Laske hälytysjärjestelmäsi hinta

Saat vastauksen minuutissa!

Haluatko, että soitamme sinulle?

Tai soita 010 217 9110

Sinun ei tarvitse huolehtia kaikesta

Me huolehdimme yrityksesi turvallisuudesta

Testaa sopivin hälytysjärjestelmä yrityksellesi!

Olet klikkauksen päässä hinnasta

Täytä lomake ja klikkaa "Näytä minulle sopiva turvaratkaisu!" -painiketta, niin näet hinnan ja tarkemmat tiedot palvelusta, jota suosittelemme sinulle. Yhteystietosi ja vastauksesi välitetään myyntipalveluumme. Käytämme vastauksia ja yhteystietojasi ainostaan siihen, että voimme auttaa valitsemaan juuri sinun yritykseesi sopivan turvaratkaisun.
Näytä minulle sopiva turvaratkaisu!

Henkilötietorekisteri sisältää perustiedot kuten: nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen henkilötietolain sallimissa tilanteissa sekä asumismuodon. Verisure käyttää tietojasi palvelun tuottamiseen, asiakastutkimuksiin, uutiskirjeiden lähetyksiin sekä tilastointitarkoituksiin. Tietoja saatetaan käyttää myös siten että Verisure ja sen mahdolliset yhteistyökumppanit voivat niiden avulla muokata sisältöään, mainoksiaan ja tarjouksiaan sekä suorittaa suoramarkkinointia.
Rekisterinpitäjä voi luovuttaa tietoja yhteistyökumppaneilleen sekä viranomaistoimien tai lainsäädännön niin edellyttäessä. Tietoja ei luovuteta EU:n ulkopuolelle. Asiakastietojärjestelmien teknistä ylläpitoa voidaan tehdä etäyhteyksien avulla myös EU:n ulkopuolelta.
Voimassa olevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti sinulla on oikeus kerran kalenterivuodessa saada maksutta tieto siitä, mitä henkilötietoja sinusta käsitellään, riippumatta siitä miten ne on kerätty. Lain mukaan pyyntö on lähetettävä kirjallisesti ja henkilökohtaisesti allekirjoitettuna Verisure Oy:lle (Y-tunnus: 1773522-2) osoitteseen PL 80, 00240 Helsinki. Katso koko rekisteriseloste täältä.

JavaScript måste vara aktiverat för att använda denna sida!

Till Verisure

1. Oletko jo Verisuren asiakas?

Seuraava
Sinun täytyy tehdä valinta

2. Minkälaisen toimitilan haluat suojata?

Seuraava Takaisin

Suomessa murtaudutaan liiketilaan noin joka kolmas tunti. (Lähde: Tilastokeskus 2016).

Sinun täytyy tehdä valinta

3. Mistä palveluista olet kiinnostunut?

Seuraava Takaisin

Tiedämme, että valvottu murto- ja palohälytysjärjestelmä parantaa toimitilan turvallisuutta. Hälytyskeskuksemme toimii 30 sekunnissa.

Sinun täytyy tehdä valinta

4. Haluatko välttää vesivahingot toimitiloissasi?

Seuraava Takaisin

Tiedämme, että Suomessa ilmoitetaan vakuutusyhtiöille yli 30 000 vesivahinkoa vuodessa.

Sinun täytyy tehdä valinta

5. Toimitilani neliömäärä on:

Seuraava Takaisin
Sinun täytyy tehdä valinta

6. Kuinka monta työntekijää yrityksessäsi on?

Seuraava Takaisin
Sinun täytyy tehdä valinta

7. Haluatko ohjata hälytysjärjestelmää puhelimellasi silloinkin, kun et ole itse paikalla?

Seuraava Takaisin
Sinun täytyy tehdä valinta

8. Onko toimitiloihisi tai muihin lähellä oleviin toimitiloihin murtauduttu?

Seuraava Takaisin
Sinun täytyy tehdä valinta

9. Mitä seuraavista palveluista arvostat osana yrityksesi hälytysjärjestelmää?

Seuraava Takaisin
Sinun täytyy tehdä valinta

Suomen suosituin valvottu hälytysjärjestelmä tarjoaa turvaa ja ennustettavuutta yrityksesi toimintaan

Vahinkojen ennaltaehkäisy takaa yritystoiminnan jatkuvuuden. Nopea reagointi minimoi vahingot ja lyhentää aikaa, jonka yrityksen toiminta on keskeytyksissä.

