Kodin hälytysjärjestelmät omakoti- ja rivitaloille, sekä kerrotaloasuntoihin

Verisure hälytysjärjestelmä kotiin

Turvaa kotisi, mökkisi tai loma-asuntosi valvotulla hälytysjärjestelmällä.

pyydä tarjous

 

Hälytysjärjestelmä kotiin Suomen suosituimmalta turvapalvelulta

Verisure on Suomen johtava turvapalvelu 30 vuoden ajalta ja palvelee jo 90 000 suomalaista asiakasta. Ainutlaatuisen tuotekehityksemme ansiosta tarjoamme suojan omakotitaloihin kerrostaloihin, rivitaloihin, ja vapaa-ajan kohteille, kuten kesämökeille. 

Verisuren paloturva auttaa tulipalon syttyessä

Suomen suosituin turvapalvelu

Maksuttomat vartijakäynnit sisältyvät hintaan, myös vikahälytyksissä*

Verisure tarjoaa sinulle ammattimaisesti valvotun murtohälytysjärjestelmän, joka sisältää kamerailmaisimen, jonka avulla voimme varmistaa hälytyksen aiheuttajan. Saat kotisi oviin ja ikkunoihin myös liimattavia hälytys- ja vartiointipalvelusta kertovia tarroja, jotka todistetusti ennaltaehkäisevät murtoja. Hälytyskeskuspäivystäjämme valvovat jatkuvasti hälytysjärjestelmääsi ja reagoivat heti, jos jotakin tapahtuu. Tarvittaessa lähetämme paikalle vartijan tai välitämme tiedon hätäkeskukseen.

turvaa kotisi

taloa tarkkaileva murtovaras

Murtoturva

Pysäytä murto jo ennen kuin varas pääsee sisälle 

Murtovarkaat välttävät koteja, joissa on Verisuren hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat, koska toiminta-aika suojatussa kohteessa on hyvin rajallinen. Hälytys laukeaa jo kun ovea tai ikkunaa pyritään avaamaan väkivalloin ja videokamerailmaisin huomaa liikkeen sisällä ja saamme video- ja äänitodistemateriaalin poliisille. ZeroVision -näköesteen sankan savun avulla voimme karkoittaa tunkeutujan välittömästi. 

LUE LISÄÄ MURTOTURVASTA

Verisuren paloturva auttaa tulipalon syttyessä

Paloturva

Havaitse savu ennen liekkejä

Palotilanteissa aikainen havaitseminen on avainasemassa henkien ja kiinteistön pelastamisessa. Optiset ja sarjaan kytketyt, puheäänellä varoittavat palovaroittimet hälyttävät sinulle ja Verisuren hälytyskeskukseen, jolloin voimme ohjeistaa hädässä olevia alkusammutustoimissa ja pelastautumisessa. Verisuren hälytyskeskus huolehtii avun myös tyhjillään olevaan kotiin.

Lue lisää paloturvasta

Valvontakamera ulos ja sisälle

Näe mitä kotisi ulko- ja sisätiloissa tapahtuu

Valvontakameran avulla voit seurata mitä kotipihallasi tapahtuu. Saat ilmoitukset itseäsi kiinnostavista tapahtumista ja voit puhua vieraiden kanssa.  Kamerat on varustettu veitsenterävällä kuvanlaadulla, pimeänäöllä, sireenillä, kohdevalolla ja hahmontunnistuksella. Lisäksi videokamerailmaisimen avulla voit seurata esimeksiksi onko lemmikilläsi kaikki hyvin, kun olet poissa kotoa.

Lue lisää UlkoKAMERAsta lue lisää SISÄKAMERAsta

ovikameran seuranta

Älykoti

Etäohjaa hälytyksiä, lukkoja ja sähkölaitteita ja saa ilmoituksia tapahtumista 

Hälytysjärjestelmään liitetyn lukon kanssa voit avata ja lukita oven puhelimellasi ja saat ilmoituksen, kun lapset ovat päässeet turvallisesti kotiin. Automoidulla lukituksella ja valaistuksella varmistat myös perheenjäsenten turvallisen ulospääsyn hätätilanteessa.

LUE LISÄÄ ÄLYKODISTA

 

Älylukko käytössä

 

 

Asennus ja huolto - olemme apunasi aina

Ammattilaiset huolehtivat järjestelmäsi asennuksesta ja ylläpidosta. Voit käyttää laitteitasi huoletta. Verisure omistaa hälytysjärjestelmäsi laitteet, joten voit luottaa siihen, että pidämme järjestelmäsi aina toimintakunnossa.

