Huomaa vuoto ajoissa ja välty suurilta vesivahingoilta

verisuren vuotovahti astianpesukoneen alla

Vesi- ja vuotovahdin avulla voit välttyä suurilta huolilta ja kustannuksilta.  Verisuren oma hälytyskeskus valvoo tilasi vuotovahteja 24/7 ja saat myös vuotohälytyksestä ilmoituksen puhelimeesi

pyydä tarjous

 

VERISUREN VUOTOVAHTI

Hälytyskeskuksen valvontaan liitetyllä vesi-ja vuotovahdilla vesivuoto havaitaan ajoissa

 

Vesivahinko voi laajentua huomaamatta pitkänkin ajan. Jos vesivuotoa ei havaita ajoissa, se voi aiheuttaa suurta vahinkoa kodissasi. Kosteusvaurioiden korjausremontti voi kestää kuukausia ja pahimmassa tapauksessa joudut perheesi kanssa muuttamaan pois kotoa. Tietämättömyys ja vesivahingon kalliit seuraukset ovatkin monen kodinomistajan pahin painajainen.

Vesivahinkojen riskipaikkoja:

  • astianpesukone
  • jääkaappi
  • tiskiallas
  • lämminvesivaraaja
  • kellaritilat

Verisuren vuotovahti sisältää langattoman vesivuotohälyttimen. Se varoittaa sinua ajoissa, jotta voit välttyä kosteusvaurioilta ja kalliilta korjausremonteilta.

Tutustu myös muihin älykodin varusteisiin

Verisure

 

 

Näin vuotovahti toimii

00:35

Näin vuotovahti toimii

01.13

Verisuren vuotovahti ilmoittaa poikkeuksista suoraan puhelimeesi

Verisuren vuotovahti ja Vesi- ja vuotovalvonta 24/7 -palvelu suojaavat kotiasi vesivahingon varalta. Hälytyskeskuksemme valvoo kotisi vesivuotohälyttimiä ympäri vuorokauden ja päivystäjämme soittaa sinulle heti, jos jotain tapahtuu. Kun saat varoituksen ajoissa, voit vähentää tai välttää kokonaan kosteusvauriot ja täten suuret korjausremontit. Saat vuotohälytyksestä myös ilmoituksen puhelimeesi.

Verisure