Palveluamme käyttää jo yli 200 000 suomalaista ja hälytyskeskuksemme Helsingin Pasilassa käsittelee yli 20 000 hälytystä kuukaudessa. Erinomainen laatu ja palvelu ovat meille kunnia-asioita, minkä ansiosta asiakkaamme kuuluvat alan tyytyväisimpiin.

 

Verisuren palvelu mahdollistaa ennustettavat kustannukset
 • Veloitukseton yrityksen turvakartoitus
 • Kiinteä liittymis- ja asennusmaksu
 • Kiinteä kuukausiveloitus
 • Ei piilokuluja - vartijakäynnit kuuluvat kuukausimaksuun, eikä virhehälytyksistä peritä erillistä veloitusta
 • Veloituksettomat huoltotyöt sekä elinikäinen tuotetakuu
 • Säästöt vahinkovakuutuksessa: suuri osa vakuutusyhtiöistä antaa edun vakuutuksesta asiakkaille, jotka käyttävät ammattimaisesti valvottua turvajärjestelmää
 • Langaton järjestelmä asennetaan ilman sähkövetoja ja suuria remontteja

Verisuren valvotulla hälytysjärjestelmällä turvaat sekä yrityksesi että henkilöstösi

1. Miksi tarvitsen yrityksen hälytysjärjestelmän?

 

Hälytysjärjestelmän hankkimisessa yritykseen on kyse ennaltaehkäisystä, yritystoiminnan jatkuvuuden turvaamisesta ja elämäntyön suojaamisesta.

 • Suomessa murtaudutaan liiketilaan noin joka kolmas tunti. (Lähde: Tilastokeskus 2016)
 • Kyse ei ole vain omaisuuden menettämisestä. Murto voi seisauttaa liiketoiminnan pitkäksi ajaksi aiheuttaen tulonmenetyksiä. Murto voi aiheuttaa paljon lisätyötä ja järkyttää yrittäjän ja henkilökunnan turvallisuuden tunnetta.
 • Suomessa syttyy joka päivä kuusi tulipaloa erilaisissa liiketiloissa. (Lähde: Pelastustoimi 2016)
 • Suomessa sattuu joka päivä yli 100 vesivahinkoa. (Lähde: Finanssialan keskusliitto)
 • Ennaltaehkäise tuhansia euroja maksavat ja yritystoimintaa hankaloittavat remontit.
Verisuren Hälytyskeskus toimii 24/7 jokaisena päivä.

2. Miksi hälytysjärjestelmän pitää olla valvottu?

 

Teknologia ei ota itsessään murtovarasta kiinni tai sammuta tulipaloa – taustalle tarvitaan aina ammattilainen välittämään oikea apu paikalle.

 • Ammattimaisesti valvottu hälytyskeskus käsittelee hälytykset välittömästi ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä ja välittää oikean avun paikalle, olipa kyse sitten poliisista, pelastuslaitoksesta tai vartijasta.
 • Yrityksesi tiloja valvotaan myös silloin, kun kukaan ei ole paikalla.

3. Miksi valitsen Verisuren hälytysjärjestelmän?

 

Verisurella on markkinoiden ainoa hälytysjärjestelmä, joka näkee, kuulee, puhuu ja tuntee. Mitä useampia lähteitä hälytyskeskuspäivystäjä voi käyttää apunaan tilannearvion tekemiseen, sitä nopeammin tarvittava apu saadaan paikalle.

