Yrittäjä, laske hälytys- järjestelmäsi hinta!


Haluatko, että soitamme sinulle?

Tai soita itse 010 217 9110

Laske hälytysjärjestelmäsi hinta

Yrittäjän hälytysjärjestelmät, jotka

näkevät, kuulevat, puhuvat ja tuntevat! 

Kodin hälytysjärjestelmä, joka näkee, kuulee, puhuu ja tuntee!
Verisure Home Plus - kodin hälytysjärjestelmä

Verisure Business

Yrittäjän murtohälytysjärjestelmä kuvavarmennuksella, puhekeskuksella ja SOS-hätäkutsulla.

Verisure Home Plus - kodin hälytysjärjestelmä

Verisure Business Plus

Yrittäjän murto- ja palohälytysjärjestelmä kuvavarmennuksella, puhekeskuksella ja SOS-hätäkutsulla.

Verisure Home Premium - kodin hälytysjärjestelmä

Verisure Business Premium

Laaja yrittäjän palo- ja murtohälytys-järjestelmä, kuvavarmennuksella, puhekeskuksella, vuotovahdilla, turvapainikkeella, sekä SOS -hätäkutsulla.

24/7 -hälytyskeskusvalvonta ja maksuttomat vartijakäynnit tarvittaessa!

Nyt voit suojata yrityksesi toimitilat

Suomen suosituimmalla hälytysjärjestelmällä!

Yrityksien toimitiloihin murtaudutaan Suomessa tilastojen mukaan noin 10 kertaa päivässä. (Lähde: Tilastokeskus 2016.)

 

Verisure tarjoaa sinulle ammattimaisesti valvotun murtohälytysjärjestelmän, joka sisältää kamerailmaisimen, jonka avulla voimme varmistaa hälytyksen aiheuttajan. Tarvittaessa lähetämme paikalle vartijan tai välitämme tiedon hätäkeskukseen.

Hälytyskeskuspäivystäjämme valvovat jatkuvasti hälytysjärjestelmääsi ja reagoivat heti, jos jotakin tapahtuu. Saat toimitilasi oviin ja ikkunoihin myös liimattavia hälytys- ja vartiointipalvelusta kertovia tarroja, jotka todistetusti ennaltaehkäisevät murtoja.

Hälytyksen sattuessa kamerailmaisimet ottavat kuvasarjan, joka välitetään hälytyskeskukseen. Kuvat auttavat hälytyskeskuspäivystäjää selvittämään hälytyksen syyn ja näin voimme heti aloittaa oikeat toimenpiteet.

Tiedonsiirto hälytyskeskukseen välillä toimii sekä GSM- että internetyhteyden avulla - kaksi erillistä tiedonsiirtokanavaa lisäävät turvallisuutta. Ovikoskettimien avulla suojaat ovet tai ikkunat, joista tunkeutuja voisivat yrittää päästä sisään.

tai soita 010 217 9110

Olemme käytettävissäsi jatkuvasti

Asennus ja huolto

Ammattilaiset huolehtivat järjestelmäsi asennuksesta. Tämä on palvelu, joka sisältyy kaikkiin palvelupaketteihimme. Sen avulla varmistamme, että koko hälytysketju toimii virheettömästi.  

Pakettimme sisältää myös palvelusopimuksen, jonka ansiosta saat etuja huoltotöistä sekä tietyistä tuotteista.

Oma hälytyskeskus

Verisuren hälytyskeskus valvoo asiakkaidemme järjestelmiä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. 

Hälytyskeskuspäivystäjämme ovat erikoistuneet tulkitsemaan ja toteamaan hälytyksen syyn, ja he osaavat nopeasti ratkaista kulloinkin tarvittavat toimenpiteet. Valvomme hälytyskeskuksessamme vain niiden asiakkaiden järjestelmiä, joille on asennettu meidän tarjoamiamme järjestelmiä. Toisin kuin monissa muissa hälytyskeskuksissa päivystäjämme ovat erikoistuneet juuri Verisure tuotteisiin ja teknologiaan ja voimme näin tarjota asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Vartijakäynnit sisältyvät hintaan

Hälytyksen sattuessa hälytyskeskus aloittaa heti toimenpiteet hälytyksen syyn selvittämiseksi. Tarvittaessa lähetämme paikalle vartijan.

