Median yhteyshenkilöt

Vastaamme mielellämme kodin turvallisuuteen ja älykotiin liittyviin kysymyksiin.

Ota meihin yhteyttä mediaa koskevissa kysymyksissä

Etsitkö tilastotietoja, asiantuntijalausuntoja tai lisätietoja kodin turvapalveluista tai älykotiratkaisuista? Viestinnän yhteyshenkilömme vastaa mielellään tuotteisiimme, palveluihimme sekä toimintaamme koskeviin kysymyksiin ja vastaanottaa haastattelupyyntöjä.

Titta Jaakkola, Head of Communications
Puhelin: +358 50 592 9245
E-mail: titta.jaakkola@verisure.fi

 


Pikalinkit

Vaihde
010 217 9000
Asiakaspalvelu, arkisin 8-20
010 217 9195
Hälytyskeskus, 24/7
010 217 9100
Myynti
010 217 9110
asiakaspalvelu@verisure.fi

Usein kysyttyä

Verisure tarjoaa älykkäitä ratkaisuja koteihin. Laadukkaiden tuotteidemme ja ammattimaisen palveluyhteistyömme ansiosta voimme tarjota ainutlaatuisen valikoiman tuotteita ja palveluita, joilla teet kodistasi älykkään. Kodin turvapalveluidemme perustana on hälytyskeskuksemme ympärivuorokautinen  valvonta sekä järjestelmien ammattimainen asennus.

Yhä useammat kodin palveluista ovat kytkettyjä, jolloin niitä voidaan ohjata ja valvoa etäyhteydellä, esimerkiksi matkapuhelimen kautta. Toimivan ratkaisumme ja ammattimaisen palveluyhteistyömme ansiosta voimme tarjota ainutlaatuisen tuote- ja palveluvalikoiman kotien hälytyspalvelujen ja älykkään kodin alalta. Tarjoamme palveluja murtojen ehkäisyn, hälytysten, energianhallinnan, lukituksen, sisäilmaston ja SOS-hätäkutsujen alalta. Kehitämme jatkuvasti uusia älykkäitä palveluja, kaikkea, joka tekee arjesta hieman helpompaa ja hauskempaa.   

Verisure yhteisö

Sosiaaliset mediat

Facebook

Lue blogiamme