Kodin hälytysjärjestelmät omakoti- ja rivitaloille, sekä kerrostaloasuntoihin!

PYYDÄ TARJOUS NYT

PYYDÄ TARJOUS ▶

Soita heti 010 217 9110

Tai jätä soittopyyntö

Klikkaamalla painiketta hyväksyt Verisuren tietosuojakäytännön ja käyttöehdot

SUOMEN SUOSITUIN TURVAPALVELU

Maksuttomat vartijakäynnit sisältyvät hintaan, myös vikahälytyksissä!

Verisure tarjoaa sinulle ammattimaisesti valvotun murtohälytysjärjestelmän, joka sisältää kamerailmaisimen, jonka avulla voimme varmistaa hälytyksen aiheuttajan. Saat kotisi oviin ja ikkunoihin myös liimattavia hälytys- ja vartiointipalvelusta kertovia tarroja, jotka todistetusti ennaltaehkäisevät murtoja. Hälytyskeskuspäivystäjämme valvovat jatkuvasti hälytysjärjestelmääsi ja reagoivat heti, jos jotakin tapahtuu. Tarvittaessa lähetämme paikalle vartijan tai välitämme tiedon hätäkeskukseen.

Hälytyksen sattuessa kamerailmaisimet ottavat kuvasarjan, joka välitetään hälytyskeskukseen. Kuvat auttavat hälytyskeskuspäivystäjää selvittämään hälytyksen syyn ja näin voidaan heti aloittaa oikeat toimenpiteet.

Tiedonsiirto järjestelmän ja hälytyskeskuksen välillä toimii sekä GSM- että internetyhteyden avulla, kaksi erillistä tiedonsiirtokanavaa lisäävät turvallisuutta. Ovivahdin avulla voit rakentaa kotiisi kuorisuojan, jolloin voit pitää järjestelmää päällä myös kotona ollessasi ja kytkeä vain osan järjestelmästä päälle.

Verisure

PYYDÄ TARJOUS NYT

OLEMME KÄYTETTÄVISSÄSI YMPÄRI VUOROKAUDEN

Verisure

Asennus ja huolto - olemme apunasi aina

Ammattilaiset huolehtivat järjestelmäsi asennuksesta. Tämä on palvelu, joka sisältyy kaikkiin palvelupaketteihimme. Sen avulla varmistamme, että koko hälytysketju toimii virheettömästi.

Verisure

Oma hälytyskeskus - ympäri vuorokauden

Verisure/Securitas Directin hälytyskeskus valvoo asiakkaidemme järjestelmiä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Verisure

Vartijakäynnit sisältyvät hintaan, myös vikahälytyksissä

Hälytyksen sattuessa hälytyskeskus aloittaa heti toimenpiteet hälytyksen syyn selvittämiseksi. Tarvittaessa lähetämme paikalle vartijan.

Näin Verisuren murtosuoja toimii

00.54

Näin Verisuren murtosuoja toimii

00.54

MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT?

 

 

 

Verisure

VALITSE OIKEA PALOTURVA

Hälytyskeskus välittää tiedon palokunnalle tulipalon sattuessa.

Suomessa syttyy vuosittain yli 3000 asuntopaloa. Silti monissakaan kodeissa ei ole toimivaa palovaroitinta. On helppo kuvitella tulipalon tuhoisat seuraukset, jos sitä ei huomata ajoissa.

Verisure tarjoaa kehittyneen palovaroitusjärjestelmän, joka on liitetty hälytyskeskuksen ympärivuorokautiseen valvontaan. Järjestelmän sarjaankytketyt palovaroittimet alkavat kaikki hälyttää samanaikaisesti, jos yksi niistä havaitsee savua. Jos vähintään kaksi palovaroitinta havaitsee savua samanaikaisesti hälytyspäivystäjämme voivat välittää tiedon suoraan hätäkeskukseen. Palovaroittimet on myös liitetty kamerailmaisimiin niin, että kamerat ottavat kuvia ja lähettävät ne hälytyskeskukseen palohälytyksen sattuessa. Hälytyksen syyn kuvavarmennus on päivystäjälle lisätyökalu, jotta hän voi nopeasti ryhtyä oikeisiin toimenpiteisiin.

Pyydä tarjous

OHJAA HÄLYTYSJÄRJESTELMÄÄ ÄLYPUHELIMELLA

Verisure-sovelluksella voit ohjata ja valvoa kotiasi helposti puhelimella, missä tahansa oletkin.

Kytke hälytys päälle ja pois, tarkista hälytysjärjestelmäsi tila ja vastaanota ilmoituksia, kun lapset saapuvat kotiin tai kun kotona on sähkökatkos.

Lisäämme valikoimaamme jatkuvasti uusia älypalveluita, jotka tekevät arjestasi hieman helpompaa ja hauskempaa.

