Verisure hälytysjärjestelmän hinta

Hinta on luonnollisesti tärkeä tekijä hälytysjärjestelmää valittaessa.

Hyvä hälytysjärjestelmä ja kodin turvapalvelu ottaa huomioon perheen yksilölliset tarpeet ja kodin erilaiset riskitekijät. Koska jokainen koti ja perhe on yksilöllinen, haluamme tarjota juuri sinulle, perheellesi ja kodillesi sopivan ratkaisun. Näin voimme varmistaa, että kaikki mahdolliset riskitekijät on kartoitettu ja niihin on varauduttu asianmukaisesti. Tämän taataksemme Verisure tarjoaa aina maksuttoman kodinturvakartoituksen, jossa selvitämme kotisi turvallisuustilanteen ja kartoitamme murto-, palo-, ja vesivahinkoriskiin vaikuttavia tekijöitä.

Verisuren hälytysjärjestelmän tuote- ja palvelukokonaisuuteen vaikuttavat mm.

  • Perheen koko ja lapsien ikä
  • Asunnon koko ja kerrosmäärä
  • Sisäänkäyntien sijainti ja määrä
  • Sinun toiveesi palvelukokonaisuudesta
  • Arkea helpottavien älyominaisuuksien ja tuotteiden määrä

Verisuren hälytysjärjestelmän hinnoittelu koostuu kertaluontoisesta asennus- ja liittymismaksusta sekä kuukausimaksusta, johon kuuluvat muun muassa 24/7-hälytyskeskusvalvonta, maksuttomat vartijakäynnit ja elinikäinen tuotetakuu.

Voit myös soittaa 010 217 9110 ja autamme sinua melellämme. Testin tekeminen ei velvoita sinua mihinkään.

Verisuren hälytysjärjestelmän tuote- ja palvelukokonaisuuteen vaikuttavat useammat tekijät.

Sosiaalinen media

Verisure

Verisure on Suomen ja Euroopan johtava kodinturva-alan yritys. Tarjoamme ammattimaisesti valvottuja, älykkäitä murto-, palo- ja vuotohälytysjärjestelmiä koteihin ja pienyrityksiin. Teknologisesti edistykselliset turvajärjestelmät liitettynä oman hälytyskeskuksemme ympärivuorokautiseen valvontaan ovat palvelumme perusta. Koska Verisuren järjestelmä näkee, kuulee, puhuu ja tuntee, olemme markkinoiden nopeiten reagoiva turvapalvelu. Palveluamme käyttää jo yli 300 000 suomalaista ja käsittelemme yli 25 000 hälytystä kuukaudessa. Panostamme laatuun ja palveluun, minkä ansiosta asiakkaamme kuuluvat alan tyytyväisimpiin. Olemme osa kansainvälistä Verisure Securitas Direct -ryhmää.

© 2020 Verisure Oy, All rights reserved