Guardvision Pro | Valvontakamera yrityskäyttöön 

valvontakamera yritykselle

GuardVision Pro on innovatiivinen liiketunnistimen ja HD-videokameran yhdistävä yritysten sisäkäyttöön tarkoitettu  videokamera. Se tarjoaa huippuluokan turvallisuuden tallentaessaan laadukasta kuvaa aina yrityksen ollessa avoinna ja suojauksen pois päältä. Suojauksen ollessa kytkettynä, GuardVision Pro toimii liiketunnistimena.

pyydä tarjous

tai soita meille: 010 217 9110

 

turvallinen kameravalvonta työpaikalla

Seuraavan sukupolven turvakamera

Uuden Verisuren turvakameran avulla hälytyskeskuspäivystäjämme pystyvät havaitsemaan esimerkiksi muodostuvan savun, mikä on tärkeää tilanteen nopean arvioinnin kannalta.

  • Jatkuva kameravalvonta 
  • Video ja kuvat terävällä HD-laadulla
  • Liiketunnistin ja laadukas yökuvaus
  • Nopea ja tarkka hälytyksen havaitseminen
  • Verisuren hälytyskeskus saa videoyhteyden hälytystilanteessa

Uutuus

Tallentava valvontakamera liikkeentunnistimella sisätiloihin 

 

GuardVision Pro on innovatiivinen turvakamera, joka yhdistää liiketunnistimen ja videokameran saumattomasti tarjoten Verisuren asiakkaille huippuluokan turvallisuuden. Perinteisten kuvien lisäksi tämä laite mahdollistaa sen, että hälytyskeskuspäivystäjä voi käyttää reaaliaikaista videokuvaa selvittääkseen, mikä aiheutti hälytyksen tilanteessa, jossa pelkät valokuvat eivät riitä. Päivystäjät näkevät myös videotallenteen ajalta juuri ennen hälytystä, mikä helpottaa tilanteen selvittämistä entisestään. 
GuardVison Pro huomaamaton valvontakamera

Kameran liiketunnistin reagoi liikkeisiin ja tallentaa kuvia ylivoimaisella HD-laadulla murto-, tulipalo- tai SOS-hälytyksen yhteydessä. Yksityisyytesi on hyvin suojattu, sillä Verisuren hälytyskeskuksen videoyhteys voidaan aktivoida vain hälytystilanteissa. LED-valot vilkkuvat kuvattaessa ja tallenteet lähetetään salattuna ja tallennetaan turvallisesti pilveen.

PYYDÄ TARJOUS

Verisuren oma hälytyskeskus valvoo toimitilasi turvallisuutta

 

Verisuren hälytyskeskus saa yhteyden kameroihin ja voi avata videoyhteyden vain hälytyksen aktivoiduttua. Live-videon avulla hälytyskeskuspäivystäjä näkee liikkuvat kohteet ja mahdollisen savun, minkä ansiosta hälytystilanteen arviointi käy nopeasti.

 

verisuren hälytyskeskus valvoo

Turvakamera palohälytys tilanteessa

pALON HAVAITSEMINEN

Alkava tulipalo voidaan havaita nopeasti korkealaatuisten kamera- ja videotallenteiden avulla.

tallentava kameravalvonta seinässä

mURRON HAVAITSEMINEN

Murtohälytyksen sattuessa kamera auttaa hälytyskeskusta määrittämään onko liiketilassa varkaita.

Kameraet har husdyrmodus

Livevideo

 Turvakamera mahdollistaa reaaliaikaisen tilanteen seuraamisen älylaitteista 24/7.

 
Valvontakamerajärjestelmä saa varkaan kiinni

Liiketunnistin tallentaa murtovarkaat videolle

 

Kameran liiketunnistin reagoi nopeasti liikkeeseen. Tekoäly erottaa tehokkaasti tilan liikkeen aiheuttajat. Jos varkaat ovat liikkeellä, kamera pystyy tallentamaan niin laadukasta videokuvaa, että sitä voidaan käyttää todisteena poliisille.

Erinomainen kuvanlaatu

Jotta hälytyskeskus saisi mahdollisimman laadukasta kuvaa ja videokuvaa kaikissa valaistusolosuhteissa, kamera kuvaa värillisenä päivänvalossa ja mustavalkoisena yöllä. Infrapunaa käyttävä yökuvaus ja Full HD takaavat erinomaisen kuvanlaadun. Kaikki kuvamateriaali lähetetään salattua tiedonsiirtoa käyttäen ja tallennetaan turvallisesti pilvipalveluun.

 

HD tarkka kuva

Kristallinkirkkaat kuvat

Video HD-laadulla

valvontakameratallenteen pilvitallennus

Turvallinen pilvitallennus

Tallenne poistuu 7 päivän kuluttua

korkealaatuinen yökuvaus

IR-yökuvaus

Selkeät kuvat päivällä ja yöllä

90 asteen havaitseminen

90° havaitseminen

Havaitsemisalue 8x8 metriä

valvontakamera kahvilassa

Varmista, että kaikki on kunnossa toimipisteelläsi livevideon ja sovelluksen avulla.

 

Kameraa voidaan käyttää muuhunkin kuin hälytyksen havaitsemiseen. Voit katsoa korkealaatuista videokuvaa liiketilastasi milloin tahansa suoraan matkapuhelimestasi.

Yksityisyytesi on turvattu

 

Verisuren tallentava valvontakamerajärjestelmä on suunniteltu pitämään omaisuutesi turvassa. Valvontakamera voidaan aktivoida Verisuren hälytyskeskuksen liveseurantaan vain hälytyksen yhteydessä ja vilkkuva valo osoittaa, kun se on käytössä. Tämä antaa sinulle ja läheisillesi täydellisen mielenrauhan. Vain toimitilasi turvallisuutta valvotaan.

 

Turvakamera kuvaa yökuvalla