• Kytke hälytys päälle ja pois, missä ikinä oletkin

• Saat ilmoituksen palohälytyksestä

• Saat ilmoituksen, kun lapset saapuvat kotiin

• Ohjaa kotisi valaistusta ja sähkölaitteita

• Valvo kotisi sisäilmaa ja lämpötilaa
 

Verisure-sovellus on saatavana iPhone-, Android- ja Windows-puhelimille.

App Store Google Play

Verisure

Jätä soittopyyntö tai soita heti 010 217 9110

Klikkaamalla painiketta hyväksyt Verisuren tietosuojakäytännön ja käyttöehdot

Verisure

ÄLYKKÄÄT PALVELUT KOTIISI

Kuvittele turvajärjestelmä, joka osaa sammuttaa kahvinkeittimen tai kertoa sinulle, milloin lapset tulevat koulusta kotiin, vaikka et itse olisikaan kotona.

Verisure on paljon enemmän kuin tavallinen kotihälytin – se tekee kodistasi älykodin. Kytke hälytysjärjestelmä päälle ja pois päältä älypuhelimella. Ohjaa lukitusta, valaistusta tai muuta elektroniikkaa mobiilisovelluksella. Vastaanota ilmoituksia älypuhelimeesi, kun lapset tulevat kotiin. Tarkista kotisi sisälämpötila tai suhteellinen ilmankosteus ja vastaanota tekstiviesti palohälytyksistä.

Nykyaikaisen langattoman tekniikan sekä Verisure-mobiilisovelluksen ja Omien Sivujen, oman verkossa toimivan ohjauspaneelisi avulla, olet aina yhteydessä kotiisi - olitpa itse missä tahansa.

Pyydä tarjous

 

TURVALLISIA TUOTTEITA AINUTLAATUISELLA TEKNOLOGIALLA

Verisure on älykkäiden kodin turvajärjestelmien ja älykotiratkaisujen toimittaja. Meiltä saat järjestelmän, jonka päivittäminen ja laajentaminen on helppoa ja mahdollista tulevaisuudessakin. Järjestelmän laitteet sisältävät monia älykkäitä ominaisuuksia. Kun liität järjestelmään uusia tuotteita, lataat vain uuden ohjelmiston järjestelmäsi keskusyksikköön. Salattu yhteys hälytyskeskukseen sekä laajakaista että GSM -yhteydellä ja se, että vastaamme itse kaikkien tuotteidemme suunnittelusta ja kehityksestä, tekee järjestelmästä erittäin turvallisen ja luotettavan. Tutustu osaan tuotteistamme!

 

Verisure
Keskusyksikkö

Keskusyksikkö on järjestelmäsi sydän ja aivot. Se toimii järjestelmän kaiken yhteydenpidon napana järjestelmän ja hälytyskeskuksen välillä ja liitetään verkkoon matkapuhelin (GSM)- ja laajakaistayhteydellä.

Kahdella yhteystavalla varmistetaan, että järjestelmä on yhdistyneenä hälytyskeskukseen, vaikka verkkoyhteys ei toimisi tai jos matkapuhelinverkko ei tilapäisesti olisi käytettävissä.

Verisure
Palovaroitin

Verisure palovaroittimet puhuvat toisilleen sekä sinulle. Palovaroittimet ovat sarjaankytkettyjä, joten ne kaikki varoittivat samanaikaisesti sekä puheviestein että hälytysäänellä, jolloin kaikki asunnossa olevat saavat nopeasti tiedon mistä savunmuodostus on alkanut. Lisäksi saat palohälytyksestä ilmoituksen tekstiviestinä matkapuhelimeen.

Palohälytysvalvonta 24/7 -palvelu sisältää palohälytysten ympärivuorokautisen valvonnan sekä toimenpiteet hälytyksen sattuessa. Palovaroittimet myös mittaavat huoneilman lämpötilaa ja suhteellista kosteutta.

Verisure Älypistorasia
Älypistorasia

Älypistorasian avulla voit ohjata kotisi valaistusta ja melkein mitä tahansa sähkölaitteista Verisure -mobiilisovelluksella, missä ikinä oletkin.

Kun älypistorasia on liitetty osaksi hälytysjärjestelmää, voit asettaa sen kytkeytymään pois, kun kytket järjestelmäsi kokosuojaukseen tai kytkeytymään päälle kun tulet kotiin ja kytket järjestelmän pois päältä. Voit myös asettaa sen kytkemään valon päälle hälytyksen sattuessa. Älypistorasian avulla lisäät turvallisuutta ja teet arjestasi hieman helpompaa.

Yale Älylukko
Avaimenperä

Avaimenperän avulla kaikkien perheenjäsenten on helppo kytkeä järjestelmä päälle ja pois. Pidät vain avaimenperää käyttönäppäimistön tähdenmuotoista lukijaa vasten. a

Jokainen avaimenperä on yksilöllinen ja lisätään aina tietylle käyttäjälle. Näin tiedät aina kuka on tullut ja lähtenyt kotoa ja voit helposti poistaa kadonneen avaimenperän tai lisätä järjestelmään uusia avaimenperiä Omien Sivujen tai mobiilisovelluksen avulla.