Teknologialla kodinturvaa – näin älykkäät hälytysjärjestelmät toimivat
Verisure
 
 
 
 
 

Oman kodin ja siellä asuvien perheenjäsenten turvallisuus on elämän tärkeimpiä asioita. Yllättäviä tilanteita voi kuitenkin syntyä tavallisessakin arjessa, ja silloin ripeä toiminta on kallisarvoista.

 

Verisurella nopea toiminta kodin suojaamisessa tarkoittaa sekä ympäri vuorokauden valvovaa hälytyskeskusta että huippuluokan teknologiaa.

 

– Palovaroittimen, murtohälyttimen tai vesivuotohälyttimen aktivoituessa toimimme 30 sekunnissa ja varmistamme oikeat toimenpiteet valvontakameroiden kuvien sekä ainutlaatuisen puhekeskuksen ääniyhteyden avulla, kertoo Suomen myyntijohtaja Asko Kauravaara Verisurelta.

 

Huippulaadukas teknologia ja älykkäät kodin hälytysjärjestelmät lisäävät kodin turvallisuutta merkittävästi ja tekevät arjesta sujuvampaa. Kokosimme erilaisia palveluitamme helposti silmäiltäväksi visuaaliseksi esitykseksi, jonka näet alla.

 

  • Tutustu Suomen suosituimpaan hälytysjärjestelmään ja katso, kuinka suojaat kotisi teknologialla.

 

  1. Kamerailmaisimen avulla hälytyskeskuspäivystäjä todentaa hälytyksen aiheuttajan ja aloittaa heti oikeat toimenpiteet.
  2. Puhekeskuksen avulla hälytyskeskuspäivystäjämme voivat ottaa suoran yhteyden kotiisi ja keskustella siellä olevien ihmisten kanssa.
  3. Keskusyksikkö ja käyttönäppäimistö – niillä hallinnoit kotisi turvajärjestelmää. Turvapainike pitää huolen, että saat apua mahdollisimman nopeasti hätätilanteessa.
  4. Sarjaankytketyt palovaroittimet varoittavat samanaikaisesti ja hälytyskeskuksemme paikantaa palon syyn saman tien.
  5. Älylukolla pystyt varmistamaan, jäikö ovi auki tai moneltako lapsesi tulee kotiin. Ovivahti valvoo kotisi ovia ja ikkunoita.
  6. Älypistorasialla voit ohjata kodin valaistusta ja melkein mitä tahansa sähkölaitetta. Mobiilisovelluksen avulla voit kytkeä valot valmiiksi päälle ennen kotiintuloasi ja pitääksesi kuokkavieraat loitolla.
  7. Vesi- ja vuotovahdilla huomaat vesivuodot ajoissa ja vältät kalliit korjausremontit.
Verisure

Tilatessasi hälytysjärjestelmän kotiisi 19.–22.10.2016 saat 200 euron alennuksen.

Katso, millainen hälytysjärjestelmä sopii parhaiten sinun kotiisi!