Vartijakäynnit sisältyvät palveluun eikä niistä veloiteta erikseen. Ostamme vartiointipalvelut alan muilta toimijoilta ja käytämme aina
paikkakunnan parasta palvelua. 

Näin Verisuren
murtosuoja toimii

00.47

Valitse oikea paloturva

Hälytyskeskus välittää tiedon palokunnalle tulipalon sattuessa.

Verisure tarjoaa kehittyneen palohälytysjärjestelmän, joka on liitetty hälytyskeskuksen ympärivuorokautiseen valvontaan. Järjestelmän sarjaankytketyt palovaroittimet alkavat kaikki hälyttää samanaikaisesti, jos yksi niistä havaitsee savua.  Jos vähintään kaksi palovaroitinta havaitsee savua samanaikaisesti, hälytyspäivystäjämme voivat välittää tiedon suoraan hätäkeskukseen. Palovaroittimet on myös liitetty kamerailmaisimiin niin,  että palohälytyksen alkaessa kamerat ottavat kuvia ja lähettävät ne hälytyskeskukseen. Hälytyksen syyn kuvavarmennus on päivystäjälle lisätyökalu, jotta hän voi nopeasti ryhtyä oikeisiin toimenpiteisiin.

tai soita 010 217 9110

Mitä asiakkaamme sanovat?  

Puhuvat palovaroittimet pelastivat henkiä

Olemme olleet Verisure-asiakkaita useamman vuoden. Järjestelmän tositestauksen jouduimme suorittamaan jouluaattona vuonna 2013 klo 4.40, jolloin saunarakennuksessamme syttyi tulipalo. Erillisessä rakennuksessa nukkui kaksi henkilöä, jotka heräsivät palohälyttimeen, kuten myös päärakennuksessa nukkuva muu perhe. Hälytykeskus otti meihin yhteyttä välittömästi ja soitti pyynnöstämme palokunnan paikalle. Aika nopeasti saapui myös vartija paikalle. Sauna vaurioitui, mutta ihmiset selvisivät. 

Jälkeenpäin ajateltuna tuntuu että tämäntyyppinen järjestelmä tulisi olla pakollinen jokaisessa taloudessa. Meillä oli saunamökissä toinenkin hälytin mutta siitä oli patteri loppu. Varmasti voidaan sanoa, että Verisure-järjestelmä pelasti tässä tapauksessa kaksi ihmishenkeä. Itse en ole ollut aikaisemmin vakuuttunut puhuvasta palohälyttimestä, mutta mökissä nukkujat kertoivat että unenpöpperössä rauhallinen ihmisääni helpotti reagoimaan oikein tilanteeseen. 


Pekka ja Ritva

Verisuren asiakkaana vuodesta 2012

Toimiva ja turvallinen

Verisuren tuotteet ja palvelut antavat mielenrauhaa ja turvaa, kun olemme kotona, mutta myös silloin kun olemme itse poissa. Hälytyksen sattuessa soitto hälytyskeskuksesta tulee ihan äärettömän nopeasti.

Mobiilisovelluksella on näppärä kytkeä hälytys päälle ja pois. Sovellus helpottaa myös arkea, kun sen avulla näkee milloin lapsi on tullut koulusta kotiin.

Helena

Verisuren asiakkaana vuodesta 2003

Mukavaa ja ystävällistä palvelua

Olen pari kertaa joutunut soittamaan Verisurelle, koska meidän hälytyslaitteessa ollut jokin pieni häiriö. Mistään en ole ikinä saanut niin mukavaa ja ystävällistä asiakaspalvelua kuin teiltä!