 • Verisuren oma hälytyskeskus valvoo asiakasyritysten tiloja 24/7, vuoden jokaisena päivänä ja ryhtyy välittömästi toimiin hälytyksen sattuessa.
 • Ainutlaatuisten oviin ja ikkunoihin liitettävien tärinäilmaisimien avulla murtoyritykset havaitaan jo ennen kuin varkaat pääsevät sisään.
 • Hälytyksen lauetessa hälytyskeskuspäivystäjä todentaa ainutlaatuisen puhekeskuksen ääniyhteyden sekä kamerailmaisimen kuvien avulla hälytyksen todellisen syyn.
 • Hiljainen hätäkutsu -painikkeen avulla saat tehtyä hiljaisen ja huomaamattoman hälytyksen Verisuren hälytyskeskukseen, kun tarvitset apua hätätilanteessa.
 • Oman tuotekehityksen ansiosta Verisurella on turvallisuusalan edistyksellisin teknologia ja palvelut.

Markkinoiden kattavimmalla hälytysjärjestelmällä varmistat yrityksesi turvallisuuden

Mitä useampia lähteitä hälytyskeskuspäivystäjä voi käyttää apunaan tilannearvion tekemiseen, sitä nopeammin tarvittava apu saadaan paikalle. Asiakkaanamme saat turvaa henkilöstöllesi, kiinteistöllesi, irtaimistollesi sekä varmistat toiminnan jatkuvuuden myös vahingon sattuessa.

24/7 hälytyskeskusvalvonta

Verisuren oma hälytyskeskus sijaitsee Helsingin Pasilassa, missä erikoiskoulutettu henkilökuntamme on aina valmiudessa ja valvoo asiakkaiden järjestelmiä ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Hälytyksen sattuessa toimimme välittömästi. Selvitämme hälytyksen syyn ja välitämme paikalle oikean avun, olipa kyse vartijasta, poliisista tai pelastuslaitoksesta. Hälytyksen syyn selvittämiseksi tarvitaan edistyksellisen teknologian lisäksi myös asiantuntemusta ja kokemusta, jotta oikea apu saadaan nopeimmin paikalle.

Paloturva

Verisuren palovaroittimet ovat hälytyskeskuksen jatkuvassa valvonnassa. Palovaroittimen havaitessa savua, tieto hälytyksestä menee Verisuren hälytyskeskukseen, jossa hälytyskeskuspäivystäjä aloittaa toimenpiteet välittömästi.

Hälytysjärjestelmämme palovaroittimet on kytketty sarjaan. Kun yksi palovaroitin havaitsee savua, se viestii siitä heti järjestelmän muille palovaroittimille ja kaikki palovaroittimet alkavat hälyttää samanaikaisesti.

Kun palovaroitin havaitsee savua, kamerailmaisin ottaa kolmen kuvan kuvasarjan ja lähettää ne hälytyskeskukseen, jossa hälytyskeskuspäivystäjä pystyy reagoimaan välittömästi ja välittämään tarvittavan avun paikalle.

Murtoturva

Verisuren ainutlaatuisilla ovi- ja ikkunavahdeilla havaitsemme murron jo ennen kuin varas pääsee sisään. Ovi- ja ikkunavahti tärinäilmaisimella tuntee ulko-oven tai ikkunan murtamisyrityksestä aiheutuvan tärinän ja laukaisee hälytyksen.

Kamerailmaisimen avulla Verisuren hälytyskeskus tunnistaa ja todentaa yrityksen tiloihin tunkeutumisen ja välittää oikean avun paikalle nopeasti.

Lisäksi murtohälytyksen lauetessa voimme puhua suoraan liiketilaan murtautuneille kutsumattomille vieraille ja ilmoittaa poliisin tai vartijan olevan matkalla. Tämä lisää tunkeutujan painetta poistua paikalta ja vähentää aiheutunutta vahinkoa.

Vesivuoto- ja kosteusturva

Vesi- ja vuotovahdin avulla havaitsemme alkavat vesivuodot ajoissa, mikä pienentää huomattavasti vesivahingon riskiä. Verisuren hälytyskeskus saa vuodosta heti hälytyksen, jolloin vuotoon voidaan reagoida ajoissa.