 

Oma hälytyskeskus - ympäri vuorokauden

Verisuren oma hälytyskeskus valvoo järjestelmiä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Hälytyskeskuspäivystäjämme reagoivat heti, jos jotakin tapahtuu.

 

Vartijakäynnit sisältyvät hintaan

Hälytyksen sattuessa hälytyskeskus aloittaa heti toimenpiteet hälytyksen syyn selvittämiseksi. Tarvittaessa lähetämme paikalle vartijan tai välitämme tiedon hätäkeskukseen. 

 

Näin Verisuren murtosuoja toimii

00.54

Näin Verisuren murtosuoja toimii

00.54

OHJAA HÄLYTYSJÄRJESTELMÄÄ ÄLYPUHELIMELLA

Verisure-sovelluksella voit ohjata ja valvoa kotiasi helposti puhelimella, missä tahansa oletkin.

Kytke hälytys päälle ja pois, tarkista hälytysjärjestelmäsi tila ja vastaanota ilmoituksia, kun lapset saapuvat kotiin tai kun kotona on sähkökatkos.

Lisäämme valikoimaamme jatkuvasti uusia älypalveluita, jotka tekevät arjestasi hieman helpompaa ja hauskempaa.

• Kytke hälytys päälle ja pois, missä ikinä oletkin

• Saat ilmoituksen palohälytyksestä

• Saat ilmoituksen, kun lapset saapuvat kotiin

• Ohjaa kotisi valaistusta ja sähkölaitteita

• Valvo kotisi sisäilmaa ja lämpötilaa
 

Verisure-sovellus on saatavana iPhone-, Android- ja Windows-puhelimille.

App Store Google Play

Verisure

Jätä soittopyyntö tai soita heti 010 217 9110

Klikkaamalla painiketta hyväksyt Verisuren tietosuojakäytännön ja käyttöehdot

Verisure

ÄLYKKÄÄT PALVELUT KOTIISI

Kuvittele turvajärjestelmä, joka osaa sammuttaa kahvinkeittimen tai kertoa sinulle, milloin lapset tulevat koulusta kotiin, vaikka et itse olisikaan kotona.

Verisure on paljon enemmän kuin tavallinen kotihälytin – se tekee kodistasi älykodin. Kytke hälytysjärjestelmä päälle ja pois päältä älypuhelimella. Ohjaa lukitusta, valaistusta tai muuta elektroniikkaa mobiilisovelluksella. Vastaanota ilmoituksia älypuhelimeesi, kun lapset tulevat kotiin. Tarkista kotisi sisälämpötila tai suhteellinen ilmankosteus ja vastaanota tekstiviesti palohälytyksistä.

Nykyaikaisen langattoman tekniikan sekä Verisure-mobiilisovelluksen ja Omien Sivujen, oman verkossa toimivan ohjauspaneelisi avulla, olet aina yhteydessä kotiisi - olitpa itse missä tahansa.

Pyydä tarjous

MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT?

 

 

 

Palkittu hälytysjärjestelmä

Verisuren hälytysjärjestelmä ja älykotiratkaisut voittavat jatkuvasti uusia palkintoja, sekä antavat sinulle lisäturvaa ja helpompaa arkea asumiseen ja työskentelyyn. Turvallisuutesi, helppokäyttöisyys, laadukkaat tuotteet ja design ovat avaintekijöitä, kun kehitämme uusia innovatiivisia turvallisuusratkaisuja. Huomioi myös tuotteidemme elinikäinen tuotetakuu.


Vakavaraisuutta 30 vuoden kokemuksella

Verisure on toiminut Suomessa jo 30 vuoden ajan ja on taloudellisesti vahva ja vakavarainen. Voit siis luottaa siihen, että olemme turvanasi jatkossakin.

Verisuren vakavaraisuus on tunnustettu Kauppalehden Kestomenestyjät 2011-2023-sertifikaatilla. Menestysluokitus edellyttää, että yritys on taloudellisen suorituskykynsä perusteella koko maan ja oman toimialansa parhaimmistoa.


Palkittua designia ja helppokäyttöisyyttä

Verisuren muotoilu ja järjestelmän helppokäyttöisyys on tunnustettu useilla arvostetuilla palkinnoilla.

Hälytysjärjestelmämme on voittanut iF DESIGN AWARD -palkinnon tunnustuksena kätevästä käytettävyydestä ja tyylikkäästä designista.

GuardVision™-videokamerailmaisimemme on voittanut reddot-palkinnon edistyksellisestä teknologiasta ja sulavasta muotoilusta.