Automatisoi sähkölaitteesi, säästä sähköä ja hämää varkaita

älypistorasia kodin automatisointiin ja hallintaan

Verisuren älypistorasian avulla voit automatisoida ja ohjata valaistusta ja sähkölaitteita puhelimellasi. Säästä jopa 500 kWh vuodessa kun suljet laitteet valmiustilasta. 

pyydä tarjous

 

OHJAA KOTISI VALAISTUSTA JA SÄHKÖLAITTEITA ÄLYPISTORASIOILLA!

Lisää turvallisuutta ja mukavuutta kotiisi!

Älypistorasioiden avulla voit ohjata valaistusta ja kotisi sähkölaitteita 2300 W tehoon saakka Verisure-mobiilisovelluksella.

Sammuta ja sytytä valaistus puhelimesta. Ohjelmoi valaistus siten, että kotisi näyttää asutulta poissaollessasi. Jos älypistorasia on kytketty hälytysjärjestelmään, voit sytyttää ja sammuttaa valaistuksen kytkemällä hälytyksen päälle tai pois. Voit myös saada valaistuksen syttymään, kun hälytys laukeaa. 

Miksipä et kytkisi älypistorasiaan televisiota, stereoita tai muita valmiustilassa olevia laitteita? Sammuttamalla laitteet kokonaan normaalitalous voi säästää jopa 500 kWh vuodessa. Tutustu myös muihin tapoihin tehdä kodista oikea älykoti.

Älypistorasiaa ohjataan mobiilisovelluksella.

 

 

OSTA VERISUREN ÄLYPISTORASIA

Täydennä jo olemassa olevaa Verisure-hälytysjärjestelmääsi äypistorasioilla.

Tai jos sinulla ei vielä ole Verisure-hälytysjärjestelmää, hanki älypistorasia-paketti, jolla voit ohjata valaisimia ja muita sähkölaitteita sekä valvoa kotisi energiankulutusta.

Älypistorasia

Sinulle, jolla jo on Verisure-hälytysjärjestelmä

 

Verisure SmartPlug etäohjaa kotisi valaistusta ja sähkölaitteita

Osta suoraan verkkokaupastamme älypistorasia, jolla etäohjaat valaistusta ja sähkölaitteita. Määrittelet älypistorasian asetukset helposti Omien Sivujen kautta ja se yhdistyy automaattisesti järjestelmäsi keskusyksikköön, joka huolehtii kaikesta tiedonsiirrosta. Hintaan ei lisätä kuukausiveloitusta.

Osta verkkokaupasta

VALVO KOTISI LÄMPÖTILAA VERISURE-SOVELLUKSELLA

 

Tiesitkö, että voit säästää jopa viisi prosenttia lämmityskustannuksistasi laskemalla sisälämpötilaa yhdellä asteella? Useimmissa tuotteissa, kuten puhekeskuksessa ja palovaroittimissa, on sisäänrakennettu lämpömittari. Voit seurata kotisi energiankulutusta etälukemalla kodin tai kesämökin lämpötilan Verisure-sovelluksella.

Lämpötilan lisäksi voit sovelluksen avulla valvoa muita toimintoja Verisure-järjestelmässäsi. Kytke järjestelmä päälle ja pois. Vastaanota ilmoitus, kun lapset tulevat kotiin.

Sovellus on saatavilla iPhone-, Android- ja Windows-puhelimiin.

Verisure