Kiitän oikein todella lämpimästi! Aina on asia saatu hoidettua ja erittäin ystävällisesti. Monella firmalla olisi teiltä opittavaa! :) 

Petri

Verisuren asiakkaana vuodesta 2010

Ohjaa hälytysjärjestelmää älypuhelimella

Kytke järjestelmä päälle ja pois. Vastaanota ilmoituksia, kun joku muu kytkee järjestelmän päälle ja pois. Tarkista hälytyksen tila ja toimitilojesi lämpötila. Verisure -sovelluksen avulla on helppoa ohjata ja valvoa hälytysjärjestelmääsi älypuhelimella, olitpa itse missä tahansa.

Tarjoamme myös tuotteita, joiden avulla voit ohjata valaistusta tai valvoa toimitilojen ilmankosteutta. Kehitämme jatkuvasti uusia älykkäitä palveluja, jotka tekevät töyelämästäsi hieman helpompaa ja turvallisempaa.

 

Verisure sovellus on ladattavissa iPhoneen App Storesta, Android-puhelimeen Google Playstä ja Windows Phone 8 -puhelimiin Windows Phone -kaupasta.

Muokkaa asetuksia Omilla Sivuilla

Saadaksesi järjestelmäsi toimimaan mahdollisimman tehokkaasti asennuksen jälkeen aktivoi Omat Sivut -henkilökohtainen ohjauspaneelisi verkossa. Omilla Sivuilla määrität ja ohjaat useita järjestelmän toimintoja. Päivitä tietosi niin, että saamme aina yhteyttä sinuun, lisää uusia yhteyshenkilöitä tai lisää järjestelmääsi StarKey-avaimenperätunnistimia työntekijöillesi. Voit myös tehdä loma-asetuksia, jolloin järjestelmä on optimoitu poissaollessasi.

tai soita 010 217 9110

Turvallinen ja ainutlaatuinen teknologia

Verisure on älykkäiden turvajärjestelmien toimittaja. Meiltä saat järjestelmän, jonka päivittäminen ja laajentaminen on helppoa ja mahdollista tulevaisuudessakin. Järjestelmän laitteet sisältävät monia älykkäitä ominaisuuksia. Kun liität järjestelmään uusia tuotteita, lataat vain uuden ohjelmiston järjestelmäsi VBoxiin. Salattu yhteys hälytyskeskukseen, sekä laajakaista että GSM -yhteydellä, ja se, että vastaamme itse kaikkien tuotteidemme suunnittelusta ja kehityksestä, tekee järjestelmästä erittäin turvallisen ja luotettavan. Tutustu tuotteisiimme!

Keskusyksikkö

Keskusyksikkö on järjestelmäsi sydän ja aivot. Se toimii kaiken kommunikoinnin keskipisteenä ja välittää viestit sekä järjestelmän eri osien kesken että hälytyskeskukseen. Keskusyksikkö käyttää tiedon välittämiseen internet-yhteyttä.

Järjestelmän yhteyksien toimintaa testataan jatkuvasti turvallisuustoimenpiteenä. Jos järjestelmän yhteys ei toimi ja signaalit eivät saavuta meitä, ryhdymme tarpeellisiin toimenpiteisiin. Ohjelmistopäivitykset voit ladata Omien Sivujen kautta. Päivityksen aloitat painamalla keskusyksikön keskellä olevaa tähtipainiketta.

Palovaroitin

Verisure palovaroittimet puhuvat toisilleen ja sinulle.

Palovaroittimet ovat sarjaankytkettyjä, joten ne varoittavat samanaikaisesti sekä puheviestein että hälytysäänellä, jolloin kaikki asunnossa olevat saavat nopeasti tiedon siitä, missä savunmuodostus on alkanut. Lisäksi saat palohälytyksestä ilmoituksen tekstiviestinä matkapuhelimeesi. Fire Pro -palvelu sisältää palohälytysten ympärivuorokautisen valvonnan sekä toimenpiteet hälytyksen sattuessa. Palovaroittimet myös mittaavat huoneilman lämpötilaa ja suhteellista kosteutta.  

