Verisure Guardian

Suojaamme sinulle kaikkein tärkeimmän

VERISURE GUARDIAN - SOS-painike aina vierelläsi

Verisure Guardian on Verisuren suomalaiseen hälytyskeskukseen yhdistetty henkilökohtainen ja paikantava SOS-painike, jonka avulla saat lähetettyä matkapuhelimestasi välittömän tai viivästetyn SOS-yhteydenottohälytyksen suoraan hälytyskeskukseemme hätätilanteessa.

Nyt voit hyödyntää hälytysjärjestelmääsi myös kotisi ulkopuolella. Verisure Guardianin avulla voit hätätilanteessa ottaa yhteyttä hälytyskeskukseemme Suomen rajojen sisällä, milloin tahansa ja missä tahansa. Olemme vierelläsi ympäri vuorokauden, silloin kun eniten tarvitset sitä.

 • Henkilökohtainen ja paikantava SOS-painike, aina mukanasi
 • Tarkista tilani -ajastus: viivästetty SOS-yhteydenottohälytys
 • GPS-seuranta (vaatii sijaintitietojen jakamisen sallimisen mobiililaitteestasi)
 • Yhdistetty Verisuren 24/7 valvovaan hälytyskeskukseen

Verisure Guardian -palvelun avulla voit ottaa yhteyttä hälytyskeskukseemme riippumatta siitä, oletko kotona tai et. Paina vain matkapuhelimesi Verisure sovelluksesta löytyvää Verisure Guardian SOS-painiketta, niin vastaanotamme hälytyksen, sijaintisi ja asiakastietosi (vaatii toimiakseen puhelimesi sijaintitietojen jakamisen Verisure sovelluksen kanssa). Kaikki järjestelmäsi käyttäjät voivat saada hälytyksestä ilmoituksen ja todennetussa hätätilanteissa välitämme oikean avun paikalle.

Lisäämällä Verisure Guardian -widgetin matkapuhelimeesi, pääset nopeammin käyttämään toimintoa. Koska useimmilla meistä on nykyään matkapuhelin mukanamme, minne ikinä menemmekin, saat nopeaa lisäturvaa Verisure Guardian -palvelusta sovelluksessasi. Verisure Guardianin avulla voit tuntea kodin hälytysjärjestelmän turvallisuuden missä tahansa kotimaassa oletkin.

UUTUUS

Verisure – turvanasi nyt myös kodin ulkopuolella

Olemme vierelläsi, kun eniten tarvitset sitä

Verisuren hälytysjärjestelmä sisältää nyt Verisure Guardian -palvelun, joten sinua ja rakkaitasi turvataan myös kodin ulkopuolella. Kaikki järjestelmäsi käyttäjät, joilla on omat tunnukset Omille Sivuille voivat ladata Verisure-sovelluksen ja ottaa Verisure Guardian -palvelun käyttöönsä. Verisure Guardianin avulla voit pyytää apua hälytyskeskuksestamme helposti mobiililaitteella mistä tahansa Suomen rajojen sisäpuolelta.

 

Välitön SOS

Tarvitsetko apua? Paina SOS-painiketta saadaksesi meihin yhteyttä

 

 • Paina Verisure Guardian SOS-painiketta

 • Vastaanotamme hälytyksen ja sijaintisi

 • Soitamme sinulle ja tarvittaessa muille yhteyshenkilöille

 • Todennetuissa hätätilanteissa otamme
  yhteyttä hätäkeskukseen

 • Määritä arvioitu aika määränpäähäsi

 • Vastaanotamme sijaintisi tasaisin väliajoin

 • Jos et vahvista olevasi turvassa ennen ajastimen ajan päättymistä, vastaanotamme hälytyksen ja sijaintisi

 • Soitamme sinulle ja tarvittaessa muille yhteyshenkilöille. Todennetuissa
  hätätilanteissa otamme yhteyttä hätäkeskukseen

Viivästetty SOS

Oletko aloittamassa matkanteon tai ulkoilma-aktiviteetin, joka saa sinut tuntemaan olosi turvattomaksi ja haluat, että Verisuren hälytyskeskuspäivystäjä tarkistaa tilasi?