Korkeatasoista turvaa

Yale Doorman

-älylukko | Unohda avaimet, valitse koodilukko

Turvallisempaa ja helpompaa arkea älylukon avulla. Kun liität Yale Doorman -lukkoon älylukkomoduulin, voit ohjata ja valvoa kotisi lukitusta puhelimestasi. Näin saat arjestasi hieman helpompaa ja hauskempaa.

PYYDÄ TARJOUS

 

 

 

 

 

 

 


 

Yale Doorman -älylukko | Unohda avaimet, valitse koodilukko

Turvallisempaa ja helpompaa arkea älylukon avulla. Kun liität Yale Doorman -lukkoon älylukkomoduulin, voit ohjata ja valvoa kotisi lukitusta puhelimestasi. Näin saat arjestasi hieman helpompaa ja hauskempaa.

PYYDÄ TARJOUS

 

 

 

Yale Doorman L3 älylukko

 

 

Turvallisempaa ja helpompaa arkea älylukon avulla

Yale Doorman yhdistää tyylikkään muotoilun huipputason älyteknologiaan.

 

  • Päästä remonttimies sisään tai vastaanota uusi jääkaappi, vaikka et olisi itse kotona.
  • Luo oma sisäänpääsykoodi talovahdillesi, kun olet lomalla.
  • Tarkista kuka on avannut ovesi, kun olet töissä. 
  • Kun liität Yale Doorman -lukkoon älylukkomoduulin, voit ohjata ja valvoa kotisi lukitusta puhelimestasi.
  • Varmista kotisi turvallisuus, ja yhdistä Yale Doorman Verisure-hälytysjärjestelmäsi kanssa.
 

Ota kotisi turvallisuus haltuun - etäkäyttö älykkäällä sähkölukolla

Olitpa sitten kotona tai poissa, näet suoraan matkapuhelimellasi kuka ovellasi on.

yale doorman musta ja harmaa

Älylukko ulko-oveen | jätä hyvästit avaimille ja huolenaiheille

Yale Doorman -älylukko ei vain poista tarvetta avaimille, vaan se tuo myös uuden tason turvallisuutta kotiisi, erityisesti yhdessä Verisuren hälytysjärjestelmän kanssa.

Perheenjäsenille: Yale Doorman yhdessä Verisuren hälytysjärjestelmän kanssa mahdollistaa avaimettoman pääsyn kotiin. Turvallisten koodien jakaminen ja ovien avaaminen älypuhelimella tekee arjesta sujuvampaa ja turvallisempaa. Voit harkita Yale Doorman -turvalukon asentamista myös terassin tai varaston oveen, jotta voit hallita useampaa kotisi ovea.

Yale Doorman -älylukko tuo vanhemmille rauhallisen mielen poistaen huolen siitä, ovatko lapsen avaimet hukassa tai voivatko lapset päästä turvallisesti kotiin. Voit hallita etänä kotiin pääsyä ja varmistaa lasten turvallisen sisäänpääsyn.

lapsi käyttmässä älylukkoa

Älykästä arkea | päästä vieraat sisälle turvallisesti

 

Siivooja: numerokoodilukko mahdollistaa siivoojien ja muiden kodinhoitajien turvallisen pääsyn kotiisi. Voit jakaa heille väliaikaisen koodin, jonka voit myöhemmin poistaa varmistaen kotisi turvallisuuden.

Työmies: et enää joudu odottamaan kotona työmiehiä vaan voit avata oven etänä ja päästää remontoijat ja huoltomiehet sisään missä ikinä oletkin.

Talo- tai koiravahti: voit antaa väliaikaisen koodin talosi tai lemmikkisi hoitajalle ja tarvittaessa voit helposti muuttaa tai poistaa sen. Yale Doorman -älylukko takaa, että omaisuutesi on turvassa, vaikka et itse olisikaan paikalla.

älylukon seuranta älypuhelimella

Älylukko ulko-oveen - vuokrattavan kiinteistön tehostettu hallinta

Yale Doorman -älylukko tarjoaa vuokranantajille ja asuntosijoittajille monia etuja, jotka tehostavat vuokraustoimintaa.

Turvallisuutta ja mukavuutta: älylukko yhdistää turvallisuuden ja mukavuuden tarjoten luotettavan lukituksen ja mahdollisuuden hallita ovea etänä. Tämä on erityisen tärkeää, kun vuokrattavilla kiinteistöillä on useita vuokralaisia ja vieraita.

Helppokäyttöisyys: Yale Doormanin käyttö on vaivatonta ja helppoa. Asennus sujuu nopeasti ja se soveltuu monentyyppisiin oviin. Voit myös helposti integroida sen älykotijärjestelmiin parantaaksesi vuokra-asuntojen houkuttelevuutta.

 

yale doormanin ja ovikellon seuranta sovelluksesta

Ovien etähallinta älylukon ja video-ovikellon yhdistelmällä

 

Älä huoli unohtuneista vierailijoista tai toimitusten odottelusta! Älylukko yhdistettynä Verisuren sovellukseen lähettää sinulle push-ilmoitukset vierailijoiden saapuessa ja  ovikellon kameran kautta voit nähdä vierailijasi ja puhua heidän kanssaan.

Yale Doormanin yhteyteen liitetyn Arlo-ovikellon liiketunnistimen 180 asteen laajakulman ja HDR-videolaadun ansiosta saat ilmoituksen, kun jotain tapahtuu ja näet koko sisäänkäyntialueesi selkeinä kuvina

Älykäs lukko on monipuolinen ja turvallinen ratkaisu erityisesti pakettitoimituksia varten. Voit yhdistää Yale Doormanin digitaalisen ovilukon video-ovikelloon ja hallita vierailijoiden pääsyä etänä ohjaamalla lukkoa, vaikka et itse olisikaan kotona.

 

Ohjaa Yale Doorman älylukkoa
Verisuren mobiilisovelluksella

00.55

Älylukkomoduuli ja älylukko-paketti

 

Nyt myynnissä Verisuren verkkokaupassa!

Osta älylukkomoduuli tai älylukkopaketti verkkokaupastamme ja asenna itse Yale Doorman ulko-oveesi

Yale Doorman -älylukon voit ostaa Yale Doorman jälleenmyyjiltä.
 

 

Sinulle, jolla jo on Verisure-järjestelmä.

Paketti sisältää yhden älylukkomoduulin, joka mahdollistaa lukituksen ohjauksen Verisuren sovelluksen kautta. Älylukkomoduuli toimii yhdessä Verisure-järjestelmän keskusyksikön kanssa. Yale Doorman ei nosta palvelusi kuukausiveloitusta.

Osta verkkokaupasta

 

 

Älylukko, jota voi ohjata mobiilisovelluksella.