Kamerailmaisin

Kameran avulla hälytyskeskus pystyy todentamaan hälytyksen aiheuttajan ja aloittamaan nopeammin oikeat toimenpiteet.

Murto- tai palohälytyksen tapahtuessa kamerailmaisin aktivoituu ja ottaa kuvasarjan, jonka järjestelmä lähettää hälytyskeskukseen. Kuvien avulla päivystäjän voi valita oikeat toimenpiteet, esimerkiksi lähettää vartijan paikalle tai välittää tiedon hätäkeskukseen, jossa ryhdytään tarvittaviin toimenpiteisiin. Yksityisyytesi on turvassa, sillä kamerailmaisin voi ottaa kuvia vain hälytyksen sattuessa.

Puhekeskus

Puhekeskus (sisäänrakennetulla) sireenillä toimii kuin puhelin hälytyskeskuksemme ja kotisi välillä.

Hälytyksen sattuessa hälytyskeskuksemme voi ottaa nopeasti puheyhteyden ja aloittaa oikeat toimenpiteet, esimerkiksi välittämällä tiedon hätäkeskukseen, jos joku on loukannut itsensä tai on vaarassa. Puhekeskuksen avulla voimme tarjota ainutlaatuista palvelua, kun hälytyskeskuspäivystäjämme voi myös karkottaa mahdollisen tunkeutujan.

Käyttönäppäimistö

Käyttönäppäimistöllä kytket järjestelmäsi päälle ja pois käyttäen henkilökohtaista käyttökoodia tai avaimenperää.

Käyttönäppämistö toimii myös turvahälyttimenä. Jos painat näppäimistön SOS-painikkeita, siitä välittyy tieto hälytyskeskukseemme. Voit myös asettaa käyttönäppäimistöön ovikellotoiminnon, jolloin se antaa ovikelloa muistuttavan äänimerkin, kun joku tulee ovesta sisään.

Ovivahti

Ovivahdin avulla suojaat ovet tai ikkunat, joista tunkeutuja voisi yrittää päästä sisään. Hälytys aiheutuu, kun ovi tai ikkuna, johon ovivahti on asennettu, avataan järjestelmän ollessa päälle kytkettynä.

Voit pitää järjestelmää päällekytkettynä myös kotona ollessasi esimerkiksi öisin, kytkemällä vain osan järjestelmästä päälle. Voit itse valita mitkä järjestelmän laitteista kuuluvat osasuojaukseen, valitsemalla siihen kaikkiin ulko-oviin asennetut ovikoskettimet, saat luotua kotiisi ns. kuorisuojauksen.

Avaimenperä

Avaimenperän avulla kaikkien perheenjäsenten on helppo kytkeä järjestelmä päälle ja pois. Pidät vain avaimenperää käyttönäppäimistön tähdenmuotoista lukijaa vasten.

Jokainen avaimenperä on yksilöllinen ja lisätään aina tietylle käyttäjälle. Näin tiedät aina kuka on tullut ja lähtenyt kotoa ja voit helposti poistaa kadonneen avaimenperän tai lisätä järjestelmään uusia avaimenperiä Omien Sivujen tai mobiilisovelluksen avulla.

Älypistorasia

Älypistorasian avulla voit ohjata kotisi valaistusta ja melkein mitä tahansa sähkölaitetta Verisure mobiilisovelluksella, missä ikinä oletkin.

Kun älypistorasia on liitetty osaksi hälytysjärjestelmää, voit asettaa sen kytkeytymään pois, kun kytket järjestelmäsi kokosuojaukseen tai kytkeytymään päälle kun tulet kotiin ja kytket järjestelmän pois päältä. Voit myös asettaa sen kytkemään valon päälle hälytyksen sattuessa. Älypistorasian avulla lisäät turvallisuutta ja teet arjestasi hieman helpompaa.

tai soita 010 217 9110