Näin pidät murtovarkaat loitolla yöaikaan
Verisure

Joka neljäs asuntomurto tehdään Suomessa yöaikaan, paljastavat Poliisin tilastot. Parantaaksesi kotisi turvallisuutta Verisuren hälytysjärjestelmää kannattaa pitää päällä myös öisin. Tämä onnistuu käyttämällä hälytysjärjestelmän osasuojausta.

Verisuren hälytysjärjestelmän ollessa osasuojauksessa hälytysjärjestelmä hälyttää, jos joku avaa valvotun oven tai ikkunan. Liiketunnistin ei kuitenkaan ole aktivoitu, joten voit liikkua kotonasi vapaasti ilman, että vahingossa laukaiset hälytyksen.

 

Ajasta mobiilisovelluksella tai käytä turvapainiketta

 

Voit kytkeä osasuojauksen päälle ja pois käyttönäppäimistön, Verisuren mobiilisovelluksen ja Omien Sivujen tai turvapainikkeen avulla.

 

• Mobiilisovelluksella tai Omilta Sivuilta voit ajastaa hälytysjärjestelmän menemään päälle samaan kellonaikaan, kun menet nukkumaan, ja pois päältä herätessäsi.

• Jos hälytysjärjestelmääsi kuuluu Verisuren turvapainike, voit aktivoida osasuojauksen kätevästi vain painamalla turvapainikkeesta kuun kuvaa mennessäsi nukkumaan ja auringon symbolia aamulla noustessasi.

• Kytke osasuojaus päälle käyttönäppäimistön kautta painamalla osasuojauksesta kertovaa symbolia ja aktivoi avaimenperälläsi tai tunnuskoodillasi.

 

Lue lisää, milloin ja miten asuntomurtoja tehdään Suomessa: Joka neljäs asuntomurto tehdään öisin - Näin murto toteutetaan

 

Katso videolta, miten Verisuren hälytysjärjestelmän osasuojaus toimii.

Haluatko tietää lisää, miten parhaiten suojata kotisi murtovarkailta, parantaa paloturvallisuutta ja ehkäistä kosteusvahinkoja?