Käyttövinkit
Murto
palo
verisure
Autoklinikka ja Verisure -Turvallisuus ja tehokkuus menestyksekkään yhteistyön perustana
Verisure turvaamassa Francise-yrittäjiä, case Autoklinikka

Turvallisuus ei ole jokaisessa yritysketjussa sillä tasolla mikä olisi yritykselle edullista: liian monissa tapauksissa turvallisuuteen herätään vasta murron, tulipalon tai muun vaaratilanteen jälkeen, jolloin vaihtoehtojen tutkimisen sijaan valitaan monesti se nopein, muttei välttämättä helppokäyttöisin tai kannattavin ratkaisu. Autoklinikka on hyvä esimerkki yritysketjusta, joka on ottanut turvallisuusasiat tarkkaan harkintaan jo ennen kuin vahinko tapahtuu.

 

Autoklinikka näkee yrityksen turvallisuuden erottamattomana osana tehokasta yritystoimintaa. Yhteistyö Verisuren kanssa on osoittautunut menestyksekkääksi laajan toimipisteiden verkoston ollessa Verisuren hälytysjärjestelmän suojaamana. Kaikki yli 500 työntekijää 35:ssä eri toimipisteessä voivat keskittyä olennaiseen Verisuren pitäessä silmällä turvallisuutta kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

 

Yritysturvallisuus Autoklinikan tavoitteena

Henkilöstön ja tilojen turvaaminen on Autoklinikalle sydämen asia: murrot ja palot eivät ainoastaan seisauta liiketoimintaa vaan myös vievät henkilöstöltä arvokasta aikaa. Autoklinikan tilat toimivat myös arvokkaiden työvälineiden säilytyspaikkoina. Näiden tilojen ollessa Verisuren suojaamia, koulutetut hälytyskeskuspäivystäjät pystyvät hälytyksen sattuessa ryhtymään välittömästi oikeanlaisiin toimenpiteisiin isompien vahinkojen ennaltaehkäisemiseksi. Turvallisuusasioissa jokainen sekunti ratkaisee.

 

Henkilöstön turvallisuus taattu hiljaisen hätäkutsun avulla

Turvallinen työympäristö on keskeisessä asemassa Autoklinikan menestystarinassa ja Verisure haluaa auttaa takaamaan Autoklinikan työntekijöille turvallisen työpäivän ja asiakkaille turvallisen asiointikokemuksen. Hälytysjärjestelmään kuuluvan hiljaisen hätäkutsupainikkeen avulla työntekijät voivat pyytää apua nopeasti ja huomaamattomasti odottamattoman tilanteen sattuessa.

 

Hallinnoitavuus avaimena yritysketjun toimivuuteen

Yksi merkittävimmistä syistä miksi Autoklinikka valitsi juuri Verisuren on järjestelmän hallinnoitavuus: yhden sopimuksen takaa löytyy koko toimipisteiden verkosto. Verisuren helppokäyttöinen ja alan edistyksellisin sovellus mahdollistaa myös nopean käyttäjähallinnan. Yksikön päällikkö pystyy muokkaamaan koodeja ja pääsyoikeuksia helposti ja nopeasti henkilöstön vaihtuvuuden mukaan, jolloin kriittiset koodit, salasanat ja pääsyoikeudet eivät päädy vääriin käsiin. Tämä on erityisen tärkeää suuren, useissa eri toimipisteissä toimivan yritysketjun turvallisuuden takaamisessa.

 

Vaivaton yhteistyö, nopea asiakaspalvelu

Verisuren kanssa asiointi on ollut Autoklinikalle aina nopeaa ja vaivatonta. Verisuren tiimiltä on aina saanut nopean vastauksen kaikkiin kysymyksiin ja pyyntöihin. Myös asiakaspalvelu on koettu ystävälliseksi, tehokkaaksi ja helposti ymmärrettäväksi. Äskettäiset hintojen ja sopimusten tarkastelut ovat vahvistaneet yhteistyön molemminpuolista sitoutuneisuutta ja tyytyväisyyttä.

Autoklinikan menestystarina Verisuren kanssa ei ole vain tarina turvallisuudesta vaan myös tarina luottamuksesta ja tehokkuudesta. Yhteistyö on luonut vankan perustan Autoklinikan turvallisuudelle, jonka varassa Autoklinikan laaja toimipisteiden ketju voi jatkaa menestyksekästä toimintaansa.

 

 

 
Käyttövinkit
Murto
palo
verisure