiin. Teknologisesti edistykselliset turvajärjestelmät liitettynä oman hälytyskeskuksemme ympärivuorokautiseen valvontaan ovat palvelumme perusta. Koska Verisuren järjestelmä näkee, kuulee, puhuu ja tuntee, olemme markkinoiden nopeiten reagoiva turvapalvelu. Palveluamme käyttää jo yli 300 000 suomalaista ja käsittelemme yli 25 000 hälytystä kuukaudessa. Panostamme laatuun ja palveluun, minkä ansiosta asiakkaamme kuuluvat alan tyytyväisimpiin. Olemme osa kansainvälistä Verisure Securitas Direct -ryhmää.

© 2020 Verisure Oy, All rights reserved