Suomen suosituin hälytysjärjestelmä turvaamaan metsästäjien koteja
Verisure

Metsästäjille kodin suojaaminen on erityisen tärkeää, jotta ampuma-aseet eivät päädy vääriin käsiin. Siksi Suomen Metsästäjäliitto ja kodin turvapalveluja tarjoava Verisure ovat aloittaneet yhteistyön.

Laki vaatii, että ampuma-aseet on säilytettävä lukitussa tilassa. Yli viisi asetta omistavalla tulee olla aseiden säilytykseen tarkoitettu turvakaappi. Järeä turvakaappikaan ei kuitenkaan välttämättä estä murtovarkaita pääsemästä aseisiin käsiksi.

– Aseet ovat joidenkin rikollisten erityiskiinnostuksen kohteena ja ammattimainen murtovaras voi viedä turvakaapin vaikka muualle murrettavaksi. Lisäksi metsästäjät omistavat paljon muutakin arvokasta harrastusvälineistöä. Kodin turvaaminen on metsästäjille erityisen tärkeää, sanoo Metsästäjäliiton toiminnanjohtaja Panu Hiidenmies.

Metsästäjäliitto tarjoaa yhdessä kodin suojaamiseen erikoistuneen Verisuren kanssa liiton 160 000 jäsenelle jäsenetuja kodin hälytysjärjestelmistä.

Verisuren hälytysjärjestelmässä on 24/7-hälytyskeskusvalvonta kuulo- ja puheyhteydellä sekä kuvatodennuksella. Jos kotiin murtaudutaan, hälytyskeskuspäivystäjä näkee heti kuvista, mitä on tekeillä ja välittää oikean avun paikalle. Lisäksi Verisuren hälytysjärjestelmään kuuluvat myös paloturva sekä vesi- ja vuotovahti.

– Meille on tärkeää, että voimme tarjota metsästäjille juuri heidän kodilleen ja perheelleen sopivan turvaratkaisun. Asiantuntijamme tekee aina aluksi maksuttoman kodinturvakartoituksen, jossa käydään yhdessä läpi kodin ja perheen tarpeita, kertoo Verisuren Suomen myyntijohtaja Asko Kauravaara.

Metsästysseuroilla on metsästysmajoja ja lahtivajoja, joissa on arvokasta laitteistoa. Kiinteistöt ovat yleensä etäällä kaupungista, joten niiden murtosuojaus ja etävalvonta on hyvin tärkeää.

– Verisure sopii loistavasti kumppaniksi Suomen suurimmalle metsästäjien etujärjestölle. Verisure on Suomen johtava hälytysjärjestelmien tarjoaja ja sen palvelut ovat laadukkaita, Hiidenmies sanoo.

 

Haluatko tietää lisää, miten parhaiten suojata kotisi murtovarkailta, parantaa paloturvallisuutta ja ehkäistä kosteusvahinkoja?