Kosteusvahdin avulla valvot rakennuksen lämpötilaa ja suhteellista kosteutta esimerkiksi kellarissa, talon alapohjassa tai vintillä. Voit valvoa kosteusvahdilla myös kylmälaitteidesi lämpötilaa.

Henkilöturva

Verisuren Hiljainen hätäkutsu -painikkeen avulla saat tehtyä hiljaisen ja huomaamattoman hälytyksen Verisuren hälytyskeskukseen, kun tarvitset apua hätätilanteessa. Hälytyksen sattuessa Verisuren hälytyskeskuspäivystäjä reagoi hälytykseen välittömästi lähettäen vartijan paikalle.

Hälytyskeskus todentaa ainutlaatuisen puhekeskuksen ääniyhteyden sekä kamerailmaisimen kuvien avulla hälytyksen todellisen syyn. Hälytyksen sattuessa pystymme heti mitoittamaan tarvittavat toimenpiteet oikein: välitetäänkö paikalle vartijan lisäksi myös poliisi.

Kyltit

Oviin, ikkunoihin ja postilaatikkoon kiinnitettävät Verisuren tarrat ja kyltit kertovat murtovarkaille, että yrityksen toimitila on Verisuren suojaama, mikä ehkäisee murtoja jo ennalta.

Näin toimimme hälytystilanteissa ja ennaltaehkäisemme murtoja

Verisuren hälytystarrat ehkäisevät murtoja jo ennalta

Oviin, ikkunoihin ja postilaatikkoon kiinnitettävät Verisuren tarrat ja kyltit kertovat murtovarkaille, että koti tai yrityksen toimitila on Verisuren suojaama.

Kun kiinnijoutumisriski on selvästi tavanomaista suurempi, halukkuus tällaiseen kohteeseen murtautumiseen vähenee merkittävästi.

Ainutlaatuiset tärinäilmaisimet havaitsevat murron jo ennen kuin se tapahtuu

Jos joku yrittää murtautua yritykseesi, ovi- ja ikkunavahti tärinäilmaisimella tuntee murtamisyrityksestä aiheutuvan tärinän ja laukaisee hälytyksen jo ennen kuin tunkeutuja on päässyt sisälle asti.

Kameran liiketunnistin aktivoituu ja lähettää kuvat hälytyskeskukseen

Kun kamerailmaisimen liiketunnistin havaitsee liikettä, kamerailmaisin ottaa kolmen kuvan kuvasarjan ja lähettää kuvat hälytyskeskukseen.

Hälytyskeskuksemme reagoi välittömästi

Kun hälytys on lauennut ja kuvat ovat saapuneet hälytyskeskukseemme, todennamme hälytyksen syyn ja välitämme heti oikean avun paikalle.

Välitämme oikean avun paikalle

Ainutlaatuisen kaksisuuntaisen puhekeskuksen avulla hälytyskeskuspäivystäjämme voi hälytyksen sattuessa puhua suoraan hälytyspaikalla olevien kanssa ja kuunnella, mitä paikan päällä tapahtuu. Murtohälytyksen lauetessa voimme puhua suoraan kotiin tai liiketilaan murtautuneille kutsumattomille vieraille ja ilmoittaa poliisin ja vartijan olevan matkalla. Tämä lisää tunkeutujan painetta poistua paikalta ja vähentää aiheutunutta vahinkoa.

Selaa alaspäin

sekuntia

Turvaamme yrityksesi toimialasta riippumatta

Myymälä

Liikkeiden ikkunat ja kassajärjestelmät houkuttelevat varkaita. Kauppiailla on kaksi pääasiallista turvallisuushuolta: työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuus ja tuotteiden turvallinen säilytys. Oikein valittu hälytysjärjestelmä ja siitä kertovat kyltit ennaltaehkäisevät varkauksia.

Toimisto

Toimistoissa on esillä rahanarvoista tavaraa helposti saatavilla: tietokoneita, laitteita, henkilökunnan laukkuja ja dokumentteja. Oikein valittu hälytysjärjestelmä ja siitä kertovat kyltit ennaltaehkäisevät varkauksia.

