Terveessä talossa asuu hyvinvoiva perhe

Ilmankosteudella ja lämpötilalla on suurempi merkitys kuin luuletkaan

Valvo kotisi sisäilmaa älypuhelimella

Vastaanota ilmoituksia, kun asettamasi raja-arvot ylittyvät

Seuraa ilmankosteutta ja lämpötilaa kotonasi

Saat tiedon kosteusarvojen tai lämpötilan ylittäessä tai alittaessa asettamasi raja-arvot.

Talosi hyvinvointi vaikuttaa myös sinun ja perheesi terveyteen. Liian korkea suhteellinen kosteus voi aiheuttaa kosteusongelmia, hometta ja punkkeja, kun taas alhainen ilmankosteus voi aiheuttaa silmien ja ihon kuivumista tai allergioita. Verisuren kosteusilmaisin on osa älykotia. Kosteusilmaisimen avulla valvot kosteutta talon alatai
yläpohjassa, ryömintätiloissa tai ullakolla.”

Verisure-palovaroittimet mittaavat myös kodin sisäilman suhteellista kosteutta ja lämpötilaa.  Kosteusarvot ja lämpötilat näet Verisure-sovelluksessa. Voit asettaa Verisuren kosteusilmaisimelle raja-arvoja, jolloin saat ilmoituksen kosteusarvon tai lämpötilan ylittäessä tai alittaessa nämä arvot. Näin ehdit puuttua mahdollisiin kosteusongelmiin ennen kuin ne aiheuttavat vahinkoja.   

Näytä Verisure-kosteusvahti

Lisää ratkaisuja älykkääseen kotiin

01.04

Osta Verisure- kosteusvahti

Voit ostaa kosteusvahdin suoraan verkkokaupastamme ja asentaa sen itse.

Jos sinulla on tuotteeseen liittyviä teknisiä kysymyksiä, ota yhteyttä Verisuren asiakaspalveluun 010 217 9000.


* Puhelut 030-alkuisiin numeroihin lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 6,00 snt/min (alv. 24 %), matkapuhelimista 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min (alv. 24 %).

 

 

Kosteusvahti

Sinulle, jolla on Verisure-järjestelmä

Paketti sisältää yhden kosteusvahdin, joka toimii yhdessä Verisure-hälytysjärjestelmäsi keskusyksikön kanssa. Kosteus- ja lämpötila-arvot luetaan Verisure-sovelluksella.

Pikalinkit

Vaihde
010 217 9000
Asiakaspalvelu, arkisin 8-18
010 217 9195
Hälytyskeskus, 24/7
010 217 9100
Myynti
010 217 9110
asiakaspalvelu@verisure.fi

Usein kysyttyä

Yhä useammat kodin palveluista ovat verkkoyhteydellä varustettuja, jolloin niitä voidaan ohjata ja valvoa etäyhteydellä, esimerkiksi älypuhelimen kautta. Toimivien tuotteiden ja muiden alojen ammattilaisten kanssa tekemämme yhteistyön ansiosta, voimme tarjota ainutlaatuisen tuote- ja palveluvalikoiman koteihin. Tarjoamme ratkaisuja kodin murtosuojaukseen, paloturvallisuuden parantamiseen sekä perheen turvallisuuden parantamiseen kotona ollessa, energianhallintaan, sisäilman laadun valvontaan sekä kosteusongelmien valvontaan ja ehkäisemiseen. Kehitämme jatkuvasti uusia älykkäitä palveluja, joiden avulla teet arjesta hieman helpompaa ja hauskempaa. 

Verisure-kosteusilmaisimella valvot ilman suhteellista kosteutta ja lämpötilaa. Ilmaisin asennetaan ullakolle tai ryömintätiloihin, joissa tavallisesti on vaikea valvoa kosteustasoja omatoimisesti. Kosteusarvot ja lämpötilan luet Verisure sovelluksella.  Myös Verisure-palovaroitin mittaa kotisi sisäilman suhteellista kosteutta ja lämpötilaa.

Sosiaaliset mediat

Facebook