Ravintola, baari tai kahvila

Ravintolat ovat alttiita tulipaloille, vesivuodoille ja häiriökäyttäytymiselle. Paikalla on usein paljon ihmisiä ja työntekijöillä kädet täynnä, joten heillä voi olla vaikeuksia ennakoida uhkaavia tilanteita. Oikein valittu hälytysjärjestelmä ja siitä kertovat kyltit ennaltaehkäisevät vahinkoja.

Varasto

Varastotiloissa säilytetään usein paljon arvokasta tavaraa, joka kannattaa suojata. Verisuren hälytysjärjestelmä ehkäisee murtoja ja auttaa myös valvomaan tilojen ilmankosteutta.

Terveys- tai hyvinvointialan yritys

Terveydenhuoltoalan ammattilaisiin kohdistuu usein väkivallan uhka. Verisuren Hiljainen hätäkutsu -painikkeen avulla saat tehtyä hiljaisen ja huomaamattoman hälytyksen Verisuren hälytyskeskukseen, kun tarvitset apua hätätilanteessa.

Teollisuusyritys tai työpaja

Työpajojen ja korjaamojen yhteydessä on toimistotiloja, varastoja ja asiakastiloja. Hälytysjärjestelmä ja siitä kertovat kyltit ennaltaehkäisevät murtoja, ilkivaltaa ja häiriökäyttäytymistä.

Ohjaa arkeasi mobiilisovelluksella

Verisuren hälytysjärjestelmää ohjataan käyttönäppäimistön lisäksi Omat Sivut -palvelun kautta sekä mobiilisovelluksella. Näin voit etäohjata ja valvoa järjestelmääsi myös yrityksesi tilojen ollessa tyhjillään. Voit muun muassa etäkytkeä järjestelmän päälle tai pois, tarkistaa onko ovi tai ikkuna jäänyt auki ja saada ilmoituksen aina, kun joku työntekijöistäsi kytkee järjestelmän päälle tai pois. Mobiilisovelluksesta voit myös tarkastella yrityksesi tilojen sisälämpötilaa ja kosteustasoa sekä varmistaa kylmälaitteiden lämpötilan. Verisuren älypistorasian avulla etäohjaat valoja ja sähkölaitteita säästäen energiaa ja helpottaen arkeasi.

Verisure-sovellus on ladattavissa iPhoneen App Storesta, Android-puhelimeen Google Playstä ja Windows Phone 8 -puhelimiin Windows Phone -kaupasta.

Verisure Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku

Menestyjät 2017

Menestyjäluokituksen tuottaa Kappalehti Tietopalveluiden
analyysiyksikkö Balance Consulting.

Sosiaalinen media

Verisure

Verisure on Suomen ja Euroopan johtava kodinturva-alan yritys. Tarjoamme ammattimaisesti valvottuja, älykkäitä murto-, palo- ja vuotohälytysjärjestelmiä koteihin ja pienyrityksiin. Teknologisesti edistykselliset turvajärjestelmät liitettynä oman hälytyskeskuksemme ympärivuorokautiseen valvontaan ovat palvelumme perusta. Koska Verisuren järjestelmä näkee, kuulee, puhuu ja tuntee, olemme markkinoiden nopeiten reagoiva turvapalvelu. Palveluamme käyttää jo yli 200 000 suomalaista ja käsittelemme yli 20 000 hälytystä kuukaudessa. Panostamme laatuun ja palveluun, minkä ansiosta asiakkaamme kuuluvat alan tyytyväisimpiin. Olemme osa kansainvälistä Verisure Securitas Direct -ryhmää.

Yhteystiedot:

Vaihde 010 217 9000
Asiakaspalvelu, arkisin 8-20 010 217 9195
Hälytyskeskus, 24/7 010 217 9100
Myynti 010 217 9110
asiakaspalvelu@verisure.fi

Uutiskirje

Vastaanota Verisuren uusimpia tiedotteita ja päivityksiä© 2018 Verisure Securitas Direct Oy, All rights reserved